Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jirya
Man skal passe på med at konkludere noget baseret på egne erfaringer, men jeg har kendskab til en del der har fået opholdstilladelse i eksempelvis Italien, men som er kommet til Danmark for at arbejde (nogle registreret, andre ikke).
Skrevet af Hej!
I diskuterer stadig ud fra en helt forkert vinkel.

http://www.dr.dk/nyheder…er-politiet

Det her er bare begyndelsen, når nu I engang er færdige med at pille jer i navlen og tale om Australien, ydelser og skemaer, så er det nok for sent at gøre noget for at løse det reelle problem.

Bare fordi vores politikere er ualmindeligt uansvarlige og insisterer på at være uoplyste, så behøver vi som befolkning ikke at falde ned på samme niveau. Alle ekspertudsagn bliver fejet af banen, uanset om de kommer fra intelligentsiaen, fra det private erhvervsliv eller vores supranationale institutioner. Det hele er lige meget, for den seneste Megafon-måling siger, at danskernes holdning er, som den er - og det lefler politikerne for, frem for at tage ansvar. Alle indspark i debatten er rettet mod middelklassevælgerne hjemme i stuen, hvor det burde være rettet mod noget helt andet. Det gælder såvel højrefløjen, som lystigt er igang med at underbyde hinanden, såvel som venstrefløjen, som tror at man bare kan slå dørene op for millioner og atter millioner af flygtninge.

Der er et reelt problem. Der er bevægelser igang, som er så store, at vi på et tidspunkt bliver nødt til at forholde os til det. Uanset om vi giver guld og grønne skove eller lader flygtninge gå for lud og koldt vand, SÅ VIL DER STADIG VÆRE ET BEHOV FOR AT FLYGTE NU OG FREMOVER.

Vi kan ikke rumme så mange flygtninge, det undergraver vore samfund, vi er ikke stærke nok. Vi er bange. Derfor må vi finde reelle løsninger på problemet. Løsninger, som forbedrer situationen for millioner af mennesker, frem for at tage imod 339 kvoteflygtninge årligt og så ellers læne sig tilbage i fantasien om, at man da bare kan "lukke grænser", hvis det hele bliver lidt for træls. Det er blot en dråbe i havet, det kan selv den største tåbe se (forhåbentligt).

Der bliver gudhjælpemig sat ressourcer af til at diskutere, om vi skal tildele asyl til 42(!) sikkerhedsgodkendte tolke fra Afghanistan, som har risikeret liv og lemmer for den danske stat. I andre lande er det en ren skrivebordsmanøvre, selvfølgelig giver man asyl. I Danmark sidder højtbetalte politikere i Deadline og øser ud af deres stupiditet på området, og der sker absolut intet. 42 mennesker. Alligevel erklærer danskerne sig enige i diverse meningsmålinger og stemmer lystigt på DF. Det er nogle gange virkelig svært at forstå, at man kan være så småt begavet efter 10 års obligatorisk skolegang på statens regning. Der er simpelthen ingen undskyldning for det.

http://www.dr.dk/nyheder…-tolke-asyl

Vi stikker hovedet i sandet nu, hvor det er mere vigtigt end nogensinde at tage ansvar og holde hovedet koldt.

Tag jer nu sammen!
Skrevet af Jirya
Sådan foregår det desværre, når den danske regering og dem der støtter denne er mere fokuserede på at slippe billigere ift. nabolandene end at finde reelle løsninger. Og netop derfor er de en flok AMØBER!
Skrevet af Jirya
DP
Skrevet af Pibe
De fleste ved DF-vælgere ved såmænd nok, hvad de får, hvis de vælger politikere, der plæderer for "løsninger" som dem I foreslår. De kan således bare kigge over sundet.

Onde eller dummet, hvis ikke VKO havde sat ind i sin tid (se Steves tal), havde Danmark lignet Sverige i dag, altså været ved en slags point of no return, trods efterhånden 20-25% opbakning til Sverigedemokraterne.

Skrevet af Pibe
De der "tage ansvar" og "finde løsninger" eufemismer...
Skrevet af Jirya
Men ydelserne i Sverige er lavere?
Skrevet af Pibe
Hej!, migranterne i Calais var jo ikke krigsflygtninge fra Syrien, men derimod "fattigdomsflygtninge". Men vi skal åbenbart tage ansvar og finde løsninger og åbne øjnene og ikke mure os inde og være navlebeskuende overfor dem heller.

200 down, 2-3 milliarder to go...
Skrevet af Pibe
Den laveste kontantydelse i Sverige er formentlig højere end integrationsydelsen, men i alle tildælde er/var integrationsydelsen/starthjælpen blot del af en samlet udlændingepolitik.

Jeg tror i øvrigt gerne mange vil i job, men kvalifiktationerne mangler desværre, og eksempelvis står 7 af 8 syrere uden job i DK.
Skrevet af Steve Highway-61
Haha. Pibe, ja, lad os kvotere flygtningene efter deres eksamenskarakterer. Ud af konventionerne og ind med karakterer. Så matcher det også at de skal starte på en ydelse på niveau med SU.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Næh, men lad os i det mindste tillade asylindvandringen med åbne øjne i stedet for at bilde os ind, at der er tale om en overskudsforretning, som amøber ville gøre.
Skrevet af Steve Highway-61
Der er plusser og minusser men bundlinjen er klart negativ, enig, både økonomisk og på de fleste andre punkter, måske bortset fra den humanistiske dvs. disse flygtninges eget ve og vel.

Når nu man tænker på alle de ressourcer og livsværk der er brugt på diskussionen og administrationen de sidste 30 år, mon så ikke de overstiger de besparelser som følger af de indgreb der er gennemført.

Ingers annoncekampagne er jo et slag i luften. Blå blok tør jo alligevel ikke gøre det eneste der virker. Melde os ud af konventionerne og derefter lukke grænsen.


All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Man står i en anden og mere alvorlig situation end i 2001, i hvert fald.

Mht konventionerne kunne man måske lære lidt af SCOTUS, living constitution og alt det der.. Hvad mener du, concort?
Skrevet af Steve Highway-61
Tja, problemet er vel at det snarere er konventionerne og traktater der der "living" lige nu.

Jeg tror bare ikke blå blok dybest er interesseret i at gøre the dirty work og bøje/opsige konventionerne så det giver en reel effekt, når det kommer til stykket. V og K ser sig selv som en del af det gode selskab, i hvert fald en stor del af V, og der er jo allerede lidt murren over Ingers linje, så hvis man gik langt hårdere til værk, er det ikke sikkert der er opbakning hertil, not counting Preben B, Jens Rohde og de nu hedengange Birte Rønn og Ejvind V. Løkke er jo selv jurist - så jeg tror ikke det kommer til at ske på hans vagt.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Jamen, enig. Australien har dog aendret politik uden at opsige konventioner osv., i det mindste mht baadflygtninge (ikke fly), men Danmark er selvfoelgelig stillet anderledes, EU osv.

Konventionerne er living i en anden retning end de beroerte befolkninger oensker, modsat maaske den amerikanske forfatning, hvor Obama vel har en lille medvind ift same-sex marriage osv.
Skrevet af FCK 4EVER
"Jeg tror i øvrigt gerne mange vil i job, men kvalifiktationerne mangler desværre, og eksempelvis står 7 af 8 syrere uden job i DK."

En påstand du basere på hvad?

For en som agitere for den nuværende regerings kurs på området er det da også lidt at ville blæse og have mel i munden når du fremhæver manglende integration på arbejdsmarkedet og er fortaler for en politisk kurs der forhindre samme.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Pibe
Ex starthjaelp forhindrede ikke flygtninges integration paa arbejdsmarkedet, snarere tvaertimod.

Mere bredt ift kursen: Jo flere flygtninge, jo ringere chance for den enkelte for at finde arbejde, da flygtningeegnede jobs trods alt er en begraenset stroerrelse.

http://www.bt.dk/politik…r-i-arbejde

Gamle tal ganske vist, men jeg kan ikke se det skulle have aendret sig til det bedre.

Ift myten om de veluddannede syrere:

http://www.kora.dk/udgiv…kompetencer

For the record er man jo ikke noget daarligt menneske, fordi man ikke har uddannelse, eller fordi kulturelle barrierer goer det vanskeligt at indtraede paa arbejdsmarkedet i DK. Men folk i DKs uvidenhed eller naivitet paa det punkt har vaeret helt absurd at bevidne. Vi taler trods alt om et land med godt 20% analfabetisme, hvor fx de faerreste kvinder har vaeret i arbejde, osv.

Skrevet af FCK 4EVER
Hmmm Pibe, vi må vist konkludere 1 af 2 mulige ting, 1.) enten er der ikke belæg for din påstand om at "eksempelvis står 7 af 8 syrere uden job i DK", eller 2.) du kan ikke dokumentere din påstand... jeg vil lade dig vælge.

For dit link til BT, som du åbenbart basere dit udsagn på, understøtter på ingen måde din påstand. Hvis vi lige hopper let og elefant over kilden (Dansk Arbejdsgiverforening!), så omhandler den undersøgelse kun Syriske flygtninge og kun dem som fik opholdstilladelse i 2009. Og undersøgelsen viser (iflg. DA) at 7 ud af 8 ikke havde et arbejde 4 år efter (2013).

Så det understøtter jo slet ikke din påstand om at kun 1 ud af 8 af alle syrere i DK er i arbejde. Ej heller udelukker det, som angivet i BT, at de kunne have været i arbejde i løbet af de 4 år.

Og det var det jeg anfægtede i mit indlæg - du tager en halv vind fra en alt andet end uvildig "kilde" og bruger den til at skære alle over en kam, jeg formoder fordi det passer ind i din fortælling.

"Men folk i DKs uvidenhed eller naivitet paa det punkt har vaeret helt absurd at bevidne"

Pas på nakken, der er som reglen dér en boomerang rammer når man ikke holder øje ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Pibe
Kan du komme med argumenter for, at forholdene skulle have aendret sig til det bedre, nanvlig naar man tager syrernes i almindelighed beskedne uddannelsesniveau i betragtning?

Skrevet af Pibe
Hvorfor understreger du "flygtninge"? Stort set alle syrere kommer jo som flygtninge og familiesammenfoerte, og i oevrigt er det jo -godmorgen- de syriske flygtninges integrationsevne, vi diskuterer.
annonce
0