Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Enig. LLR kan ikke mønstre dem i Jylland, så han kan vel ikke være den rette mand? Eller gælder stemmer "på begge sider af Storebælt" kun, hvis det østlige Venstre-Danmark er i undertal?


.. og hvordan ville Kristian Jensen klare sig øst for Storebælt?

Så at regeringen er gået imod alt, hvad de har lovet, har ikke haft nogen betydning? I en periode på omkring et halvt år efter valget hørte man næsten intet fra LLR, hvor han blev beskyldt for at ligge lidt for godt i hængekøjen. I den periode gik Venstre markant frem. Tror du selv, at det skyldes LLRs politik? I så fald er du godt nok naiv.Venstres fremgang i meningsmålingerne begyndte vel længe før valget, selvom man ikke nåede at overhale Rød blok. Med dagpengereformen osv. Der var således tale om en stigende kurve, der ikke kun havde med S-SFs løftebrud at gøre. Krisebevidsthed i befolkningen, måske snarere.

Skrevet af Sir , moderator
"Nå, men jeg håber, han bliver, for så beholder S magten:) Det er 100"

Der tager du fejl tror jeg. Så snart personsagerne ikke bliver kørt op i ekstra bladet, så glemmer folk. Så kommer det til at handle om politik og her er den nuværende regering enormt dårligt kørende.bold.forside, du må selv rode med det. Et eller andet siger mig at det vil være det bedste.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
RS4Break

"Politisk er der ikke noget at komme efter..." skal nok ikke forstås = "Politisk er Løkke enig med RS4Break"
Skrevet af Sir , moderator
hehe
Dette er en signatur.
Skrevet af Jerikov
Det er svært at forestille sig nogensomhelst som landsfader. Det skulle dog lige være Allan.
Et godt samfund med ro og glæde vil opstå i Allans kølvand.

"Jamen, så kan vi ikke ha 8 biler pr husstand"
- NEJ, det kan I ikke
" Og så har vi jo ikke råd til revet Edelwiss på flamberede Kobe-ko"
- NEJ, det har I ikke
"Jsmen, hvad så med krydstogtet syd for Menorca? Det har vi så heller ikke råd til?"
- NEJ, det har I ikke
"Jeg har ellers lovet min grandnevø en tur i Cape Canaveral i kartoffelferien....kan man heller ikke det?"

-JO, hvis du viser mådehold.


http://www.youtube.com/w…YRf6K3Zleb0


Hold kæft, mand. Små lortede brokkerøve. Små forkælede lortehoveder. I gør ikke en skid for samfundet, for de svage....ja, for nogensomhelst.

I sidder bare og brokker jer over dårlig dækning, dårlige computerspil, dårlig fortid, dårlige fugle, dårlige managers......dårlige alt.

I skulle skamme jer. Små forkælede røvhuller, som tror at sandheden er lig med Deadline, Monte Carlo og P1-morgen. Fy for satan, jeg brækker mig.

Kom nu ind i kampen. Vis hvad du vil . Kan du noget?

Selvfølgelig kan du det.

http://www.youtube.com/w…oxlgXCHEbVI


Måske et af de mest smukke cover..... ever

God knows that he won´t arrive
Skrevet af Frygah2
Men sir_c, det er vel utopi at tro på der ikke kommer en sag ved et kommende folketingsvalg? Nu kostede han mandater rundt omkring i landet ved kommunalvalget, og man fik halveret antallet af EU-parlamentsmandater... Og det med at Løkke igen og igen har sagt at der ikke var flere af den slags sager.

Jeg tror ikke på Venstre hiver et flertal hjem, når der 2-3 dage før et kommende folketingsvalg kommer en ny Løkke-gate.
Skrevet af Pibe
Der er noget mindfuck over de Venstrefolks udmeldinger: "Løkke må gå, han kan jo ikke styre partiet, hør bare hvordan jeg f.eks. brokker mig!"

Skrevet af Sir , moderator
"det er vel utopi at tro på der ikke kommer en sag ved et kommende folketingsvalg? "

ja! Aviserne gemmer jo historierne så de kan gøre mest mulig skade. BT med Thornings skattesag og EB med Løkkes jakkesæt (fra 2010 0g 2011). Hvorfor skal vi høre om at han fik 9 jakkesæt i 2010 og 11. Elendige jantelovsjournalistik og tvangsforargelse, men det virker jo fordi vi ikke har nogen kritisk sans længere. Hvis medierne siger at det er en skandale, så er det pludselig. Det er klart at de røde vælgere hopper med på vognen, men at venstrevælgere ryger til DF er bizart. Især fordi der ikke er tale om politik. Overhovedet.

Dette er en signatur.
Skrevet af RS4Break
Nej nej, selvfølgelig er jeg ikke målgruppen for Lars Løkke & co., men jeg anholder bare, at han politisk set har totalt styr på biksen.

Det mener jeg ikke han havde som statsminister, og jeg mener også, at der på det sidste er en del ridser i lakken i forhold til udmeldingerne om, præcis hvordan Venstre egentlig ville regere, hvis de fik magten tilbage.

Derfor er det interessante for mig at se også, hvad Kristian Jensen kommer til at foretage sig frem mod valget - for Løkke overlever selvfølgelig ikke som formand. Bliver det en skøn "svigermors-drøm-forening" med Thulesen Dahl, eller skal han markere mere traditionelle Venstre-holdninger om at ville fjerne/mindske topskatten og holde hårdt fast på nulvækst i det offentlige. Og endnu vigtigere: Er der nok stemmer i nulvækst som valgprogram?

Man kan godt antage, at bare der kommer ro på, så forplumrer regeringen selv det hele, og Venstre får magten uanset hvilken formand de stiller med efter Løkke. Bare det er en, der svinger med Thulesen Dahl, gætter jeg på.

Den ubekendte er bare, om økonomien forbedres det næste år og beskæftigelsen stiger yderligere. Så bliver det op ad bakke for en ny Venstre-formand. Og igen: Den nuværende regering har jo været massivt mere erhvervsliv-venlige end alle havde regnet med og har gennemført svære reformer, som Venstre aldrig ville få opbakning til. Jeg tvivler også på, at en ny Venstre-regering støttet af DF får lov til at sænke kontanthjælpen endnu mere, hvis bare de handler med lidt med udlændinge-stramninger. For mig at se er det gamle dage med den fremgangsmåde, men hvis det er, hvad folket ønsker, so be it
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Sir , moderator
"men jeg anholder bare, at han politisk set har totalt styr på biksen."

Folket mener dog at han fører en bedre politik end den siddende regering. Det behøver du ikke være enig i.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Jeg kan ikke se, hvorfor man ikke skulle kunne genindføre kontanthjælpsloftet og starthjælpen med DF, f.eks.
Skrevet af RS4Break
Bare lige en reminder om Løkke som statsminisiter til kernevælgerne: Hvem indførte iværksætterskatten?

Det interessante bliver, om Kristian Jensen kan nøjes med at føre lige så lidt reel Venstre-politik som Løkke, eller om der skal flere boller i suppen, eller hvad man nu siger... og hvad siger DF til det - det er jo Kristian og Kristian, folket vil have, men kan de blive enige om ret meget på tværs af partierne, når det kommer til stykket.

I skal ikke regne med, at det er K og LA, der alene bringer Kristian Jensen til magten... det bliver på DF´s nåde

Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Steve Highway-61
Sir

Det er uden betydning hvad Løkke notorisk kan politisk nu. Det har hans støtter ikke indset. Det handler om partiet.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Sir , moderator
Steve - ja det tror jeg alle er med på. Det er bare en fejl. Landmændene går i panik pga pressedækningen og så lykkedes EBs mission. Jeg går udfra BT allerede er i gang med at udtænke hvordan de kan toppe den her. Der bliver nok rodet i nogle HTS bilag pt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Steve Highway-61
Sir

Det står ikke til at ændre. Hensynet til partiet står altid over enkeltpersoner. Du debatterer mod vindmøllerne.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Sir , moderator
Havde ellers lige regnet med at jeg kunne ændre det her fra bold.dk af. Jeg prøver noget andet så. Skal vi mødes foran Christiansborg?

". Hensynet til partiet står altid over enkeltpersoner"

Derfor burde de lige have tænkt sig om to gange.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Hensynet til partiet tilsiger, at man holder fast i den dygtigste man, så længe det er muligt, men du har da ret i, at det måske ikke er muligt længere.
Skrevet af Pibe
RS, der er jo også områder foruden lige topskatten, hvor Venstre er mere enige med DF end med LA (udlændinge, f.eks.) og K (energi og miljø).

Desuden var DF som nævnt med på f.eks. dagpengereformen og kontanthjælpsloft/starthjælp.

Skrevet af RS4Break
@ Sir C

Ved vælgerne, hvilken politik Løkke fører? Jeg ved det ikke helt. Altså, han er medunderskriver på de reformer, som primært Vestager udtænker, og som hun kommunikerer med Hjorten om under forhandlinger med andre partier. Men er det Løkke, der fører den politik an? Er det ubetinget sikkert, at nulvækst og skattelettelser alene i bunden er det, som vælgerne vil have? Og er det traditionel Venstre-politik? Og kan man have magten i ti år mere ved alene at være efter muslimerne (formålet med starthjælp). Og kan Tulle droppe sin indøvede frygt for social dumping, og hvis ikke, vil Venstre så tage det problem alvorligt?

Jeg synes, det på mange måder er uklart, præcis hvordan Venstre vil regere, og ikke mindst hvor pengene skal komme fra. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor meget der er at hente i kontanthjælpsloft og starthjælp, men det er formentlig mindre end det, regeringen har hentet på at indføre gensidig forsørgerpligt, mindreudvikling i overførsler generelt og indførelse af halv kontanthjælp for en masse mennesker, der er unge, men ikke nødvendigvis flygtninge.

Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Skjold99
Sir:
Der bliver nok rodet i nogle HTS bilag pt.

I princippet, kunne de bare begynde at bore mere i, hvordan socialdemokraten Erling Andersen ved Skat København, fik Stephen Kinnock frikendt, ved at ændre reglerne kun for ham.

Evt. kunne de også bore lidt i, hvordan socialdemokraterne betalte Thorning og Kinnocks revisorregning på ~100.000 fra dengang. Har hun betalt skat af det?

Eller hvad med, om de borede lidt mere i, at Thorning fik uberettigede personfradrag gennem 6-7 år, som hun aldrig har betalt skatten af.

Men, det er jo en af de røde, og ~80% af journalisterne er røde, så det hører vi nok ikke mere til...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce
0