Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Landa
Når de radikale kommer med ultimatum, ryster alle i bukserne...
Eller...
Skrevet af Steve Highway-61
Nu er det vist ulven kommer.

SCN har fundet the magic spell til at forvandle heksen til en tudse. Døden skal have en årsag og her er den.

Uanset om stedmor Mette udskriver valg vil de radikale stadig have flertal med blå blok.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Jeg er ikke rigtig fan af den manifest-agtige drejning.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Men hvad er det for et flertal De Radikale vil indgå i med blå blok, der på nogen måde skulle ende ud i en politik de radikale vælgere kan leve med?

Med mindre granskningskommissionen slår benene fuldstændig væk under S, og at stemmeflugten ikke sker mod SF og Ø, vil en blå regering med De Radikale stadigvæk skulle ud at søge støtte hos DF eller NB.

Ellers skal stemmerne flyde over til Løkkefars mærkværdige kontraprojekt til alt hvad han tidligere har stået i spidsen for, og så skal du få Ellemann, Carsten, Pape og Vanopslagh til at pege på Løkke som statsminister. Og det ville jeg satme se før jeg tror det kan være en realistisk mulighed.

DF og/eller NB som støtteparti(er) til en regering med De Radikale har jo ingen gang på jord, trods alt.
Skrevet af MotR
Man fornemmer ikke den store tiltro til "Projekt samarbejde over midten".

Jeg kan iøvrigt nemt finde en mere usympatisk regering end den nuværende.
HTS
nej
Skrevet af Steve Highway-61
DF og NB vil trods alt foretrække en blå regering med de radikale fremfor rød blok. Selvfølgelig bliver der kampe men lunserne skal de nok få. De Radikale kan leve med meget, blot Rwanda droppes. Og udenlandsk arbejdskraft er jo et mantra for blå blok, det ved DF og NB godt.

Manifest. Tjo, det kommer ikke til at gå stille for sig, når Mette skal væltes. Umiddelbart kan jeg kun se paralleller til hendes stædighed i de bedste actionfilm. Som Terminator. Eller Yul Brynner i den gamle Westworld ...

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Steve Highway-61
Helle var god nok. Et lidt naivt, men uddannet og anstændigt menneske. En slags Dorothy i Oz. Hun havde bare ikke formatet til at give den kulsorte edderkop MV modspil.

Men ellers var fortrædelighederne under MVs skorpionbid-tider jo en mild sommerbrise på en nordstats-veranda sammenlignet med den rasende skypumpe Mettes vanvid har udsat samfundet for.All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af DanishBhoy
DF kan ikke holde til at sige nej til Rwanda/vælte Mette på det. Det ville ødelægge det sidste der er tilbage.

Men det vil være det perfekte tidspunkt for Inger at træde frem på, og skovle DF, NB og venstre stemmer op i hvad nu for et højre parti hun finder på

Flytningepolitikken vil være tabt for et hvert parti til højre, hvis de bruger Rwanda til nyvalg

Det vil selvfølgelig være super lækkert at der skulle køre valgkamp uden det tema fra højrefløjen - andre end Team Inger (i mangel på et partinavn) der totalt smadrer de andre højrefløjs partier på det

Is it cold in his shadow?
Skrevet af MotR
@Steve

Jeg forstår ikke din snak om skypumpe.

Jeg mærker intet af det i min hverdag.
Hun har måttet håndtere corona. Det er lidt svært at vurdere om andre ville have gjort det værre eller bedre.
Det er jo altid nemmere at være i opposition.
Men hvis man ser bort fra coronahåndtering, ser jeg hende ikke som en der har sat et mærke i dansk politik.
Det mest skræmmende er vel mere at alternativerne ikke ser meget mere tillokkende ud.

Jeg er dog bevidst om at en minkavler nok ikke er enig med mig i alt ;)
nej
Skrevet af Sir , moderator
" Så kan vi ikke støtte den længere. Det kan jeg ikke se for mig.

Dog er De Radikale ikke "principielt imod" et modtagecenter i udlandet. Det vil kræve en fælles EU-løsning og skal være i et land, hvor menneskerettighederne er i orden."

Tror ikke man skal give meget for det ultimatum. Radikale famler.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Radikale famler.


Det har været De Radikales partiprogram siden Vestagers afgang. Famle rundt i håb om at ramme en eller anden sag de kan vinde vælgere på, og så kaste alt ind på mærkværdige ultimatummer som ingen for alvor tager alvorligt. Det er sgu efterhånden en sørgelig omgang.
Skrevet af XSDU
DF kan ikke holde til at sige nej til Rwanda/vælte Mette på det. Det ville ødelægge det sidste der er tilbage.


Det kan du have ret i, men tror du at de kommer over spærregrænsen ved det valg vi skal have om mindre end et år, uanset? Jeg kan godt have min tvivl.

Men hvor går stemmerne så hen?
Komme Løkke ind? Går de til Nye Borgerlige? Eller tage de konservative dem for næsen af Venstre? For de går da vel ikke til Mette selv, nu der er strammet op og hun næsten har hugget DF´s kerneværdier på indvandrer/flygtninge området?

Og De Radikale, mon ikke de netop har været for meget oppe i et træ og sidde, angående ultimative krav?
Hvor ser vi dem, efter et valg?
Og kan man reelt tro på den åbning der er kommet til et samarbejde hen over midten?

Hvem skal det bestå af? Vil det lide samme skæbne som da man forsøgte en S-V regering? Eller kan den samle midten og parkere fløjne på et sidespor?
Skrevet af AdmiralYang
De blå kan vel sagtens støtte et mistillidsvotum selv om de principielt bakker op om Rwanda-løsningen. Tror dog ikke MF har noget problem med at tage et valg på den.
Skrevet af OC
Dog er De Radikale ikke "principielt imod" et modtagecenter i udlandet. Det vil kræve en fælles EU-løsning og skal være i et land, hvor menneskerettighederne er i orden."


Men de Radikale ved jo samtidigt også godt, at en "fælles EU-løsning" aldrig kommer til at indeholde et modtagecenter som ligger udenfor EU. Det kommer nok i det hele taget ikke til at indeholde et eller flere fælles modtagecenter, men blot en fortsættelse af den nuværende uholdbare asylpolitik. Det tyder alle meldinger og kritiske røster omkring blandt andet Rwanda-centret fra Bruxelles på, ligesom de for en uge siden var ude og sige, at flygtningestrømme fra Afrika og Mellemøsten, af en eller anden grund, var og er Europas ansvar.

På den måde helgarderer de sig ved at være kritiske overfor forslaget, og samtidigt distancerer de sig præcis lige netop ikke nok fra A ved at støtte en hypotetisk politik, som aldrig kommer til at eksistere.
La prende Vecino.
Skrevet af Forhammeren
Hummelgaard går helt balalaika på Venstre i Politiken.
Det gør han selvfølgelig ikke på eget initiativ.

Valg d 31 august. I læste det her først.

September er udelukket på grund af dronningens jubilæum.

S har fået en fornemmelse af at minkrapporten ikke rammer Mette særlig hårdt og så laver man et "luften skal renses valg".
Hvis recessionen rammer vil mange være fristet af de rare høje dagpenge i 3 måneder og Arnepensionen.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kejseren af Japan
Hvad siger Hummelgaard da om venstre? Abonnerer ikke på politikken.
Skrevet af Kejseren af Japan
Tak

Noget af en indsigt de har opnået på få uger. Først vil de i regering med Venstre, nu er de (venstre) udemokratiske trumpister. Det er egentlig ikke fordi jeg synes Hummelgårds kritik er helt forbi skiven; Alene borgerforslaget med Mette Frederiksens rigsretssag og så den efterfølgende fredning af Claus Hjorth (sammenholdt med den sædvanlige venstrekultur om konstant at holde hånden over vennerne) bør jo sige alt om Venstre.

Men det er jo ikke ny viden. Så hvorfor overhovedet ville samarbejde med dem i første omgang? Venstre er ikke en troværdig samarbejdspartner hvis ikke de selv sidder på magten, og har ikke været det siden Fogh tog over.

Alt deres ævlebævle om Inger Støjbergs rigsretssag og ´Inger passer på Danmark´ retorik siger jo det hele. Inger passer på Danmark fordi hun chikanerer en flok muslimer. Mette Frederisken ØDELÆGGER Danmark ved at lukke en skodindustri der ikke alene er potentielt sundshedsskadelig, men samtidig suger for hårdt af statspatten og konstant græder over, at der ikke er nok udnyttelsesvillig arbejdskraft der er til at betale i deres skoderhverv med elendige forhold og arbejdstider. Hvis ikke det var for den uhensigtsmæssigt store kompensation til mink-avlerne, og den ærgerlige destruktion af ligene, så havde nedlukningen af erhvervet været noget af det bedste politik herhjemme i mere end 20 år.

Skrevet af Forhammeren
Tanken er jo nok at selvom V er nogen barnlige tosser vil S være de voksne og samarbejde for landets skyld.

Ja,det der ubehjælpelige borgerforslag var ingen hjælp for V.Tværtimod.

Trumpkortet er en hård melding. Jeg er ikke sikker på at det er klogt men der er nok tænkt over det.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kejseren af Japan
Hvis Hummelgaard virkelig mener, at V er som trumpister er det jo totalt tåbeligt at ville invitere dem ind i magtens centrum. Som at invitere en kendt pyroman til en kreds der skal lovgive om brandsikkerhed.

Det må enten-eller. Det kan ikke være både og.
annonce
0