Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
En god omgang "Det gode gamle folketing" med Huxi Bach og co. på radio 24/7 netop nu.
Skrevet af Jerikov
Normalt er udseende ikke noget jeg lader mig påvirke af. Medmindre det er Emanuelle Béart eller Claudia Cardinale.
Men nu også Kasper Lauritzen.

Som jeg ser det, så har man sendt en croquis-figur ind på scenen. De smarte sminkøser i Cepos´ L´Oreal afdeling har så måtte trække på deres kontakter i kostume afdelingen hos Det Kgl. Teater, Dansk Arbejder Museum i Rømersgade og Glas Gert i Valkendorfstræde.

Behændigt har man udstyret dukken med hår af kapot,1:1 aftegninger af Kong Frederik den 9´s ører, størrre glasdele af Daells Varehus legendariske juleudstillingsvinduer på Amagertorv, en gammel Silvan-polo fra den første butik i Maribo og indsyet Egon Krenz´ habitjakke fra kongressen i 1976 i Jena.
Der har ikke været tid til at udstyre dukken med livlige øjne - men har istedet lånt fra Tussaud. Læber var der heller ikke tid til. Og den sølle aftegning af et adamsæble kan kun forbløffe og efterlade den skarpe iagttager i vantro over dette makværk man sender på tv.

Tilbage sidder man som tilhænger af demokratiet og tænker: "Hvem fanden har stemt på en dukke?"

Det er jo helt galt.

http://www.dr.dk/Nyheder…/192718.htm
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Borger Louis
Det er sådan, man ser ud, når man har fået brystmælk helt oppe i tyverne.

Har du hørt Kristian Jensens stemme, når den knækker?
Skrevet af Sheriffen
Gråt jakkesæt og blå skjorte er så passé.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af AlexanderMoon
Jeg kan 100% sætte mig ind i dit problem TS.
Jeg har nu siddet og læst hele tråden, og der hvor den bliver mest spændende er mht vedvarende energi i den danske politik. Det er nok ikke særlig sandsynligt at deres 2020 plan holder og nu hvor EU begynder at blande sig ser det endnu værre ud. Som noget nyt omfatter reduktionsmålsætningen for 2020 årlige reduktioner i perioden 2013-2020, og reduktionsforpligtelsen skærpes årligt i perioden. Der er mulighed for at overføre en overopfyldelse af et årligt mål til de efterfølgende år. Indsatsen frem mod 2020 kan baseres på følgende typer af virkemidler: nationale virkemidler, internationale fleksible virkemidler i form af handel med landekvoter, gennemførelse af klimaprojekter i andre lande og ved anvendelse af overopfyldelse. I 2012 er Danmark forpligtet til at redegøre for den planlagte indsats til opfyldelse af målsætningen over for EU-Kommissionen.
Det er spændende hvad det bliver til.

- Alexander Moon
Blogger om grøn energi på http://www.renvarme.dk/
Skrevet af Pibe
En spambot?

Det ser man ikke så tit på old school bold.snak.
Skrevet af Viola 4 Ever
Nå, så røg Langballe...
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Juvenil
Det her har i hvert fald skabt lidt lir i sorgen over Langballes død: http://ekstrabladet.dk/n…2239446.ece
[i]For meget succes til det her sted[/i]
Skrevet af Tjasper
https://www.facebook.com…e=1&theater

Tesfaye med en opsang. På sin plads. I dette tilfælde.
Skrevet af Duck
Det er en formidabel evne, man har til at finde mindre populære købere til de statslige aktier.

DONG-aktier til Goldman Sachs - historien mest hadede bank? Og nu Nets til Bain Capital. Haha. Det kunne næsten ikke være ondere.

Bain Capitals foretningsmodel forklaret:
http://www.rollingstone.…al-20120829
Skrevet af Tjasper
Interessant indblik i Mitt Romney, som Matt Taibbi her giver os.

Karakteristikken kan altså overføres til Bain Capital, som er i gang med at købe nets?

Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår selve forretningsmodellen.
Er det en der kan forklare det? Fornemmer egentlig ikke det er vanvittig kompliceret, men nogle af de mere fornemme engelske ord fra artiklen kan godt være lidt forvirrende nogle gange.

Specielt sammenhængen mellem gæld (låntagning) og gevinst i denne forretningsmodel, er jeg interesseret i at forstå, hvis man kan sige det sådan...

Lånes der penge til at opkøbe selskaber for derefter at likvidere dem?
Skrevet af Tjasper
http://www.iflscience.co…uch-screwed

Det er som om jeg har hørt det før..
Skrevet af Tjasper
Skrevet af Pibe
Hvad sys du?
Skrevet af Tjasper
Jeg er ikke sikker.
Der er ikke noget at udsætte på de udenlandske arbejdstagere, som kommer herop og tilbyder deres arbejdskraft til de vilkår de nu engang er tilfredse med.
Men jeg synes jo alligevel det er fair at der en minimalløn, men så accepterer man jo heller ikke rigtig den fri konkurrence, som der snakkes om.
Der er jo ikke noget at sige til at virksomheder outsourcer produktion osv. til andre områder i verden, hvor man ikke forlanger så meget i løn osv.
Jeg synes det er mere kompliceret end som så.

Jeg synes i øvrigt at det er en gammeldags opfattelse at tænke i nationaliteter i spørgsmål som disse. Efterhånden som globaliseringen tager mere og mere fat, jo mere integreret bliver vi vel også med andre dele af verden og i første omgang Europa. Så er spørgsmålet så, om man vil det.
Skrevet af Tjasper
Hvad sys du?!
Skrevet af Bosse1983
Det er altid festligt med link, hvor der så nævnes et ord der bliver brugt i dette. Hvad er de tre prikker til for. Kommer der mere, eller er "ja, det er godt nok kompliceret", alt du ville frem til?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Tjasper
Jeg var interesseret i at høre hvad folk mente om social dumping. Du kunne evt. give dit besyv. Det er jo ikke fordi din kommentar bidrager med mere end hvad jeg har bidraget med.
Skrevet af Pibe
Jeg sys... i det mindste kommer de for at arbejde.

Og i antal er det jo ikke helt agurk, som i UK.
Skrevet af Tjasper
Hvilken konsekvens har det for det engelske arbejdsmarked og den engelske lønmodtager? Bare ekstrem hård konkurrence eller hvad?
annonce
0