Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Burro
Er der i øvrigt en oversigt over, hvor de forskellige partier har "højborge"?
Altså lokale steder, hvor de enkelte partier klarer sig ekstraordinært godt deres landsgennemsnit taget i betragtning.

Alternativet har fx. 18% v. Nørrebro. (Og Ø 27,2 %)
Største borgerlige parti der er LA med 5,9%
Kosovo je Srbija
Skrevet af Lynild
En vigtig og glædelig sejr i går til blå blok.


Venstre kan da alt andet end være tilfredse? Løkke burde gå af pga. så miserabelt et valg. V-vælgerne har tydeligvis større tillid til Tulle.
Skrevet af Burro
Ja, katastrofalt V-valg.

Lidt specielt i øvrigt, at Helle træder tilbage, når nu A rent faktisk har haft fremgang. (For første gang siden 1998?)
Men omvendt forståeligt nok. Det må være svært at være i opposition, når man har været statsminister. Og nu er det vel mandens tur.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Stankovic
Venstre kan da alt andet end være tilfredse? Løkke burde gå af pga. så miserabelt et valg. V-vælgerne har tydeligvis større tillid til Tulle.


Måske specificerede jeg det ikke tydeligt nok.

Glædeligt for mig da jeg tilhører det borgerligt segment i modsætningen til hvad der virker til at være flertallet herinde.
Skrevet af Mr_bum
Men den modstand der er imod Helle Thorning i baglandet, så frygter man jo nok i høj grad en ny Nyrup/Anker-situation, hvor lederen sidder for længe, der opstår intern uro, og man skal vente mange år før man får magten igen. Thorning kommer nu ud med et rimeligt godt eftermæle og kan søge nye muligheder i udlandet
Skrevet af Lynild
Stankovic,

Som borgerlig kan du nærmest kun være tilfreds, hvis du stemmer Liberal Alliance.

C er færdige, Venstre har oplevet en massiv vælgerflugt, og nu skal de danne regering med eller uden et støtteparti, der kan gøre det meget svært at føre liberal politik. DF er mere socialdemokratiske end S på en lang række punkter.

Løkke kunne dog speeddiale Mette og Bjarne og lave en fræk aftale henover midten. Det ville være i hvert fald gøre mange ting nemmere for ham.
Skrevet af Lentini
DF er sgu nogle kagearme, hvis de ikke går i regering. Vildt nok at deres retorik har givet så mange stemmer, fordi deres politik kombineret med økonomi er uholdbar.
Skrevet af Stankovic
Som borgerlig kan du nærmest kun være tilfreds, hvis du stemmer Liberal Alliance.


Det er så dejligt når folk jeg ikke kender begynder at spille bedrevidende.

Jeg skriver det er glædeligt. Det er sgu da glædeligt at der er kommet en borgelig regering igen, da alternativet havde været Helle ved magten igen, hvem jeg ikke havde orket at skulle høre på igen. Set i det lys er det godt. Ja, DF forhindrer nok på mange punkter muligheden for borgelig økonomisk politik, men i det mindste er Venstre i sædet nu. Det betyder trods alt lidt.

Jeg skriver dog også GLÆDELIGT og ikke tilfreds.
Skrevet af FCK 4EVER
"Glædeligt for mig da jeg tilhører det borgerligt segment i modsætningen til hvad der virker til at være flertallet herinde."

Medmindre man lukker øjnene og bilder sig selv ind at DF reelt er et borgerligt parti så ser virkeligheden nok anderledes ud, det borgerlige danmark har fået et historisk ringe valg, VK har næppe tidligere været mindre sammenlagt, og selv med De Radikale talt med så tegner det borgerlige danmark sig jo kun for 35% af vælgerne...

Blå og Rød blok har hvert deres 5. kolonne parti, som begge har det til fælles at dét som for alvor afholder dem fra at ligge i de blokke hvor de måske mere "naturligt" passer ind politisk, er udlændingepolitikken... go figure.

NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Steve Highway-61
Hvor var Helle Ts tårer igår?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af andershansen
De borgerlige har da haft et fremragende valg. V, K, S, R og LA har tilsammen fået 108 mandater!
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af Borger Louis
DF forlanger 0,6 procent vækst i den offentlige sektor for at acceptere et regeringsgrundlag. Held og lykke, Løkke, med K og i særdeleshed LA. Lille Lars får svært ved at foretage sig noget som helst. Han kunne gå efter en regering med S og R ellers kan det være, vi får et nyvalg, hvis regeringen endnu ikke har fundet en konstellation om et par måneder.

Medmindre, selvfølgelig, DF smider alt over bord, så længe de kan få styr på indvandrerne. Det bliver måske ligefrem spændende at følge med i dansk politik nu.
Skrevet af Toon Toon!
"Henrik K" på nationen beskriver det meget godt (var selv overrasket over at finde fornuft derinde - troede bare jeg skulle more mig!):

Det ser ikke umuligt ud.

Venstre har ikke de store problemer med 3 af de 4 krav. Hvis de giver sig på de 3, mon så ikke man kan mødes om en vækst i det offentlige på 0,1 eller 0,2%?

På den måde kan Venstre få resten af sin politik igennem og DF kan give deres vælgere 3 af 4 løfter og samtidig sige de trak venstre væk fra nulvækst til en smule vækst.

Win-win?

Hvis man samtidig kan fjerne lidt afgifter, regel-tyrani og en smule skattelettelser så har man LA og De Konservative med også.


Sådan bliver det.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Borger Louis
Ja, så er vi i gang. http://politiken.dk/indl…fravigelig/

Men ok, grænsebomme og en stramning på flygtninge og indvandrer-området er jo også en form for velfærd.
Skrevet af Acheron 3
Det skal nok blive underholdende at følge. Ulempen er at man efter 4 år nok har mistet lysten til popcorn. Nå, så længe går der næppe før vi skal til urnerne igen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af repos
LA vil en flertalsregering, men hvordan i alverden vil de arbejde sammen med DF?
De to socialdemokratier kunne også skide Løkke et langt stykke, og det kan Elbæk er frisk på at agere støtteparti. En frisk kombination.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tegnet
Det kan sku da ikke være svært for de blå partier at blive enige , men det kræver at man lytter til DF også acceptere de minister poster som de vil ha , så må de andre slås om resten , fordi de krav som DF stiller for at gå ind i en regering er vel ukendte for nogen som helst og kan Lykke & ikke acceptere dem , så vil han vel heller ikke danne en regering ? der holder længere end til sommerferien slutter
Skrevet af repos
Kan LA og DF blive enige om andet end pege på Løkke som statsminister? De to partier er har stort set intet tilfælles andet end at være befolket af ulidelige personer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SoerenDKK
Det hele afhænger vel af hvor meget DF er villige til at gå på kompromis med deres temmelig røde økonomiske politik. Hvis de mener de kan forsvare overfor deres ottehundredetusinde vælgere at bøje sig der til gengæld for store stramninger på udlændingeområdet (hvad der ikke er utænkeligt), så ligner det smooth sailing for Lille Lars. For nu.

Uanset om de så overlever de første svære skridt, så venter der 4 år med sved på panden for statsministeren, for DF sidder med en stor, rød knap de kan vælge at trykke på når som helst.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Riepgrau
Kan ikke se DF i regering. Skaarup som justitsminister anbefale et nej til at ophæve retsforbeholdet? Én regering anbefale både ja og nej?
Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll...
annonce
0