Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(320937202705)
Han er nu meget sjov, omend han burde holde lidt igen med svampene når han skal på tv.
Skrevet af Bosse1983
Det er jo ikke engang sjovt, det er bare tragisk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kaffe
Jeg tilstår, at jeg døde af grin.
Niddets arkivar
Skrevet af Viola 4 Ever
Der er jo også andre der stiller op som løsgængere, der ikke får så meget som et sekunds taletid fordi de når alt kommer til alt ikke har den mindste politiske relevans.
Yahya Hassen er heller ikke den mindste smule relevant og det han render og foretager sig, minder mere om noget performance art, eller en psyikisk syg, end noget andet.

Medierne bør holde op med at give ham taletid.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Kaffe
Jeg betragter mere end noget andet valgkampen som et stykke psykisk syg performance art.
Niddets arkivar
Skrevet af Halil
Bizart, at overvære et interview med Uffe Elbæk.

Især fordi det er bizart, fordi ham den lille nisse look-a-like ikke fatter, at stille ordenlige spørgsmål.

"Men Uffe Elbæk, der er jo ikke andre partier der har den samme politik indenfor miljølandbrug"

Hold nu kæft!

edit:

Topformandduel!

Bare de alle brænder op i helvede!

Der er kun tabere.


2edit:

Nu besøger Povl Erik en by på Falster, hvor der ligger et bageri.

Fedt.

Det må være pga. HTS politik.

Eller din mor!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pibe
Concort, så altså et kvotesystem, der langt fra kan rumme alle verdens flygtninge, så langt er vi vel enige. De flygtninge, som måtte falde uden for kvoterne, ville i øvrigt i princippet stadig -som idag- have et skud i bøssen via de almindelige visumregler (efter kvalifikationer osv.), så på den vis sorteres der lidt ad bagvejen, også efter dit system.

Parfit, jeg taler om generel tendens, og du henviser til en række enkeltindivider. Naser Khader og co. er hverken mere eller mindre repræsentative end Mohammed Gelle, Rushy Rashid osv. var for 15 år siden. Altså, fremgang kan måles på mange måder. Når flere indvandrerpiger opsøger krisecentrene mhp beskyttelse imod social kontrol, kan det udlægges som en positiv tendens (om end på en ulykkelig baggrund), men når stigningen bare er proportional med stigningen i antal "indvandrerpiger" som helhed, og så er vi jo lige vidt. Nej, ingen ønsker ghettoer, alle forsøger at bremse deres vækst... det gør de fra Marseille til Stockholm. Mht. moralfilosofi: Verden bliver ikke et bedre og mere retfærdigt sted ved at nedbryde dens få eksisterende rets/velfærdsstater.. som man er på vej til i Sverige - for at hjælpe en brøkdel af verdens flygtninge, en brøkdel som kunne være hjulpet på anden vis.
Skrevet af Pibe
Som sagt adskillige gange har jeg ikke komme med nogle tal, men hvorfor Vesteuropa med saa relativt beskedent antal indbyggere skulle tage saa mange flere flygtninge end det amerikanske kontinent sammenlagt kan jeg ikke se nogen grund til. Men ok, vi taler mindre end 10% af beolkningen. Som sagt giver det maaske mere mening at fordele menneskene mere lige, men koncentrere de oekonomiske udgifter forbundet med integrationen hos de rige lande (som ogsaa i hoej grad har et moralsk ansvar for de krige der er brudt ud og har skabt situationen)


Det var jo min præmis, at fordelingssystemet kun ville omfatte de lande, der tager flygtninge i dag (på vilkår, du finder acceptable). Og så er vi tilbage ved Vesteuropa og de angelsaksiske lande.

Mindre end 10%, dvs. op mod 500,000 til Danmark.

Der bliver i hvert fald job til en hel del projektledere m.v. i Faberge jobtræningskurser.


Skrevet af ConCort
"Concort, så altså et kvotesystem, der langt fra kan rumme alle verdens flygtninge, så langt er vi vel enige."

Nej, det er vi ikke. Jeg skriver netop at det er plausibelt at rumme alle 50 mio. Og alle 50 mio. vil ikke bo i modtagerlandene permanent.

"De flygtninge, som måtte falde uden for kvoterne, ville i øvrigt i princippet stadig -som idag- have et skud i bøssen via de almindelige visumregler (efter kvalifikationer osv.), så på den vis sorteres der lidt ad bagvejen, også efter dit system."

Jeg forstaar ikke helt hvad du her skriver, men halvdelen af 50 mio. flygtninge er boern, og antallet der kan kvalificere sig via almindelige visumregler er vel minimalt (af aarsager de ikke selv har kontrol over).

"Det var jo min præmis, at fordelingssystemet kun ville omfatte de lande, der tager flygtninge i dag (på vilkår, du finder acceptable). Og så er vi tilbage ved Vesteuropa og de angelsaksiske lande."

Ja, det var din praemis. OECD landene har tilsammen 1.2 mia. mennesker, saa lige fordelt bliver det godt 4%. Ikke at det er uproblematisk, men det status quo heller ikke. Det ville vaere morsomt hvis det ikke var saa trist at folk som dig tror at man uproblematisk kan leve i en dansk boble og ignorere de problemerne i u-landene fordi de jo ikke paavirker os. Udover at det rent etisk set er lidt skraemmende er det jo ogsaa ret naivt fra et geopolitisk selvinteresseret standpunkt.
Skrevet af Pibe
De asiatiske OECD-lande tager ikke flygtninge, som det er i dag, og de kommer næppe heller til det.

Tilsvarende havde jeg som nævnt svært ved at se det ift østeuropæiske lande, f.eks. Polen.

Selv med økonomiske hjælpepakker er det svært at se Sydeuropæiske lande tage flygtninge i store tal, i betragtning af den høje arbejdsløshed osv.

Mexico?
Nej, det er vi ikke. Jeg skriver netop at det er plausibelt at rumme alle 50 mio. Og alle 50 mio. vil ikke bo i modtagerlandene permanent.


Hvorfor ikke?

Skrevet af Pibe
Anyway, det er hypotheticals og nok nemmere at opnå en global klimaaftale end en flygtningefordeling, så det kommer vel til at gå, som det har gået hidtil.
Skrevet af ConCort
"De asiatiske OECD-lande tager ikke flygtninge, som det er i dag, og de kommer næppe heller til det."

Det tror jeg du har ret i. Det mest realistiske er at ingen tager imod flygtningene, eller kun en meget lille broekdel. Praecist som du vil have det. Saa maa vi haabe at konsekvenserne paa den lange bane ikke er som jeg frygter det.

"Mexico?"

Hvorfor ikke? Det vil aldrig ske, af politiske grunde, men hvis det gjorde ville det ikke vaere logistisk eller oekonomisk umuligt.

"Hvorfor ikke?"

Fordi det altid har vaeret saadan at en del af flygtninge flytter tilbage til hjemlandet - foer eller siden.
Skrevet af FCK 4EVER
TV2 bøjer sig for hidsige Lars Løkke: http://ekstrabladet.dk/n…ram/5602693

Efterhånden ingen nyhed at manden har et temperament, men ikke helt betryggende hvis TV2 har droppet et planlagt seer-spørgsmål efter pres fra Løkke og spindoktor.

Mon HTS ville kunne frabede sig spørgsmål om løftebrud...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Forhammeren
Mistanken er ved at melde sig.
Morten Østergaard vil slet ikke have at Thorning fortsætter. Nu skal skattelettelser i en 2025 plan åbenbart skrives ind i regeringsgrundlaget.
Det skal nok hjælpe rigtig meget for valgsejren.Morten

Det radikale pak.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af I.B.
Er det efterhånden muligt at se et videoklip på et førende dansk medies hjemmeside, som ikke indledes med en lille propagandafilm fra Venstre? I hvilke partiets formand og statsministerkandidat glimter ved sit fravær. I stedet bruger han "almindelige danskere" som sit talerør. Lorte-usympatisk, men at dømme efter de seneste meningsmålinger virker manøvren.

Det gør ikke noget at være lille og utroværdig, hvis man har friends in high places (læs: storsponsorer som Dansk Arbejdsgiverforening, Provinsindustriens Arbejdsgiverforening, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Finansrådet, Kopenhagen Fur og
Den Liberale Erhvervsklub) og "troværdige" danske statister at gemme sig bag.

Edit: og så alligevel. Det er vist mere blå blok end partiet Venstre, der går frem? Flot analyse, jeg fik lavet dér ;-)
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Parfit
"Parfit, jeg taler om generel tendens, og du henviser til en række enkeltindivider."

Men hvordan forklarer du meget forskellige muslimer som alle har omfavnet demokratiet? Det ligger jo ikke til deres kultur, hvorfør er der nogen som bryder ud af den kulturelle kasse? Desuden, hvilke (kulturelle) paramter måler du ud fra at folk har en så radikal anderledes kultur, som ikke passer ind i vores samfund? Er det islamister ("moderate" som radikale), eller hvor går grænsen henne? Så kan vi jo muligvis komme nærmere en generel tendens, hvis der altså er nogen.

"Altså, fremgang kan måles på mange måder"

Vi har jo også erkendt at før i tiden, ja, på nogle områder stadigvæk, hvor elendige vi har været til at håndtere flytninge og indvandrer fra mellemøsten. Så hvis du ser på hvor meget der ren faktisk bliver gjort i dag, kunne det jo være at tingene begynder at se lidt anderledes ud.

"Nej, ingen ønsker ghettoer, alle forsøger at bremse deres vækst... det gør de fra Marseille til Stockholm."

Ironi? Jeg ved ikke helt hvad du mener. Men hvis Sverige opretter nogle ghettoer, fordi det er det eneste de her og nu kan, så vil jeg gerne hjælpe en del tusind flytninge, hvis alternativet er at de er i alvorlig risiko for at miste livet, enten ved at drukne i middelhavet, eller ved krigen i hjemlandet. Men du vil du så ikke, eller hvad? Måske det leder os frem til dette udsagn:

"Verden bliver ikke et bedre og mere retfærdigt sted ved at nedbryde dens få eksisterende rets/velfærdsstater.. som man er på vej til i Sverige - for at hjælpe en brøkdel af verdens flygtninge, en brøkdel som kunne være hjulpet på anden vis."

Ok, så det antal Sverige har nu, kommer til at nedbryde deres velfærdsstat? Det er sgu noget af et postulat hvis det er det du mener. Det er da interessant, hvordan kommer du frem til det? Hvor lang tid går der? Jeg er selvfølgelig ikke enig i at den bliver nedbrydt, og derfor kan jeg selvfølgelig heller ikke tro på at verden ikke skulle blive bedre. Har du egentlig tal på de mange som vender hjem igen til deres respektive hjemlande, eller er det fuldtændig underordnet i din argumentation? Conconrt nævner det for dig, og jeg har selv nævnt det med aghanerne efter Talebans nedtur. Det må du da gerne lige have med i det store billed. Og nej, selvfølgelig vernder Syrere og Irakkere ikke hjem til ders hjemlande de næste par uger, men udover der selvfølgelig også er andre slags indvandrer og flytninge, så er det jo stadig interessant at have tallet med på længere sigt. Eller er vi ude i at hver enkel muslim gerne vil omvende vesten til en islamisk stat?

Skrevet af kim1a
Er det efterhånden muligt at se et videoklip på et førende dansk medies hjemmeside, som ikke indledes med en lille propagandafilm fra Venstre? I hvilke partiets formand og statsministerkandidat glimter ved sit fravær. I stedet bruger han "almindelige danskere" som sit talerør. Lorte-usympatisk, men at dømme efter de seneste meningsmålinger virker manøvren.


Stik modsat her. Jeg bliver ramt af A´s film som peger på at der forsvandt 100.000 jobs under Løkke (uden at pege på en finanskrise).

Friends in high places handler vel blot om hvad de ser som politik der giver mening for dem. Jeg er sikker på at Thorning har flere fagforeninger, LLO og mange andre i sin fold.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af I.B.
"Friends in high places handler vel blot om hvad de ser som politik der giver mening for dem. Jeg er sikker på at Thorning har flere fagforeninger, LLO og mange andre i sin fold."

Socialdemokraterne er måske ikke meget bedre. Og til syvende og sidst opererer de fleste partier, hvis ikke alle(?), med et delvist sponseret valgkampsbudget.

Jeg væmmes bare ved Venstres kapitaloverlegne tæppebomberi. Og ditto ved formen, hvor en flok statister spytter blod med Løkkes og kapitalens joystick i røven (for nu at låne lidt fra Peter Laugesen).
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af cabra.
https://www.youtube.com/…dLX3jftKRUI

Fedt nok at YH ikke vælger at tale udenom eller lefte for dem som er krænket af hans digte, selvom han er på valg.
Skrevet af Pibe
Men hvordan forklarer du meget forskellige muslimer som alle har omfavnet demokratiet? Det ligger jo ikke til deres kultur, hvorfør er der nogen som bryder ud af den kulturelle kasse? Desuden, hvilke (kulturelle) paramter måler du ud fra at folk har en så radikal anderledes kultur, som ikke passer ind i vores samfund? Er det islamister ("moderate" som radikale), eller hvor går grænsen henne? Så kan vi jo muligvis komme nærmere en generel tendens, hvis der altså er nogen.

Vi har jo også erkendt at før i tiden, ja, på nogle områder stadigvæk, hvor elendige vi har været til at håndtere flytninge og indvandrer fra mellemøsten. Så hvis du ser på hvor meget der ren faktisk bliver gjort i dag, kunne det jo være at tingene begynder at se lidt anderledes ud.Jeg ville kun have et forklaringsproblem ift undtagelser som Naser Khader, hvis mit kultursyn faktisk var så fastlåst, som du tager det for at være. Skal man spå, så ser man på en asylgruppe (og efterkommere), på hvordan den har klaret sig på de sædvanlige integrationsparametre som uddannelse, tilknytning til arbejdsmarkedet, kriminalitet. osv. Og jeg tror som nævnt ikke, at syrere generelt vil klare sig langt værre eller bedre end eksempelvis irakere (uanset Faberges jobinitiativer, ikke at vi ikke fortsat skal benytte os af den slags, selvfølgelig).

Vi har jo også erkendt at før i tiden, ja, på nogle områder stadigvæk, hvor elendige vi har været til at håndtere flytninge og indvandrer fra mellemøsten. Så hvis du ser på hvor meget der ren faktisk bliver gjort i dag, kunne det jo være at tingene begynder at se lidt anderledes ud.

"Nej, ingen ønsker ghettoer, alle forsøger at bremse deres vækst... det gør de fra Marseille til Stockholm."

Ironi? Jeg ved ikke helt hvad du mener. Men hvis Sverige opretter nogle ghettoer, fordi det er det eneste de her og nu kan, så vil jeg gerne hjælpe en del tusind flytninge, hvis alternativet er at de er i alvorlig risiko for at miste livet, enten ved at drukne i middelhavet, eller ved krigen i hjemlandet. Men du vil du så ikke, eller hvad? Måske det leder os frem til dette udsagn:

"Verden bliver ikke et bedre og mere retfærdigt sted ved at nedbryde dens få eksisterende rets/velfærdsstater.. som man er på vej til i Sverige - for at hjælpe en brøkdel af verdens flygtninge, en brøkdel som kunne være hjulpet på anden vis."

Ok, så det antal Sverige har nu, kommer til at nedbryde deres velfærdsstat? Det er sgu noget af et postulat hvis det er det du mener. Det er da interessant, hvordan kommer du frem til det? Hvor lang tid går der? Jeg er selvfølgelig ikke enig i at den bliver nedbrydt, og derfor kan jeg selvfølgelig heller ikke tro på at verden ikke skulle blive bedre. Har du egentlig tal på de mange som vender hjem igen til deres respektive hjemlande, eller er det fuldtændig underordnet i din argumentation? Conconrt nævner det for dig, og jeg har selv nævnt det med aghanerne efter Talebans nedtur. Det må du da gerne lige have med i det store billed. Og nej, selvfølgelig vernder Syrere og Irakkere ikke hjem til ders hjemlande de næste par uger, men udover der selvfølgelig også er andre slags indvandrer og flytninge, så er det jo stadig interessant at have tallet med på længere sigt. Eller er vi ude i at hver enkel muslim gerne vil omvende vesten til en islamisk stat?De sidste 30 år i Skandinavien er det ikke ligefrem det overordnede billede, man har set, dvs. at flygtninge vender hjem i store tal. Efterfølgende kædeindvandring er tværtimod reglen. Det er givetvis sådan, at flygtninge ofte krydser grænsen til Syrien fx fra en lejr i Jordan, når et område er blevet nogenlunde sikkert, men det er en helt anden sag. I Sverige kan man vist i øvrigt som udgangspunkt søge statsborgerskab efter 5 års ophold, og langt de fleste gør det, man skulle da være idiot ellers. Det er ikke for sjov, at folk forsøger at krydse Middelhavet, heraf hovedparten sågar fra ikke-krigsramte lande som Ghana, Nigeria, Egypten, osv.

Og ja, Sverige har store problemer og vil få endnu flere med 100.000 nye asyltildelinger + familiesammenføringer i år, flere næste år, osv. men det kan da godt ske, at man er moralsk forpligtet til at lade det fare.

Mht. alternativet, så kunne man måske betale sig fra det og placere folk i Mexico...
annonce
0