Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af HansenX
Lars Løkke er i virkeligheden nok glad over nu at kunne vise - via Se & Hør kilden hos Nets/PBS - at Løkke kommer i Legoland og på McDonalds. Det lugter da lidt af folkelighed.

http://dr.dk/Nyheder/Ind…/172412.htm

Mærkeligt at medierne ikke skriver tys tys kildens navn. Der er ikke navneforbud, og har lige netop han fortjent at blive anonymiseret? Dog ikke svært at google sig frem.
Skrevet af Pibe
Hehe "levemand"..
Skrevet af ChristianH.
Den hemmelige kilde har sgu en lemfældig omgang med smileys. Tsk tsk.

:-)
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Hjorten
Nice danser også rundt på kortet. Ingen er fuldendte.
Skrevet af Halil
Tys tys kilden hedder Peter Bo Henriksen.

Spændende?

Næh.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Mercenary
Ja, havde det så bare været Bo Henriksen...
Lose all to save a little
Skrevet af Tjasper
Hvad siger folk til den nye stormoské?

Personligt har jeg ikke noget i mod det. Det giver vel muslimer mulighed for at kunne praktisere deres tro i fred og fordragelighed lige så vel som kristne kan gøre det i vores kirker. Men det kan jo hurtigt få skabt en masse opmærksomhed, når nogle mener det er et angreb på Danmarks integritet.
Skrevet af Kemosabe
Hvor skal den ligge? I Herning?
Skrevet af Tjasper
Nej, den ligger i Rovsinggade i Kbh.
Skrevet af Sheriffen
Så længe lortet ikke ringer ind til bøn og er privat finansieret, så er jeg ret ligeglad.

Kirkeklokker forbryder sig i forvejen på den offentlige ro og orden, hvilket er knaldhamrende irriterende og bør forbydes.

Religiøs støj er den værste form for støj.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Schelden
Jeg er fuldstændig enig med Sheriffen. Så længe de ikke larmer, så kan de sku smide moskeer op overalt i Danmark. Det eneste punkt, hvor jeg er skeptisk, er ift. hvem der skal være den såkaldte imam - Han kan jo trods alt få en del magt.
København.
Skrevet af Pibe
Skrevet af Pibe
Det er ret øv, at den sponsoreres og navngives efter Khalifen i Qatar.. Sauderne, Qatarierne, Abu Dhabi osv. kæmper om, hvem der kan sprede mest wahab rundt omkring på kloden. Dog er Danmark selvfølgelig nok et mindre let offer end fattige lande som Indonesien, hvor jeg har hørt en bekendt (indoneser) klage over den form for kulturimperialisme.

På Rovsinggade bliver det nok rimelig mainstream, om end jo med et nødvendigt minimum af homofobi, kønsadskillelse, osv.
Skrevet af FCK 4EVER
"Tys tys kilden hedder Peter Bo Henriksen.

Spændende?

Næh."


Nej, det er ikke specielt spændende - dog er det noget forunderligt at i en sag om overvågning og tilgang til private oplysninger (gennem NETS og andre institutioner) så er der ingen der løfter så meget som et øjenbryn når denne mands info bliver lækket fra en offentlig myndighed (Politiet). Siger lidt om det hykleri som finder sted.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Halil
FCK 4EVER:

Hvad mener du?

Mig bekendt har der ikke været navneforbud, så hvordan kan det være hykleri?

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af FCK 4EVER
Hej Halil

Det er ikke et spørgsmål om navneforbud men derimod det faktum at mandens identitet er tilkommet pressen via dokumenter angiveligt lækket fra/af (?) Politiet. (alternativt advokaterne involveret i sagen) - hykleriet er ikke at manden bliver udstillet, men givet sagens substans måden disse informationer er kommet pressen i hænde.

Der er ingen der har ondt af manden, i øvrigt nedlægges navneforbud jo af Domstolene som han vist ikke har været for endnu. (dog ikke sikker)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Halil
Er du sikker på det er fra politiet, at pressen har fået viden om manden?

Ifølge den her artikel fra 30. april virker det til JP har en del kilder omkring skidtet.

http://www.jyllands-post…tys-manden/

Jeg har svært ved at se problemet, da det virker til at være helt almindelig journalistisk virksomhed.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af FCK 4EVER
Hej Halil

Jeg vil ikke lægge hovedet på blokken om at info kommer direkte fra Politiet, nej, men i EB´s artikel, som mig bekendt er den første der sætter navn og billede på ham, fremgår det jo at informationen om hans tilståelse af de forskellige forhold er relateret til politiet (naturligvis) :

"Ekstra Bladet er i besiddelse af et dokument, der fastslår, at den tidligere IBM-medarbejder har erkendt overfor politiet, at det er ham, der er manden bag de ulovlige oplysninger." http://ekstrabladet.dk/1…2309384.ece

Jeg har ikke JP-Premium så jeg kan desværre ikke læse hele den interessante artikel du linker til :(

Men fra det jag kan se ved de eller har en formodning om hvem det er men afsløre ikke hans identitet, jeg er ganske sikker på at de fleste inden for pressen meget hurtigt har fundet mandens identitet, enten igennem kilder i NETS/IBM, Se&Hør, Ken B. Rasmussen etc.

"Jeg har svært ved at se problemet, da det virker til at være helt almindelig journalistisk virksomhed."

Det er lidt det jeg mener er det hykleriske, meget journalistik bygger jo netop på fortrolige informationer lækket fra diverse steder - og det er vel når alt kommer til alt det som "Se&Hør sagen" handler om. Omend det har lidt ekstra kulørt kant. Ikke at jeg ser noget problem ved at hans identitet er afsløret, han ligger jo ikke engang halv så slemt som han har redt.

EDIT: slå/stavefejl
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Halil
Beklager det med JP premium. Dårlig stil.

Men efter at have læst den artikel er jeg helt overbevist om, at pressen ved, hvem kilden er. Det er ret detaljeret, hvad der står.

- og det er vel når alt kommer til alt det som "Se&Hør sagen" handler om. Omend det har lidt ekstra kulørt kant.


Jeg synes der er en del nuancer i forhold til Se&Hør sagen og normal journalistisk virksomhed, som gør jeg har svært ved at se hykleriet, selvom jeg godt kan se, hvor du vil hen.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af FCK 4EVER
Jeg ser - og anderkender - din pointe, specielt i forhold til S&H sagen og journalistik i almindelighed.
Hyklerisk var måske lidt mere end den kan bære... men det er jo fredag!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
annonce
0