Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Doc.
2x post
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Olsen Dyhr ligner en der har fået en tur i baglokalet efter en tur på bæverdynget


Godt spottet, jeg har gjort mig samme observation. Olsen Dyhr vil bare kneppes!
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Kaffe
Nej, men det gør du altså. Nu må du lige hanke op i dig selv. Altså.


Bare rolig. Jeg stemmer LA.
Niddets arkivar
Skrevet af Lentini
Det, som jeg synes bliver spændende med den her valgkamp, er om Lars Løkke kan holde sig i skindet. Jeg synes han førhen har vist, at han kan provokeres. Her til aften har han egentlig holdt sig ganske afbalanceret, virket fattet og konkret. Jeg havde egentlig glemt hvor dygtig han er til at formulere sig, og svare klart og tydeligt – han virker sgu skarp. Helles små stikpiller preller af på ham.

Det virker nærmere som om at Thulesen Dahl og Thorning har lettere ved at ryge i clinch med hinanden.

I øvrigt; har Enhedslisten en finansieret plan for alt det Johanne gerne vil?
Skrevet af Schelden
"I øvrigt; har Enhedslisten en finansieret plan for alt det Johanne gerne vil?"

Har de nogensinde haft det?
København.
Skrevet af Mr_bum
Det er vel bare at hæve skatterne ind til, at pengene er der
Skrevet af Steve Highway-61
Løkke fulgte mit råd med candida-kuren som jeg postede på hans fb profil da kransekage- og champussagen kom op - ingen sukker og kaffe. Man bliver skarpere og ikke så opfarende.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Lentini
Hans rolige fremtoning gør i hvert fald at Johanne og Helle fremstår en smule skingre, når de prøver at hidse ham op.

Enhedslisten vil simpelthen bruge flere penge på ældre, sundhed, dagpenge, skoler osv., - hvorfor er der aldrig nogen som har stillet Johanne det ellers ret valide spørgsmål, om hvordan de vil finansiere det hele?
Skrevet af Steve Highway-61
Lentini

Alle ved det er varm luft på yderfløjene.

Det er kun fordi DF nu er store og betydningsfulde at tulliarderne bringes op.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Okocha
"Hans rolige fremtoning gør i hvert fald at Johanne og Helle fremstår en smule skingre, når de prøver at hidse ham op."


Sexist.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Lentini
En anden ting, som nogle økonomiske kyndige mennesker måske kan svare mig på. Danmark kan vel ikke arbejde sig selv ud af krisen? Noget af opstigningen i Danmark handler vel om, at de lande vi handler med, har økonomisk vækst? Jeg bilder mig ikke ind at et så lille land som Danmark, stik imod en finanskrise, bare kan rejse sig op over alle de andre, fordi vi laver nogle reformer herhjemme.

@ Okocha

Haha, jeg kan godt se min formulering kunne misforstås.
Skrevet af Forhammeren
Enhedslisten har skam finansieringen på plads. Også selvom de multinationale svin nu kan ånde lettet op med Aaens farvel.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Steve Highway-61
Ja, finansieringen af rejsen til Utopia.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Viola 4 Ever
Der er aldrig grænser for hvad og hvor meget Enhedslisten og DF er villige til at kaste efter områder deres vælgere synes er relevante.

DR havde opgjort DF´s "løfter" til, i runde tal, 97 mia. kr. oven i det eksisterende budget.

Det bliver en beskidt valgkamp. Substans bliver ikke til noget, til gengæld bliver der masser af overbudspolitik og fokus på små ligegyldige beløb.
At folk, eks. gider bruge energi på pensionsreglerne for ministre er et glimrende eksempel - I et offentligt budget på over 1.000 mia. kr. hvert år, er det åbenbart et sindssygt vigtigt emne.

Indvandrerne og flygtningene vælter åbenbart også ind over grænserne. Selvom de reelle tal er ganske små.
Horderne af bander fra Rumænien og Letland er også et problem af et omfang som vi knapt kan dæmme op for. Grænsebomme løser alle problemerne. Skidt med om vi har skrevet under nogle internationale konventioner, fru Hansen inde ved siden af er utryg for fa´en. Mere hjemmeværn nu.
Vi må også forlange at der bliver spist flæskesteg i alle landets skoler mindst en gang om ugen..

Jeg laver en Maude Varnæs lige om lidt...
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Pibe
Viola, de "reelle tal" for årlig indvandring via asyl og familiesammenføring fra 80erne til 00erne, var også "ganske små"... og væsentlig mindre end i 2015. Har du overvejet, hvad det koster at drive de 30-40 ghettoer, som er det foreløbige resultat?
Skrevet af Kaffe
Jeg har aldrig været mere enig med dig, Viola. Seriøst.
Men jeg er også blevet LA-vælger. Kun igennem kapitalismen ufortyndet og de katastrofer, den vil medføre, vil arbejderklassen kunne mobiliseres til opstand. Vejen dertil ledes af Anders Samuelsen, så jeg er ikke i tvivl.
Niddets arkivar
Skrevet af Black Spider
@ Sir C

Dagpenge, kontanthjælp, overførselsindkomst. Jeg har slet ikke noget indblik i det. Er der nogen der kan løfte sløret for hvad disse ting betyder i hele vores budget? Koster det så meget eller er beløbet så lavt, at det er noget af det vigtigste i valgkampen? Det virker til at være nogle partiers vigtigste emner, så er der nogle steder man kan sætte sig mere ind i det?

Det er en rimeligt stor post i de offentlige udgifter. For 2015 anslås overførsler til at udgøre 355 mia ud af en den samlede pakke af udgifter på ~1100 mia. Det man kan overse er så, at modtagerne typisk bruger de fleste af disse penge på forbrug uden at spare ret meget op. Altså er det ikke helt så dårlig en forretning, som de mest blå gerne vil gøre det til, da pengene kører videre ud i samfundet.

Endvidere skal modtagerne jo leve af et eller andet, og det er fuldstændigt håbløst at antage at de alle bare lige kan komme i arbejde. Dermed bliver spørgsmålet, hvad der egentlig er af alternativer?

Der er også den anden lille detalje, at kontanthjælp reelt udgør underliggeren for, hvor lidt man kan betale en fuldtidsansat. Når du presser kontanthjælpen ned, så presser du reelt set også lønniveauet i bunden af arbejdsmarkedet. Alt det snak om "gevinst ved at arbejde" er derfor generelt noget pladder.

Gevinsten bliver jo ikke større ved, at arbejdsgivere kan betale mindre og stadigvæk tilbyde bedre vilkår end kontanthjælp. Til gengæld bliver forhandlingspositionen for folk i denne ende af arbejdsmarkedet endnu dårligere, når alternativet til at tage et arbejde med tvivlsomme arbejdsvilkår gøres kontinuerligt dårligere, samtidigt med at målgruppen til arbejdet bliver mere og mere desperate, hvilket gør den enkelte medarbejders muligheder for at forhandle vilkår meget dårlige.
Skrevet af Mercenary
Kort info: I kan ikke stole på den næste Gallupundersøgelse; jeg har løjet af helvede til.
Lose all to save a little
Skrevet af Jirya
Dagpenge, kontanthjælp, overførselsindkomst. Jeg har slet ikke noget indblik i det. Er der nogen der kan løfte sløret for hvad disse ting betyder i hele vores budget? Koster det så meget eller er beløbet så lavt, at det er noget af det vigtigste i valgkampen? Det virker til at være nogle partiers vigtigste emner, så er der nogle steder man kan sætte sig mere ind i det?


En af mine kammerater har stiftet "Kontanthjælpsalliancen", hvor de netop vil forsøge at sondre mellem fup og fakta.
Skrevet af Forhammeren
Jeg har også syndet. Hvis de kristlige kommer tæt på 2% kan det være at nogen kan lokkes til at spilde deres stemme.
Men det er bare gas.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0