Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af XorpiZ
Det er en af de mest groteske opdateringer jeg længe har set fra en politiker på Facebook. Og så ovenikøbet af en minister.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Seifert
Det er ret smart det han udtalte til Jyllands-Posten sidste år:

"Der er en skabende Gud, der står bag det hele."

Så kan han tørre det hele af på Gud.
Skrevet af Krook
Alternativt Djævlen der ledte ham i fordærv.

Jeg går ikke det store op i om politikerne laver fejl på det mere personlige plan, i udtryksform og lignende. Men når tilliden til ens dømmekraft, integritet og egnethed i forvejen er ikke-eksisterende, virker det godt nok ikke som det smarteste at skeje ud på den måde.
Skrevet af Hej!
Haha, ja Venstre ved man, hvor man har:

http://politiken.dk/indland/politik/ECE3103340/se-esben-lundes-mange-udfald-mod-miljoetyranniet/

Hvad blev der i grunden af hele den borgerlige miljøkamp? Connie H. fik jo kæmpe succes på den konto. Venstre ville vel være det oplagte parti til at kunne balancere miljø- og landbrugshensyn. Man skulle tro, at der kunne være stemmer i det for en ambitiøs Venstre-politiker, frem for bare at være soldat for landbruget som sædvanlig. Der har jo været adskillige målinger, der viser, at danskerne generelt går mere op i miljø end politikerne gør. Forstår ikke, at der ikke er andre, der forsøger at kapitalisere på det.
Skrevet af Pibe
Connie H fik personlig succes, idet hun blev udnævnt til EU-kommissær. Det er vel noget andet.

Venstre ville vel være det oplagte parti til at kunne balancere miljø- og landbrugshensyn.


Det er netop det, Venstre mener at gøre, og det er derfor folk fra top til bund i og under Miljøministeriet begyndte at tude fra day one efter Eva Kjærs udnævnelse.
Skrevet af pukledyret
Esben Lunde udtaler:

"Vi sprøjter udenom bierne!"

Forskere udtaler:
http://www.dr.dk/nyheder/viden/57-forskellige-giftstoffer-fundet-i-europaeiske-honningbier

(Men okay, som bibelekstremist tror man jo ikke på viden, men på Julemanden, Påskeharen, Noah´s Ark etc.)

I Aarhus finder man pesticidrester i 25% af vandboringerne. For eksempel stoffet glyphosat som er under kraftig mistanke for at være kræftfremkaldende. Andre skadevirkinger er veldokumenterede. Det konventionelle landbrug elsker glyphosat, og i nogle tilfælde benyttes det i dagene op til høsten. For ligesom at sikre, at stoffet findes i din mad efterfølgende.

Hvad er det for et samfund vi vil have? Et der tager økonomiske hensyn over menneskelige, eller omvendt?

Hvorfor er det, at et erhverv der står for omkring 4% af BNP, men som optager omkring 75% af vores plads (mindst) i den grad skal tage os alle sammen som gidsel?

Hvorfor har Flemming Fuglede inviteret hele Venstres folketingsgruppe ned på sit franske landbrug?

Kan man være økonomisk bæredygtig og samtidig modtage millionstøtte fra skattekassen?

Hvorfor har en minister direkte kopieret et oplæg fra en 4-5 år gammel, privat interesseorganisation ind i et lovforslag? Er det den måde Venstre mener at demokratiet skal fungere på?

Hold da kæft, hvor er det pilråddent i Venstre. Ufatteligt at de stadig har nogen form for opbakning i den brede befolkning.
Abe
Skrevet af repos
Det evige knæfald for landbruget er iditotisk. Hvis det ikke kan klare sig uden alskens former for støtte, så udfas lortet.
At de sprøjter lystigt med giftstoffer er helt igennem vanvittigt. Det er et erhverv, der efterhånden er udenfor for pædagogisk rækkevidde, og som udelukkende overlever på politikernes velvilje.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Ja, der går formentlig ikke mange år, før vi kigger tilbage på RoundUp-æraen med hovedrysten over, at vi i så mange år badede vores fødevarer i kræftfremkaldende gift.


Tyskerne fik i øvrigt deres protestvalg, eller noget der ligner. Alternative für Deutschland (AfD) stormede som forventet frem som resultat af Merkels "Wir schaffen das". Socialdemokraterne blev straffet hårdest for den ufolkelige og absurde immigrationspolitik, der har været ført, men Merkels egne konservative gik også tilbage i alle delstater. Heldigvis for Merkel har Østrig og Balkanlandende nu gjort det beskidte arbejde for hende og fået lukket Balkanruten. Men er det for sent? Næste Bundestagsvalg i 2017 bliver spændende uanset.

Skrevet af Pibe
Så må vi outsource landbruget til Polen og lade Bonderøven forpagte jorden i DK.

Hvad er det for et samfund vi vil have? Et der tager økonomiske hensyn over menneskelige, eller omvendt?


Menneskelige hensyn tilsiger, at der fortsat skal være arbejdspladser i udkantsdanmark og penge til skoler, sundhed og ældrepleje, samt til flygtninge, flygtninge og lidt flere flygtninge. Og til Uffe Elbæks Marshallplan for Mellemøsten. Det du vist plejer at kalde fladskærme, firehjulstrækkere, osv.

Hvorfor har en minister direkte kopieret et oplæg fra en 4-5 år gammel, privat interesseorganisation ind i et lovforslag? Er det den måde Venstre mener at demokratiet skal fungere på?


"Økologisk Landsforenings fingeraftryk kan ikke bare ses på hver eneste side i planen [Økologiplan Danmark], men næsten helt ned i hver eneste linje."
- Dan Jørgensen, daværende fødevareminister

Sikke noget svineri, eller noget.Skrevet af Pibe
Tyskerne fik i øvrigt deres protestvalg, eller noget der ligner. Alternative für Deutschland (AfD) stormede som forventet frem som resultat af Merkels "Wir schaffen das". Socialdemokraterne blev straffet hårdest for den ufolkelige og absurde immigrationspolitik, der har været ført, men Merkels egne konservative gik også tilbage i alle delstater. Heldigvis for Merkel har Østrig og Balkanlandende nu gjort det beskidte arbejde for hende og fået lukket Balkanruten. Men er det for sent? Næste Bundestagsvalg i 2017 bliver spændende uanset.Ja, det er too little, too late, som med SD i Sverige.
Skrevet af Fussbal 4ever
Joachim Olsen optræder atter engang som det diametralt modsatte af en hædersmand med dette tweet:

Now I know what a statesman is. He´s a dead politician. We need more politicians
Skrevet af dons

Han har dog været ude og undskylde og forklare. Respekt for det.

Til gengæld var undskyldning heller ikke formuleret særlig heldigt.
crazy gang
Skrevet af Lynild
Heh, ja hvilken undskyldning.
Skrevet af Cheech
Carsten Horn, tidligere byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Brøndby, siger også pænt farvel.

http://imgur.com/nARJX2C
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Fussbal 4ever
Der må det næsten være på sin plads at trække nazikortet.
Skrevet af dons

Sympatisk fyr. Jøsses.
crazy gang
Skrevet af repos
Kæft en tosse. Han drager en parallel fra Anker til Hitler.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(351856201103)
http://imgur.com/aUObevN

Han virker nu heller ikke til at være for skarp.
Sammenligningen med Hitler er også ret vild. Især fordi Anker og Hitler er de to eneste der nævnes.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af MBK
Det er utroligt, at Dansk Folkeparti kan opretholde en så stor vælgeropbakning, når der så ofte er medlemmer af partiet, der udtaler sig kontroversielt. Godt nok ekskluderer Dansk Folkeparti nogle af de medlemmer, hvilket nok også sker for Carsten Horn, men det er kun, når det er nogle fra baglandet. Det sker aldrig, når det deres folketingsmedlemmer, der udtaler sig kontroversielt. Og sagens kerne er stadig, at ekstreme typer tilsyneladende føler sig tiltrukket af partiet, men det har endnu ikke haft negativ indflydelse på vælgeropbakningen.
Husk at drikke vand!
Skrevet af Pibe
Måske interesserer vælgerne sig for resultatet af partiets politik i stedet? Bare et bud.

For øvrigt kan vi vel ikke være sikre på, at partiets image ikke har negativ indflydelse ift vælgeropbakningen. Jeg kender da folk (måske navnlig kvinder), der fremstår som værende enige med DF på lange stræk, men som (vistnok) ikke ville stemme på dem, fordi de ikke kan identificere sig med et ikke-stuerent parti. Min helt anekdotiske tolkning, selvfølgelig.
annonce
0