Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
"du har ikke bestilt andet end indirekte at forsvare en storsvedende oppositionsleder"

Hehe forstår du hvorfor det giver mening at diskutere med dig? Du har jo dannet dig en mening og du bliver ved med de idiotiske morsomheder som storsvedende, nå nej det var ikke hans tøj osv. Du kan bare ikke lide blå blok og det skinner igennem og gør dine indlæg usaglige. Du sidder bare og fyrer nationenagtige indlæg af uden substans.

Jeg holder fast i at dette med stor sandsynlighed er en fejl af venstres bagland at hoppe med på tabloidvognen. Det kan godt være de har været utilfredse længe, men at de tror det her gavner det forstår jeg ikke. Man har jo ikke den rigtige mand klar i kulissen. Der er ikke en åbenlys kronprins/prinsesse.

At vælgerne flygter til DF er også helt uforståeligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af uden_benskinner
"Hehe forstår du hvorfor det giver mening at diskutere med dig? Du har jo dannet dig en mening og du bliver ved med de idiotiske morsomheder som storsvedende, nå nej det var ikke hans tøj osv. Du kan bare ikke lide blå blok og det skinner igennem og gør dine indlæg usaglige. Du sidder bare og fyrer nationenagtige indlæg af uden substans."

åh så ironi mod en blok du sympatiserer med bliver strakt stemplet som nationen. hvor nemt og belejligt. igen danner du dig et (forrykt) billede uden at tænke dig bare lidt om. måske holder jeg i virkeligheden af venstre, men forbander løkke, som er ved at ødelægge partiet på rekordtid uden fortilfælde i nyere dansk historie. måske hader jeg venstre, måske har jeg slet ingen mening - og who cares.

"Jeg holder fast i at dette med stor sandsynlighed er en fejl af venstres bagland at hoppe med på tabloidvognen. Det kan godt være de har været utilfredse længe, men at de tror det her gavner det forstår jeg ikke. Man har jo ikke den rigtige mand klar i kulissen. Der er ikke en åbenlys kronprins/prinsesse."

du tag så meget fejl. det er venstres bagland der har fat i den lange ende. venstre udspringer fra det kernejyske bagland, hvor nøjsomhed, mådehold og at holde ord har altid været venstre kerneværdier - indtil lige solkongen løkke kom omkring og syntes, at diskret ragen-til-sig var den nye moderne måde at køre politik på.

det er løkke der er ude af trit med partiets grundværdier - og ikke den anden vej rundt. men at du kan påstå det, så spiller du osse rundt nede i 2. division sådan rent observans-mæssigt. sorry to say.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Sir , moderator
Du er vild med stråmandsargumentation og overdrivelse. Det er så din stil. Det spilder jeg bare ikke min tid på.

For sidste gang, så har Løkke naturligvis dummet sig, men var disse sager kommet frem på et årsmøde og ikke i EB så havde vi ikke været her. Det er jo altså isoleret set småsager selvom der er har været flere. Det virker bare til at den overdrevene mediedækning får nogle fra baglandet til at gå i panik. Nu skal der ske noget. I stedet for lige at ride stormen af og så vinde det valg.
Nu er politik jo bestående af normale mennesker og derfor er det jo ikke altid lige kløgtigt hvad der sker. Dette gælder både LLR, men især baglandet her, som måske ikke lige har gennemtænkt det her. Især tøjsagen her er jo helt ligegyldig. Venstre købte 9 jakkesæt og 18 skjorter eller sådan i 2010 og 2011. Til vores statsminister!! Meget typisk dansk og jantelovsagtigt (og EBsk) at det pludselig skulle være et kæmpe problem.

Dette er en signatur.
Skrevet af Sheriffen
Jeg synes nu også at medierne er gået lidt over gevind, og det vil også være langt mere passende at straffe Løkke med op til 1,5 års fængsel for bevidst skatteunddragelse efter skattekontrollovens § 13.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sir , moderator
På tide der kom en jurastuderende eller revisor på banen med nogle paragraffer,
Dette er en signatur.
Skrevet af uden_benskinner
"Du er vild med stråmandsargumentation og overdrivelse. Det er så din stil. Det spilder jeg bare ikke min tid på."

fair nok, jeg har bare ikke hele dagen, som visse andre her på kanalen, det beklager jeg, telefonen ringer af og til, mens jeg skriver et indlæg...

"For sidste gang, så har Løkke naturligvis dummet sig, men var disse sager kommet frem på et årsmøde og ikke i EB så havde vi ikke været her. Det er jo altså isoleret set småsager selvom der er har været flere."

pressen er jo til for det samme, og løkke har kraftigt peget på sig selv som manden der kronisk skal stå under radaren, så pressen kan snage - og ved du hvorfor... - fordi han i bund og grund ikke synes at han gør noget som helst forkert.

"Nu er politik jo bestående af normale mennesker og derfor er det jo ikke altid lige kløgtigt hvad der sker. Dette gælder både LLR, men især baglandet her, som måske ikke lige har gennemtænkt det her. Især tøjsagen her er jo helt ligegyldig. Venstre købte 9 jakkesæt og 18 skjorter eller sådan i 2010 og 2011. Til vores statsminister!! Meget typisk dansk og jantelovsagtigt (og EBsk) at det pludselig skulle være et kæmpe problem."

ikke alle politikere er lige normale kan jeg så fortælle dig. psykiske sygdomme er lige så vel repræsenteret inde på borgen som ude i samfundet. og jeg kan forsikre dig om, at baglandet for alvor er ved at gennemtænke hvor fatalt det evt. kan gå, hvis løkke skal fortsætte i front for "københavner pamper-partiet", som venstre si´r i skive. at partiet venstre ikke selv har hanket op i, at sådan en sag aldrig igen må opstå - og slet ikke efter at løkke siden foråret 2008 har været forfulgt af bilagssager i stor stil - er måske det eneste man kan klandre baglandet for. og glem janteloven - løkke har selv bedt om det her... ved ikke at begribe at man i dag ikke bare kan rage til sig, men måske de snart skulle sende ham til bruxelles, hvor der er frit valg på alle hylder...

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af bold.forside
@Sir_C
Jeg siger bare at det er dumt af venstrebaglandet at kræve en ny formand når man ikke har den rigtige kronsprins klar.


Hvad er der galt med Kristian Jensen? Det er ham, som bliver peget på af de utilfredse Venstre-folk. Han bliver beskrevet som en modsætning, som også har fokus på provinsen. Noget som LLR på intet tidspunkt har kunne samle om sig, men hvis Rohde og resten af den jyske mafia støtter ham, så burde han have langt lettere ved at vinde et folketingsvalg end LLR.

Der har efterhånden været så mange sager, at man i Venstre ikke bare kan bortforklare det med "engangstilfælde" og "forglemmelser". Partier må tage afstand til LLR, og det bør venstre gøre ved at flå magten fra ham.

Personligt ville jeg foretrække, at han fik en politisk timeout. Venstre burde lade ham sidde over næste folketingsvalg, men der er stadig for mange personlige stemmer på ham, til at det vil være taktisk klogt.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af Sir , moderator
"fair nok, jeg har bare ikke hele dagen, som visse andre her på kanalen, det beklager jeg, telefonen ringer af og til, mens jeg skriver et indlæg..."

øhh.."ikke alle politikere er lige normale kan jeg så fortælle dig. psykiske sygdomme er lige så vel repræsenteret inde på borgen som ude i samfundet. og jeg kan forsikre dig om, at baglandet for alvor er ved at gennemtænke hvor fatalt det evt. kan gå, hvis løkke skal fortsætte i front for "københavner pamper-partiet", som venstre si´r i skive. at partiet venstre ikke selv har hanket op i, at sådan en sag aldrig igen må opstå - og slet ikke efter at løkke siden foråret 2008 har været forfulgt af bilagssager i stor stil - er måske det eneste man kan klandre baglandet for. og glem janteloven - løkke har selv bedt om det her... ved ikke at begribe at man i dag ikke bare kan rage til sig, men måske de snart skulle sende ham til bruxelles, hvor der er frit valg på alle hylder..."

Med normale mennesker, mener jeg almindelige. Et bredt udsnit.

"og slet ikke efter at løkke siden foråret 2008 har været forfulgt af bilagssager i stor stil"

Stor stil. Tjaa. Hvor stor stil er det lige? Det er jo småting.

"ved ikke at begribe at man i dag ikke bare kan rage til sig,"

Er du kommunist?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sheriffen
@Sir

Ja, vi må finde et fælles ståsted, nu hvor uenigheden er så udtalt. Og fængsel kan vi vist alle blive enige om er en fabelagtig idé.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af uden_benskinner
sir c,

kommunist? fortsæt endelig med dine nationen-analyser, det morer mange.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Sir , moderator
Bold.forside - Kristian Jensen er ikke pletfri og virker ikke som en lige så dygtig politiker og jeg tvivler på at han kan få opbakningen der skal til. Desværre.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
uden benskinner, din svulstige retorik kunne ellers tyde på det. Det er måske forkert?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
@Sheriff

Kør du sagen.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Hvad er der galt med Kristian Jensen? Det er ham, som bliver peget på af de utilfredse Venstre-folk. Han bliver beskrevet som en modsætning, som også har fokus på provinsen. Noget som LLR på intet tidspunkt har kunne samle om sig, men hvis Rohde og resten af den jyske mafia støtter ham, så burde han have langt lettere ved at vinde et folketingsvalg end LLR.Jens Rohde er da paria snarere end en del af nogen jysk mafia.

Løkke har kunnet samle op imod 1/3 af danskerne i meningsmålinger.
Skrevet af uden_benskinner
sir c,

det billede du efterlader i denne diskussion er bekymrende: du synes det er banalt - og kun småting som løkke har gjort.

at begynde at forklare dig konceptet "personlig integritet" vil nok være spild af tid i dit tilfælde.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Kaffe
Jeg er kommunist. Og du er fjenden.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Det er jo småting. Ikke noget der bør gøre at vi skal have en ringere statsminister eller at DF skal blive det største eller næststørste parti.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sheriffen
@Sir

Nej, ellers tak. Jeg vil langt hellere drikke en bajer med Løkke fremfor HTS eller zombien Kristian Jensen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Kaffe
at begynde at forklare dig konceptet "personlig integritet" vil nok være spild af tid i dit tilfælde


Det kan jeg bekræfte.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Klart. Jeg har jo ansat en kommunist.
Dette er en signatur.
annonce
0