Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MBK
Og Inger Støjberg som integrationsminister. Så burde de omdømme dette ministerium til Ministeriet for Racerenhed.
Husk at drikke vand!
Skrevet af HansenX
Sophie Løhde som minister - er det mon et plaster på såret ovenpå de saftige men helt uhyrlige beskyldninger, den stakkels pige har været udsat for?
Skrevet af ca$h
uhyrlige beskyldninger


Hvilke ?

At hun skulle ha´ bagt boller for at komme til toppen
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Borger Louis
Ja, HansenX, du skulle vel ikke have noget saftigt rendestenssladder til os?
Skrevet af Forhammeren
Hun har da erkendt forholdet til Troels Lund så det kan ikke være det.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Flying Dutchman
Ham Jørn Neergaard Larsen virker lige præcis ligevægtig og nuanceret nok til at være beskæftigelsesminister. Hold da vimmer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja skal jeg da lige love for, en mand der har udtalt at en førtidspension skal skæres rundt regnet med 4000,- for det skal jo betale sig at arbejde, selv hvis du ikke kan.

Skrevet af Goikoetxea
Hold nu kæft Karen Hækkerup.
Wise Men Say...
Skrevet af FCK 4EVER
"Sophie Løhde som minister - er det mon et plaster på såret ovenpå de saftige men helt uhyrlige beskyldninger, den stakkels pige har været udsat for?"

Mon ikke det mest er udtryk for at alle emnerne skal findes i Venstre - jeg er dog godt nok overrasket over at hun får så tungt et ministerium som hun gør. Tror ikke det har meget at gøre med hendes tid som vandrepokal blandt de fremstormende venstre-løver. Bare hun ikke møde beruset op i folketinget... igen.

At Troels Lund Poulsen bliver minister er dog tæt på en hån mod offentligheden, han var da også godt gemt væk bag i klumpen ved præsentationen.

Historisk svag regering der allerede fra 1. dag ligger i in-fight med sit parlamentariske-grundlag. Det bliver underholdende for politiske geeks, men nok ikke det bedste for Danmark.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Forhammeren
Vildt sats med Neergaard "taberland" Larsen. Løkke vil tydeligvis ikke lade DF bestemme for meget.
Social dumping og arbejdskraftsindvandring får DF ingen vetoret på er vel meningen.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Fussbal 4ever
Det hold af ministre skal nu nok dumme sig bare ærgerligt vi ikke kommer til at se nogen DF´ere i regeringen. Havde set frem til at se dem tage ansvar og rende ind i problemer. Det må koste til næste valg at man vælger at sidde udenfor med så stort et parti.
Skrevet af Pibe
Historisk svag regering der allerede fra 1. dag ligger i in-fight med sit parlamentariske-grundlag. Det bliver underholdende for politiske geeks, men nok ikke det bedste for Danmark.


Hvis du er rød, er en svag blå regering vel bedre end en stærk blå regering.

Men det har vi vist været inde på før. Summen af politik er konstant, spørgsmålet er blot, hvor på skalaen vi befinder os i en given situation.


Skrevet af Slettet(320937202705)
@Fussball

Jeg tror du over- eller undervurderer DF´s vælgere. De stemmer i langt højere grad end de fleste andre vælgere, ekspressivt. Det handler langt mere om på en eller anden måde at udtrykke frustration over hvad de ser som det alt overskyggende problem, end om reelt at ændre noget. Jovist, de ville sikkert blive glade hvis dette problem blev løst, men i mange tilfælde, har de ikke gjort sig ret mange tanker omkring linket mellem det at stemme på DF, og den politik der så ender med at blive først. Det faktum at mange af deres (gamle arbejdere) vælgere støtter et parti der tilhører en fløj der i næsten alle andre henseende går imod deres interesser, vidner om dette.
Skrevet af Pibe
Eller også er DFs vælgere bare uselviske...

Anyway, store samfundsomvæltninger som f.eks. masseindvandring og EU-integration rammer ofte hårdere, jo længere nede mod samfundets bund, du befinder dig, så på det sæt stemmer DF-vælgerne ikke imod egne interesser.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Pibe

Eller også er DFs vælgere bare uselviske...


Det ville være en ret alternativ fortolkning af vælgermotivation i så fald. Jovist, folk stemmer generelt i nogen grad uselvisk i den forstand at de tager hensyn til andre i deres egen indgruppe, ofte selv hvis dette er imod deres snævre interesser personligt. Så jeg vil stadig stemme venstre eller konservativt selvom jeg er arbejdsløs, såfremt jeg identificerer mig med selvstændige, eller den øvre middelklasse. Men jeg mindes aldrig at have hørt at en gruppe i stor grad stemmer imod deres egen gruppes interesser af uselviske grunde. En alternativ forklaring er langt mere plausibel.

Så kan man som du gør argumentere (på politisk realistisk vis) for at det i virkeligheden når alt kommer til alt er i deres interesse at stemme DF, da truslen (eller i det mindste den observerede trussel) fra invandrene er så stor. Eller man kan argumentere som jeg gjorde for at DF´ere generelt ikke tænker så instrumentelt. Det der taler imod at invandring er en reel trussel for DF´erne kunne dog være at deres vælgere i mindre grad opholder sig hvor invandrene rent faktisk befinder sig, samt at de gennem deres stemme spænder ben for sig selv da højrepartierne DF samarbejder med har en profil der indikerer at det ville blive endnu mere hårdt at være på bunden af samfundet. Du har også det problem at vælgere i samme økonomiske gruppe i byerne stemmer på et diametralt modsat parti i enhedslisten.

Jeg medgiver dog at den observerede trussel fra indvandrene kan være langt større end den observerede trussel fra den økonomiske højrefløj, hvad end det stemmer overens med virkeligheden eller ej.
Skrevet af Pibe
Det der taler imod at invandring er en reel trussel for DF´erne kunne dog være at deres vælgere i mindre grad opholder sig hvor invandrene rent faktisk befinder sig, samt at de gennem deres stemme spænder ben for sig selv da højrepartierne DF samarbejder med har en profil der indikerer at det ville blive endnu mere hårdt at være på bunden af samfundet.


Fx Gunnar Viby Mogensen har jo været inde på, at gevinsten ved SR-regeringens reformer lidt firkantet sagt ædes op af udgifter s.f.a. navnlig asylindvandring.

DF fik i øvrigt masser af stemmer på f.eks. Vestegnen, og det er jo ikke sådan, at de større provinsbyer er uberørt, selvom man mest hører om Gellerup eller Mjølnerparken. Flere vestsjællandske byer har ganske store indvandrerproblemer. Sydjylland har desuden grænseproblematikken.

Skrevet af Steve Highway-61
1000 stemmer mere til A i København og vi havde haft en anden regering.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Sir , moderator
Fedt! Det må gøre nas.

Det er da i øvrigt det glade vanvid som noget af venstrefløjen, ofte folk der ikke har snakket meget politik gennem de sidste 4 år, brokker sig på de socialemedier. Hiver alle mulige gamle klip og artikler frem og hyler op som om at DK er på vej mod den sikre død og/eller Grækenland. Deres hukommelse er åbenbart kort.

Dette er i øvrigt sjovt:

http://rokokoposten.dk/2…unktionaer/
Dette er en signatur.
Skrevet af kim1a
@ Pibe
Anyway, store samfundsomvæltninger som f.eks. masseindvandring og EU-integration rammer ofte hårdere, jo længere nede mod samfundets bund, du befinder dig (...)


Undersøgelse der konkluderer det stik modsatte af det du siger der:
https://agenda.weforum.o…aign=buffer
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Goikoetxea
"1000 stemmer mere til A i København og vi havde haft en anden regering. "

Heldigvis gik det ikke sådan, for jeg skal ha min citronmåne!
Wise Men Say...
annonce
0