Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Lilian som løsgænger? Det er en dejlig respektløs handling. Fuck at køre god stil - taburetten er min! MIN!!
Skrevet af Halil
And:

God stil ville være at overlade pladsen til en suppleant?

Mon der kommer en reaktion fra ledelsen i LA?

Argumentationen fra Dueholm angående kunsten i baghaven er ikke specielt overbevisende synes jeg.

edit: Argumentationen for mundkurven er heller ikke overbevisende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Kaffe
Jeg synes, det er sygt flækkeren, at hun kalder kollegaens påståede fifleri socialistisk.
Det må betyde, at hun er politisk hjemløs nu; "højrefløjen" er jo gennemstyret af rødmen. Hvad skal hun dog gøre?
Niddets arkivar
Skrevet af Halil
Er det dig Sebastian Dorset!??!

Men ja. Det er ornli sygt flækkeren.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pibe
Hun har et ret stort forbrug af ordet liberal, hvilket altid er irriterende.
Skrevet af Borger Louis
Lige så irriterende som ungdomsliberales brug af ordet frihed?
Skrevet af Pibe
Ja de er vel interchangeable for dem, stort set.

Skrevet af Kusk
Hvorfor er i imod letbanen?


1. Fordi man fjerner parkeringspladser uden at opføre tilsvarende. Omkring Bornholmsgade vil man have svært ved at bo og have bil samtidig. Det er muligt, man har en ideologi om, at der ikke må være biler i byen, men den vision deler jeg langtfra - Aalborg er nu engang ikke en metropol, hvor sådan en vision giver særlig meget mening.

2. Fordi økonomien i projektet er kuldsejlet. Togfunden, som udgør halvdelen af finansieringen, er kuldsejlet pga. olieprisen, og den pris vi har for Letbanen netop nu holder næppe frem til man er færdig med at bygge den.

2B. En ting er, at den er underfinansieret. Noget andet er, at man ved hjælp af de kommunale og semikommunale konti fiksfakser i økonomien, så den kommer til at se billigere ud end den egentlig er. Eksempelvis nægter man at indregne en negativ betydning af letbanen på busdriften for de populære ruter (i NT), og dels vælger man komplet at ignorere, at der skal omkloakeres i store dele af byen (det figurerer ikke af kommunens budget, men udskrives via Aalborg Forsyning - og kommer til at koste borgerne 30-40 mio. kr. ad den vej).

3. Flere virksomheder vil ikke i byggeperioden kunne modtage varer, og vil derfor reelt ikke kunne fungere.

Mvh.
Skrevet af Riepgrau
Togfonden er da ikke kuldsejlet.
Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll Man blir trött på ditt jävla gnäll...
Skrevet af Bosse1983
Kuldsejlet er vel så meget sagt, men man er 9 mia. under budgetteret afkast. Det er ca. 30% af fondet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rogosjin
Hun blev nr. 3 med 128 personlige stemmer. 1 og 2 fik henholdsvis 172 og 144. Jeg tror ikke du kan drage hende til ansvar for, at de gik tilbage - tilbage at nævne er blot, at det er sigende, at hun som 18-årig kan mønstre et sådan resultat for et sådan parti.


My bad jeg havde rangeret listestemmerne som nr. 1.

Men jeg har i øvrigt ikke stillet hende til ansvar for tilbagegangen, jeg bemærker dog at der hvor hun stillede op mistede man ca 2/3 af alle ens stemmer, på landsplan mistede man omkring to en halv procent.

Så partiet klarede sig særskilt -ekstraordinært- katastorfalt der hvor hun var på valg.

Noget af dette må i sagens natur falde tilbage på de kandidater der stiller op for partiet, og i alle tilfælde er din omgang med begrebet ´godt valg´ af en noget særlig karakter.

Vi ved begge godt at du talte ud af røven, og ikke havde nogen som helst anelse om hvordan det var gået for hende dengang du kom med din påstand.

Særligt med tanke på, at hun nu er i LA, hvor der er så mange listestemmer, at man med få personlige stemmer kan nå langt.


Som nævnt er LA et parti med mange listestemmer og relativt få personlige stemmer. Dette gør, at der ikke skal forfærdeligt meget til at blive eksempelvis nr. 2, hvis man er i en af storkredsene med en populær spidskandidat.

Det var sådan, at Charlotte Birkow kunne hente sig en solid andenplads for næsen af flere etablerede kommunalpolitikere med gode meritter i Omegnens Storkreds, og det var sådan, at Anders Samuelsens støvsugeri i Nordsjælland kunne udløse et folketingsmandat på meget få personstemmer (639 specifikt).

Bemærk, at LA vælger en spidskandidat per storkreds, hvilket gør, at der faktisk ikke skal ret meget mere til end at man kan trække jævnt i alle storkredsens opstillingskredse, før man kan få en suppleantpost (eller er man heldig, opnå valg).

Jeg ved godt at du som politikker bliver nød til at snakke lort for at forsvare partiets position af og til, og det er også fint at du øver dig lidt, men overvej lige engang hvor tåbeligt det er at du nu forsøger at forsvare at NK skulle være et godt eksempel på en stemmesluger, fordi hun muligvis kan komme ind på stemmer der er smidt efter andre kandidater.

Og igen, jeg skal understrege, at vi nu, som i dit seneste indlæg beskæftiger dig med fantasier og spådomskunst, frem for den faktiske historik, der frem for at understøtte din pointe, viser at du skyder mere ved siden af end Henning Olsen.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Kusk
Noget af dette må i sagens natur falde tilbage på de kandidater der stiller op for partiet, og i alle tilfælde er din omgang med begrebet ´godt valg´ af en noget særlig karakter.


I seriøs politik arbejder man med kandidatstemmer og partistemmer (ikke at forveksle med listestemmer). Kandidatstemmerne er dem man får fordi man er den man er, mens partistemmerne er dem man får per medløb fra partiet.

Nikita fik tydeligvis kandidatstemmer, og det vil hun få igen, hvis hun vælger at stille op.

Vi ved begge godt at du talte ud af røven, og ikke havde nogen som helst anelse om hvordan det var gået for hende dengang du kom med din påstand.


Der kan du desværre ikke tage mere fejl.

Jeg kan kmdvalg.dk ud og ind.

Jeg ved godt at du som politikker bliver nød til at snakke lort for at forsvare partiets position af og til, og det er også fint at du øver dig lidt, men overvej lige engang hvor tåbeligt det er at du nu forsøger at forsvare at NK skulle være et godt eksempel på en stemmesluger, fordi hun muligvis kan komme ind på stemmer der er smidt efter andre kandidater


Velkommen til den virkelige verdens politik. I et parti som LA vil hun blive en aktiv spiller, hvis hun i et eller andet omfang melder sig på banen.

Mvh.
Skrevet af Rogosjin
Når ens hoved er fuldt af lort så kan det ikke undre at det vælter ud når man åbner munder.

Alligevel er det impornerende at du præstere at få denne verdens B.I.F.er og VuKKere til at fremstå som sobre og saglige fyrtårne ved sammneligning.

Jeg betvivler ikke at du bruger en del tid og energi på kmdvalg.dk, blot at du kendte detaljerne her inden du skrev, ellers ville det ikke have givet mening, når nu hun faktisk fik et ganske ringe valg, at du ikke vil erkende at der var tale om et katastrofevalg som adskildte sig fra hvad partiet i øvrigt fik i landet, jeg bemærker at tilbagegangen der hvor Nikita stillede op var 25 gange større end den var i landet i øvrigt.

Dette falder selvfølgelig tilbage på de kandidater som stiller op i den kreds hvor alt ender i katastrofe, hermed ikke sagt at Nikita er den eneste eller hovedskyldig, men at på denne baggrund anvende hende som et premieeksempel på en stemmesluger er enten skudt ved siden af fordi du ikke havde en anelse af hvad du snakkede om, eller hvis vi nu antager at du faktisk kendte valgresultatet som du påstår du gør, snot hamrende idiotisk.

Velkommen til den virkelige verdens politik. I et parti som LA vil hun blive en aktiv spiller, hvis hun i et eller andet omfang melder sig på banen.


Igen, for det første er det spekulation. Det kan meget vel forholde sig sådan at hun kommer til at spille en rolle i fremtiden, og det er fint og godt, men bare harmende irrelevant her. - For for det første er i sagens natur spekulation og er dermed langt fra ´den virkelige verdens´ noget som helst, for det andet betyder det at hun kan komme til at spille en rolle ikke at hun er et premieeksempel på en stemmesluger.

Og selv i din fantasi er hun ikke stemmesluger.

I dit eksempel er det Samuelsen der trækker stemmerne, det gør hende til stemmesnylter, ikke stemmesluger.

Så selv i din egen, til formålet kontruerede verden, understøttes din avendelse af Nikita som et eksempel på en stemmesluger ikke.

Men selv hvis det gjorde så ville det være irrelevant, fordi når resten af os forholder os til den ´virkelige verden´ så forholder vi os til faktiske omstændigheder, men så fik vi da dig på banen igen, med en af dine gode gamle alternative begrebsfortolkninger på banen.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af HansenX
Lasse Rimmer forsvarer hans fine valg af 18- og 20-årige kærester:

https://twitter.com/mari…89375541248

Hvad er i øvrigt værst: Mænd der stemmer med pikken - eller kvinder der stemmer ud fra “følelser”? Måske 2 sider af samme sag?
Skrevet af Pibe
Bold-koryfæ blander sig med tweet.
Skrevet af Matias
Gad vide hvorfor hun går sådan amok over noget så ligegyldigt, som en aldersforskel. Man får på fornemmelsen, at det alene har noget med mandens alder at gøre. Der er 23 års forskel på de to, og bruger Klaus Pagh som referenceramme. Anne Linnet dater vist også primært unge kvinder, hun har f.eks. for et par år siden fået et barn med en pige, der er omtrent 35 år yngre end hende selv. Det er da kun herligt, hvis feltet af potentielle kærester ikke er så begrænset.
Skrevet af Kusk
"Dette falder selvfølgelig tilbage på de kandidater som stiller op i den kreds hvor alt ender i katastrofe, hermed ikke sagt at Nikita er den eneste eller hovedskyldig, men at på denne baggrund anvende hende som et premieeksempel på en stemmesluger er enten skudt ved siden af fordi du ikke havde en anelse af hvad du snakkede om, eller hvis vi nu antager at du faktisk kendte valgresultatet som du påstår du gør, snot hamrende idiotisk."

<-- Jeg bliver nødt til at sige, du tager fejl.

Det er en kendt sag, i alle partier, at det er 1-2 mennesker, der på positivsiden kan afgøre om et parti får et godt valg eller ej (de afgør om partiet går frem eller ej). Det er en lige så kendt sag, at man vurderer et personligt valg på, hvor mange procent man kan mønstre af partiets samlede antal stemmer sammenlignet med øvrige medkandidater.

Således måles styrken for en listekandidat. Og det er det Nikitas 2013-valg skal måles på.

"I dit eksempel er det Samuelsen der trækker stemmerne, det gør hende til stemmesnylter, ikke stemmesluger."

<-- I det eksempel gør det hende først og fremmest til folketingsmedlem. Og er man først inde, så vurderes man på egen indsats valget efter, og det er et gigantisk forspring.

Jeg tror de fleste af mine medkandidater fra andre partier blev overrasket over, hvor svagt mange folketingsmedlemmer i virkeligheden fører valgkampen sammenlignet med dem, der ikke er valgt - og at det alligevel ender med, at de siddende folketingsmedlemmer slår de flittige kandidater fra eget parti med flere længder.

Der skal en del til før danskerne smider deres MF´ere ud, specielt i de store partier, hvor der ikke flyttes meget internt.
Mvh.
Skrevet af Bosse1983

<-- Jeg bliver nødt til at sige, du tager fejl.

Det er en kendt sag, i alle partier, at det er 1-2 mennesker, der på positivsiden kan afgøre om et parti får et godt valg eller ej (de afgør om partiet går frem eller ej). Det er en lige så kendt sag, at man vurderer et personligt valg på, hvor mange procent man kan mønstre af partiets samlede antal stemmer sammenlignet med øvrige medkandidater.

Således måles styrken for en listekandidat. Og det er det Nikitas 2013-valg skal måles på.


Det digter du forhåbentligvis til anledningen. Naturligvis skeles der til andel af stemmer når lister skal sættes. Man har dog typisk i højere grad fokus på udfaldet af valget, i forhold til de andre partiers kandidater, da det er dette som er noget værd.

Rent matematisk, vil den procentuelle andel af en kandidats stemmer jo også blive større internt, hvis andre kandidater gør det dårligere end forventet. Med din logik kan man få nøjagtig det samme antal stemmer i to valg, hvor man i det ene er den bløde mellemvare, mens man grundet tilbagegang hos spidskandidater, er stemmesluger i det næste, uden at have tilført yderligere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kusk
"Man har dog typisk i højere grad fokus på udfaldet af valget, i forhold til de andre partiers kandidater, da det er dette som er noget værd."


Tværtimod Bosse.

Jeg er ked af at sige det, men den tilgang du kommer med er ret typisk udenfor politik, men meget sjælden internt blandt aktørerne (er mit klokkeklare indtryk fra både Nordjylland og hvad jeg hører fra andre kredse).

Langt, langt de fleste listekandidater (dvs. toppolitikere og spidskandidater undtaget) ved, at de ikke i det store billede kan påvirke valgresultatet (andet end potentielt negativt). Derfor ved de også, at deres chance ligger i ét forhold; at omforme anonyme listestemmer på eget parti, til personlige stemmer - samt naturligvis at stjæle fra deres konkurrenter i eget parti. Det siges, at hvis man som listekandidat ved et folketingsvalg går all-in på en valgkamp, så vil man max kunne flytte 250 vælgere til egen og partiets fordel.

Der er meget mere RoI i at gå efter egne listestemmer.

Det er KUN når man står foran en samling gymnasieelever, der er førstegangsvælgere, at man bruger den store energi på reelt at kæmpe med de andre partier. Alt andet er mest markering og at tale til basen (og det vinder man intet nyt land ved).

Med din logik kan man få nøjagtig det samme antal stemmer i to valg, hvor man i det ene er den bløde mellemvare, mens man grundet tilbagegang hos spidskandidater, er stemmesluger i det næste, uden at have tilført yderligere.


Det er præcis, hvad der sker ja.

Personlige stemmer er jo "andelsaktier" i puljen af listestemmer, så er der en svag spidskandidat, så fjernes mange personlige stemmer fra den samlede pulje og øger tilsvarende den enkelte listekandidats værdi af egne personlige stemmer.

Det handler kort fortalt om at få sine personlige stemmer i de kredse, hvor der samlet set er få personlige stemmer på partiet, alt i alt. Nnogle personlige stemmer udløser 2,5 listestemme, og andre kun 0,6 listestemme, og hvad der udløser hvad afhænger primært af hvordan de andre kandidater har gjort det.

Og her er vi tilbage ved Nikita K. i det tænkte eksempel: Hun vil sandsynligt hente sine personlige stemmer bredt geografisk indenfor en storkreds, og det i sig selv vil give hende en kæmpefordel sammenlignet med en eller anden lokalhelt, der kun henter på sin hjemegn. Det var sådan Charlotte Birkow blev suppleant, alene pga. det.
Mvh.
Skrevet af Borger Louis
HansenX, kravl nu bare ind i dig selv igen, din slatne eremit.
annonce
0