Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BM
Det er sgu lækkert at se DF gå så meget frem. Det er på tide, at der går nogen ind og viser, at Danmark ikke kan være verdens frelser.
Skrevet af Steve Highway-61
You´ll never walk alone medmindre du er udlænding.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Aeldrepolitiken, helt sikkert. Det var sikkert ogsaa derfor Jorg Haider udsaa dem som samarbejdspartner. Hvis man vil have racerent Danmark saa staa da i det mindste ved det paa et anonymt forum.


Tory i England er også DFs samarbejdspartner.
Skrevet af Halil
Kristian Carsten Dall har ikke drømt om dette resultat.

Useriøst og uambitiøst.

Men han bliver sikkert en fin statsminister.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Foxy
Nu viste de netop en undersøgelse for et par dage siden på DR/TV2, at det ikke var pengene som fik folk til at vælge DK.


Jeg lader den bare stå i et øjeblik..
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af TimE
Det er sgu lækkert at se DF gå så meget frem. Det er på tide, at der går nogen ind og viser, at Danmark ikke kan være verdens frelser.

Man burde dog prøve.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af ConCort
Har Tory medvilliget til at stoette Jorg Haider?
Skrevet af MesterPihl
Thyra Frank
Simon Emil Ammitzbøll
Joakim B Olsen

Stærke kandidater til minister poster.

Flot.
Captain Sobel, you salute the rank, not the man
Skrevet af I.B.
Enter Anders Samuelsen og Simon Emil til tonerne af "I feel good". Ækelt!
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Pibe
Nu viste de netop en undersøgelse for et par dage siden på DR/TV2, at det ikke var pengene som fik folk til at vælge DK.Frontex har sagt, at der er en sammenhæng, også ift. velfærdsydelser i bredere forstand, sundhed, uddannelsessystemet, osv.

Men det vigtigste er personlige relationer, evt. familie og bekendte i landet.

Skrevet af Burro
Simon Emil kalder Anders Samuelsen for "Danmarks bedste partileder". Det har han vel ret i?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Black Spider
jeg mener at det kræver tid. Jeg tror det bliver bedre med tiden. De nye generationer vil blive mere integreret, og de vil ikke have forældre der har posttraumatisk stress fra krige. Og når alt kommer til alt så er det stadig et stort mindretal der gør disse ting.

Det er også min forventning, at det overvældende flertal stille og roligt bliver fanget af samfundsmentaliteten, hvorefter det bliver lidt sjovere på sigt at få sig en tilværelse, arbejde, familie, og venner som ikke er psykotiske, end det er at have det sjovt med noget bandelort.

Men jeg er ikke flertallet og flertallet er måske en anelse mere kulturkonservative end jeg er. Og når de på den ene side læser nyheder som ovenstående og på den anden side bliver bombarderet med mediernes fascination af skingrende sindssyge muslimske stjernepsykopater, så kan du vel godt se, hvordan vurderen ligesom kan tippe over?

Og så hjælper det jo ikke, at vi faktisk ikke har et godt bud på, hvordan Islam kan fungere uproblematisk i et samfund baseret på den personlige frihed. Kan vi faktisk skabe en generel opbakning blandt muslimer, til at grundloven kommer foran Koranen som lovgivende myndighed, og at folk skal være frie til at vælge religion og religiøse regler fra? For ellers kommer vi jo uundågeligt tilbage til det her enerverende og nærmest perverst oversimplificerede "dem og os" fjendebillede, hvor langskæg i uniformer vil tage vores øl, porno, og svinekød fra os.

Jeg går ikke og frygter situationen, men så længe vi ikke har en løsning, så er der en konstant kilde til en medie-vinkel, som fænger ret godt blandt den konservative del af befolkningen.

Men hvad synes du så muslimer skal mene om folk der smadrer deres forældres og venners gravpladser?

Jeg mener, at det kræver tid. Jeg tror, det vil blive bedre med tiden. De nye generationer vil have gået i skole med dem, lært dem at kende, lært at de ikke er synderligt anderledes end adoptivbørn og ikke mere afstumpede end alle andre børn fra familier med udfordringer.

Kan du i øvrigt se, hvor slattent et svar "det kræver tid" er, hvis man er på den modtagende side? Det kræver tid, men man er ikke tålmodig nok til at vente på det, og så bliver man bare rasende i stedet for.
Skrevet af BM
Man burde dog prøve.


På ingen måde. Lad nu alle de andre, som ikke viser den samme indsats, komme op på siden af os, så kan vi begynde at hæve niveauet kollektivt derfra.
Skrevet af hodja
Det er dét, danskerne vil ha´....

Gøg og Gokke
Skrevet af The Tactician
Såfremt krigstraumer spiller en kæmpe faktor, er det forbløffende, at lande som Japan, Sydkorea, Tyskland, Frankrig osv. kunne rejse sig så hurtigt efter kæmpestore krige, Eller Vietnam. You name it. Krigstraumer som emne spiller mærkeligt nok heller ikke den store rolle i debatten i Eks-Jugoslavien, på trods af mange har haft det elendigt.


De lande du nævner har ikke flere tusinde flytninge samlet et sted i et land som er langt væk fra deres kultur. Og husk på at det er personer som ikke havde meget i forvejen?

Og hvis du mener eks-jugoslaverne i Danmark, så er der ligesp mange problemer med dem som de andre. Og ja også serberne
Skrevet af Goikoetxea
Pibe

Selvfølgelig er det flere ting, men jeg mindes deres indslag handlede om at uddannelse lå ret højt.

Wise Men Say...
Skrevet af Fl@skebøf
Liberal Alliance har vel de 2 mest forfædelige/irriterende politikere i landet. Simon Emil Ammitzbøll og Joachim B. Olsen.. Klaphatte begge to.

Derudover en pinlig tale Samulensen holder..
Skrevet af Steve Highway-61
Løkke og Tulle. Det bliver en ny version af Skyggen.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Goikoetxea
"Derudover en pinlig tale Samulensen holder.. "

Hvorfor?

Wise Men Say...
Skrevet af Burro
Og hvis du mener eks-jugoslaverne i Danmark, så er der ligeså mange problemer med dem som de andre. Og ja også serberne


Virkeligheden er ikke enig med dig.
https://ast.dk/tal-og-un…t_i_Danmark

Kosovo je Srbija
annonce
0