Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jerikov
Ha-ha, Claus Hjort. Folketingets egen mr Muckle. Morsom og skræmmende på samme tid.

http://www.youtube.com/w…y189-69cQPs
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Mercenary
Ja, ja, Den blå pamper slår til igen. Jeg bliver rasende, når jeg finder ud af mine 50 øres skattekroner er blevet brugt på sådan noget.

I hvert fald, når man repræsenterer et parti, hvor dette er parolen i enhver debat om økonomi.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Hæhæ... sidder der på rummet, pulser løs og fylder sig med ting fra minibaren, mens konen og ungen er ved stranden. Det er HÅRDT at være partiformand og sige ligegyldigheder om ligegyldige ting fra midten af oktober til midten af juni. Hvordan de klarer det forstår jeg ikke.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af I.B.
Hvem kommer til at stå i spidsen for oppositionen til næste valg? Næppe Løkke. Kristian Jensen er også en joke. Thornings stærkeste modstander er efterhånden Thorning selv, hvilket dog ikke er ensbetydende med sikkert genvalg.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af repos
Thulesen Dahl øjner en mulighed for den helt store triumf.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mercenary
Det der med at "det er hårdt" kommer til at virke ret ynkeligt i længden. Jeg kunne forestille mig at det kunne virke provokerende for blå fløjs hårdtarbejdende almindelige mennesker - det er trods alt et mantra ikke at brokke sig over slid.

Så forstår jeg ikke manien med ikke at bruge egne penge, når man har en fin indtægt. Det samme med sagen om svindlende læger på Rigshospitalet, som har brugt forskningspenge på dyre ure osv. Overlæger har en (velfortjent) høj løn. Brug dog af den. Der skal nok stadig være, så du ikke behøver spise dåsemad, når du går på pension.
Lose all to save a little
Skrevet af repos
Det er i hvert fald uholdbart med Løkke lige nu. Men mon ikke rød blok snart dummer sig igen, og så er der nulstilling. Den store vinder er DF, der blot skal holde tungen nogenlunde lige i munden, og så vælter stemmerne ind helt af sig selv.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Venstre er vel nød til at gå langt for at holde på Løkke. Der er ingen klar kronprins så smider man ham står man totalt groggy og kan forvente at Helle trykker på knappen før man finder fodfæste.

Kunne ikke lade være med at more mig lidt over det åbenlyse strategiske der var i at lade Hjort gå på her til aften, da man tydeligvis havde set hvem der havde vagten på NEWS. Ingen andre uddannede danske journalister end Michael Trangbæk kunne vel formå at bringe sin egen inkompetence i centrum i sådan et interview og totalt overshine Hjorts tabersag.
Desværre for Venstre slipper de ikke for at skulle forsvare sig overfor mere værdige modstandere i pressen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Cabra
http://www.bt.dk/politik…res-formand

Inger følger trop, med støtte til en værdig trængende.
Skrevet af Navardauskas
Efterhånden nogle år siden jeg smuttede fra Venstre. Kan se jeg ingen grund har til at fortryde.

Det smukke sammenspil imellem at tage ansvar og værne om de svage, er fuldstændig væk i Venstre. Tilbage står en række profiler der giver mig kvalme med deres arrogance og iver efter magt. Lad ikke Løkke, Hjort, Pind og Inger klanen komme til magten igen...
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af Pibe
Var Fogh mindre magtbegærlig?
Skrevet af Navardauskas
Han var højt sandsynligt bedre til at skjule det.
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af Pibe
.. og du lod dig narre?
Skrevet af Navardauskas
Yes......
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af Pibe
Hvor står du så nu?

Med forlov.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er vist meget længe siden V værnede om de svage, du skal jo nærmest tilbage til dengang hvor der kun var to partier. I nyere tid, har de da ikke gjort andet end taget fra de svage og givet til de rige. Noget Fogh var ekspert i, og som Løkke var endnu bedre til end sin forgænger.

Jeg finder det også dybt humoristisk når venstre snakker om ansvarlighed, især på den økonomiske front, for nærmest hver evig eneste gang de har sidet for bordenden er Danmark røget i økonomisk uføre.

Men korrupte det er de sku, uanset hvad de så end siger.
Skrevet af HansenX
Jeg er ligeglad med hvad Venstre og deres medlemmer vil bruge penge på. Giv gerne formanden en million ekstra eller nogle underbukser, hvis de synes.

Men Løkke er respektløs over for andre mennesker, når han ryger på ikke-ryger-hotelværelser, uanset rengøring.

Må borgerne skide i folketingssalen, hvis de gør rent bagefter? Nej vel. (Tak til en kendt journalist for inspiration til analogien)

http://www.dr.dk/Nyheder…7154911.htm

Skrevet af Pibe
Det er godt, der er så meget fremme, at alle har noget at være utilfredse med, herunder ikke-rygerne.

Skrevet af Toon Toon!
Da jeg var på ambassaden i London var Per Stig i også fuldstændig ligeglad med rygereglerne - han røg indenfor. Hævet over loven.

Som virksomhedsejer må man håbe at Lars Løkke ikke blir straffet. Så skal der bare shoppes tøj og rejser på firmakortet. Man skal jo se ordentligt ud og restituere :)
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Black Spider
Thorning burde egentlig være flabet nok til at tage valget lige så snart det EU-pjat er overstået. Venstre har ikke noget åbenlyse alternativer til Løkke, og Løkke har ikke nogen integritet for øjeblikket. Det eneste, Venstre egentlig kan tæve S på, er den liberale linje, men økonomisk ansvarlighed, mådehold, og vækst, og lige præcis den slags kan Løkke vel ikke engang begynde at snakke om lige for tiden, uden at folk står og skraldgriner af ham.

Dertil kommer, at hvis hun taber valget, så er der en hysterisk morsom blanding af V, K, LA, og DF, som vil forskellige ting. K og LA vil være superliberale, DF vil være national-romatiske pseudo-socialdemorakter, og venstre vil vel dybest set bare gerne have ministerposter, uanset hvad det så koster, hvilket fører til en masse kortsigtide hovsa-løsninger og symbol-politik. Det er dømt til at blive lort med lort på, akkurat som S-SF-R var det.
annonce
0