Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
Er du selv i gang med den, Duck?
Skrevet af Bosse1983
@Duck

Jeg er mere chokeret over at bogen, på basis af det jeg har læst, har fået en så varm velkomst.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Duck
Fordi den bare konkluderer det åbenlyse, eller..?
Skrevet af Bosse1983
Nej, jeg tror den har fået luft under vingerne fordi han er en pokkers god formidler af ting der ellers er tørre, så det bliver tilgængelig for de fleste. Der er dog oplagte ting som jeg ikke er enig i, som mål for ulighed og kapitalens natur. På den måde han stiller det op, mangler der tydelige nuancer, men det er til gengæld let at gå til, bare du har en basal økonomisk forståelse. Der hvor det kan blive lidt vanskelig, fører han dig pænt igennem i den retning han vil have dig.
USA især, har jo skreget på et eller andet længe og han lader til at have ramt en opskrift, hvor de kan læse om den forklædte socialisme, men mest med fokus på livets uretfærdigheder. Det labber man ikke overraskende i sig.

Som sagt, jeg har ikke læst det hele, langt fra, så det kan være der ligger en åbenbaring et sted, men lige nu ligner det bare det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt, hvor det faktuelle så må komme i anden række. Jeg ved at han har lagt data ud på nettet for det hele, så der ligger et sommerprojekt der.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
http://onpoint.wbur.org/…gory-mankiw

Jeg ville da gerne have den læst, men får det nok ikke gjort lige foreløbig. I det mindste er han ikke en poststrukturalistisk charlatan, som dengang Hardt & Negri blev en bestseller med ´Empire´, lidt længere ude til venstre.

Mht. Sohn tog han måske turen lidt hurtigere end de andre, navnlig efter hans indtog i Erhvervsministeriet, men der havde da været ansatser til det også før valget, selvom han troligt forsvarede Fair Løsning osv. Opportunist mest af alt, synes han dog at være.
Skrevet af Tjasper
Forfærdelig engelsk han taler.
Skrevet af Steve Highway-61
Den danske såkaldte OSCE "observatør" ligner unægtelig en militærmand mere end en observatør. Det er åbenbart også en sag for forsvarsministeriet og ikke udenrigsministeriet.

http://ekstrabladet.dk/n…2274940.ece

Første handling i Danmark .... han skal klippes ... hmmm
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af fuggi
Nm
Skrevet af Black Spider
De er nu alligevel optimistiske hos Enhedslisten.

http://jyllands-posten.d…ie-billigt/

Virksomheder står jo i kø efter at investere milliarder i et foretagende og så se det blive overtaget gratis af "fællesskabet", såfremt de er lidt uheldige med et folketingsvalg.

Og før nogen af de virkeligt røde her på siden begynder at svine mig til, så vil jeg lige påpege, at jeg faktisk næsten godt kan lide EL. Der er noget forfriskende over deres konsekvente modvilje mod at gå med i hvad de opfatter som dårlige løsninger, og i modsætning til så mange andre virker de faktisk til at stå for noget. Det er bare en skam, at partiet aldrig er blevet voksent og står for den fanatiske forfølgelse af en meget virkelighedsfjern ideologi. Hvis ideologien var en anelse mindre tåbelig, så ville de kunne komme i betragtning som en protest-stemme imod den selvfedme og det fokus på håbløs symbolpolitik, der hersker på midten.
Skrevet af repos
Jeg kan sgu lide deres seneste udmelding, hvor de tager afstand fra den evige fokus på vækst.
Selvfølgelig er der en hel naivitet forbundet med EL, men ligesom DF har deres berettigelse ved at hive i den modsatte ende af spektret, så har EL deres ved at hive i den anden ende.

Hellere sådanne partier end De Radikale, der er en giftig flok tosser.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Pibe
Jeg kan sgu lide deres seneste udmelding, hvor de tager afstand fra den evige fokus på vækst.Husk, du har ALTERNATIVET.
Skrevet af repos
Ja, Elbæk er en sikkert en rar mand.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Pibe
EL taler gerne om relativ fattigdom, hvis et barn ikke har Iphone som sine venner, så det med samfundsmæssig nulvækst klinger lidt hult.
Skrevet af Black Spider
Nationalbanken har da masser af penge og ellers kan der jo altid printes flere. Og hvis det går helt galt kan vi jo bare nationalisere Mærsk og LEGO. Der er sikkert ikke nogen som vil have noget imod at donere det meste af deres overflødige kapital til et godt formål som eksempelvis iphones til samtlige skolebørn.

Jeg kan dog alligevel næsten godt lide EL. De siger dumme ting, men de siger dem helhjertet og med gode intentioner. Det er da bedre end at sige marginalt mindre dumme ting halvhjertet og med 100% selv-centrerede intentioner.
Skrevet af Jerikov
Ja ja, Beavis & Butthead.

Når den revolutionære syndikalisme får sin anden luft, så er det slut med denne fnisen.

Farisæere!
Atter holder I kongres med „Arbejderklassens frigørelse” på dagsordenen, atter er I samlet for at finde midler til at forblinde arbejderklassen med Eders politiske gøgl. – Atter er I samlede for at udregne de letteste og for Eder behageligste måder, på hvilke I, under skin af at komme den lidende arbejderklasse til hjælp, kan svinge Eder op på de pladser i samfundet, hvorfra I senere med foragt kan skue ned på den arbejderklasse, ved hvis hjælp I er kommet op …
Derfor ned med det politiske gøgl!
ned med partiautoriteten!
ned med farisæerne!
leve den direkte handling!
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Cabra
http://politik.tv2.dk/20…il-mallorca

Han er ikke ked af det ham, Løkke.
Skrevet af leonardio
Statsstøtten til venstre er da vist for høj kan man konkludere.
Skrevet af Toon Toon!
Hvis ikke der kommer noget der bare ligner en fornuftig forklaring fra Løkke, så er han vist ved at være "dead man walking".
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af leonardio
Det må fandme være fedt at have et arbejde hvor ledelsen beslutter sig for at holde "strategimøde" på Mallorca.... Den virksomhed må godt nok skabe store overskud.
Skrevet af Cabra
Episk interview med Claus Hjort på News.

"det er hårdt at være formand for et parti, det må man altså forstå, det er en stor belastning, derfor finder sådanne ting sted"
annonce
0