Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sven Sved
Hvis det er et kriterie for noget som helst, så kan det jo undre, at HTS stadig sidder efter 7 (eller er det 8) valgnederlag i træk?!

Her gik jeg og troede at hun var statsminister efter sidste folketingsvalg?
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af Dumbledore
HVORDAN skal de fattigste blive rigere, når man pludselig mangler ALLE arbejdspladser skabt af de rige?
De arbejdspladser forsvinder selvfølgelig, hvis de rige ikke får noget ud af det.
Og alle der arbejder vil stoppe med at arbejde, for de vil få det samme ud af det, som de der ikke arbejder.

På ufattelig kort tid, vil samfundet være i kaos og alle fattige.

Systemet er forsøgt og det har fejlet hver gang.

Ikke engang Kina er kommunistisk, som man kender kommunisme. Langt fra endda. De har et ganske frit marked, som blev indført af Mao og efterfølgere. De så nemlig allerede dengang, at kommunismen ikke virker.

De bruger dog kommunismen til at undertrykke politiken i landet. Og låse al fri tankegang.

Jeg kender en, som så sent som i går sagde til mig.
I Kina studerer man ikke. Man bliver undervist.
Og beder du kineseren om at lære sig, så kommer de ingen vegne.
Fra barns ben af, bliver de instrueret i alt. Fri tankegang er forbudt, for det er det værste et diktatur kan blive udsat for.

Kommunismen virker ikke. Har aldrig virket og kommer aldrig til det.
Så HVORFOR er der 10% af danmarks befolkning der vil have det indført?
Det er mig en gåde over alle gåder.

Næsten lige så stor, som hvordan man kan være dybt religiøs i er oplyst samfund. Men det er en anden snak.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Matias
Det er selvfølgelig De Radikale, Mercenary.

"... den taktiske vej til den ønskede nulstilling, hvor barnebarn dræber barnebarn og musik er forbudt. Tænk at dét ligger i De Radikales skæbne"

- Nu er du jo bare fjollet. Der vil ikke blive et særligt oprør, heller ikke voldeligt. Du må lige få dine "facts straight": Hvis det er i den retning, du gerne vil søge svar på din opstilling, er det nærmere i retning af Jerikov, du skal gå. Den (også) væbnede kamp er på den kant ganske legitim at forestille sig.

De kampe jeg taler om, er de værdimæssige der vil opstå, i kølvandet på den større og større bevidstgørelse af, at mennesker med et konservativt livssyn, selvfølgelig vil noget andet, end det, det kulturradikale Europa kan tilbyde. De eneste mord, der vil være tale om, er det kollektive selvmord, samme kulturradikale er ved at begå, ved at tro på, at de kan blive ved med at give os mere magt og større demografisk vægt, uden at det på et tidspunkt kommer dem selv, og deres livssyn, til livs.

Vi er selvfølgelig begge enige om, at De Radikale ikke selv ønsker netop den forandring, men jeg er overbevist om, at det er det, det vil føre til. Så kan man grine lidt af det. Det gør jeg også - ved udsigten til, at ting selvfølgelig vil ændres markant. Spørg du bare Burro, hvordan det gik i "hans" baghave. Og nej, det er ikke en nulstilling, det er udvikling. Til det bedre. Meget bedre.
Skrevet af Skjold99
Mr.
I den kontekst tror jeg, at du har uret. De fattigste ville blive rigere.

Relativt måske.

Der er blot det problem, at når omfordelingen, for omfordelingens skyld, tager overhånd, så fjerner du også det incitament nogle har, til at yden den smule ekstra, der gør at staten får skattekroner nok hjem, til at holde cirkusset kørende.

Resultatet bliver blot, at hele samfundet bliver fattigere, samt at de ´fattigste´ derved reelt også bliver fattigere, selv om de måske relativt er blevet rigere.

Og, så er det måske på sin plads lige at slå fast, at de 20% rigeste i det her land stadig betaler ca. 50% af samtlige personskatter. Til sammenligning, betaler de 40% fattigste kun ca. 10%, selv om de udgør en dobbelt så stor gruppe.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Skjold99
Mr.: Præcist. Og der har vi jo så også det problem, at medierne har fredet EL. Hvor er de kritiske spørgsmål til deres program og politik?

Jeg nægter nemlig at tro på, at ~10% af befolkningen går ind for den revolution, som de stadig omtaler i principprogrammet.

Jeg tror faktisk mere at de 10% bunder i, at Johanne smiler lidt sødere end resten.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Gen.RobLee
Forvent det værste af de tabloidaviser. Men lad være med at forestille at de ikke prøver at præge evt valg og sælge aviser.
Mht løkke. Så synes jeg ikke at han er sådan et geni. Han tror gang på gang at han kan gøre regning uden vært. Og han er,lige nu,symbolet på politikerleden.
Skrevet af Sir , moderator
"Forvent det værste af de tabloidaviser. Men lad være med at forestille at de ikke prøver at præge evt valg og sælge aviser."

Er du fuld?
Dette er en signatur.
Skrevet af Gen.RobLee
Ikke på en søndag.
Skrevet af Sir , moderator
Hvorfor skriver du så således?

"Forvent det værste af de tabloidaviser. Men lad være med at forestille at de ikke prøver at præge evt valg og sælge aviser."
Dette er en signatur.
Skrevet af Gen.RobLee
Det virkede som om at du var træt af tabloiderne. At du ville have de skulle lade politikerne være,så de kunne koncentrere sig i tinget. Det mente jeg var en utopi. De er her for at blive.
Men jeg kan have misforstået noget
Skrevet af Gen.RobLee
Håbløst at især de to tabloidaviser får lov at påvirke den politiske dagsorden med deres sager der ikke handler om den reele politik og som de planter på taktiske tidspunkter for at påvirke vælgerne. Håbløst.

Det var det her jeg reagerede på
Skrevet af Sir , moderator
Og hvad er det du skriver der er anderledes end det jeg skriver? Jeg forventer jo netop at de gør som de altid har gjort. Jeg mener bare ikke befolkningen behøver acceptere det.

Edit: Ahh nu er jeg med på hvad du mener.
At aviserne er her for at blive er jo i øvrigt noget sludder. De ville slette ikke kunne eksisterer hvis ikke de blev støttet i hoved og røv. Det er jo ikke en forretning.
Dette er en signatur.
Skrevet af Gen.RobLee
Du brokker dig over deres magt. Jeg har nok bare accepteret den. Ikke andet
Skrevet af Sir , moderator
Ja men det er der ingen grund til at du har. Hvad er deres eksistensberettigelse? De kan jo ikke løbe rundt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Gen.RobLee
Rigtigt. Men er der en lovlig måde at komme af med dem på. Fjerner man evt tilskud,kommer saxobank eller lign. Så er vi lige vidt. Eller værre stedt i virkeligheden
Skrevet af Sir , moderator
Det virker som en ret dårlig undskyldning for at holde liv i dem. Folket har heldigvis vendt dem ryggen i nogen grad. Der er nu næsten lige så mange der læser Børsen som EB og BT dagligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Gen.RobLee
Er der andre end tabloiden der modtager støtte ? Børsen jyllandsposten ?
For hvis de gør,hvem skal så afgøre hvem der skal have frataget støtten. Eller er det alle over en bred kam der skal fratages støtten ,eller er det kun "de useriøse aka dem vi ikke kan lide" ?
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af Gen.RobLee
Det springer i øjnene at kristelig dagblad får mest støtte.
Synes det er godt at flere får del i de samme penge.
Spørgsmålel må være om mange små skal kvæles på bekostning af de store. Eller noget i den stil
Skrevet af Jerikov
Der vil ikke blive et særligt oprør, heller ikke voldeligt. Du må lige få dine "facts straight": Hvis det er i den retning, du gerne vil søge svar på din opstilling, er det nærmere i retning af Jerikov, du skal gå. Den (også) væbnede kamp er på den kant ganske legitim at forestille sig.

Det kan ikke udelukkes, at der vil finde en vis beskeden magtanvendelse sted, hvis plutokratiet ikke godvilligt slipper slanterne.
Vi kan blive nødsaget til at tale deres sprog, såfremt de viser sig uimodtagelige for De nye Tider.

Men mon ikke det ordner sig, inden det når så vidt?
God knows that he won´t arrive
annonce
0