Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Det er vel ikke helt dumt. Hvis Vestager smutter, så kan hun få skylden for regeringens stivnakkethed, og så kan Helle og den næste radikale leder begynde på en ny linje. Det ville have givet lidt mere mening hvis Thorning havde været den der smuttede, men det burde også kunne fungere med Vestager. Og Vestager brokker sig jo nok ikke over at gå fra hvad der ligner et stensikkert selvmål ved næste valg til en international post.
Skrevet af Steve Highway-61
Det er faneme useriøst af hende. Femme fatale. Hun har jo netop været Black Spider i den regering, suget blodet ud af Helle - og så lader hun fluen sidde tilbage efter at have leget med den. Men ok, det ligger vel i deres natur. Rende fra en lade hun selv har stukket ild på. Det gavner 0 og en skid at de radikale nu går 3 pct points tilbage.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Forhammeren
Der er forhåbentlig en eller anden forståelse/aftale mellem Vestager og Thorning om at hvis Thorning går med til det her giver R sig på dagpengene.

Ellers er det helt forfærdeligt. Signalet er at Vestager , som Thorning selv, har ledt efter redningsbådene og ikke tror på et genvalg.
Og fire år i opposition er et antiklimaks når man er vant til magt og glimmer.

Jeg håber ikke at Thorning i ramme alvor tror at vælgerne giver en hujende for at DK kan få en tung kommissærpost.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
Generelt er der godt nok overkill i mediedækningen på de her personspørgsmål. Det minder om kongehusjournalistik. Who the fuck cares, hvem der er EU-præsident, kommissær dit eller dat. EU-toget kører jo alligevel.

OK, hvis det får betydning for dansk politik, som nu Vestagers udnævnelse/afgang.

Skrevet af repos
Vestager væk fra Christiansborg er glædeligt. Havde dog hellere set hun fik en ambassadørpost i Fjernøsten.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Steve Highway-61
Alle politikere vil vel magten, så det er der hverken noget overraskende eller odiøst i. Det interessante her er, hvorfor hun vælger som hun gør.

Margrethe har jo malet sig op i et hjørne. Hun er som en tiger i et bur, hun har ingen vegne at løbe, alle broer er brændt, både til genvalg i Danmark og eventuelt samarbejde med VKO, der er udelukket. Så hvordan takler den sorte edderkop det, tja hun metamorfoserer ned i EU, som en anden Angier og Borden i The Prestige, drukner hun sig selv og tror hun kan spalte sig over i en ny personlighed, hvor de daglige forpligtelser ikke banker på. Hun er uden ansvar for landet, hun bilder sig eskapistisk ind at hun har gennemført et generationsskifte.

Skorpionen prøver at svømme i land efter at have stukket frøen.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Mercenary
Er du på svampe, Steve?

Tigre, edderkopper, skorpioner og frøer. Fede hallucinationer.
Lose all to save a little
Skrevet af Pibe
Meget fin beskrivelse af de Radikale.
Skrevet af fuggi
Helle Thorning var tydeligvis godt hjernevasket inden hendes møde med pressen, hun lod forstå, det er en TUNG post Vestager har fået, og det var altså en TUNG post, tung, meget tung, som i rigtig tung. Aldrig har man vel hørt èt ord nævnt så mange gange i et interview.

Og iøvrigt meget sigende at alt snak til trods, snakkede de i studiet intet om hvad posten egentlig gik ud på, men udelukkende var det personfikseret, som var det en art talentshow fo politikere.

Skrevet af Pibe
Hvordan det skulle være en fordel for Danmark med en (forholdsvis) kompetent dansker fra landets EU-føderalistparti på en tung tung kommissærpost, har jeg svært ved at se.

Bortset fra at hun er pænere end eksempelvis Cathrine Ashton, så imagepleje på den front.
Skrevet af Frygah2
Gad vide hvor mange der håber at den tunge, tunge post trækker hende under? Hun er nok ikke den med flest venner i dansk politik. Og ja, det faktum at hun får en post, men ingen aner hvilken og om hun er kvalificeret til den, er jo ret sigende for hvor seriøst almindelige mennesker kan tage udnævnelsen.

Bliver spændende om det her bliver starten på valgkamp, hvor særligt S kan proppe en masse dårlige sager over på Vestager i debatten.
Skrevet af Pibe
Trække hende under?

Skrevet af Steve Highway-61
Enig, ikke fordel. Ære måske.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Jerikov
Hun er uden ansvar for landet, hun bilder sig eskapistisk ind at hun har gennemført et generationsskifte.Det radikale pak! Tak, Steve.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Sir , moderator
Jeg synes det er et tab for dansk politik. Hun var efter min mening med afstand den mest fornuftige fra det parti. Bliver det ikke også døden for dem?
Dette er en signatur.
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg tror de taber på det.

Det er om nogen partiet, hvor filosofien er at man ofrer sig for partiet.

De ligger på 9,5% og meningsmålingerne har kørt mellem 6,5 og 10,5 afhængig af vælgerPMS.

Kan i hvert fald ikke se dem sluge stemmer fra K eller LA, som vel er der de skal komme fra.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Halil
Seneste nyt i sagen om Melodi Grand Prix.

http://www.mx.dk/nyheder…ry/24705082

Sophie Hæstrups røv er anbragt i klaskehøjde...

Godt vi har statsforvaltningen!!!


Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Steve Highway-61
Fordi hun redder dagen for DR?

DR mener det jo ikke alvorligt med en aflysning. Det er den slags udmeldinger man kommer med når man vil have noget igennem.

Præcis som når hustruen siger, så tager jeg ikke med i aften.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Halil
Steve:

Mere at hun ikke tager ansvar og siger fra. Eller i det mindste informerer de øvrige politikere omkring problemstillingerne vedrørende en underbudgettering.

Det har hun ikke gjort tyder det på.

De kommentarer hun kommer med i nedenstående artikel ser lidt fjollede ud nu. Hun burde have vidst, at der var budgetoverskridelser i et større omfang.

http://www.regionh.dk/to…Contest.htm

edit:

Og det er jo helt idiotisk, at der Københavns kommune hænger på en regning på 60 mio kroner(Som Wonderful Copenhagen dog skal betale tilbage, så der er mere tale om et lån).

Særligt, når showet kunne blive været afholdt i Herning til det oprindelige budget. Det er sgu at svine med borgernes skattekroner.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Steve Highway-61
Halil,

Dit indlæg viser jo meget godt hvad kritikken mest handler om. Nemlig at VKO/jyder (VKO=jyder) mener, at showet burde være lagt i Jylland in the first place og nu skal arrangementet kritiseres koste hvad det vil.

Det ændrer selvfølgelig ikke ved at der er tale om en budgetoverskridelse. Og det må undersøges, men man bør ikke drage forhastede konklusioner. Mig bekendt har Martin Geertsen ikke sagt, at han har følt sig underorienteret.

Ved ikke om du var derude? Det var jeg. Det er gratis for jyderne/VKO idag at påstå at de kunne have gjort det billigere. DRs scenografi var jo enestående. Men hvis man havde leveret den klassiske jyske pløjemarksløsning, kunne det nok være gjort billigere.

All we are saying is give peace a chance that means you too
annonce
0