Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Hvem skulle DF-vælgerne ellers stemme på? Mange andre steder får de en masse listestemmer fordi vælgerne ikke kender kandidaterne. Ligesom med Alternativet og Enhedslisten.
Skrevet af Riepgrau
PC aka Grisen bliver nok hentet ind som minister eller er den slags dårlig stil?
Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll...
Skrevet af Mr_bum
Det afhænger af DF. Hvis finansministeriet går til Tulle, så tror jeg ikke Peter Christensen får en post. Og Venstre var vel godt også efter Thor Möger da han blev udnævnt
Skrevet af Pascal
@T-41

Takker.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Goikoetxea
PC aka Grisen har travlt med at knalde sin 28 årige kæreste, ja hun er selvfølgelig også lige konservativ.
Wise Men Say...
Skrevet af Borger Louis
Kenneth Kristensen Berth er langt om længe i Folketinget[sic].
Skrevet af Okocha
"Manu er da sympatisk, men handler det om Aukens flugt til B i jagten efter stemmer?"Ja. Manu er mig lidt ligegyldig, men overløberen fortjener sgu ikke at overleve B´s halvering.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Goikoetxea
Alle som har skiftet fra SF og til S eller de radikale, skal bare smides på porten hurtigst muligt.
Wise Men Say...
Skrevet af AaB04
Jeg er skuffet over at DF vælger at lade Løkke danne regering...
- AaB (Siden 2004) - Borussia Dortmund \\\"Echte Liebe\\\" \"Nu vil jeg ikke sige at du lyver, men det er jo direkte usandt dét, du står og siger\" - Lynge Jakobsen
Skrevet af TimE
Nu skal du så også lige huske, at de andre blå partier også støtter op om Løkke, så det er jo ikke bare at sige "vi tager den sgu" og så makker resten af partierne ret.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Pibe
Auken viser mange af de samme egenskaber som sin mor. Tudede over Elbæks succes allerede i går (da hun stod til at have tabt sit mandat).
Skrevet af Moller
Õzlem Cekic er også færdig. Det er om noget fortjent. Når man bliver udmanøvreret af Kuglestøderen, så bør man finde sig et andet arbejde.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Kattejammer
Sverigedemokraterne ser ud til at få mindst et lige så godt valg hinsidan næsten gang: http://samtiden.nu/17317…hos-sentio/
De står til 22.1% i seneste meningsmåling. Spændende hvor længe man fortsætter isolationstaktikken der; Socialdemokraterne og Moderaterne på 23.9% og 23.8% så ikke umuligt at man bliver største parti.

Pape fik btw ret i at man ikke kunne bruge Altingets prognoser til særligt meget i forbindelse med at forudsige hvem der fik de forskellige mandater for partierne.

EDIT: Holger K klarede den tilsyneladende alligevel med 18 stemmers forskel
Skrevet af Forhammeren
Geertsen er minsanten ude. Frygt for fremmede spiller ikke i hovedstaden. Han håber nok på at DF vælger at stå udenfor regering.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Stankovic
En vigtig og glædelig sejr i går til blå blok.
Skrevet af repos
Hvorfor?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Okocha
Nå, hva´ så Pibe, er du glad eller trist over, at Jarlov kommer ind frem for Mads Holger?
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Burro
Angående den der med, at det kun er på landet DF høster stemmer. I de indvandretunge kvarterer i Brabrand, Aarhus V og Tilst får DF +20%. Brøndby omkring 25%. Var det i Køgeegnen, de er største parti?Kosovo je Srbija
Skrevet af Goikoetxea
Tjasper

Johanne fik lidt over 40.000 personlige stemmer, så hun er vist ikke så skuffet.
Wise Men Say...
Skrevet af Swordfishtrombone
"Angående den der med, at det kun er på landet DF høster stemmer. I de indvandretunge kvarterer i Brabrand, Aarhus V og Tilst får DF +20%. Brøndby omkring 25%."

Det er fordi vi københavnere tror, at landet er alt andet end brokvartererne, whiskybæltet og Valby/Sydhavnen. Allerede i vestegnen Hvidovre får DF 20 - 25 procent, og det fortsætter hele vejen langs skinnerne til Taastrup og landet.

Hvert fjerde år ved valget får vi københavnere et wake-up call om befolkningssammensætningen, så går vi på druk og har glemt alt om, at der bor DF´ere rundt om hjørnet. Næste dag lever vi i lykkelig uvidenhed. Vi drikker latte, redder de fattige, køber økologisk, æder falafelm drikker videre, rejser, går på kreativt job eller uni og arbejder måske 20 timer på en uge, før der atter er weekendkrig. Bor man på Østerbro drikker man rødvin hjemme og skriver kronik til Politiken om ens førsteverdensproblemer.

Vores modstandere er de dumme fra Jylland, der mangler uddannelse. Vi synes generelt, det er sigende, at vi, der lever i multikulturelle bydele, ikke stemmer DF: Nørrebro, Nordvest, Vesterbro osv. Underforstået det er frygt på landet, der får folk til at stemme DF. Men vi burde lige smutte en tur til Brabrand og Ishøj og spørge folk, hvad de synes om indvandringen. Det gider vi ikke.
-
annonce
0