Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Men Moller, du har ret i at EB lever at sælge smuds. Det ændrer sig aldrig. Det der dog ville batte var hvis de mere respektive medier lod være med at hoppe med på vognen og viderebringe non-historierne. Så ville de have yderst begrænset effekt. De andre medier legitimerer dog disse idiothistorier ved at blæse dem op overalt. Det kommer desværre nok ikke til at ændre sig, når man ser Krab-Johansen står og proklamere at vælgerne havde krav på at vide om Løkke havde tændt et sted hvor der var røgfrit.
Dette er en signatur.
Skrevet af Skjold99
Breaking: Redaktører trækker sig!
Flere ansvarshavende redaktører skal til møde omkring håndvasken. De har svigtet mediebrugerne i en vanvittig kamp om nyheder uden forbehold


http://journalisten.dk/b…raekker-sig
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Skjold99
Nu vi talte om tøj:

Lars Løkke Rasmussen har selv betalt to tredjedele af det famøse tøjindkøb for 152.000 kr., som i aftes var tæt på at sende ham ud i kulden som Venstre-formand.

Den forklaring kom frem på det syv timer lange hovedbestyrelsesmøde i Venstre, siger Michael Gram, formand for Venstre i Aarhus Kommune.

"Nettoudgiften for Venstre har været ca. 50.000, og Lars har betalt for det tøj, han har udtaget. De resterende 100.000 kr. er betalt eksternt," siger Michael Gram.

"Det tøj, han ikke anvender, er Venstres ejendom og befinder sig hos Venstre eller hos vores reklamebureau," tilføjer Venstre-formanden fra Aarhus.


http://jyllands-posten.d…-100000-kr/Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af RS4Break
Sir C

Bold.dk lever af reklamer

- og i vid udstrækning af videreformidle andre mediers historier uden tilstrækkelig kildeangivelse.

- selv om der dog gennem årene er kommet flere egenhistorier.

Hold nu op med dit evindelige EB-bashing. De gør deres arbejde, og de gør det godt.
Modsat BT vs. HTS, så fører de ikke selv sagen - de lægger bare oplysningerne frem. Oplysninger, som i sidste instans må komme fra en tidligere ansat i Venstre.

Det var lige ved at koste Løkke livet, at han opfører sig, som han gør, men partiet tog ham til nåde, undtagen Preben Bang, der ikke har tillid til en mundtlig forklaring om egenbetaling og korrekt betalt skat. Det siger en del om viljen til sammenhold i Venstre. Fint nok. Men den her situation er jo for hele hule helvede da ikke EB´s skyld. Det mener du og Suzanne Bjerrehus og to andre herinde. Tak for kaffe!
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Halil
"Nettoudgiften for Venstre har været ca. 50.000, og Lars har betalt for det tøj, han har udtaget. De resterende 100.000 kr. er betalt eksternt," siger Michael Gram.

"Det tøj, han ikke anvender, er Venstres ejendom og befinder sig hos Venstre eller hos vores reklamebureau," tilføjer Venstre-formanden fra Aarhus.


Det kan virkeligt undre, at LLR ikke på dagen eller lige efter for EB´s artikel kom med den information.

Så var langt hovedparten af kritikere blevet stillet tilfredse og de få tilbageværende, der krævede mere dokumentation kunne ordnes internt.

Dermed var dette cirkus ikke opstået.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Schelden
@RS4Break

Når man på 14 dage kan benytte den præcis samme historie seks gange, blot med seks forskellige overskrifter, så er det da ude af proportioner, eller hvad?
København.
Skrevet af Sir , moderator
"Hold nu op med dit evindelige EB-bashing. De gør deres arbejde, og de gør det godt."

Du må lave sjov. Resten er altså noget vrøvl. Har du overhovedet forstået den debat jeg prøver at rejse og som alle medier i dag følger trop med? Selvransagelse!

Hvad bold.dk har med sagen at gøre forstår jeg ikke, men sådan var det også med flere af dine tidligere indlæg i tråden. Det virker som om at du diskuterer noget helt andet end jeg gør. Du prøvede også at gøre det til en diskussion om HTS mod LLR, hvilket heller ikke er en debat jeg deltager i. Du må lige finde ud af hvem der diskuterer hvad tror jeg.

Dette er en signatur.
Skrevet af RS4Break
Sir C

Du kritiserer EB for at leve af statsstøtte og smuds.

Jeg påpeger, at der ikke er tale om smuds, men journalistik, og at bold.dk vedrørende tilstrækkelig kildehenvisning udstiller en ret dårlig tendens inden for journalistik, og at man derfor måske ikke skal have så travlt med at kritisere "standarden" hos andre medier.

Selvransagelsen blandt medierne handler i dag om anvendelsen af anonyme kilder i relation til, om man blev brugt som nyttige idioter, fordi man troede på alt, hvad de anonyme spin-politikere sagde om, hvorvidt Løkke vil trække sig, og hvem der eventuelt ville stille op, hvem der var for og imod ham osv. Medierne erfarede en masse ting, der var det rene bullshit.

Selvransagelsen handler ikke om, hvorvidt EB skal bringe disse historier om Løkkes bilag. Selvfølgelig skal de da det. Især med tanke på Venstres ageren ift. HTS og hendes privatøkonomi og med tanke på Venstres krav om nulvækst i det offentlige.
Det er dybt, dybt relevant journalistik. Og selvfølgelig er det en anonym kilde, der videregiver disse bilag til EB. Sådan en person får du aldrig til at stå frem med navn.
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af repos
Stærkt gået af Løkke. Han er en fighter.

Der er godt nok mange venstrefolk, der rygsvømmer lige nu. Mon ikke LLR har noget i banken til dem på et senere tidspunkt.
Den næste meningsmåling bliver interessant.

Mht. EB og andre, så sidder de nok klar med flere bilagshistorier, men mon ikke de gemmer dem til, der udskrives valg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Borger Louis
Der bliver naturligvis ingen selvransagelse fra Poul Madsens side. Han er så glat så glat, og hans næse vokser og vokser.

Anyways, jeg synes, hende redaktøren fra Politiken burde afsløre, hvem hendes kilde(r) var. Om ikke andet så fortælle det til nogen på EB, så de kan bringe historien, og så kan dramaet udfolde sig nok engang.

Skrevet af uden_benskinner
hvordan løkke kom tilbage uden at vise den dokumentation, som var blevet afkrævet af ham er lidt af en gåde, men fantastisk comeback, det er det. onde tunger siger nu, "lykke vandt, men venstre tabte".

denne artikel beskriver i øvrigt fint kulturkløften i venstre, - og hvad der tænkes og siges på de indre linjer.

http://politiken.dk/indl…et-kom-fra/

repos,

"Mht. EB og andre, så sidder de nok klar med flere bilagshistorier, men mon ikke de gemmer dem til, der udskrives valg."

ekstra bladet fortsætter nok ufortrødent, mest fordi lars løkke er så taknemmeligt er bilags-offer at gå om bord i. men det som bliver virkelig spændende, for ikke at sige nervepirrende nu, er om den tabende fløj i venstre in cognito vil bidrage til at finde yderligere smuds på lars løkke - det er jo set sket før, når et parti flækker midt over. og mon ikke osse at lars løkke i den kommende tid vil være nervøs for dette (med mindre han er ren som sne).

en anden lille spøjs side-effect af dette historiske "battle royal" kunne være, at lars barfoed fra de konservative allerede har nu har de første venstrefolk til jobsamtale - men det vil kun tiden vise...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mercenary
Jeg er enig med Sir c. i at EB´s historier i den næste tid skal have en vis volumen, hvis ikke det skal give bagslag. Som concern troll for Poul Madsen ville jeg holde lidt igen med BREAKING-måden indtil den igen har wow-effekt.

EB´s journalister er vel allerede i dag ude at se sig om efter nye områder at bore i. Og så mener jeg at have læst at der er en, endnu ikke fremlagt, "mindre" bilagssag, som endnu kan komme frem i lyset.
Lose all to save a little
Skrevet af Fribytter
@ Sir C

Jeg forstår ikke helt, at du bare sådan uden videre sætter lighedstegn mellem EB´s vinkling og folks holdninger. Jeg stemmer ikke ud fra, hvor mange gange en kandidat har haft uheldige personsager, men jeg kan da heller ikke løbe fra, at jeg også forsøger at vurdere personen bag alle de politiske slogans. Sådan tror jeg, at det er for de fleste, og selvom det selvfølgelig er sværere at vurdere troværdighed, format, faglighed osv., da den slags er forbi et væld af spindoktorer og marketingsfolk og i sidste ende ofte blot holdes op imod de politiske resultater, selvom politik jo er et spil, så forsøger jeg altså alligevel at gøre det. Nu har jeg aldrig stemt på Løkke eller Venstre for den sags skyld, så jeg gider ikke at gøre mig til dommer over, hvor meget personen Løkke skal fylde i folks politiske valg. Men der tegner sig et billede af en politiker, som lever en priviligeret livsstil, der er helt ude af trit med tidsånd, folketingsbeslutninger og mange danskeres hverdag. Hvis han havde været DF´er, så havde der sikkert været en masse kant i at elske burgere (selvom det ikke er stegt flæsk), fadøl, smøger og Meatloaf, og Badeklubben havde sikkert givet ham et skær af revolutionær drengerøv i Glistrup/Spies-klassen.

Men sådan kan Løkke jo ikke sælges. Han kan jo ikke bare være en jordbunden, folkelig fyr, der lidt distræt og klodset glemmer at holde styr på bilag og ikke helt sætter sig ind i reglerne, hvis han skal være statsminister. Det vidner jo om en person, der ikke altid evner at tage ansvar og bevare overblikket. Og så er det jo helt hul i hovedet i næste åndedrag at kalde ham en god politisk håndværker. Det kan man sgu ikke være, hvis ikke man har styr på detaljerne. Og jeg vælger så at tro, at Løkke netop har styr på detaljerne, og at det er forkert at kalde det bilagsrod, fordi Løkke faktisk er klar over, hvad der er foregået. At jeg og andre står i den situation, at der skal tages stilling til mandens troværdighed, er godt nok ikke EB´s skyld alene. Løkke havde alle muligheder for at have håndteret sagerne anderledes, og at han netop håndterede dem ekstremt dårligt, retfærdiggør netop EB´s historier. Der skal være et minimum af tillid, når man har et repræsentativt demokrati, og hvis der ikke skal mere til at give Venstre historisk dårlige meningsmålinger, så handler det ikke længere bare om sensationspressen. Folk fornemmer jo tydeligere og tydeligere, at Løkke gang på gang forsøger at spise offentligheden af med halve sandheder og bortforklaringer, når der stilles skarpt på de personlige sager, og det får jo billedet til at krakelere.

At pressens manglende fokus på substans, så også er et problem, gør ikke, at pressen har skabt Løkkes troværdighedsproblem. Der er et troværdighedsproblem, fordi Løkke siger et og gør noget andet. Han forsøger at sælge sig selv som noget, han i bund og grund ikke er.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Forhammeren
EB har ikke mere.
Bilagene om tøjet stammede angiveligt fra en hævngerrig ex medarbejder og havde han haft mere var det brændt af.

Skulle EB sidde med bilag indtil valget og risikere at de brændte mellem hønderne på dem og de dukkede op his BT.
No way.

Jeg gad godt have været en flue i det Østergaardska hjem da Mette opdager at Venstre har lavet et nummer med hende.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Trotski
Fandeme flot stykke spinarbejde fra Løkkelejren. Hvor mon det efterlader Kedelige Kristian? Der er vel næppe tvivl om at han har sat næsen op efter en formandspost, men hans støtter manglede tydeligvis mod til at stå imod Gade-bluffet.

Mon ikke der er en udrensning på vej? Som minimum blandt de offentligt utilfredse mf´ere.

Og ja, næste meningsmåling er meget spændende. Jeg kan overhovedet ikke gennemskue hvordan cirkusset igår viø blive modtaget.
Skrevet af Forhammeren
To mulige scenairer for Kristian.

Enten er han blevt lovet at han nu er kronprins og bliver finansminister ( istf Peter Christensen ) mod at der nu er ro fra han støtter i folketingsgruppen.

Eller Løkke har bare sagt til ham var en kylling og det bliver business as usual.

Jeg gætter på at Venstre dykker i næste måling men ikke nødvendigvis blå blok samlet.
Mange vil godt have LLR som statsminister men bryder sig ikke om Venstres interne kampe og stemmer derfor i højere grad indirekte på ham.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Fribytter jeg forstår heller ikke hvordan du kan forstå min ageren så forkert. Sådan er der så meget. Jeg kritiserer medierne og deres non-sager. Jeg forsvarer ikke LLR. At folk der stemmer rødt gerne vil gøre det til den debat må være deres sag. Du er ikke den første der skriver at LLR ligger som han har redt osv osv osv,

Jeg mener at EBs ageren og de andre mediers medløberi er tosset. Jeg mener at venstres gruppe der også hoppede med på vognen var tosset. Det var små sager. Ligegyldigheder, hvilket det da også viste sig. Han havde åbenbart ikke købt købt tøj for 152.000 osv osv, men det er jo også fuldstændig ligegyldigt i forhold til hvad jeg diskuterer!
Det er ikke Løkkes gøren og laden, det er om medierne i 14 dage op til et valg skal køre mange flere artikler om boksershorts og rygning i et ikke-ryger område, end på selve politikken der føres. Det er min anke. Det er tydeligvis den helt forkerte tråd jeg har taget den debat i, da folk fra den rødere fløj ikke kan forstå at det ikke er et Løkkeforsvar, men et angreb på mediernes dækning af dansk politik og deres beregnende adfærd der gør at de lige op til at valg prøver at påvirke udfaldet med non-historier og personsager.

De fleste politiske kommentatorer er jo også enige i at disse sager har været kørt alt for langt ud. Hvis man laver et count på antallet af artikler om LLRs jakkesæt rammer vi nok 1.000. Får finansloven 500? Jeg tror det ikke.Dette er en signatur.
Skrevet af Fribytter
Jeg tror muligvis, at du ikke selv har helt styr på sammenhængen så. Du har tidligere skrevet, at EB var ved at få væltet en formand. Og du har også skrevet noget om, at folk har mistet deres kritiske sans. Hvis ikke du i de kommentarer sigter til forholdet mellem læser og avis, så har du helt ret i, at jeg har misforstået din ageren forkert.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Søren pind sad på DR2 sent og gav kraftigt indtryk af at løbet var kørt for Løkke. Gad vide hvordan han var blevet briefet.
Skrevet af Sir , moderator
Det er vel enhver EB journalists våde drøm at vælte en blå toppolitiker.
Dette er en signatur.
annonce
0