Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Forhammeren, jeg er stadig ikke klar over, om det var dig eller Medina eller en tredje, der skrev, at "HTS skulle have ventet". In any case, det er jo oplagt, at billedet havde en enorm - forbigående - gennemslagskraft. Men mest i forhold til at mobilisere Zornig, Stephensen og andre allerede rødt-stemmende venligboere. Tusinder af migranter ugentligt bliver aldrig noget gavnligt for Rød blok på en længere bane.

... eller jo, det gør det måske, når en tilstrækkeligt stor del af danskerne er dimitteret fra en uddanelse med Foucault på skemaet og når tilstrækkelig mange indvandrere har fået stemmeret. Men der er vi trods alt en del år ude i fremtiden. :)Skrevet af Forhammeren
Om jeg skrev det husker jeg ikke men det er ret oplagt at udlændingekortet i høj grad havde været afmonteret ved et septembervalg.

Verden og politik er trods alt lidt mere nuanceret end mange flygtninge godt for blå og få flygtninge godt for rød.
Ingen stråmand, btw
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
Som jeg også sagde dengang, varer en valgkamp jo tre uger, mens Aylan-hypen vel var ovre efter en enkelt uge (måske ikke i hovedet på Jon Stephensen, men alligevel).
Skrevet af Forhammeren
Sidste valgkamp handlede om meget andet end udlændingepolitik.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
Og?
Skrevet af Forhammeren
Og i en atmosfære som der. Indrømmet tilfældigvis, var på det tidspunkt havde det været endnu sværere at spille udlændingekortet.

Medmindre det er for at holde fast i en forenklet forestilling om at mange flygtninge er godt for blå og få er godt for rød
giver dine indvendinger ingen mening.
Jeg tror du kan se nuancerne hvis du vil.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
Jamen, påstanden var, at HTS skulle have ventet. Til hvornår? Der var godt en uges vindue. Hvilket jeg påpegede, men folk virkede - med Jon Stephensen - til at tro, at der var tale om et permanent omslag i folkedybet.

Venligboerne ville jo desuden næppe have haft mediebilledet for sig selv, hvis der var igangsat en valgkamp.

I øvrigt helt absurd at man tilbageholder en historie som denne i over en måned.

http://ekstrabladet.dk/112/faengselsbetjente-mistede-kontrollen-flygtninge-overtog-arresthus/5821345

Men anyway, der er DF-historier nok at tage af, jo.

Skrevet af Forhammeren
Ikke skulle for da valget blev udskrevet kunne ingen forudse at der i september ville være en atmosfære hvor hun ville kunne fortsætte.
Selvfølgelig havde det været heldigt at ramme et vindue hvor udlændingekortet var svagt.Billedet af drengen kom få dage før valgdagen hvis valgperioden var kørt fuldt ud.

Med alle spekulationer om valgdatoen er det da pudsigt at hun sandsynligvis var statsminister i dag hvis hun havde ventet som ingen ( undtaget Hieghway ) foreslog.

Du har jo tydeligvis intelligens til refleksion. Jeg forstår ikke at du ikke gør det.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Pibe
He he, hvis hun havde ventet, sådan at hendes tryk på valgknappen faldt sammen med, at Aylan ville skylle op på stranden tre uger senere?

Bortset fra, at det imo på ingen måde er sikkert, at hun ville have vundet valget i den uge, så, ja, så er det da pudsigt nok.

Skrevet af ToonSaga82
Der er så mange ting der er tilfældige, eller ikke tilfældige. bla. at HTS i det hele blev statsminister.
Der var vel heller ingen der havde forestillet sig, at de konservative ville kollapse på sådan en måde, at HTS ville blive statsminister, på trods af at S havde et historisk ringe valg og V gik pænt frem, fremfor at blive kylet ud på røv og albuer og helt og aldeles glemt i historiebøgerne.
Skrevet af Bosse1983
Jeg fornemmer du ikke kan lide HTS? At konservative gik kraftigt ned, har jo været en tendens der længe har været under opsejling. Modstand mod topskat, bonderomantik og en idè om at Danmark har et forsvar, var ikke noget man kunne holde vælgere på alene. Med Lene Espersen i front, gik man så all in på projekt Offentlig Ansat, som det nye fundament, hvilket var en regulær katastrofe. Espersen gik og personlighedsanæmiske Barfoed kom ind. På det tidspunkt havde man ikke vundet vælgere, men blødte kulturkonservative ud over DF, mens Liberal Alliance var det første folk tænkte i forbindelse med lav skat, og i stort omfang det unge skvadderhoveder, og til dels erhvervslivet, ville have.
HTS vandt jo i stort omfang på, at EL havde et brag af et valg, på basis af en tilsvarende vælgervandring, som den man så på højrefløjen. Allokeringen på venstre side var bare meget mere ballanceret. Socialdemokraterne tog svingvælgere, mens EL tog dem der blev skubbet ud i den anden ende, grundet den mere midtersøgende stil.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Forhammeren
Barfoed prøvede vel netop at hente midtervælgere med håndtrykket med Vestager. Man forsøgte den samme allokering som på venstrefløjen men den mislykkedes.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bosse1983

Barfoed prøvede vel netop at hente midtervælgere med håndtrykket med Vestager. Man forsøgte den samme allokering som på venstrefløjen men den mislykkedes.


Skriver jeg andet, med mindre da du mener den gennemsnitlige offentlige ansatte, skal findes under DF´s faner?

At han gik i seng med Vestager, hang jo også sammen med, at man blødte ud af alle kropsåbninger på det tidspunkt. Det var dog et rodet signal at sende på daværende tidspunkt og egentlig gavnede det vel kun de Radikale, sådan i valgregi. De er jo det centrerede populistparti og Socialdemokraterne havde begrænset lyst til at lege med EL, mens indflydelsen blev sikret ud mod højre, i tilfælde af blå sejr også, via håndtrykket.
For et parti som mere har fokus på indflydelse som tungen på vægtskålen, var det fint for Radikale, mens Konservative måtte strække sig alt for langt, og så mod de kulturradikales legeplads. Når tendensen er at vælgere dropper midterpositionen og bevæger sig mod fløjene, kan det aldrig være gunstigt at strække sig over midten, for at gafle dem, hvis man er eksempelvis SF eller Konservative.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Ved udsigten til at skulle arbejde seks uger om året, ytres følgende: "Jeg er måske tvunget til at tage et arbejde, som jeg ikke vil være glad for... jeg vil være ked af at skulle stå op om morgenen og møde op et eller andet sted, jeg ikke er tryg ved at være".

Og Pia Olsen Dyhr smækker den helt store violinsolo på, og taler om, hvor beklagelig denne ændring er for børnene, da det vil medføre at der ikke er råd til lejrskoleophold, fritidsaktiviteter osv.

Hun har ganske ret i, at det er synd for børnene. Dog mest pga. at de har så hysterisk egoistiske forældre, som fuldstændigt tilsidesætter den hverdag, der er virkelighed for de mange, mange andre mennesker, som står op hver eneste dag til et arbejde, der ikke ligefrem frembringer en faglig glæde. Det er bl.a. pga. samme mennesker, at indslagets hovedperson, overhovedet har muligheden for bare at gå derhjemme.

Endelig trækkes der på det klassiske offerkort, som er at en person er bange eller utryg. Er der nogen der spørger til rimeligheden i det udsagn, at hovedpersonen føler sig det? Har hun udsigt til at være ansvarlig på en akutmodtagelse, hvor andre menneskers liv kan afhænge af hendes umiddelbare beslutning? Bliver hun sendt op i en etagebygning som vinduespudser uden sikkerhedsudstyr? Eller er utrygheden bare et udtryk for, at hun ikke synes om, at hun skal til at vænne sig til noget nyt?

https://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen-med-sporten/tv-avisen-med-sporten-2015-11-18#!/

Når dette så er sagt, så synes jeg den reducerede ydelse for enlige med barn er alt for hård. Det er usselt.
Skrevet af Halil
"Jeg er måske tvunget til at tage et arbejde, som jeg ikke vil være glad for... jeg vil være ked af at skulle stå op om morgenen og møde op et eller andet sted, jeg ikke er tryg ved at være".


Det er en skam det ikke bliver uddybet, hvad det er hun ikke er tryg ved.

Alene kan udsagnet ikke stå, hvis det skal bruges til noget som helst.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Halil
Ny finanslov!

Mine forældre har det for fedt! Yeah! More money!

DFs indflydelse synes en kende begrænset.

Claus Hjort burde fjernes fra politik. Føj.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hus forbi har tilsyneladende vundet en frihedspris på Venstres landsmøde. Det gav den her kommentar på deres facebook.

http://imgur.com/mSUIr4p

Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Viola 4 Ever
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Duck
Der skulle ikke have været ændret så forfærdelig meget, så havde han også kunnet bruge den artikel i Rokokoposten
Skrevet af Pibe
Det var vist det, Marx kaldte Overbygningen.
annonce
0