Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Under forudsætning af at tilstrømningen i øvrigt bringes til ophør, så ja, så skal de tilstedeværende ud af centrene og i arbejde hurtigst muligt.

Uden at jeg gør mig illusioner om, at det kan ske for så vidt angår en væsentligt større andel, end det i øjeblikket er tilfældet.

Skrevet af Toon Toon!
Ok. Det vil sige, hvis ikke tilstrømningen kan stoppes, så skal de blive på centrene? Er der en grænse for hvor længe de skal sidde der? Jeg spørger fordi jeg synes det er en væsentligt problemstilling ved den tilgang - selvom jeg godt kan følge tanken.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Pibe
Du synes at efterspørge en ny mirakelmetode til integration, men min pointe er jo netop, at en sådan ikke findes.
Skrevet af Steve Highway-61
og hvis ikke tilstrømningen stopper?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Det er problemet i en nøddeskal: Enten afviser vi folk in the first place, eller også gør vi det tilpas uattraktivt at være i Danmark for nytilkomne, eller også lader vi tilstrømningen vokse som hidtil med katastrofale konsekvenser for Danmark som rets- og velfærdsstat på længere sigt.
Skrevet af Toon Toon!
Men du vil så erklære dig villig til at tabe de flygtninge, der er her nu, på gulvet, fordi du vil afskrække folk fra at komme her (altså den uattraktive metode)?
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Toon Toon!
Jeg efterspørger i øvrigt ikke nogen mirakelmetode. Tværtimod anerkender jeg at integration tager LANG tid.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Pibe
Men du vil så erklære dig villig til at tabe de flygtninge, der er her nu, på gulvet, fordi du vil afskrække folk fra at komme her (altså den uattraktive metode)?Hvis alternativet er mit "punkt 3", så ja. Ideen om midlertidigt ophold foreslås i erkendelse af grænserne for Danmarks integrationsevne.

Jeg efterspørger i øvrigt ikke nogen mirakelmetode. Tværtimod anerkender jeg at integration tager LANG tid.


Sådan lidt, "det bliver mahogni med tiden". Fx Frankrig og Sverige er på sin vis længere fremme i processen end Danmark, synes du det ser lovende ud?

Skrevet af Toon Toon!
Det ved jeg ikke. Men forstår jeg det rigtigt, hvis dit drømmescenarie, så er mulighed nummer 1: at der lukkes for al ikke-vestlig indvanding fordi de ikke kan integreres? Sådan lidt Trump-agtigt, men selvfølgelig helt ok at mene.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Pibe
Du burde forholde dig lidt til fremtidsperpektiverne.

Men ja, den nuværende situation med tiltagende stormløb mod kontinentet er uholdbar. Hvis Europa skal tage flygtninge mhp at gøre disse til indvandrere, bør det ske under ordnede forhold, dvs vha kvoter, jf Canada og USAs politik.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg ved ikke hvordan du kan læse, at jeg ikke forholder mig til fremtidsperspektiverne, jeg forsøger egentligt blot at forstå din holdning.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Pibe
Jeg spurgte, om det ser lovende ud, når man skeler til udviklingen i Frankrig og Sverige, som er nogle år foran Danmark.
Skrevet af Toon Toon!
Jo jo, at jeg skriver at jeg ikke ved, om det ser lovende ud i Danmark, fordi det (øjensynligt) ikke går bedre i Sverige eller Frankrig, fortæller, i mine øjne, ikke noget om at jeg ikke tænker på fremtidsperspektiverne i Danmark.

Hvor mange år er Sverige foran Danmark ift. indvandring for eksempel? Jeg kender ikke deres historie.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Pibe
Om det er fem eller ti eller hvor mange år, er nok ikke til lige at sige. Danmark lagde en dæmper på tilgangen fra 2001, modsat Sverige. Dog er vi med de nuværende 25000 + familisammenføringer til Danmark (regeringens estimat for 2015/16) vel oppe på tal, som overstiger Sveriges i 00erne, i hvert fald set ift befolkningens samlede størrelse.
Skrevet af Toon Toon!
Ok så tidsmæssigt er de ikke nødvendigvis længere fremme? Tilgangen til indvandingen og integrationen har så været forskellig eller kigger du blot på antal + "tone"?
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Pibe
Jo, altså den tilgang, vi ser i dag, havde de for 10 år siden, så på den måde er de længere fremme, ift indvirkning på byerne, ghettoers udbredelse, osv.

Holdningen til indvandring har da givetvis været forskellig i Tyskland, Benelux, Skandinavien, Frankrig, England, men nok ikke så forskellig, at det gør noget...
Skrevet af Halil
Trolex med et comeback i forhold til udflytningen:

"De beregninger er lavet af mennesker der har en agenda!"(ikke ordret, men opsummerer det han sagde)

http://lokalavisen.dk/flytning-af-8-ansatte-til-provinsen---pris-mindst-75-millioner-kroner-/Regionale-nyheder/20151216/artikler/151219344?trackid=Jp%20lister%20seneste

En af de arbejdspladser, der står for at skulle flytte, er Statens Værksteder for Kunst, som skal flyttes fra København til Kronborg i Helsingør. Men ifølge Dagbladet Helsingør har Værkstedsrådet, der rådgiver Statens Værksteder for Kunst, vurderet, at regningen for at flytte de otte ansatte til Kronborg bliver på mindst 75-80 millioner kroner - altså cirka 10 millioner kroner pr. ansat. Flytningen bliver så dyr, fordi det vil kræve en total indvendig nedrivning og genopbygning af de nye lokaler på Kronborg, skriver avisen.
"Det vil kræve nogle helt andre lokaler, end dem man har på Kronborg i dag. Vi har nogle meget store værksteder og atelierer med specialmaskiner, højt til loftet og særlige krav til udluftning med mere. Hvis man skal lave den slags lokaler på Kronborg, skal bygningerne strippes totalt. Vi er bekymrede for, om det overhovedet kan lade sig gøre. Og det bliver i hvert fald meget dyrt, siger Elle-Mie Ejdrup Hansen, der er formand for Værkstedsrådet ved Statens Værksteder for Kunst til Helsingør Dagblad.


Hun lyder sgu som en med en agenda! En agenda der går ud på, at udflytningen ikke skal påvirke kvaliteten af deres arbejde.

http://www.dr.dk/nyheder/politik/styrelse-flytning-til-jylland-vil-koste-184-millioner

Alene flytningen af omkring 392 arbejdspladser i NaturErhvervsstyrelsen fra København til Sønderjylland kommer til at koste 184 millioner kroner i perioden fra 2016 til 2019, viser styrelsens egne beregninger, skriver Berlingske.


Ja for helvede! De har en PSYKO agenda!

Great comeback, Trolex! Din lede løgner.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det kan gå hen og blive helt interessant med finansloven.

Martin Lidegaard skriver på fb:

"Marathonmøde i Folketinget, hvor vi 3. behandler regeringens makværk af en finanslov. Hjorth fremturer med, at regeringens mange besparelser på ulandsbistand, grøn omstilling, uddannelse, integrationsydelse, forskning, pædagoger og hvad ved jeg skyldes, at han overtog et fallitbo. Det er lodret forkert. Besparelserne er regeringens eget valg. Vi radikale er i dag i stand til at fremlægge ændringsforslag til finansloven, der ruller alle de nævnte besparelser tilbage OG foreslår en række konkrete investeringer i fremtiden til glæde for den næste generation - vel at mærke inden for den samme økonomi. Det handler ikke om, at regeringen vil spare. Det handler om, at den vil et andet Danmark end os."


Nu hvor Konservative slår sig på at være klimaets stemme på højrefløjen, og DF´s seneste tæsk i medierne kan det gå hen og blive helt interessant.

Jeg kan læse på folketingets hjemmeside at finansloven skal vedtages inden 1.1, men at der kan komme en midlertidig finanslov såfremt forhandlingerne stadig er igang. Er det rigtigt forstået at hvis finansloven er til afstemning, og bliver nedstemt, uanset tidspunkt, så skal der udskrives valg? Eller hvordan fungerer det i praksis? Kan se det sidst skete i 84, og det er et par år før min tid.

Trolex er en klovn. Det er mig stadig en gåde han nogensinde er kunnet komme tilbage til folketinget.
Jeg kan som udgangspunkt godt li ideen i flytning af statslige arbejdspladser, men for det første kommer det kun større byer til gode, og for det andet virker det til at Venstre, og jeg selv, har overvurderet betydningen af dette.
Derudover er det jo altid fint at man bruger så mange penge på symbolpolitik når statskassen åbenbart er sammenlignelig med Grækenlands.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Frygah2
Ikke desto mindre har blandt andet min egen fagforening været en flok tudekællinger, fordi det pludselig går ud over centraladministrationens styrelser, og ikke længere kun rammer os ude i provinsen når der centraliseres i effektivitetens hellige navn. At det så har skabt et bureaukratisk helvede hvor vi som kommune eksempelvis får afvisning på dispensation til at sætte en skraldespand op ved en strand (konkret eksempel) på grund den "ødelægger udsynet", det har selvsamme organisationer haft det helt fint med - Bare der er flere job til uduelige smagsdommere siddende på deres kontorer i KBH. Og det er lige præcis din NaturErhvervsstyrelse du nævner, Halil. Magen til inkompetence, hvor man oplever studentermedhjælpere eller nyansatte bureaukratisere og lege overlegne smagsdommere over for mennesker med ph.d-uddannelser og årtiers erfaring med miljøforhold, skal man fandme lede længe efter.

Det er med garanti ikke alt der er særlig gennemtænkt, men det er hjernedødt at man ikke for længst som fagforeninger og interessenter i dette her spil har opdaget at den øgede centralisering har fjernet ufattelig mange kompetence fra de folk der rent faktisk ved noget om det i de lokale og regionale områder til centrale administraionsenheder, og at det på et tidspunkt ville give bagslag.

EDIT: Trolex er naturligvis en idiot, men jeg skal love for piben har fået en anden lyd end "suck it up!" attituden man er blevet mødt med som offentlig ansat i provinsen under centraliseringen.
Skrevet af Halil
Og det er lige præcis din NaturErhvervsstyrelse du nævner, Halil.


Du får lige et svar, siden du nævner mit brugernavn.

Jeg skriver ikke om styrelsernes kompetencer eller det fornuftige i centralisering osv. som du er inde på.

Men derimod om det håbløse i regnestykket der blev præsenteret ved planens offentliggørelse.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0