Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Kommunismen er et skridt i den rigtige retning ift. det, jeg tror på. Så dit ønske for fremtiden er ikke helt uforeneligt med mit. Til gengæld må vi nok insistere på, at I indretter jer efter vores ønske om, at al værdi- og lovgrundlag indeholder en forbindelse til Gud, og at Gud generelt, gøres til omdrejningspunktet for samfundsindretningen. Jeg ved I traditionelt har svært ved den slags, men jeg kan ikke rigtigt se, hvordan I skal komme udenom. Vi er både flere end jer, og vil det mere end jer. Når alt kommer til alt bliver I i længden også gladest for dét alternativ, det er jeg ganske tryg ved.
Skrevet af Steve Highway-61
Sir

Har du nogle kommentarer til støttefordelingen - du er jo også mediemand?

Informations støtte kan måske opveje KDs, men hvad er egentlig filosofien bag en hoved- og en supplementsordning? Er det fordi I og KD notorisk ikke kan sælge at de får højere støtte via en særordning.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Jerikov
Matias, du ved godt at Gud er Jorden? Der er ikke andre. Dét er jeg tryg ved. Og Gud driller kun i øjeblikket.

Også Lars Løkke.

http://www.youtube.com/w…PP2hWvVyyUM
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Slettet(351856201103)
Frygteligt at BT og EB får så mange penge...
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Jerikov
Mr123, linker du ikke af og til til de omtalte frygtelige organer?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af uden_benskinner
matias,

"og viser, at man ikke kender til jyders værdier, når man tar det standpunkt"

- Haha, det er edderman´me dumt skrevet. Det er virkelig ikke for at være bidsk eller negativ eller nedladende eller noget helt fjerde, der sikkert kunne motivgranskes frem til, det er såre simpelt blot det, det er. Dumt.


jaaa, hahaha, hvor dumt, så dumt så dumt - men lad mig citere noget fra en avis i dag:

"Så hvis han overlever hovedbestyrelsesmødet på tirsdag, så bliver det med store dele af Jylland, som jo er Venstres kerneland, imod sig, siger Jesper Termansen og fortsætter.

- Det ligner jo efterhånden Jylland mod Løkke. Og vi har nok ikke set det sidste endnu. Det er helt vildt, at så mange Venstre-foreninger i Jylland nu siger åbent, at de ikke har tillid til formanden."

http://www.bt.dk/politik…kke-er-vaek


gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Matias
Det citat gør ikke dit udsagn mindre dumt.
Skrevet af uden_benskinner
"Det citat gør ikke dit udsagn mindre dumt."

jeg må konkludere, at du reelt ikke forstår dig på politik, hvis du fastholder dit udsagn, der hverken gør fra eller til i min verden.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det gør jeg hvertfald. Og jeg elsker ekstrabladet, men det er jo ikke på grund af deres gode journalistik. De står jo for alt dårligt ved medierne.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Halil
Baglandet i venstre er vel pisse trætte af deres formand gennem mange år og sager er i pressen pga. sin person og ikke sin politik. Idag kommer der nået om nølen med indberetning af indtægter til modregning i et ministervederlag.

Var det udelukkende politikken det omhandlede har LLR fået sin politik igennem og været god for venstre.

Men, desværre kan man mene, så er medierne gennem de seneste 10-15 år blevet meget mere personfikserede indenfor politik.

Dette synes jeg kunne være en grund til baglandet gør meget ud af en "små sag" som denne.(Selvom min fornemmelse er, at der ligger noget mere og venter. F.eks. en manglende skattebetaling for tøjet - Så vil det gå helt amok). Kombineret med et ordenlig hug i stemmer til Europa parlementet, samt dårlige meningsmålinger, så kan baglandet have fået nok.

Ud med LLR, ind med kedelige og lidt ligegyldige personlighed, men pletfri, Kristian Jensen, så fokus kan komme på politik og visioner og ikke et utal af bilagssager, snebajere og manglende personlig "sløset" dømmekraft.

Ser man på DF, så har de et vældigt professionelt set up. Det er ikke mange personsager af den karakter som LLR- og HTS´, der er kommet fra DF´s topfolk. Heri kunne der også ligge en forklaring på, hvorfor DF går fra den ene sejr til den anden.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos
Fandme også en katastrofemåling for Venstre. Under 15 procent. Det er sgu vildt.
HTS må godt nok være fristet til at trykke på knappen.

S får over 25 procent. Det er jo en udvikling, der er til at tage og føle på. Løkke overlever ikke på baggrund af den måling.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Frygah2
http://www.bt.dk/politik…r-af-loekke

Den her kommentar synes jeg også er ganske rigtig. Der er simpelthen et segment i baglandet man, som tidligere nævnt, har ignoreret og vel også smågrinet lidt af blandt Venstre-eliten. Det giver altså bagslag så det brager lige pt. Specielt når det er dette segment der skal lave ufattelig meget af græsrodsarbejdet i partiet.

Gad vide om Løkke overhovedet holder til i morgen...

Skrevet af Bosse1983
Nu er det vel også en smule naivt at se på Venstre son en sammentømret endhed bag èn kandidat. Der foregår antageligvis rigeligt med interne magtkampe, hvor det ikke er overraskende at en person som Rhode vil grave en niche ud efter han blev landsforvist.

Ligeledes er det næppe et udtryk for et atypisk jysk moralkodeks, som enkelte så mystisk får det formuleret, at det det halve Jylland skulle være på nakken af Løkke. Det er en kombination af simpel matematik, ser man hvor Venstre sidder, samt det faktum at flere i baglandet synes der er vel langt til Borgen. Det er ikke overraskende at der i et vist omfang lefles for de billige stemmer i hovedstadsområdet, i et større omfang end man måske er tilfreds med i de traditionelle områder. Den seneste kommentar om Hærvejsmotorvejen har næppe ændret på den holdning, især når der lystigt snakkes havnetunnel og andet i hovedstaden. Sådan er folk nu engang sig selv og sine vælgere nærmest.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Nå, Boldsen var endda så flink at finde kilder til spekulationerne, som vel egentlig bare er politisk økonomi 101.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Frygah2
Jeps, det er ikke raketvidenskab. Derfor undrer det mig virkelig, at man ikke fra central hold har stoppet det her længe før det brød ud i lys lue. Det er jo, som du siger, politik 1.01. Fogh viste jo hvordan den skulle skæres, internt.

Skrevet af Halil
Nu er det vel også en smule naivt at se på Venstre son en sammentømret endhed bag èn kandidat. Der foregår antageligvis rigeligt med interne magtkampe internt, hvor det ikke er overraskende at en person som Rhode vil grave en nische ud efter han blev landsforvist.

Ligeledes er det næppe et udtryk for et atypisk jysk moralkodeks, som enkelte så mystisk får det formuleret, at det det halve Jylland skulle være på nakken af Løkke. Det er en kombination af simpel matematik, ser man hvor Venstre sidder, samt det faktum at flere i baglandet synes der er vel langt til Borgen. Det er ikke overraskende at der i et vist omfang lefles for de billige stemmer i hovedstadsområdet, i et større omfang end man måske er tilfreds med i de traditionelle områder. Den seneste kommentar om Hærvejsmotorvejen har næppe ændret på den holdning, især når der lystigt snakkes haventunnel og andet i hovedstaden. Sådan er folk nu engang sig selv og sine vælgere nærmest.


Det tror jeg du kan have ret i. Det er med i ligningen.

Dog virker det til, udadtil, at det er LLRs personsager de ikke støttende afdelinger er trætte af. Så utilfreds med den førte politik, som indtil den sidste måned har givet gode valgmålinger, er nok en mindre del af ligningen.

I et interview i dagens JP, støtter afdelingsformanden for Thisted afdelingen direkte den førte LLR politik, men dumper ham pga. personsagerne.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Will
Nu er det vel også en smule naivt at se på Venstre son en sammentømret endhed bag èn kandidat. Der foregår antageligvis rigeligt med interne magtkampe internt, hvor det ikke er overraskende at en person som Rhode vil grave en nische ud efter han blev landsforvist.


Men... Men... Støjberg siger jo, at det Socialdemokraterne, der er fjenden!

http://www.dr.dk/Nyheder…/104136.htm
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Bosse1983
God dobbeltkonfekt jeg fik lavet også. Man skal ikke tage telefonen midt i et indlæg, men jeg fik pointen frem.

Uagtet hvad Støjberg måtte sige, det er sjældent videre intelligent alligevel, er der nok plads til lidt Dolchstoß-tendenser, som det hører sig til i alle gode fælleskaber, hvor man leder efter synergien mellem antallets styrke og individets ønske om at mele sin egen kage. Ellers godt forsøg med "se en enhjørning, den er meget mere interessant end elefanten i hjørnet", fra kære Inger. Under andre forhold skulle jeg gerne påtage mig opgaven, at finde ud af om hun er ægte ginger.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
"I et interview i dagens JP, støtter afdelingsformanden for Thisted afdelingen direkte den førte LLR politik, men dumper ham pga. personsagerne."

Tosset. Dumme bonderøve ;)
Dette er en signatur.
Skrevet af Frygah2
Enig med Bosse omkring Støjbergs hårfarve, og enig med Sir_c omkring Thisted.

Det virker efterhånden som om det er ret blandet med argumenterne, for at kræve Løkke trækker sig.
annonce
0