Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hærfuglen
Det er jo nemt nok at gå ind for en masse-import af sociale problemer, hvis man selv bor i velhaverkvarterer.

Så får man mulighed for at handle hos en masse spændende grønthandlere og specialbutikker. Og de sociale problemer??.....ja dem må de andre jo slås med.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
Skrevet af Goikoetxea
"Det står folk frit for.. Men den måde de bringer budskabet er jo direkte latterligt. At komme og sige det er mod profetens lov.. "

Så er det alligevel underligt, du ikke er efter Jehovas Vidner også......

Det kan sikkert være svært, men kunne det måske tænkes at koranen opfattes forskelligt af mennesker.
Wise Men Say...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Så er det alligevel underligt, du ikke er efter Jehovas Vidner også......De er skam også uden for kategori.. Men nu var dette i forbindelse med Adnan Avdic´s interview.
Captain America. FCM
Skrevet af Foxy
Søforklaringer Goi, føler du dig truffet. Måske kunne det være at du selv var anden generations invandrer.... For lige nu spiller du bare retard med dine kommentarer
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af tegnet
Hvordan mon folk i Hobro vil reagere hvis deres by billede begyndte at ligne by miljøet rundt omkring Nørrebro station eller som i brøndbystrand , hvor 0ver 60 % af befolkningen er af anden etisk herkomst end dansk
Skrevet af Matias
Gelmore, det ville være en god idé at få læst op på Koranen og i særdeleshed Hadith, hvis du ønsker at gå til angreb på selvmodsigelser. De eksempler du har givet, er elendige al den stund, at de ikke holder ift. læsning af teksterne. Adnan Avdic har sin sag 100% dækket ind, det vil jeg gerne garantere dig.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Gelmore, det ville være en god idé at få læst op på Koranen og i særdeleshed Hadith, hvis du ønsker at gå til angreb på selvmodsigelser. De eksempler du har givet, er elendige al den stund, at de ikke holder ift. læsning af teksterne. Adnan Avdic har sin sag 100% dækket ind, det vil jeg gerne garantere dig.Sorry Imam Matias
Captain America. FCM
Skrevet af Goikoetxea
Foxy, jeg finder bare morsomt, at Gelmore og dig har så travlt fordi EN muslimsk tosse er på tv.

Tror faktisk min mormors familie kom fra Polen, så hvis det er nok til at kalde mig invandrer så er det ok med mig.
Wise Men Say...
Skrevet af Jussi
Ikke overraskende indtager de kulturfjendske svin fra LA en solid førsteplads:

http://mobil.dr.dk/smart…turstoetten
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(432058202410)
jeg finder bare morsomt, at Gelmore og dig har så travlt fordi EN muslimsk tosse er på tv.


Hold nu op.. Du ved jo godt det ikke er et enkelt stående tilfælde..
Captain America. FCM
Skrevet af Foxy
Du fortsætter hvor du slap, jeg har absolut ikke nævnt det fjols der var i tv forleden. Jeg holder mig til hvad jeg har set, og hvad alle statistikker viser. Men nogle mennesker er åbenbart født blåøjet.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(320937202705)
Gelmore, giv mig et par eksempel paa muslimer der paastaar at det er imod koranen at stemme, som samtidig paastaar at det er ok at stjaele. Hvis du ikke kan, har du ikke paavist at Muslimer generelt set er hykleriske i den henseende.

Derudover at Adnan Avdic og HUT´erne ved gud ikke repraesentative for muslimer. De kommer ogsaa kun i medierne fordi de er saa rabiate, selvom de udgoer saa lille en del af samfundet at vi burde skide paa dem. Der
under 1000 medlemmer af HUT i DK* udaf 236.000 Muslimer. Bare for sammenligningens skyld, saa er der f.eks. omkring 1600 rockere i DK**. Alligevel har du intet problem med at generalisere fra den lille gruppe til Muslimer som saadan.


* http://www.faktalink.dk/…zb/hizbhizb

**http://www.faktalink.dk/…r-i-danmark

Skrevet af Matias
Du behøver ikke undskylde over for mig, Gelmore. Det er jo ikke mig, som har skrevet noget bombastisk om en religion, som ift. sammes tekster, ikke er korrekt :)
Skrevet af Slettet(432058202410)
Gelmore, giv mig et par eksempel paa muslimer der paastaar at det er imod koranen at stemme, som samtidig paastaar at det er ok at stjaele. Hvis du ikke kan, har du ikke paavist at Muslimer generelt set er hykleriske i den henseende.Det er ikke mig der påstår det er imod koranen at stemme... Jeg ved bare der står i koranen det er forbudt at stjæle og lyve...
Captain America. FCM
Skrevet af Goikoetxea
"Hold nu op.. Du ved jo godt det ikke er et enkelt stående tilfælde.. "

Det er da en lille gruppe ud af de mange muslimer som er sådan. Det er vel forfanden heller ikke alle DF´er, som er heilende racister der elsker flæskesteg og sovs.
Wise Men Say...
Skrevet af Matias
"Bare for sammenligningens skyld, saa er der f.eks. omkring 1600 rockere i DK"

- Af dit link fremgår det, der er 753. De resterende ca. 850 er ikke-etniske danskere, tilknyttet bandemiljøet. Ikke at jeg kan se hvad sammenligningen i øvrigt skulle vise.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Matias,

Det var blot et (indroemmet daarlig nu jeg taenker over det) eksempel paa en gruppe hvis holdninger den normale dansker ikke bliver taget til indtaegt for. Jeg skulle nok i stedet have sammenlignet HUT med f.eks. de konservative i stedet, for at hold proportionerne nogenlunde lige. Men pointen er den samme (Gelmnore skal ikke tagest til indtaegt for hvad de konservative render rundt og laver).
Skrevet af Slettet(320937202705)
Gelmore: du paastaar de er hyklere. Hvis mig et eksempel paa nogle hykleriske muslimer som praediker koranen, men samtidig aktivt handler i mod hvad de selv praediker. Jeg haaber du finder nok eksempler til at understoette paastanden om at Muslimer generelt er hykleriske, ellers maa du jo traekke din paastand tilbage.
Skrevet af TR1986
Gelmore: du paastaar de er hyklere. Hvis mig et eksempel paa nogle hykleriske muslimer som praediker koranen, men samtidig aktivt handler i mod hvad de selv praediker. Jeg haaber du finder nok eksempler til at understoette paastanden om at Muslimer generelt er hykleriske, ellers maa du jo traekke din paastand tilbage.Der er faktisk ret mange der gør det. Tro mig. Hvor jeg er vokset op, der har jeg set det med egne øjne. Men om man så kan tillade sig at skrive at muslimer "generelt" opfører sig sådan, det er nok lige at stramme den. Det kan være det er fordi der er så mange fristelser i det danske samfund, samt for få konsekvenser ved deres handlinger, at de simpelthen ikke kan lade være.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
"Jeg ved bare der står i koranen det er forbudt at stjæle og lyve"

- Det er rigtigt, såfremt...
Dette betyder (og er et udfald af abrogation), at der er omstændigheder både over for andre troende og i særdeleshed vantro, hvor det er tilladt (og i øvrigt ganske accepteret) at lyve, hvilket er det velkendte taqiyya. Yderligere er der den sandfærdige spidsfindighed, tawriya, som i bund og grund også er en accept af at lyve, ved at fortælle sandheden.

Som sagt giver det rigtig god mening, at sætte sig ind i det, man angriber, hvis man insisterer på at gøre det. Hvis din pointe er, at muslimer, som alle andre mennesker, kan have et løst forhold til religion og have en moral, positiv som negativ, som rækker ud over denne, har du selvfølgelig ret - men det gælder efter min bedste overbevisning ikke i netop tilfældet Adnan Avdic.
annonce
0