Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
@Sir

Du synes (f.eks. med uden benskinner i går) at det var irriterende, når folk med rødt islæt er for subjektive. Fair nok. Skjold, som hele tiden vil pege på rød fløjs lortesager i stedet for at tage stilling til Løkke, er til gengæld high five-buddy, når han kører samme stil. Dét forvirrer mig.

Det burde være muligt at skrive om Løkkes sag uden at forholde sig til HTS´. Det andet er lidt Nationen-agtigt, hvor det vist er en klassiker på Pepe-niveau.

At du ikke kan skelne imellem mine drillerier og nøgterne vurderinger er jo egentlig mest din egen sag. Lidt ligesom når brugere går amok over din moderatorrolle - så er det heller ikke sværere.

Concern troll?

Edit: Skal Trolex stadig have sit ur undersøgt? :)
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Merc, skjolds eksempler giver da ok mening i det ene eksempler der? Har ikke lagt mærke til at det er en tendens. Er det fordi Skjold mener noget andet end dig at du ikke påpeger alle de andre der gør det en diskussion om fløjpolitik, for nu at bruge din egen taktik. RS4 fx. ;)

"At du ikke kan skelne imellem mine drillerier og nøgterne vurderinger er jo egentlig mest din egen sag."

Jeg har svært ved at se pointen i begge. Dine nøgterne vurderinger er jo på Jonas123 niveau.

Concern troll?

ja.


@Kaffe mit blodtryk har det fint, men det ville være bedre hvis ikke en dum kommunist stopfodrede mig med kulhydrater hver dag. Opret dog kikærtepartiet din snavsede hippie. Og gu har jeg travlt, jeg kan heldigvis både snakke i telefon og skrive samtidig. Begge dele bliver nok derefter.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fribytter
"Nu er den sag jo smidt til hjørne via en Skattesagskommission."

Uret afleverede Troels jo bare tilbage efter, at han var blevet tildelt øgenavnet. Skattekommissionens afgørelse har ikke rigtig noget at gøre med, hvordan Troels har gebærdet sig som minister i den henseende.

Løkkes image som luksuspolitiker går jo helt tilbage til badeklubben, som ligeså meget har været et internt fænomen i Venstre som en mediesag, og som en del Venstre-folk formentlig har haft det svært med. Ja måske gør det helt tilbage til Hanne Boel-koncerten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sir , moderator
Edit - nvm. Svaret bliver nok ubrugeligt.

Kan vi ikke få nogle venstrefolk på banen herinde? Hvad mener de? Nøbi har sagt han støtter op om LLR. Er der ikke andre der kan komme med deres besyv? Overreageres der? Er det fint at tage den i medierne og i stedet for på landsmødet?
Det ville være lidt federe end at høre rød blok kloge sig.
Dette er en signatur.
Skrevet af Skjold99
Mercenary
Skjold, som hele tiden vil pege på rød fløjs lortesager i stedet for at tage stilling til Løkke


Hvad er der at tage stilling til? Mig bekendt, har Løkke ikke brudt nogen regler eller love.

Tøjkøb, betalt af Venstre, hvor der er betalt for det private tøj, er vel udelukkende en sag for Venstre og ingen andre?

Rygning på et hotelværelse, efter aftale med hotellet, og betalt af Venstre, er vel også kun en sag for Venstre og ingen andre?

En ferietur betalt af Venstre, er vel også kun en sag for Venstre og ingen andre?

Der kan være noget skatte-noget, men jeg har endnu til gode at høre, eller se, nogen beviser for, at Løkke skulle have brudt nogen regler der.

Så, for mig at se, så burde hele denne sag, blot være en intern Venstre-sag, der som sådan ikke rager andre.

Ellers har jeg i dén grad misset noget.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Borger Louis
Fribytter, dit møgøre. Hvad er det for noget med en Hanne Boel koncert?!
Skrevet af Mercenary
Sir c. Du troller nemlig slet ikke med dine mr123-referencer. Fint nok, afsporet igen. Tendens?

Skjold. Jeg troede det var åbenbart for enhver at det handlede om moralen og ikke det lovmæssige? Sir C har lige trollet mig for at nævne det åbenlyse.

I må lige synkronisere.
Lose all to save a little
Skrevet af Fribytter
Noget med at løkke muligvis er rendt fra en regning til Hanne Boel i forbindelse med et VU-arrangement. Jeg mener at have læst noget om, at Løkke sagde, han ikke kunne hæfte for noget, da han ikke var fyldt 18 år på daværende tidspunkt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Borger Louis
Stærk kost alligevel.

Tak for info.
Skrevet af Schelden
Fuldstændig enig med Skjold99. Det er mig simpelthen en gåde, at den her sag er kommet så langt, som det er tilfældet. Jeg er ved at gå i spåner, når jeg hører alle relativt ukendte og eller gamle medieliderlige venstre-folk, der ser deres snit til at få en smule opmærksomhed. Jeg står tilbage med en kæmpe undren, en undren over, hvorfor de internt i Venstre ikke har holdt det internt. De står i medierne og begræder vælgerflugten grundet splittelse, hvor efter de dagen efter benytter netop medierne til at få deres mening frem.

Desuden et rigtig fedt interview, der netop er overstået med Carl Holst. Han belyste det ovenstående problem.
København.
Skrevet af Fribytter
Lektien må være, at man aldrig skal træde Hanne Boel over tæerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kaffe
Det var et privat arrangement, der havde til formål at finansiere en ferietur for unge Lars og vennerne.
Der dukkede desværre ingen op til Lars´ fede fest, så de 30.000 til Hanne Boel blev aldrig betalt, og han undslap, som Fribytter skrev, ved at henvise til din lave alder.
Sådan har jeg i hvert fald hørt historien.
Niddets arkivar
Skrevet af Borger Louis
Over hovene vel.
Skrevet af Duck
Hanne Boel var vild nok, da jeg var ung. Men jeg er alligevel overrasket over at læse på wiki, at hendes Dark Passion-plade er den 6. mest solgte i DK med 340.000 stk.
Skrevet af Fribytter
Jeg tror, Kaffe har ret.

Men Hanne Boel er faktisk meget flink, skulle jeg hilse og sige. Men jeg har selvfølgelig heller aldrig forsøgt at snyde hende.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Borger Louis
Mere Hanne Boel i Lars Løkke tråden!
Skrevet af Sir , moderator
Merc, lad os bare fastslå at du intet har at byde på i denne debat og at du som en anden Jonas bare må ind og give et eller andet ligegyldigt besyv med, fordi politik jo virker vigtigt. Tak for alle dine input. Så stærkt.

Søren Gade i spil nu. Nok lidt mere pondus end KJ.

EB skribenter har i dag opnået det næsthøjeste man kan som journalist. At vælte en statsministerkandididat. Det kan kun overgås ved at få en statsminister til at gå af. Spændende at se hvad de finder på. KJ har i øvrigt nogle lig i lasten har jeg ladet mig fortælle af interne kilder. Der er visse ting han er ret glad for. Det kommer vi nok til at læse meget mere om, så snart han er indsat.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
Søren Gade er i mine øre en ganske udemærket kandidat. Fordelen ved ham, tror jeg, er at han kan samle øst og vest. Han står for de gamle værdier, krydret med en lidt mere moderne tankegang. Spørgsmålet er bare om han vil skifte et sikkert og godt job som direktør ud med projekt venstre.
København.
Skrevet af Frygah2
Sir_c, jeg har også været på banen et par gange.

For mig, der har brugt tid og energi på valgplakater og andet frivilligt arbejde i Venstre, og ved hvordan vores lokale kommuneforening sender penge over til hovedkontoret per medlem, og som har oplevet kontingentstigninger fordi Venstre havde underskud (og at vi selv betaler for alt lige fra kaffe til møder, til strips til plakater, benzin og leje af diverse udstyr osv osv.), så føler jeg mig rent ud sagt pisset op og ned af ryggen. At hverken Løkke, hans spindoktorer eller andre i hovedorganisation kan se, at manden bruger hvad der svarer til det tilskud partiet giver til valgkampagner i en af de store jydske byer på tøj, er for mig et lysende klart signal om at man(den) derinde simpelthen har forladt den planet som jeg politisk bor på.

Ja, 152.000 kr. lyder sgu ikke er meget. Men når man slider og slæber for selvsamme parti, mange af mine kolleger i årtier, og bruger ufattelig mange ressourcer både tidsmæssigt og økonomisk, så er det jo en direkte hån. Jeg er pisseligeglad med hvad der står i EB og BT, og hvordan de elsker at have breaking kørende om Løkkes exit. For mig handler det om en arrogant tilgang til partiet, pengene og dermed medlemmer/foreningsfolk, og om at tilsidesætte basale værdier som partiet står for. Og jeg synes sgu ellers vi har været tålmodige, når man ser på Løkkes historik, samt hans ministerrokade der gav lidt mere til handelshøjskolevennerne, på bekostning af netop forenings/bonderøvs-Venstre, eller hvad man nu ville kalde det/os.

At kritisere for at det ikke blev holdt internt i partiet, ser jeg også lidt som en hån. Når man ved hvor topstyret og ensrettet partiet er, ville de første pip om utilfredshed blive mødt af en gruppe frådende folketingspolitikere, der ville sætte folk på plads omgående, så enhver egentlig kritisk debat ville blive banket fuldstændig i jorden.

Derudover så væmmes jeg efterhåndende og de selvmedlidende statusopdateringer fra Søren Pind og co., hvor jeg ikke kan ryste det af mig, at det de mest er kede af, er at de måske ikke får lov til at køre ministerbiler efter et valg, uanset om det så bliver med Kristian Jensen eller Helle Thorning i spidsen.

Det var mine tanker, med det jeg oplever i en af de kritiske, jydske lokalforeninger.
Skrevet af Kaffe
Sir.
Er det agit/prop-musik fra 70´erne?
Eller tissemand?
Niddets arkivar
annonce
0