Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe2
Hvad lægger jeg i munden på dig? At argumentet har karantæne 22/7? At det ikke er racistisk?
Skrevet af Pibe2
Måske er det bare den finere nuance mellem off limits og "skal holde kæft den dag", jeg har misset.
Skrevet af tråd-triller
Det har du helt sikkert. Nuancer er vist ikke din stærke side.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Men, det spørgsmål, jég vil høre svar på, er: er en lavtuddannet nordmand bedre end en højtuddannet somalier? *smiley*. Eller hvad koefficient arbejder vi med her?

Jarlov er i øvrigt rigtigt god til at rode sig ud i Twitter-storme (med fuldt overlæg). Trads er rigtigt god til at fange en Twitter-storm. På den måde, er der både noget til stormen og til stormjægeren. Og på den måde kan de jo holde hinanden beskæftiget og have en gensidig kontrakt. Til glæde og gavn.

I øvrigt, synes jeg man skal tage det som et hædersbevis at blive kaldt "nazist" i den offentlige debat. Alle fårene frygter jo det mærkat, så hvad med at gå den anden vej. Der er jo i hvert fald ingen grund til at afvise det på forhånd, hvis man skulle blive kaldt det, fordi så vinder fårene jo.


I må gerne kalde mig Nazi-Tenver herinde, hvis I vil. Det er da en udmærkelse.
Skrevet af anders.hede
Du virker mere og mere fuld i den her tråd, tråd-triller.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Pia Kjærsgaard i tv-transmitteret terapi i Deadline d. 31. juli? Lettere aparte…
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Tenver237AndCounting
DF er ikke længere en fugl, der kan flyve. Men jeg bliver nu alligevel overrasket, hvis de ikke overlever valget.

Men Messerschmidt bliver vel også dømt i byretten, igen, selvom en anke til landsretten måske kunne trække ud.

Og så er det da i hvert fald game over.

Ja, "Dansk Folkeparti" indeed.
Skrevet af anders.hede
Nogen af de mange partier må jo også dø ud. De fleste, hvis ikke alle, af de nye eksisterer jo fordi forpersonen ikke fik nok anseelse i det gamle parti

Det er svært at se NB, DF, Danmarksdemokraterne alle overleve - for reelt set er det jo det samme parti indholdsmæssigt. Jeg ved N.B. Økonomiske politik er lidt anderledes, men alligevel.

Så jeg vil ikke være overrasket hvis det er DF der taber den kamp. Oprindeligt ville jeg tro der var for mange gamle stemmekvæg men når der allerede nu er meningsmålinger under spærregrænsen virker det relativt sandsynligt.

Og så er det da utroligt Pia K. som menneske kan smelte sådan sammen. Jeg har aldrig stemt på hende, men har da haft en del respekt for hende og hendes mod igennem tiden. Og så har jeg da troet hun grundlæggende var ordentlig ved andre.

Alle kan have én fjende som lyver og vrøvler og er reelt selv problemet, men når man kan lave en lang liste over utilfredse tidligere kollegaer, så ville det naturlige være at man tog en grundigt selvreflektion. Det er åbenlyst, efter at have set Deadline, ikke en metode Pia K. har lyst til at gøre brug af.
Skrevet af anders.hede
Nå så røg tråd-triller. Jeg synes også tonen blev voldsomt skinger og tilmed vulgær. Han mindede mig om en anden person der var aktiv for nogle år siden.


Skrevet af Pibe2
Ikke helt usædvanligt, når man som Pia K når godt over de 70. Allerede vanskelige personlighedstræk, der bliver tydeligere osv
Skrevet af Jussi
Ja, fydaføj, denne Tråd-triller fik mig til at bede om mine himmelblå.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Jeg tror ikke, der kan skrives så mange bøger til CBS og til statskundskaberne om Pia K.´s ledelsesmetoder.

Men hun har sine meningers mod, og det er hun kommet langt på.

Tulle var en guldfugl for DF.

Når selveste feltmarskallen Søren Espersen forlader de velkendte faner, ja, så er der ikke mere at gøre.

Men Pia fremstår for mig som en dame, der er politisk begavet men ikke nødvendigvis begavet i en traditionel forstand. Og selvrefleksion er jo nok ikke det stærkeste kort hos hende (eller nødvendigvis Messerschmidt), selvom man selvfølgelig på en eller anden måde skal eje en form for selvrefleksion eller i hvert fald evnen der til, hvis man skal kunne komme frem til "sine egne meninger" og stå ved dem, som Pia trods alt har gjort i hendes politiske karriere.

Men DF var da et halv-interessant projekt, som jo også lykkedes, da de toppede og var det konstante samtaleemne, men det kræver en vis personkreds at kunne drive et parti af "almindelig" størrelse på Borgen, og den personkreds har de nok ikke mere (Messerschmidt bliver nok aldrig rigtigt konge men "dør" nok som den evige kronprins, som Kristian Jensen også).

DF har jo ikke rigtigt udviklet sin politik de seneste år, og flygtningekrisen er dampet lidt af, så det er jo måske svært at tiltrække en hel masse vælgere til den form for nationalkonservatisme (nu vil jeg ikke skrive "nationalsocialisme" ...), som DF står for. Og Inger (og Vermund) har fremtiden foran sig modsat Pia (og Tulle), og hun (Inger) formår at mobilisere nogle vælgere i landdistrikterne, som måske har følt sig overset.

Og Ingers parti kommer vel til at lægge sig et sted mellem Venstre og Konservative og forsøge at opfinde en ny form for "nationalkonservatisme" (træls ord) blandet med en socialdemokratisk-light politik.

Hvad forskellen på DF og Danmarksdemokraterne bliver, skal vel først og fremmest ses i de vælgere, de forsøger at tiltrække, og hvordan de vil håndtere udlændingepolitikken.

Fordi der skal vel stadigvæk holdes forholdsvist stramme grænser overfor ikke-vestlige indvandrere, og hvor NB kommer til at lægge sig lige så langt ude som nu, så kommer DD vel til at forsøge at lave en realistisk overbygning mellem regeringsmagten (SR eller VK) og den almindelige, højreorienterede jævne borger.

Jeg er da i hvert fald én, der glæder mig til at se Inger, med følge, tilbage på Borgen efter valget, og hun skal jo nok forsøge at lande den der socialdemokratiet-light med en ret stram udlændingepolitik, samtidig med at man vil prioritere land i stedet for by.

Take or leave it, tanker fra den lukkede.
Skrevet af Mercenary
Mindblowing.
Lose all to save a little
Skrevet af Poor Scouser Tommy
DF er ikke længere en fugl, der kan flyve. Men jeg bliver nu alligevel overrasket, hvis de ikke overlever valget.


Undervurder ikke Messerschmidt i en valgkamp. Mange falder på halen over hans juridiske ordkløverier og ‘speed talk’, som de forveksler med viden og indsigt. Han kan sagtens matche Inger og Pernille på ‘hardliner-retorik’ og har ingen bremser, hvis han kæmper for sin overlevelse.

Det bliver formentlig både grimt og tåkrummende, men jeg forventer at se Messerschmidt forsøge at kvase Inger og Pernille i debatterne, og det vil jeg ikke på forhånd afvise, at han kan få held med. Derudover skal DF spille på, at de er det eneste parti i trekløveret, der har en klar social profil, og som beviseligt har kunnet rykke dansk politik mod højre på udlændingeområdet.

Men noget stort valg kan DF næppe se frem til. Målet må være overlevelse.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af anders.hede
@pibe2

Jeg tror det er en valid pointe. Nogen folks særheder bliver forstærket med alderen. Jeg ser en del aldrende personer, som virker til at have tabt sutten, og kommer med bizarre udtalelser.

Hvilket er en skam, for eftermælet bliver ramponeret.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Undervurder ikke Messerschmidt i en valgkamp. Mange falder på halen over hans juridiske ordkløverier og ‘speed talk’, som de forveksler med viden og indsigt. Han kan sagtens matche Inger og Pernille på ‘hardliner-retorik’ og har ingen bremser, hvis han kæmper for sin overlevelse.


Jo, Messerschmidt er da en person, som kan sine ting, men han har bestemt ikke samme politiske slagkraft overfor den type vælgere, som må formodes at være DF´s vælgersegment, fordi han på den ene side er for intellektuel og på den anden side ikke er lige så politisk ren som Pia og Tulle har været. Messerschmidts problem er at han mange gange forsøger at argumentere på en form for "Erasmus Montanus"-metode, altså at han nærmest kommer med konklusionen før argumentet. Og han bliver for fokuseret på sin egen pointe i stedet for at forsøge at rumme flere vælgeres holdninger.

Jeg ved heller ikke, hvor meget lys man skal se i Pernille i en udlændinge-debat. Jo, hun taler til en ny form for højre-"radikalisme", hun er en pæn og nydelig dame, hun har allieret sig med ganske tålelige folk, og appellerer til dem, der frafaldt projekter som Stram Kurs. Og som mener at der bliver leflet for meget for midterpartierne (i form af DF, K og nu DD).

Hvis man skulle gøre én ting for Messerschmidt, så ville det være at han skulle få en evne til at være mere i kontakt med sine vælgere - han bliver simpelthen fanget i sin egen retorik og "målrettethed" (for nu at bruge et pænt ord).
Skrevet af Tenver237AndCounting
Mercenary, jeg vil med glæde se frem til noget skriv herinde i tråden fra din side, og jeg vil læse det med glæde, det skal du ikke være i tvivl om. ;)

For real ...
Skrevet af Pibe2
MM peakede vel, da han reddede retsforbeholdet
Skrevet af Poor Scouser Tommy
EU-bashing er uden tvivl en af MMs spidskompetencer.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Pibe2
Det var velgørende med et sagligt modspil til påstandene om, at pædofile ville få frit spil osv hvis vi ikke afskaffede forbeholdet
annonce
0