Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
V4E

Vi er ganske enige, men det beviser vel også meget godt hvor lidt der skal til, for at få folk til at stemme.

Mercado har intet at tilbyde, Jarlov derimod skal ind på borgen hurtigst muligt.
Wise Men Say...
Skrevet af Kaffe
Det er skægt, som du gør alt til et spørgsmål om intelligens, Viola.
Jeg har spurgt dig før, men nu kommer den lige igen: hvad skal vi gøre ved alle disse dumme mennesker, der ikke som du, i al din overmenneskelige haven gennemskuet hele lortet, og som hindrer verden i at blive, som den ville være, hvis ikke dumheden var så dominerende? Hvad skal vi dog gøre?
Hvis dit svar er: oplysning!, ville mit råd til dig være: arbejd lidt på dikaktikken. Jeg tvivler oprigtigt på, at du overbeviser ret mange andre end koret, hvis du hyler op om intelligens, hver gang dumheden gør dig oprevet.
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
Hvis man i ramme alvor mener, at Søren Gade skal være formand for Venstre, vil man ikke partiet det bedste. En mere skandaliseret politiker er det svært at grave op. Jovial er han da, men seriøst...
Niddets arkivar
Skrevet af ToonSaga82
Når man sidder måbende og ser det klovneri de borgelige (minus DF og LA) har gang i, kunne man næsten tro, at der er fløje i Venstre der har interesse i at Løkke taber valget, så de selv kan komme til om 4 år, fremfor evt. at skulle vente i 10-15 år.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Kaffe

Hvor i mit indlæg er det at du finder noget omkring intelligens?
Jeg ved godt at du gerne vil finde det, men det er der altså ikke.

Man kan godt være et intelligent menneske, men vide nul og en fis omkring et emne. Det er det jeg finder lidet attraktivt hos folk der stiller op til folketingsvalget.
Det er desværre et tema der går igen hver eneste gang en af Alternativets kandidater åbner munden. De ved intet om de emner som de egentlig er valgt til at udtale sig om på deres partis vegne. Se evt. deres finansordfører på slap line. Det er pinligt at man kan være finansordfører og overhovedet ikke kende til de mest basale ting på feltet og faktisk ikke engang kan forstå dem når de bliver skåret ud i store tykke skiver pap. Vi er på et lavere niveau end side 5 i "Finance for dummies" hæfterne.

De har hver gang de bliver gået bare en lille smule på klingen, 846 løse ender og ting som de endnu ikke har taget stilling til, fået regnet på eller sat sig ind i - Men alligevel er de på vej i tinget.
Jeg forstår ganske enkelt ikke appellen ved den helt åbenlyse inkompetence, hos samtlige deres kandidater på et hvilket som helst konkret emne.

Men der er jo også folk der har meget travlt med at se det problematiske i at folketingets medlemmer - GISP, GRU, RÆDSEL - gennemsnitligt er bedre uddannede end resten af befolkningen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af dons

haha så kan man vist heller ikke blive mere kreativ hvad skatter og afgifter angår.

http://politiken.dk/indl…i-reklamer/
crazy gang
Skrevet af Goikoetxea
Det virker jo ikke som det skal være en indtægt af de store, men derimod er de skræmt over at det danske sprog forsvinder.

Deres udspil er nærmer sig alternativet i ligegyldighed.
Wise Men Say...
Skrevet af Duck
Alternativets appel er, at Uffe og Co. taler ud fra, hvad der virker som oprigtige idealer. Kan man sige det om andre nuværende FT-medlemmer? Nej vel. Det er ret oplagt.

De fleste - også Alternativets vælgere - ved jo alligevel godt, at det er de 432, der bestemmer i virkeligheden, ikke dem vi sende ind på tinge. http://www.information.dk/534807
Skrevet af Goikoetxea
Toppen kunne alligevel godt se problemet..

http://ekstrabladet.dk/n…age/5592742
Wise Men Say...
Skrevet af Forhammeren
Pokkers også. Havde set frem til annoncen " Vi har åbent hus i ugeslutningen ".
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af tue69
Alex Ahrendtsen er generelt set bare en mærkelig mand...
Skrevet af Der Kaiser
Kunne man ikke have omgået Ahrendtsens forslag ved at bruge tyske, franske eller svenske ord i annoncerne i stedet - så vidt jeg forstod havde han "kun" set sig sur på de engelske udtryk...

Wochendend-tilbud - det havde da været det helt store hit i danske reklamer.

Ahrendtsen er også sur over, at der bliver talt engelsk på danske uddannelser, blandt andet på universitetet. Det skal blive interessant at se, hvordan han vil gennemføre et engelskstudie uden at bruge et eneste engelsk ord eller udtryk!


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Kemosabe
Nej, det havde han nok ikke lige tænkt på! Lålz
Skrevet af elendil
Jeg synes det er træls når folk fra CBS (ja, nemlig) står og ævler om business models, key account managers og konditioner. Skat på den slags idioter, tak.
fck-medløber.
Skrevet af simplyjonathan
Enig! Og fængselsstraf for brug af ordet "issue".

(Og jeg har gudhjælpemig en bachelor i engelsk, så det er ikke fordi jeg som sådan har noget imod sproget.)
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af dons

toppen kunne godt se problemet men det er nok fordi der er valg

http://www.politiko.dk/n…remmedsprog
crazy gang
Skrevet af krusjer1
@Der Kaiser
Ahrendtsen er også sur over, at der bliver talt engelsk på danske uddannelser, blandt andet på universitetet. Det skal blive interessant at se, hvordan han vil gennemføre et engelskstudie uden at bruge et eneste engelsk ord eller udtryk!

DF har kun foreslået at studier der intet har med sprog at gøre, foregår på dansk. Denne kategori falder engelsk selvsagt ikke ind under:
http://jyllands-posten.d…A5+engelsk/
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af John de Wolf
Det var nu stadig et tåbeligt forslag. Som det også blev nævnt i kritikken af forslaget, så er engelsksprogede uddannelser jo ikke kun til gavn for udenlandske studerende, men også for de mange danske studerende, der på den måde får en international vinkel på deres uddannelse, samtidigt med, at de får styrket deres sproglige kompetencer.
Skrevet af Bosse1983
Ikke overraskende at DF vil fælde hele træet i jagten på lavthængende frugt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af krusjer1
@John de Wolf

Helt enig i at det var et dumt forslag, men det var jo heller ikke det kritikken gik på.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
annonce
0