Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Diplomatiske evner er underordnede, hvis ikke der er kapacitet i hovedet til at gøre brug af dem. Arh, det har han da, vil nogen måske sige... i så fald må det være op til dem at forklare, hvorfor det bestemt ikke er første gang, at Jens Rohde har talt før han har tænkt (eller hvad det nu er, han gør). I det hele taget er Venstre et stupidt bonderøvsparti, som ligesom flere andre partier lider under, stort set ikke at have blot en enkelt, begavet politiker. SF, Soc. dem og Konservative gør dem sørgelig følge.
Skrevet af Frygah2
Det kan godt være Kristian Jensen og andre har haft et ønske om at sprede oprøret, men der er virkelig en oprigtig vrede og indignation over Løkke og hovedorganisationen blandt de lokale venstreforeninger.

I deres kritik af pressen, snak om sponsorbetaling og i jagten på personen der har lækket disse ting, har de fuldstændig glemt der er tusindvis af frivillige foreningsfolk rundt omkring i landet der smider utallige timer i partiet time and time again, og som har oplevet kontingentstigninger, som skal tage penge for kaffe til foreningsmøder, som selv betaler pænt store dele af deres valgplakater, som selv betaler alt fra benzin til materialer. Det er ganske almindelige mennesker, som står måbende tilbage og det (kontinuerlige) forbrug af alverdens ting til Løkke, på partiets regning. I jagten på at "vinde" den offentlige debat, har man fuldstændig glemt de her mennesker, som er kernebaglandet. Og nu rammer det direkte tilbage i skallen på en hovedorganisation der tilsyneladende er lysår væk fra deres lokale kommuneforeninger.
Skrevet af Black Spider
@ Steve

Den standard I og tabloidpressen udmåler er der jo ingen levende person der kan leve op til. Konsekvensen bliver jo at politikere bliver derefter, hvis man overhovedet kan finde nogen: folk uden nogen forbindelse til det virkelige liv.

Nu er det jo så netop den manglende forbindelse til det virkelige liv en okay beskrivelse af den vinkel, som jeg gerne så pressen forfølge. Hvor meget af den førte politik er ubrugeligt symbol-pjat og hvor meget har faktisk en målbar effekt? Hvem har agiteret og stemt for ligegyldighederne? Hvem har har agiteret og stemt imod ting med konkrete effekter?

Og hvis det begyndte at blive standarden, at politikerne nådesløst bliver mål op på deres faktiske bidrag til det danske samfund, i stedet for ligegyldigt ordskvalder og ubrugelige symbolske tiltag (goddaw ekstra milliard til de ældre som primært blev brugt af kommunerne på ekstra uddannelse af hjemmehjælperne), så begynder vi måske at have polikere, der faktisk vil et eller andet, i stedet for udelukkende at være rygradsløse kaglehoveder.

Man kritiserer jo dommere for at være verdensfjerne UG-drenge og ministerie-robotter. Tænk hvis politikere også blev det.

Nu siger du "hvis" og "blev". Er det ikke allerede tilfældet? Og er der ret mange andre måder at undgå en forværring, end ved at holde dem til regnskab hver eneste gang, de vælger at springe over i deres personlige fantasiverden?
Skrevet af Steve Highway-61
BS

Tror måske bare vi er uenige om hvor perfekte toppolitikere skal være. Det er jo fair nok.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Mercenary
BREAKING: Løkke citerer imperialisten Kipling!
Lose all to save a little
Skrevet af Black Spider
@ Steve

Jeg mener skam ikke, at politikere skal være perfekte. De skal bare holdes til regnskab hvis de ikke opfører sig anstændigt eller hvis de ikke gør deres arbejde godt nok. Det kan dog godt tænkes, at vi er uenige i, hvad der er "anstændigt" for en politiker, og hvad en politikers arbejde faktisk er.

Men jeg er alligevel lidt overrasket over, at du føler, at politikerne kun er i fare for at blive virkelighedsfjerne vrøvlehoveder.
Skrevet af Mercenary
Problemet her er vel at Løkke ikke lever op til det moralske kodeks som Venstre-folk selv mener er kerneværdier; mådeholdenhed bl.a.. Læg dertil geskæftigheden omkring den politiske modstander, som var i nogenlunde samme position.

Jeg synes dårligt at man klandre medierne generelt for at interessere sig for intern borgerkrig eller være mikrofonholdere. Der er ikke tale om mudderkast imellem fløje.
Lose all to save a little
Skrevet af Steve Highway-61
BS/Mr

Hvad ligger der i at "overholde" og stille dem "til regnskab"?

Det er åbenbart ikke nok for jer, at sagerne lægges frem, at Skat træffer afgørelse i sagerne, og at vælgerne kan tale ved næste valg.

Der er jo ikke noget velbegavet menneske som frivilligt ville kaste sig ud i hvad Helle og Lars er gået igennem de sidste par år.

BS, det er jo altid sjovt at rakke ned på politikere. Men fx. Lars Løkke er i øjenhøjde med virkeligheden IMO.

Mr, Nej, politikere skal blot træffe de rigtige beslutninger. Deres privatliv interesserer mig ikke synderligt. Jeg kan fx. godt lide Polanskis film. Jeg ved godt Ekstrabladet har en anden filosofi.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Frygah2
Men for de mange venstrefolk i lokale kommuneforeninger, der altså også har betydelige udgifter både økonomisk og tidsmæssigt, så er det IKKE privatlivsinfo at Løkke bruger af partipenge til at smøge den på hotelværelser han ikke må, få tøj i den prisklasse han åbenbart mener han fortjener, m.m. For dem er det her et klart billede af en formand, og en centalorganisation der er langt væk fra det de mange lokale kernevælgere og frivillige rundt omkring i landet står for.

Det er egentlig lidt utroligt at man begår samme eklatante fejltagelse ved komplet at ignorere baglandet, som står tilbage og undrer sig over hvad fanden der i det hele taget sker i magtens korridorer internt i venstre, når man ikke kan se at det her vil pisse medlemmerne af i stor grad.

Jeg citerer Søren Pind på Facebook:

Politik er blevet knaldhårdt over de sidste 25 år. I dag opererer de politiske partier med tochifrede millionbudgetter, baseret på store statstilskud. En hær af ansatte står klar til at lyde det mindste vink, og værfe den formastelige, de måtte skabe diskussion om partiets linje bort. Avisernes dækning er mangedoblet med kommentatorere og journalister, der fylder medierne med snart den ene, snart den anden historie. Om alt fra det politiske til det dybt personlige. Det kunne f.eks. være køb af underbukser.

Den store sum af 152.000 kr. skal ses i dette lys. Af millionbudgetter og kolossalt pres. Af et forlangende om, at en statsministerkandidat skal tage sig ordentligt ud. Og det er foregået på den enkle måde, at ind til statsministerkandidaten trådte en rådgiver, der meddelte ham, at nu gik den ikke længere. Det tøj, som han i øvrigt selv fandt udmærket, duede ikke mere. Han kunne jo nok forstå… og tænk på dengang med Uffe… og…. Og så står man der. På det moderne politiske tog. Det sker. Af de bedste hensyn.


Ovenstående er jo tydeligt. Man har så travlt med magten, med medierne, med intrigerne på Borgen, med rådigvere og spindoktorer. Ikke et eneste sted nævnes eller reflekteres der over dem der så ufattelig vigtige for at Venstre overhovedet kan komme tæt på en statsministerpost: Alle de lokale frivillige overalt i landet, der har personlige udgifter forbundet med at støtte partiet. Dem pisser man på, og nu er der mange der har fået nok. Og så giver de igen, igennem de medier som partiledelsen mener åbenbart er de vigtigste interessenter.
Skrevet af Steve Highway-61
Boldsen,

Partiet vælger at bruge pengene på Løkke. Det er et partiets beslutning.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Frygah2
Det var simpelthen dit svar?

Hint: Partiet er mere end centralorganisationen, og det er det de oplever nu.
Skrevet af Sir , moderator
Hvorfor fanden lader venstrekredsene sig rive med af EBs elendige sensationsjournalistisk? De kunne da bare tie denne sag ihjel, men de kunne ikke nære sig åbenbart. Det er virkelig dumt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Yorgen
Det handler jo om troværdighed, respekt for partiets penge og moral. Løkke folder sig ud som en ægte hedonist, og det bliver han så stillet til ansvar overfor.

Især fordi kronprins Jensen har alle de egenskaber, som Løkke tydeligvis ikke besidder, og som illustrerer det Venstre påstår er deres politik: mådeholdenhed, flid og ærlighed. Ingen uretmæssige udgifter, masser af hårdt arbejde og ikke en plet på CV´et. Alternativet kører for sikker en stil til, at Løkke kan vide sig sikker.

Derudover, ville I i fremtiden kunne høre Løkke sige nedenstående sætninger, uden at dø af grin? Her er hans favoritsætninger, der skal illustrere hans politiske grundlag:

- Enhver krone skal vendes. (men ikke Løkkes?)
- Nu må vi trække i arbejdstøjet. (men hvem betaler for det?)
- Vi skal køre længere på literen. (men hvor dyr er benzinen?)
Amunt Valencia!
Skrevet af Sir , moderator
Det er jo en lillebitte sag hvis ikke de rider med på bølgen. Så havde det været glemt om en mdr.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
Det er sgu da ikke en lille bitte sag, når den resulterer i et rigtigt dårligt valg for partiet.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Jeg holder stadig på at de bare lader sig rive med at mediestormen jo så primært stammer fra EB som igen igen lige finder en bilagssag når det er belejligt. Amatøragtigt de ikke har mere kritisk sans.
Dette er en signatur.
Skrevet af Acheron 3
Jeg tror at der er rigtig mange af vælgerne, som ikke kan relatere til eller identificere sig med Løkkes gøren og handlen kontra partiets (tidligere?) værdier. Med den løn burde han have råd til selv at købe og betale for sit tøj og sine ferier. Det værste er, sandsynligvis, i manges øjne, at han ikke selv kan se, at det er helt galt. Eller også er han bare ligeglad. Som andre er inde på, har vores dages toppolitikere distanceret sig rigtig meget fra den almene vælger - undtagen når et valg er nært forestående.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Sven Sved
Denne type bilagssager har jo klæbet til Løkke gennem hele hans karriere. Lige fra tiden i VU, over tiden fra Amtsborgermester til Statsminister, og nu som oppositionsleder, har Løkke igen og igen formået at tørre sit privatforbrug af på andre.

De sidste ugers sager er nok bare dråben.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af Yorgen
Sir_C:

Hvilken kritisk sans kan tilbagebevise, at manden har fået betalt for 15.000 kroner tøj hver måned af partiforeningen? Allerede overforbrug der, og så har han, tydeligvis, ikke udtrukket det som var beregnet til privat brug.

Hvilken kritisk sans kan tilbagebevise, at manden ryger på ikke-ryger hotelværelser, kører i taxa og sover på hotel på andres regning, flyver på første klasse betalt af velgørenhedsorganisationer, får megadyre fødselsdagsgaver af Venstre (4-6-gange dyrere end Fogh fik det, alt efter om det er det skattepligtige beløb (35k) eller gavekortets beløb (50k) man regner med, og Fogh mente ovenikøbet kanoen til 8.000 var for meget)?

Hvilken kritisk sans kan tilbagebevise, at mediestormen mod Løkke stammer fra konkrete bilag, som ikke engang er fra hans privatøkonomi, men er bilag fra partiet eller GGGI?

Og slutteligt, kan han tillade sig at moralisere over medierne, når hans eget parti TYDELIGVIS misbrugte deres regeringsmagt, til at plante ulovligt fremskaffede papirer over Thorning-Schmidt-familiens skatteforhold? Papirer, som har cirkuleret så meget rundt på kontorerne, at det allerede dér overskrider privatlivets fred?

Løkke har vist sig som en utroværdig hedonist. Går den så går den, men nu gik den ikke længere.

Demokratiet kræver at sådanne oplysninger kommer ud i det åbne, så Venstres bagland kan tage stilling til, om de ønsker en formand der bruger deres midler, kontigentbetalinger og statstilskud, på en så pamperagtig og løssluppen måde, som han har gjort det.

Det er ikke en ´lade sig rive med´-mentalitet. Det er journalistikkens og demokratiets opgave: at påvise når ord og handling ikke følges ad, at afsløre magtmisbrug og at muliggøre en demokratisk dom over amoralsk opførsel.
Amunt Valencia!
Skrevet af Sir , moderator
"Hvilken kritisk sans kan tilbagebevise, at manden har fået betalt for 15.000 kroner tøj hver måned af partiforeningen? Allerede overforbrug der, og så har han, tydeligvis, ikke udtrukket det som var beregnet til privat brug."

Det er da lige meget. Småting. Han er stadig den dygtigeste politiker de har i det parti.

At folk med røde præferencer ryger med på vognen undrer jo ingen, men at venstregrupperne hopper med undrer mig sgu lidt. Denne sag kunne da være tiet ihjel ret nemt og LLR kunne være rettet ind.
Dette er en signatur.
annonce
0