Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hvad stemmer folk egentlig den 3. December? Jeg overvejer selv at stemme nej, men er heller ikke helt sikker på hvad fordelene er i at stemme ja. Jeg så Søren Pind skrive at det var en måde man kunne hjælpe danske kvinder der blev udsat for stalking når de rejste rundt i Europa(altså at man vil kunne få sit tilhold med ud af landets grænser, men hvor ofte har det lige været relevant? Det virkede mest af alt som falsk godhed i et forsøg på at vildlede vælgerne. Hvad opnår Danmark helt præcist ved et ja, og hvorfor skulle det være bedre end et nej?
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af MUSSEN
Det primære argument for at stemme ja ligger vel i at man derved forbliver i Europol. Dermed er det muligt at bruge europols register og informationer. Mener jeg hørte noget med at DKs politi som er med i europol brugte europols register 10 gange mere end det norske politi, som kun har en aftale med europol, og derfor skal spørge om lov hver gang, som selvfølgelig giver en masse bureaukrati.
Nej siden vil sige man bare kan forhandle sig til en aftale om at blive i europol, mens ja siden siger at det ikke nødvendigvis er muligt og henviser til at det ikke er sket siden Lisabontrakten (?) blev indført, at særaftaler er blevet lavet.
Skrevet af Black Spider
Stemmer vi nej, så ryger vi ud af specielt Europol, og der kommer sikkert også en række andre konsekvenser. Ikke noget uoverskueligt, men en større bunke af irritationsmomenter. Aftaler vi ikke er inviteret til at deltage i forhandlingen af, og hvor vi bare må indordne os eller stå helt udenfor.

Stemmer vi ja, så er vi "inde i EU varmen", men kan man rimeligvis frygte, at vores folkevalgte vil tolke en afskaffelse af forbeholdet som et åbent ja til at deltage i hvad end de kreative igler i Bruxelles kan finde på, hvis bare det får de enkelte politikere til at se godt ud i forhold til deres EU-kolleger. Det bliver jo fx en kold dag i helvede, før noget fra EU er så tosse-tåbeligt, at de radikale siger nej, og både Mette og Lars har vel også internationale jobs i tankerne på sigt, men det sker næppe, hvis de ikke engang kan få et et land med sølle 5 mio indbyggere til at makke ret.

Men der er selvfølgelig ikke noget at frygte, hvis man som Pibe faktisk har tillid til de folkevalgte. Hivs man tror på, at deres målgruppe-populisme er den rigtigste form for lederskab, og at det derfor selvfølgelig må være optimale løsninger, de vælger på vores vegne.
Skrevet af Frygah2
I forlængelse af dit indlæg BS, kommer her et klassisk eksempel på hvorfor jeg virkelig har det svært med de af vores politikere, der er så EU-begejstret, at de ser resten af befolkning som lallende idioter, der egentlig bare intet fatter. Hermed fra Bendt Bendtsen:

Hvis man sympatiserer med kvindehandlere, mafiabosserne og andre der bedriver organiseret kriminalitet og cybercrime, så forstår jeg et nej den 3. December. Ellers skal man stemme ja. Ja til Europol, så politiet kan lave deres arbejde og ja til at danske forældre skal have samme rettigheder som europæiske.


Det er sådanne udtalelser der gør mig så træt, og gladeligt stemmer nej bare for at trodse Bendt Bendtsen og andre typer som ham.
Skrevet af Pibe
Jeg forstår ikke helt, hvor du vil hen, Spider. Jeg har skam (også) mest tillid til politkere, jeg er enig med.

Skrevet af Pibe
Den klassiske EU-fremgangsmåde: Et harmoniserende tiltag (lad os sige euroen / de åbne grænser) skaber eller forværrer et problem (gældskrise/migrantstrømme), som sørme kun kan løses med et nyt stykke harmonisering (bankunion/finanspagt /EU-flygtningepolitik efter svensk-tysk forbillede).
Skrevet af Black Spider
Jeg forstår ikke helt, hvor du vil hen, Spider. Jeg har skam (også) mest tillid til politkere, jeg er enig med.

Jeg vil vel egentlig ultimativt bare gerne have dig til at forklare, hvorfor du generelt er tilfreds med det, vores folkevalgte leverer? Du skøjtede lidt nemt hen over det tidligere.

Men hvis du mener, at det vores politikere leverer er acceptabelt, så kan du vel ikke samtidigt være nervøs for, at de af håbløse årsager vælger at tilvælge alle tilgængelige muligheder, såfremt folket stemmer ja til at afskaffe retsforbeholdet?

Hvad angår tillid, så er "mest tillid" i øvrigt noget relativt. Jeg har fx "mest tillid" til V som regeringsparti, grundet deres generelle faglige kompetencer (og manglen på samme hos fx S), men jeg har omvendt ikke ret meget tillid til deres retskaffenhed eller ansvarlighed.

Flere af kriserne i Skat tager eksempelvis udgangspunkt i VK under Fogh. Den centralisering, som Løkke nu vil virke som en folkets mand ved at kæmpe imod, tager sit udgangspunkt i politik fra Fogh-tiden, som Løkke selv var med til at udmønte og gennemføre. De generelle problemer i statens anskaffelse af IT systemer var kendt gennem samtlige år med Fogh og Løkke uden at nogen gjorde antydningen af en indsats for at ændre på det. Først amterne og siden regionerne fik under både Fogh og Løkke grønt lys til at arbejde i hver sin retning med hvad der over årene har været milliardinvesteringer i IT, uden at det generede hverken Fogh eller Løkke. Hvem har stået for en forfejlet politi-reform? Hvem gav grønt lys til DSB First fiaskoen?
Skrevet af Krook
Ender nok med at stemme nej. Jeg har ikke udpræget tillid til vores folkevalgte, og da slet ikke når det kommer til EU. Vil klart foretrække at befolkningen stadig skal spørges før vi afgiver suverænitet på dette område.
Skrevet af Bosse1983
Men der er selvfølgelig ikke noget at frygte, hvis man som Pibe faktisk har tillid til de folkevalgte. Hivs man tror på, at deres målgruppe-populisme er den rigtigste form for lederskab, og at det derfor selvfølgelig må være optimale løsninger, de vælger på vores vegne.

Et Babelstårn af en stråmand. Tænk på alle de uskyldige den vil knuse, hvis nogen vælger at puste til den.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
Spider, jeg er ikke generelt enig med politikerne. F.eks. synes jeg folkekolereformen var tåbelig (kun EL og LA imod oprindelig), energiforliget (kun LA imod oprindelig), den aktivistiske udenrigspolitik, som nyder bred opbakning i Ft., osv.
Skrevet af Halil
Hvorfor går Venstre så hårdt efter ungdomsuddannelserne?

Jeg forstår ikke den prioritering. Danmark har et stort behov for netop uddannelse og diverse fag- og arbejdsgiverforeninger har også kritiseret det.

Nogle der har et bud?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pibe
De går hårdt efter det meste.

Dog er hovedproblemet på uddannelsesområdet (sekundær og tertiær) vel grundlæggende den manglende dimensionering, hvilket flere midler ikke ville råde bod på.
Skrevet af Slettet(351856201103)
En bold legende dukkede op på min facebook side idag i forbindelse med demonstrationen mod besparelserne i uddannelser.

http://imgur.com/9EeeGwJ

Håber ikke han har opgivet drømmen om at blive landsholds keeper.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Pibe
Hvad vil de blokere?

Skrevet af Slettet(351856201103)
Tror blokering er et forkert ordvalg. Det er vist noget med man, altså eleverne, har valgt at droppe al undervisning idag på en del gymnasier.

<a rel="nofollow" href="http://www.dr.dk/nyheder/politik/gymnasier-foer-demonstration-besparelser-vil-tvinge-os-til-fyre-laerere" title="http://www.dr.dk/nyheder/politik/gymnasier-foer-demonstration-besparelser-vil-tvinge-os-til-fyre-laerere" target="_blank">http://www.dr.dk/nyheder/politik/gymnasier-foer-demonstration-besparelser-vil-tvinge-os-til-fyre-laerere</a>

Det virker alligevel også voldsomt med hver 10. lærer. I forvejen er der jo ikke råd til vikartimer på en del gymnasier, og taxameter ordningen skaber i forvejen en kæmpe skævvridning mellem landets gymnasier, jeg synes ikke det virker videre holdbart.

Det kunne være fedt hvis Venstre bare en gang fandt konkrete ting til hvor man kunne spare, og hvordan det kunne gøres bedre istedet for bare at slynge nogle tal ud som alligevel bare er trukket ud af røven. Men det er måske også for meget forlangt.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af FCK 4EVER
@ Halil

Har du set dagens historier i sagen om MM/DF og EU midlerne til MELD og FELD?
Og i så fald, ændre det så noget ifht. din opfattelse af sagen og MM vs. den forvirret pige fra Rebild?

Mvh
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Halil
Hey!

Jeps.

Ændrer ikke noget i forhold til MM og Rebild-pigen.

Hav en rar weekend.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Pibe
Ha ha
Skrevet af Okocha
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
annonce
0