Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
... og i vidt omfang et resultat af mediernes prioriteringer og sådan kunne vi blive ved.
Skrevet af Fribytter
Jaja hønen og ægget. Det virker bare mærkeligt at komme med en så henkastet kommentar kort tid efter, at konklusionen ellers var ret klar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mercenary
En ting er når medierne koordinerer disse sager til at ramme på bestemte tidspunkter, en anden er når politikere og deres folk selv direkte orkestrerer angrebene i samarbejde med medierne.

Den gensidige afhængighed er værd at have med, både i forhold til mediernes rolle som demokratisk vagthund, men også som en kritik af politikerne selv.
Lose all to save a little
Skrevet af FCK 4EVER
@ Sir_Cumcised

"FCK4 næh jeg er ikke frustreret over denne debat."

Virkelig, det ligner da ellers at hele dit virke i denne tråd er at udtrykke frustration over at debatten overhovedet køre, de onde medier du ved.

"Måske var mediedebatten taget i en forkert tråd. Det virker som om at man skal holde med den ene eller den anden side i denne tråd. "

Nej nej, når medie debatten så åbenlyst kun ser ud til at tjene som et partsindlæg så er politik tråden den rigtige.
Der er jo nogle grinagtige ligheder mellem din argumentation her i tråden og det ufatteligt pinlige som kom ud af munden på Suzanne Bjerrehuus i aftes på DR2.

"Jeg mener at man som journalist bør uddannes i hvilken magt/ansvar man sidder på."

Det gør de da også. Men du bliver jo nød til at forstå at det ikke er jounalister, og i mindre grad journalistiske principper, der styre vinklingen og dækningen hos de danske mediehuse - det handler om profit.

"Mediehusene giver jeg intet for. De er jo i frit fald og den taktik de har kørt hidtil har jo ikke givet penge i kassen."

Så kom du let og elegant over den del hva? - what a cop out.

Uanset hvad du giver for dem bliver du nok nød til at anderkende at det er dem som sætter standarden, ikke den enkelte journalist eller deres uddannelse, men det siger jo en del at du som skriger op i denne tråde om dårlig medie standard ikke ønsker at forholde dig til ophavet for dette, men bare vil skyde på jounalister og den lave standard. Sjovt at du ikke selv kan se at du går efter manden og ikke bolden - men ok, i min optik gør du også dette med fuldt overlæg.

"At du tror de har kronede dage siger vist mest om dig og dine lyst til at undersøge dine påstande. Læsertallene er styrtdykket de sidste 10 år."

Jeg skrev at de har kronede dage, underforstået i disse dage er der masse af trafik og omsætning for de forskellige aviser og deres net-medier som resultat af deres dækning af LLR-sagen. Det kunne vist kun misforstås hvis man gjorde sig umage.

Læstertallene er i øvrigt dykket de sidste snart 25 år, intet nyt der, at du forsøger at tilskrive det hele personsager er bare plat. (tal om at undersøge sine påstande).

"Det er netop det du tager fejl efter min mening."

Helt fint, dog svært at vide hvorfor når du ikke underbygger holdningen? Jeg syntes nu det er meget logisk at mediernes deroute på sagligheden er udtryk for/afspejler det samme i befolkningen (lidt hønen og ægget måske, men alligevel) - det er lidt det gamle med at at Se&Hør kun gør hvad de gør fordi folk køber skidtet. Samme princip er også gældende for resten af pressen.

"Såret venstrehjerte?? Du må være stiv. Undlad da venligst den slags stråmandsargumenter. Jeg stemmer ikke venstre"

Åhhh suk!, spar mig dog for dit martyrium, din tøs - der stod at "når man læser dine indlæg fremstår det mere som om det er et såret Venstre hjerte der får afløb for nogle frustationer" . Vi ændre det til et såret borgerligt hjerte - happy now!

Intet kunne rage mig mindre end om din stemme går til V, K, LA eller DF (bare du stemmer) - så længe du ikke forsøger dig med en fortælling om at du er den store succesfulde selvstændige erhversdrivende med et hjerte til venstre for mindten.

Pointen er stadigvæk at det fremstår som om dine indlæg er skrevet med udgangspunkt i dit politiske ståsted, hvis det ikke var tilfældet ville du nok være bedre i stand til at underbygge dine flyvske påstande på en mindre facepalm fremkaldende måde.

Lad os tage et par af de seneste:

"Fordi det virkede som deres mål at få skovlen under Løkke med deres non-historier om rygning på hotelværelser, jakkesæt købt af venstre for 3 år siden osv osv. "

At medierne dækker den borgerlige fløjs statsminister-kandidat kritisk er i din optik et forsøg på at få skovlen under ham (et målrette komplot/kampagne med et defineret mål). Du definere gud hjælpe mig historierne som non-historier, uden et snert af saglig argumentation derom. Hvad end du kan lide det eller ej så er historierne om LLR nu på ingen måde non-historier, men derimod lever de fuldt op til de journalistiske kriterier for sådanne historier - at de bliver fremlagt populistisk kan der ikke være tvivl om (specielt i EB), men det ændre fandme ikke på at det er fuldt ud valide historier for medierne at forfølge - det er bla. din manglende even til at andekende dette der gør at dine indlæg fremstår som fordækte partsindlæg forklædt som fladpandet medie-kritik.

Når LLR indføre de strengeste rygelove i DK ser det ikke godt ud når han selv er lemfældig med at overholde diverse rygeregler (uanset om det så er en "lille" historie i slipstrømmen på nogle større) - det er en pangdang til at ordfører fra S får på puklen for at sende deres børn i privatskole mens de er fortalere for folkeskolen (var du også forarget den gang? nej vel...)

Der er heller intet odiøst i at V køber meget og dyrt tøj til deres formand - men når dette sker samtidig med at Venstre har en kampagne kørende mod HTS for at gå i for smart og dyrt tøj og stempler hende som Gucci-Helle så burde selv du kunne se dobbeltmoralen og se hvorfor det bliver en historie for pressen - når det så ydermere viser sig at der er forskellige udmeldinger på hvem der har betalt for det tøj og om LLR er blevet beskattet som han skulle så er det pludselig en historie med rigtigt "kød" på. Endu mere så når det skaber oprør i partiets bagland at der bruges SÅ mange penge på formanden, og som rosinen på pølesenden viser det sig så også at Venstre har "glemt" at indberette et politisk bidrag på 70.000+ til myndighederne som har en, hvis ikke direkte så indirekte, relation til sagen om tøjkøbet. Hvis du i lyset af overstående vil fastholde at der er tale om en non-historie så er det meget svært at se at du ikke har taget de blå briller på, og er direkte usaglig i tilkøb.

OG hvis du nu mener at kunne feje overstående forklaring for hvorfor det er helt legitime historier i modsætning til din påstand om non-historier så overvej følgende - Venstres Peter Christensen sagde under HTS "Skattesag" følgende:

»Der må efterhånden være en grænse for, hvor mange lig i lasten man kan have liggende i forhold til sin privatøkonomi, når man samtidig vil være statsministerkandidat i Danmark«. Peter Christensen (V), 30.7.2010, Politiken.


Alene overstående udmelding fra Venstre er sgu nok rygdækning til at enhvert medie kan endevende LLR & V´s økonomiske forhold lige så tosset de vil fra nu af og til køerne kommer hjem - vil du bestride det Sir C. ? Og hvis ikke hvordan stiller det så dit postulat om non-historier.

Med den politiske linje de selv lagde overfor HTS er alt fairgame, det er nemesis i 10 potens det venstre lige har oplevet - havde de ikke selv gjort personlig troværdighed og orden i private økonomiske forhold til et politisk kamppunkt havde de nok ikke fået samme hårde medfart i medierne - hvordan kan dette ikke indgå i din fremstilling når du himler op om alt det tarvelige som er overgået V og LLR de sidste par uge.

"Nu hvor det ikke havde den effekt, så kunne det være befolkningen i endnu større grad blev træt af smudshistorierne. Er det utænkeligt at tro at når nu han bliver siddende så begynder folk at tænke at nu kan det altså også være nok med EB? Jeg tror ikke deres bilagshistorier bliver lige så interessante nu, hvor de ikke kan vælte ham. Det kan også være at de andre medier ikke hopper med vognen med det samme EB finder en non-historie. Alt i alt ser jeg det som et nederlag for dem. "

Er du vitterligt så naiv som du giver udtryk for her???
Nu stemmer du jo ikke V, men det er da ellers kun Venstre folk som i deres eget univers kan nå frem til sådanne konklusioner oven på de sidste ugers begivenheder. LLR har stadigvæk en dårlig sag han skal forklare overfor vælgerne (det er ikke nok på et lukket V-møde), han har et troværdighedsproblem der skal løses og sikkert flere lig i lasten - at tror at det alt sammen forsvinder eller ikke længere er relevant fordi han overlever som formand giver ingen mening, det er mere udtryk for ønsketænkning. Du fremstiller det jo nærmest som om han er blvet "renset" eller kommet styrket ud af det her. Medierne har fået nogle "Breaking News" ridser i lakken, men nederlaget tilhøre LLR, både internt i Venstre, hvor man ikke længere har én leder men nu et lederskab, og i offentligheden hvor hans image og troværdighed er totalt i bund.

Kun internt i V vil det blive som du fremstiller det, og det af nød da man nu efter nattens resultat uundgåeligt har bundet sig til Løkke uanset hvad der måtte komme af dårligt nyt frem mod valget.

"At så snart de sidste ord er skrevet i tåbelige personsager, så har vælgerne glemt det."

Ja ja da, der er da absolut ingen der husker historierne om HTS leasede bil vel, hendes Gucci-tasker, eller alt det snak om at hendes mand skulle være bøsse det er alt sammen glemt nu, ikke - ligesom at denne sag for LLR da blev meget nemmere af at alle havde glemt hans tidligere sager, det spillede slet ikke ind. Det skræmmende her er at man får indtrykket af at du selv tror på det du skriver.


"Jeg sidder heller ikke og påstår at et indlæg som dit mest af alt lyder som om det kommer fra en Enhedslistetosse."
Gjorde du ikke det lige dér? bare på den der fordækte måde der tegner hele din argumentation i denne tråd - men bare rolig jeg går ikke i spåner af den grund.

Og naturligvis mange tak for det personlige angreb du afslutter dit indlæg med, dog en anelse sørgeligt at du reelt tror du kender mig fordi vi begge var ansat i TDC for 10+ år siden. Jeg er dog helt vild med at du afslutter et dybt barnligt person angreb med sætningen "bliv voksen" - det siger ligesom det hele om det ræsonnement du anvender i denne tråd.

*****

@ Pibe

Ang. Levebrødspolitikere. Da jeg nævnte kredsen der er tættest på LLR skrev du:

I modsætning til Johanne, Pernille Skipper, Stine Brix..

Der skal ikke være tvivl om at Levebrødpolitikkere ikke kun findes i Venstre - men HVIS du skal smide en on-liner retur så burde du nok havde tænkt dig bedre om og smidt navnene på nogle fra S, R eller SF og ikke fra det eneste parti i Folketinget med et turnus system der begrænser hvor længe en kandidat kan side på borgen, for det er vel en pænt stor forudsætning for en karriere som levebrødspolitiker - så point taken men reelt et retorisk selvmål fra din side. Og nej jeg er ikke EHL støtte/vælger, men ret skal være ret...

Desuden ville en hurtig googling af de 3 nævnte også kunne vise at kun Johanne vist ikke har reel erhvervserfaring, læs: arbejdet i den virkelige verden.

"Konsekvensen af denne fokus på personsager, som du glæder dig sådan over, er netop, at vi udvikler politikere, som mest er oplært i spind og rænkesmederi."

Glæder jeg mig? nå jamen tak for den indsigt i mine egne holdninger til personsager :)
Spind og rænkesmederi har alle dage været del af en politisk opdragelse/udvikling lad os nu ikke blive naive, idag skal det dog bruges mere eksternt, i gamle dage var det primært til intern brug.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Sir , moderator
Langt indlæg FCK4EVER, men ubrugeligt desværre. Læs mit indlæg til RS4. Dit indlæg er så smækfuld af fejl og bærer tydeligt præg af at du prøver at gøre det til en diskussion om rød vs blå. Jeg har svaret RS4 på hvorfor det er en tosset ide her. At du bare råber og råber som du plejer gør det ikke mere rigtigt.
Det er jo helt nationennagtigt at mene oplysningerne om rygning osv er vildt vigtige, men du og RS4 tilhører vel også denne målgruppe, når nu I mener at EB gør et rigtig dejligt stykke arbejde for det danske demokrati.


"så længe du ikke forsøger dig med en fortælling om at du er den store succesfulde selvstændige erhversdrivende med et hjerte til venstre for mindten."

Du bliver ved med at opfinde ting..?
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
@ Pibe

Ang. Levebrødspolitikere. Da jeg nævnte kredsen der er tættest på LLR skrev du:

I modsætning til Johanne, Pernille Skipper, Stine Brix..

Der skal ikke være tvivl om at Levebrødpolitikkere ikke kun findes i Venstre - men HVIS du skal smide en on-liner retur så burde du nok havde tænkt dig bedre om og smidt navnene på nogle fra S, R eller SF og ikke fra det eneste parti i Folketinget med et turnus system der begrænser hvor længe en kandidat kan side på borgen, for det er vel en pænt stor forudsætning for en karriere som levebrødspolitiker - så point taken men reelt et retorisk selvmål fra din side. Og nej jeg er ikke EHL støtte/vælger, men ret skal være ret...

Desuden ville en hurtig googling af de 3 nævnte også kunne vise at kun Johanne vist ikke har reel erhvervserfaring, læs: arbejdet i den virkelige verden.

"Konsekvensen af denne fokus på personsager, som du glæder dig sådan over, er netop, at vi udvikler politikere, som mest er oplært i spind og rænkesmederi."

Glæder jeg mig? nå jamen tak for den indsigt i mine egne holdninger til personsager :)
Spind og rænkesmederi har alle dage været del af en politisk opdragelse/udvikling lad os nu ikke blive naive, idag skal det dog bruges mere eksternt, i gamle dage var det primært til intern brug.Hvilket du så glæder dig over i det omfang det fælder netop de levebrødspolitikere (dobbeltkonfekt), du ikke bryder dig om.

Skrevet af Pibe
BTW, de nævnte har haft studenterjob, men hvis det skulle diskvalificere en som levebrødspolitiker, kan du trods alt ikke finde mange af slagsen. Søren Pind har jo i øvrigt været ekstern lektor i forfatningsret.

Jeg er en af dem, der ikke forstår sondringen mellem hhv virkelige job og job inden for politik, men jeg har så heller ikke for vane at tale om levebrødspolitikkere.
Skrevet af Fribytter
Ja, det er da et vigtigt aspekt af det, Merc. Politikerlede udelukker ikke medielede, selvom det åbenbart helst skal være sådan, at politikerlede er for de mennesker, der ikke forstår sig på rigtig politik.

Interessant at Løkke åbenbart har lovet vægttab... Han forsøger vitterligt at komme i øjenhøjde med tidsånden.
http://www.kommunikation…lsens-moede
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Så får han vel brug for nyt tøj.

Uanset hvad vil KJ nok altid se bedre ud i et jakkesæt, om end forskellen blev ekstra tydelig i går, fordi Løkke klogeligt havde valgt et af de ældre, krøllede af slagsen.
Skrevet af Fribytter
Den slags kan da syes ind.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sir , moderator
Det bliver dyrt...

Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Jeg ville nok sende dem over til Bestseller og få det gjort.
Skrevet af Mercenary
Hehe...

Men vildt nok hvis han har sagt det. Sådan en mand kan man jo ikke sige nej til. Anders Samuelsen har jo vist vejen for nyligt.
Lose all to save a little
Skrevet af Steve Highway-61
Det bliver vist meget svært for Løkke at genvinde folks tillid. Han er svækket i betydelig grad efter i går.

Først skal han klinke skårene med det bagland, der undsagde ham.

Derefter skal han klinke skårene med den danske befolkning.

Det er ikke gjort med at henvise til Richter eller til at det er en personhetz fra en tabloidavis.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Det der hydr hydr fjogede fadbamsegrin får han svært ved at lægge fra sig.

Det stive Anders Fjogh-grin sendte godt nok nogle helt andre signaler.
Skrevet af Pibe
Der er også trukket veksler på kreditten hos forskellige medier, som blev taget ved næsen.
Skrevet af Fribytter
Hehe, ja en dyr omgang. Du må da næsten kunne hooke ham op med en billig skrædder, Sir C, når han næste gang rejser til Asien for at rydde op hos GGGI?

Jeg tvivler på, at aviserne lover forbedringer efter igår. Politiken har idag interviewet sig selv om, hvad der sket igår. Stærkt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sir , moderator
Hehe ja det interview med Bo Lidegaard er legendarisk.

Jeg bruger selv George Bushs skrædder når jeg er i BKK. Ikke særlig billigt og han bestemmer hvordan tøjet skal sidde og se ud. Til gengæld er det godt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Fribytter
Jeg har faktisk først lige set det Lidegaard nu. Jeg tænkte på det med Mette Østergaard fra tidligere idag.

http://politiken.dk/indl…af-venstre/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pibe
Jeg hentydede til Venstres kredit hos medierne, som man må gå ud fra, de nærmest har løget lige op i ansigtet.

annonce
0