Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Fribytter, den relevante troværdighed for mig er politikerens evne og vilje til at opfylde valgløfter på de store linjer.

Skrevet af Sir , moderator
100% enig. Det er klart at rød blok tillægger jakkesæt, smøger osv enorm stor værdi lige nu, fordi det handler om moral osv osv. Jeg synes bare den slags er med til legitimere EB og BTs personhetze og ikke politiske historier.
Det er klart der er et marked for den slags nyheder hvis vi og medierne pludselig har et behov for at vi skal vide alle små ting bagom politikerne og at dette er mere vigtigt end den første politik. Det her handler ikke om rød og blå blok. Det handler om elendige medier. Det havde været lige så sløjt hvis det var HTS der blev kørt igenneme maskinen med for dyre sko eller whatever
Dette er en signatur.
Skrevet af RS4Break
Kære Pibe og Sir C

Hvis det bare handler om, at EB kører irrelevante sager, og at alle, der synes bilags-Lars version 3 er relevant at afdække, er fjollede, kan vi så ikke blive enige om, at BT og Venstre burde have holdt kæft big time vedrørende HTS´s skattesag (som var hendes mands skattesag). Nej, det kan vi nok ikke.

Altså sammenblander den her tråd en masse forskellige tinge, der har ét fælles udgangspunkt: Lars Løkke skal være DK´s næste statsminister, og så skal der fanme ikke komme nogen og kaste grus i maskineriet.

Hvis dette ikke er udgangspunktet for tråden, ja så giver det jo ingen mening at fastholde, at historierne er irrelevante. Det er vel kun 30 mennesker i folketingsgruppen og måske 60 mennesker i Hovedbestyrelsen, der synes, historierne er ligegyldigt smuds og kampagnepolitik (højt sat). Det øvrige bagland, folketingsgruppen og mange af VÆLGERNE synes det er relevant.

Som sagt før: Det her er en frustrationstråd, ligesom "Mindreværd i AaB" var det, da FCK ikke længere kunne nå at blive mestre. Blah blah blah og jeg er frustreret over, at det går skidt for dem, jeg holder med. Lad os kritisere og ringeagte dem, der udløser, at det går skidt for dem, jeg holder med.

Alles für AaB... eller noget
Skrevet af RS4Break
Rettelse:

Jeg mener selvfølgelig, at HTS´s skattesag VAR relevant for medierne, ligesom Bilags-Lars er relevant at afdække.

Det er useriøst at sige, at kun én af sagerne er irrelevant for medierne - tilfældigvis de sager der handler om ham, vi holder med.
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Sir , moderator
"Det her er en frustrationstråd, ligesom "Mindreværd i AaB" var det, da FCK ikke længere kunne nå at blive mestre. Blah blah blah og jeg er frustreret over, at det går skidt for dem, jeg holder med. Lad os kritisere og ringeagte dem, der udløser, at det går skidt for dem, jeg holder med."

jamen du får da også luftet dine frustationer og det er nok det der slører din dømmekraft en smule. Dine indlæg omkring pressens politiske standpunkt var sjov og helt forkert. Igen gjorde du det dog til en rød vs blå debat hvor du samtidig scorede et selvmål af dimensioner, vrøvlede løs, for derefter lige at forsvinde lidt tid til vrøvlet forsvandt længere bagud i tråden.

"Hold nu op med dit evindelige EB-bashing. De gør deres arbejde, og de gør det godt."

Well, that´s just like your opinion man.

Du er i gang med en debat om rød blok vs blå blok. Jeg er ikke.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fribytter
Det er jo blå blok, der har tillagt det værdi. Meningsmålinger, bagland osv.. Igen, sammenhængen mellem rød bloks motiver, EB´s journalistiske linje og venstrevælgeres holdninger er ikke bare et stort lighedstegn.

Jamen, det er da svært ikke at være enig i, at det er sådan, det skal forstås, Pibe. Men forud for alt det går jo, at man kan stole på, hvad en person siger. Så kan du indvende, at det er usagligt, at man går mere op i, hvordan en politiker tager sig ud i medierne, og hvordan vedkommende håndterer bilag, der involverer hans egen privatøkonomi, end hvad han siger, han vil gøre rent politisk. Problemet er jo bare, at der ikke findes de her sterile rum i medierne og politik, hvor den slags kan holdes adskilt. Du kan komme med dit bud på, hvad der er relevant i forhold til at vurdere en politikers troværdighed, men alle har jo deres egen vurdering af den slags, og politikerne går jo med på legen, når de sidder i Go´morgen Danmark og fortæller om hobbyer eller deler slikkepinde ud til små børn foran knipsende kameraer (og gemmer slikkepinden i inderlommen, når fotografiet er taget).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Blå blok har tillagt det værdi først og fremmest fordi det gav dårlig omtale.
Skrevet af RS4Break
Jeg er i gang med at påpege, at EB-bashingen er et dække over, at man er pissed over, at det er gået ud over Løkke denne gang. Og at EB-bashingen er totalt uden substans. Og så påpeger jeg, at Løkke også har nogle politiske og ikke mindst organisatoriske udfordringer som alle andre partiledere, og at sagen dermed ikke kun handler om hans moral og bilag. Det vil mange i venstres hovedbestyrelse også sige.

Som sagt: HTS´s skattesag VAR relevant for medierne og vælgerne. På samme måde er denne sag relevant for medierne og vælgerne.

Jeg deltager i den her debat, fordi jeg uenig i dens præmisser, og jeg oplever det som en rendyrket frustrations-tråd uden saglige, holdbare argumenter.
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Pibe

Jeg mener selvfølgelig, at HTS´s skattesag VAR relevant for medierne, ligesom Bilags-Lars er relevant at afdække.

Det er useriøst at sige, at kun én af sagerne er irrelevant for medierne - tilfældigvis de sager der handler om ham, vi holder med.Det er vel proportionerne i dækningen, vi diskuterer.

Skrevet af Fribytter
"Blå blok har tillagt det værdi først og fremmest fordi det gav dårlig omtale."

Og hvad med venstrevælgere, som jo var det ord, jeg også benyttede? Undlader de også at stemme på Venstre pga. dårlig omtale? Der er da vist generelt et arroganceproblem hos blå blok, hvis man rynker sådan på næsen af menig mand.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Når jeg er uenig i S skattepolitik, har det meget lidt med HTS´ skatteoptimering at gøre, når jeg er uenig i deres skole- og udlændingepolitik skyldes det ikke det forhold, at HTS bor i et pænt kvarter og sender børnene i privatskole, og når jeg er uenig i klimapolitikken skyldes det ikke ministerbilen og privatflyene.
Skrevet af RS4Break
Hold nu op: Børsen, Berlingske, JP, BT, Sjællandske, Weekendavisen, Nordjyske m.fl. er funderet i det borgerlige Danmark. Så kan det godt være, at journalisterne stemmer anderledes, men chefradaktørerne og de avisledere, der skrives, er borgerligt funderede og støtter Venstre til enhver tid. De kommunikerer ikke et rødt budskab. Læs og forstå.

Hvad journalisterne stemmer er én ting. Hvad medierne står for er en anden.

Det er klart, at EB traditionelt er rød, og at de har ført denne sag an. Men EB er jo ikke = medierne i DK. Det er simpelt hen for ensidig en omgang EB-bashing, vi her er vidne til.

Men jeg stopper for nu. Vi ses, hvis der kommer en tråd i anledning af, at AaB som det eneste danske hold måtte kvalificere sig til CHL-gruppespil. "Overmod i AaB...". Men nu får vi se, om det bliver aktuelt...
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af Sir , moderator
"Jeg er i gang med at påpege, at EB-bashingen er et dække over, at man er pissed over, at det er gået ud over Løkke denne gang"

Men den vinkel har jeg jo sagt at du roligt kan droppe, så det er bizart at du bliver ved. Din præmis er forkert. Det er medierne som helhed den er gal med og den vigtighed de tillægger ligegyldige historier kontra politik.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Og hvad med venstrevælgere, som jo var det ord, jeg også benyttede? Undlader de også at stemme på Venstre pga. dårlig omtale? Der er da vist generelt et arroganceproblem hos blå blok, hvis man rynker sådan på næsen af menig mand.Hvis du hørte eksempelvis Kim Andersen, var det hans hovedanke, når der blev spurgt ind til problemets kerne.
Skrevet af Fribytter
Der er forskel på venstrevælgere og partimedlemmer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Jeg må så gøre mit til, at vælgerne skifter fokus, og medierne burde gøre det samme.
Skrevet af Fribytter
Ok? Men venstrevælgere undlader jo ikke stemme på Venstre pga. dårlig omtale. Løkke kan miste opbakning i partiet pga. dårlig omtale, der resulterer i vælgerflugt, men det er jo to vidt forskellige ting.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Jeg synes det er sært, at man ikke må påpege det som værende et demokratisk problem med for megen fokus på personsager. "Sådan er det nu engang", ja tak.
Skrevet af Skjold99
Så kan det godt være, at journalisterne stemmer anderledes, men chefradaktørerne og de avisledere, der skrives, er borgerligt funderede og støtter Venstre til enhver tid.


Hvor mange vælgere læser avisernes ledere?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Fribytter
"Jeg synes det er sært, at man ikke må påpege det som værende et demokratisk problem med for megen fokus på personsager. "Sådan er det nu engang", ja tak."

Politikerlede er også et demokratisk problem.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0