Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Skjold99
Man har ikke en dygtig person til at tage over. Det bør man have hvis man vil ryste posen.

Fogh er dog snart ledig...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Matias
"Grådighed, skattesnyd og ødselhed ligger simpelthen ikke til hende"

- Så har du ikke læst ELs partiprogram. Ødselshed med andre menneskers penge, er selve fundamentet for deres politiske virke.
Skrevet af Jerikov
Det er Folkets penge. Vi omfordeler bare. Det tager de rige ikke skade af.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Skjold99
Vi omfordeler bare. Det tager de rige ikke skade af.

Måske ikke, men det gør de ´svage´ med sikkerhed!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Jerikov
Der bliver ingen svage i vores samfund.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Dumbledore
Hmm, lad bare enhedslisten tage over for en stund. Så kan alle der normalt laver noget, tage sig en betalt ferie på statens regning.
Det skal nok løbe rundt. Ingen problemer.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Matias
Hehe, og der kom grådigheden så også op til overfladen. Herligt. Med en virkelighed som den, vi lever i nu, tror jeg jo ikke på idéen, Jerikov - med mindre formålet er, at vi alle skal blive lige fattige. Men som vi også har talt om ved anden lejlighed, så går jeg ikke så meget op i det længere. Jeg ved at du ikke helt køber min indgangsvinkel - og dig om det - men jeg ønsker også et helt andet samfund. Så med min stemme støtter jeg faktisk et parti, der på værdimæssige områder ligger længere til venstre end EL. Så må vores børnebørn tage kampene til den tid. Når forandringen for alvor sættes i gang.
Skrevet af Skjold99
Mr.: Det burde være logik, når hele omfordelingscirkusset koster så mange ressourcer, at det hæmmer væksten i samfundet, så er det altid de ´svage´, som det går ud over.

´De rige svin´ skal såmænd nok klare sig.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Dumbledore
"De rige svin" bliver selvfølgelig i landet, hvis deres arbejde giver præcis det samme, som den der intet laver. Det er klart.

Logik for burhøns.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Matias
"Der bliver ingen svage i vores samfund"

- Det er faktisk et faktum, føres EL politik ud i livet. Så langt er jeg enig med Jerikov. For det at opdele nogen i stærke og svage, forudsætter at der er en forskel. Og det vil der ikke være. Det er jo kommunismens dna.
Skrevet af Skjold99
Godt spørgsmål, Mr.

Efterhånden får man næsten det indtryk, at det må dreje sig om halvdelen af befolkningen, sådan som politikerne taler om dem.

Tit har vi jo så også set, at de såkaldt svage nok ikke er så svage igen, når det udsættes for en nærmere granskning. Alligevel kræver nogen stadig større omfordeling?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Gen.RobLee
Har han egentlig vundet nogen valg overhoved ? Statsministeriet fik han da af Fogh. Kommunalvalget husker jeg ikke lige resultatet af. Mht folketingsvalg,så er det HTS der sidder i stolen. Hvad er det der giver ham format ? For i mine øjne,er det kun gået ned af bakke. Og det er selvforskyldt. Ingen grund til at skælde ud på aviserne. De er big-time players,den fjerde statsmagt.
Skrevet af Matias
Hvis "fjenden" er forskellighed i sig selv, er det jo klart at der kræves anderledes og større omfordeling. Det synes jeg da egentlig giver rigtig god mening. At tanken om forskellighedens forfærdeligheder så begrænser sig til et økonomisk synpunkt, er mildest talt naivt. Hvis man vil forskellighed til livs, må det være hele pakken man går efter. Alternativt skal man ind og tankestyre på udvalgte områder, og den slags tilfældig, menneskelig programmering, tror jeg ikke på.
Skrevet af Skjold99
Har han egentlig vundet nogen valg overhoved ?

Hvis det er et kriterie for noget som helst, så kan det jo undre, at HTS stadig sidder efter 7 (eller er det 8) valgnederlag i træk?!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Mercenary
Hvad hedder det parti, du stemmer på, Matias?
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
"Ingen grund til at skælde ud på aviserne. De er big-time players,den fjerde statsmagt."

Selvfølgelig er der det. Mere end nogensinde. Der er jo ingen moral. Straffen for at gå over stregen en er man får en næse, men det kan få store konsekvenser for personer og samfundet. Hvorfor fanden er det vi kaster mange hundrede millioner af statskroner efter sådan noget. Håbløst at især de to tabloidaviser får lov at påvirke den politiske dagsorden med deres sager der ikke handler om den reele politik og som de planter på taktiske tidspunkter for at påvirke vælgerne. Håbløst.
Dette er en signatur.
Skrevet af repos
Det er vel De Radikale.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mercenary
@Repos

Nå ja, den taktiske vej til den ønskede nulstilling, hvor barnebarn dræber barnebarn og musik er forbudt. Tænk at dét ligger i De Radikales skæbne.
Lose all to save a little
Skrevet af Matias
"Har han egentlig vundet nogen valg overhoved ? Statsministeriet fik han da af Fogh. Kommunalvalget husker jeg ikke lige resultatet af. Mht folketingsvalg,så er det HTS der sidder i stolen"

- Sådan kan man ikke helt stille det op. Venstre bliver nødt til at kigge på, hvilke resultater Venstre opnår. Venstre kan - og skal - ikke være ansvarlig for en hel bloks gøren og laden. Seneste kommunalvalg styrkede Venstre markant, i hvert fald lokalt. Man havde 31 borgmesterposter inden seneste lokalvalg, hvilket man forøgede med over 35%, til 42 efter valget. Venstre gik også frem ved seneste folketingsvalg - ganske vist kun et enkelt mandat, men stadig en fremgang. Venstre har derfor, under LLR, været i stabil fremgang. At hans allierede i Konservative har været det modsatte, kan ikke lægges ham til last.
Skrevet af Frygah2
Meget enig sir_C, hvorfor det til stadighed undrer at de bruger så enormt meget tid og fokus på de tabloidaviser, og fuldstændig ignorerer deres kernemedlemmer. Jeg ved godt at de 10% svingvælgere er vigtige for at vinde et valg, men hvis baglandet konsekvent ignoreres og slet ikke plejes, samtidig med man kerneværdier udskiftet med ødselhed igen og igen fra en partiledelse der sætter kontingenter op og har ansat gud ved hvor mange spindoktorer osv, ja så det ender med at folk lufter frustrationerne offentligt.
annonce
0