Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Eksalteret? Har du oddset på at Løkke bliver hængende?
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Nej og næh. Tak for dine tre sidste indspark til debatten. Det er virkelig stærkt!

Min pointe skulle den være forsvundet blandt dine one-liners er at det er skræmmende at medierne kan afgøre valg, formandsposter, gøre DF til DKs største parti osv osv pga non-sager og fordi folk ukritisk æder hvad der bliver sagt. Det er da forrykt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Haha, slet ikke ophidset eller subjektiv, som jeg ellers syntes du smider om dig med at andre er.

Du nægter jo alligevel at forholde dig til at andre faktorer end EB og BT trods alt kunne spille ind på den nuværende situation. Det er jo ikke fordi dine vredesudbrud bidrager særligt meget til den debat, du altid hævder at ville sætte igang.

Men ja, Ekstra Bladet og BT er nogle frygtelige nogen!
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Vredesudbrud?

"Du nægter jo alligevel at forholde dig til at andre faktorer end EB og BT trods alt kunne spille ind på den nuværende situation"
Nej, men i din iver for at smide om dig med ligegyldige one-liners så er det måske glippet for dig. Jeg er hverken ophidset, sur LLR-fanboy eller andet. Jeg synes BTs kamp mod Helle og Politikkens mod Fogh var lige så tossede. Jeg synes bare ikke medierne skal lykkedes med deres mission at prøve at diktere valg. At LLR har haft uheldige sager fra 2010 bør vel ikke resultere i at DF bliver landet største parti. Folk må jo være blevet sindssyge. Skal EBs historie om jakkesæt i 2010 virkelig have den effekt.
Hvor slemme er de bilagssager? Det er jo ingen ting, men medierne kører konstant i det til det har den effekt at folk pludselig bilder sig selv ind at det får uoverskuelige konsekvenser for DK. Det er jo ikke politikken der føres der afgjorde sidste valg. Det var derimod små personsager som medierne fik blæst. Vel og mærke personsager fra 2010 og det mener jeg er et problem. Jeg vil gerne have at landet styres af den bedst mulige politik og ikke af hvem der haft mest held med at skjule sine personlige fejltrin i medierne. Det er vel ikke så mærkeligt?

Har DU noget at sige i denne debat udover one-liners så kom da med det. Det andet ved jeg ikke hvorfor du tror jeg eller andre kan bruge?


Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Okay, du er ikke ophidset...

Jeg synes bare du bliver ved med at gentage din forundring, selvom diverse brugere efterhånden har forsøgt at forklare dig, hvad årsagerne kan være. Vi er da enige om at visse aviser har haft en dagsorden, men det er så langt fra det eneste (interessante) aspekt i denne situation.

Det er jo trods alt ikke mediernes skyld at Løkke ikke har fået styr på sagerne, efter første bilagssag.

Som jeg også før har skrevet finder jeg det interessant at han og hans hjælpere i den grad har undervurderet baglandet. Og i den optik undrer det mig at du overhovedet ikke har blik for at Venstre er et parti, hvor (gamle) kerneværdier er moralsk anstændighed (det må man så selv vurdere op de lever op til), at man selv betaler, osv. osv.. Dét er jo en af hovedårsagerne til at man ikke bare har accepteret situationen. Pamperi har jo alle dage været et slagord imod rød fløj. Det klinger hult i dag, og det er man da oprørt over.

Men jeg er stadig enig med dig i at medierne har skabt en panik, da det hele eskalerede ud af kontrol, som kunne og burde have været undgået.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Du bliver ved med den røde retorik og LLR. Jeg snakker princippet. Hvad var årsagen til BTs HTS sag? Det er jo hele konceptet i at man gemmer små sager og så op til et valg blæser dem ud uge efter uge for på den måde at få påvirket befolkningen. Vi kan bebrejde os selv at vi hopper med på det, men er det virkelig de statsstøttede mediers opgave at få drejet alt væk fra politik og over på personsager? Er dette ikke netop en af grundene til at folk ikke gider stemme eller interessere sig for politik? Alle disse åndssvage og ligegyldige personsager? Det er jo ikke et LLR forsvar. Det er et angreb på medierne. Det kunne lige så godt have været HTS det gik ud over.


"Men jeg er stadig enig med dig i at medierne har skabt en panik, da det hele eskalerede ud af kontrol, som kunne og burde have været undgået. "

Der er vi enige. Og jeg er ked af at så mange vælgere hopper med på den og gør et parti fuld af landsbytosser til Danmarks største.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er efterhånden pinligt at Danmark er synket så lavt,

Ja vi kan vist efterhånden ikke tillade os at gøre grin med tosserne over på den anden side af atlanten og vores venner i Sydeuropa, for hold nu op en flok lallende, dobbeltmoralske, nasserøve vi har siddende på toppen, og som på elendigste spin maner prøver at sno sig ud af noget der moralsk aldrig kan forsvares, det er simpelthen tåbeligt ud over alle grænser og får kun en til at fremstå som en hyklerisk idiot.

Men positivt hvis løkke går af. som det forlyder, så kan det være vi kam få fokus på politik, ja man kan jo altid håbe, omend sandsynligheden nok ikke er al for stor, for det virker ikke til at moderne politikere rigtigt formår dette, det er efterhånden længe siden jeg hørte en politikere der ikke blot fyrede en remse af han /hun havde indøvet på forhånd eller som ikke prøvede at sno sig uden om.

Tragisk at demokratiet har udviklet sig til en omgang reality tv uden dybde
Skrevet af SoerenDKK
Sidste nyt går på at Løkke trækker sig til HB-mødet i aften. Ganske forventet, situationen var blevet ganske uholdbar for ham og partiet.

Glæder mig til Støjberg og Pinds reaktioner.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Slettet(042125212608)
Uanset hvad bliver det ualmindelig vanskeligt at få samlet partiet efter denne fadæse, og det kan hurtigt ende i regulær fløjkrig som jo er set før i diverse større partier. Jeg har helt klart svært ved at få øje på en person i V som pt. kan samle partiet.
Skrevet af Mercenary
Jeg synes nu ikke at jeg er specielt rød i min retorik, Sir C.

Ja, medierne har et ansvar for at "Folket" ikke gider engagere sig i politik, men Løkkes ageren er da ligeledes i høj grad med til at skabe politikerlede. Og igen, da især hos blå fløjs vælgere, som jo hader enhver form for pamperisme (betal selv for dine egne ting).
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Hvad med Helles sag? og Foghs? Du bliver ved med LLR og fint du ikke kan lide ham, det er bare ikke det JEG diskuterer nu. Den siden af sagen er jo diskueret til hudløshed. Jeg mener stadig at at venstrebaglandet overreagerer og går i panik. Det har jeg ikke lagt skjul på. Jeg har i øvrigt meget svært ved at se problemet i at vores statsminister får 9 jakkesæt og 18 skjorter plus det løse i 2010/2011. Ja så skal der rigtig nok betales skat af det der bruges privat , men hvem ved hvad der er blevet brugt privat, vi snakker jo om en mand der arbejder i døgndrift og næppe adskiller privatliv og arbejdsliv. Jeg mener virkelig at det er en petitesse. Jeg synes dog ikke den sag er så interessant som mediernes ageren. Det er ikke det samme som at være fan af LLR eller stemmer på ham e.lign. Jeg forstår godt at man som rød vælger gerne vil kritisere ham, det er bare ikke det jeg finder særlig interessant her.
Dette er en signatur.
Skrevet af Cabra
Jeg synes, det er fint nok at udpensle hykleriet. Løkke har pustet sig op på at tale om mådehold i den offentlige økonomi og sagt til befolkningen at hver en krone skal vendes, mens han er ikke selv villig til at være et godt eksempel.

Lars er ikke nogen særlig undtagelse, men det skal jo ikke gøre at han går fri, hykleriet skal påpeges, og at han bliver smidt på porten af det i sidste ende, det har jeg det helt fint med, flere af den slags situationer kan måske give anledning til en større troværdighed blandt de danske politikere.
Skrevet af Mercenary
@Sir

Jeg prøver faktisk at se det fra Venstres egne kritiske vælgeres perspektiv. Det er ret tydeligt, hvis du læser efter.

Det er da i øvrigt interessant at se hvordan visse Venstre-medlemmer agerede i Helles situation. Det var da opportunisme af værste skuffe. Og jeg er ikke fan af hverken LLR eller af HTS. Ikke rigtig af så mange egentlig.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Hvad er det nu lige han beviseligt har gjort? Det kunne være meget fedt at liste alle sagerne.

Det bliver spændende at se hvad næste træk bliver. Nu lugter pressen jo for alvor blod. Tænk sig at man med en sag fra 2010 om nogle jakkesæt kan vælte en formand og give et helt tosset parti sit bedst valg nogensinde. Hvad kan det ikke blive til? Nu skal der satme jagtes bilag, skattesager, sort rengøring osv. Det bliver et brag.
Dette er en signatur.
Skrevet af Skjold99
Løkke har pustet sig op på at tale om mådehold i den offentlige økonomi og sagt til befolkningen at hver en krone skal vendes, mens han er ikke selv villig til at være et godt eksempel.


Du er vel klar over, at det tøj er betalt af Venstre, ikke? Det er ikke betalt af det offentlige, så hvor er det du ser hykleriet?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Mercenary
Du er vel klar over, at det tøj er betalt af Venstre, ikke? Det er ikke betalt af det offentlige, så hvor er det du ser hykleriet?

Når vi skal ind på det, så får Venstre jo partistøttekroner af staten.

Det generer ikke mig synderligt, men jeg kan godt FORSTÅ at nogen i Venstre mener at han selv skulle tage at punge ud.
Lose all to save a little
Skrevet af Skjold99
Mercenary
Når vi skal ind på det, så får Venstre jo partistøttekroner af staten.

Som Venstre så har brugt nogle af, på at sikre, at deres statsminister(kandidat) tager sig godt ud på foto. Hvad er problemet?

Det generer ikke mig synderligt, men jeg kan godt FORSTÅ at nogen i Venstre mener at han selv skulle tage at punge ud.


Hvad han så også har gjort, for den del af tøjet, der senere er overgået til privat brug!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Mercenary
Problemet er jo at du siger at det er Venstre-penge, når der også ret beset er brugt statskroner på det. Igen, for min skyld ikke den store alarm, men det har det åbenbart været for visse Venstre-medlemmer - som gerne ville have at formanden selv fik pungen op af lommen, fordi det er en god husregel i den lejr.

Og igen, jeg prøver at være rimelig neutral.
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hvad er oddsene på der bliver udskrevet valg i den her måned? Det vil være taktisk uklogt af HTS, og SocDem, ikke at trykke på knappen i det sekund V udtaler at Løkke er ude. Muligvis usympatisk, men det er man nødt til at være.
Det er muligt at Kristian Jensen er det mest oplagte valg som ny formand, men mon ikke et par stykker andre kan se deres snit til at få sikret sig en gunstig placering ifht at blive statsminister.
Venstre skal få et skifte igennem hurtigst muligt, ellers kan det hurtigt ende værre end det er nu.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af clausp
Han har beviseligt haft usædvanligt svært ved at få indberettet korrekt til Moderniseringsstyrelsen og det er i øvrigt foregået på bagkant.

Havde det været en dagpengemodtager der havde ageret på samme måde havde det formentlig kostet en frihedsstraf.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
annonce
0