Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Der Kaiser
Ikke nogen stor sag, men det er mildt sagt ikke noget heldigt signal, som Landdistriktsministeren udsender med denne historie...

http://www.jv.dk/artikel…er-til-byen


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Kusk
Hehe, i Vestjylland skal der ikke så meget til, før den der udkantsdebat blusser op igen. I visse kredse vil det formentlig være nok, at Carsten Hansen har en lejlighed i København. :)
Mvh.
Skrevet af Cabra
http://ekstrabladet.dk/n…1709136.ece

Kuglestøderen får nogen ret nemme bolde at smaske til. Et ideelt ønske om at forbyde rygning totalt, fattige som absolut ikke er fattige.
Skrevet af Pandamorderen
Det er sgu da også fuldstændigt absurd at forbyde rygning så overtager rockerne jo bare markedet istedet. Jeg ved godt at mange ældre ville stoppe med at ryge hvis de skulle en tur forbi deres lokale rocker/bandeedlem for at gøre det, men jeg tror så til gengæld ikke at det ville afholde særligt mange unge fra at start med det. Hvis det enda ikke bare gjorde den slags endu mere spændene
Fan af: Danmarks landshold Sofafan af: FCN og Liverpool Sympati for: Danske hold der gør det godt i Europa, Napoli, Stoke og Underdogs der gør det godt Stolt medløber og plasticfan
Skrevet af Kusk
http://www.b.dk/politiko…-blaa-kryds

Personligt tror jeg nu godt, at Søren Risbjerg har en ide om, hvorfor det forholder sig sådan.
Mvh.
Skrevet af Pibe
Skrevet af Soldatino
""Det erkender økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R), der er i Bruxelles for at forberede tirsdagens ecofinmøde, der står helt i skyggen af mandag aftens formentlig afgørende eurogruppemøde om Grækenland.

- Det er en anden euro, der udvikler sig i øjeblikket, end den, vi kender. Jeg går helt klart ind for euroen, og jeg synes også, at det er imponerende, hvad eurolandene præsterer i øjeblikket, med sammenhold, solidaritet og alvor.

- Men jeg vil godt kunne sige til de danske vælgere: Nu skal I høre, det er sådan her, vi ser euroen. Og samarbejdet mellem eurolandene fungerer, siger Vestager.

Ministeren ser ingen grund til at genoverveje sin egen holdning. Men hun ønsker ikke at svare direkte på, om hun tror, det ville være sværere at få et ja, fordi danskerne er skeptiske over for en udvikling, hvor Grækenland nu bliver sat under administration.""

Og hvorfor vil hun så ikke svare direkte på det spørgsmål?
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Kusk
Og hvorfor vil hun så ikke svare direkte på det spørgsmål?


Blandt andet fordi Grundloven siger, at udenrigspolitik er hævet over det danske folk. §19, stk. 2.

Og derudover fordi hun er politiker.
Mvh.
Skrevet af Soldatino
Ja, sikkert ikke fordi hun ved hvad retning vinden blæser i Euro-landende.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Kusk
http://www.bt.dk/politik…te-af-villy

Interessant.

Tre ministre - Ole Sohn, Villy og Astrid Krag kritiseres - alt mens nævnes det, at Thor Möger gør hvad han kan for at holde sammen på stumperne.

Mon det betyder, at kilden til dette er Pia Olsen-Dyhr? Og at hun pønser på et nyt formandsopgør mod Villy til efteråret?

Man kunne vel godt forestille sig, at Olsen-Dyhr, sammen med Pernille Vigsø-Bagge (og flere, måske endda Thor Möger), kunne have en soleklar interesse i det her? Og er det naivt at antage, at Ida Auken ikke har noget med det at gøre?
Mvh.
Skrevet af Bosse1983
Om så kilden er fabrikeret, er det jo tydeligt for enhver at det sejler. Det er et glimrende eksempel på hvad der sker, når et udpræget populistisk parti kommer i regeringen. I flere år har man kritiseret VK grundet afhængigheden af DF. Socialdemokraterne var dog dumme nok til at danne regering med deres "DF".

Stakkels Sohn, den røde køter. Var der ingen som kunne se at han var lige så ubrugelig som regeringens plan for at få "gang i hjulene", som reelt er det nærmeste man kommer en økonomisk forklaringsmodel. Længe leve demokratiet. EB-folket ligger som de har redt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Krook
http://www.dr.dk/Nyheder…tm?rss=true

Vi diskuterer fortrinsvis den mere personnære politik her i tråden, men synes alligevel jeg bliver nødt til at tage regeringens nye politik omkring beskatning af over/underskud op, da jeg synes det er et mildest talt elendigt tiltag.

Først og fremmest synes jeg det må være et af en regerings primære formål (rød såvel som blå) at give erhvervslivet bedst mulige vilkår ift. udlandske virksomheder, hvilket denne øgede beskatning ikke kan siges at gøre. Men endnu vigtigere, er det at tiltaget rammer enormt skævt. Den ekstra skattebyrde bliver proportional med underskud, og rammer overhovedet ikke virksomheder der år efter år laver overskud, mens virksomheder med underskud de fleste år og overskud få år, vil få reduceret overskudet når de en sjælden gang har det, og blive drevet endnu længere mod afgrunden. Ydermere er det et problem for startups, der som oftest kører med underskud de første år, for efterfølgende at kunne trække underskudet fra i den mængde overskud de følgende skal betale skat af.

Kort sagt er det en skat, der især rammer virksomheder i vanskelligheder og investorers lyst til at investere i startups.
Skrevet af Forhammeren
@Krook

Underskud kan opstå på mange måder. Konjukturer men jo også ved at prisdumpe for at få en mindre kapitalstærk konkurrent sat ud af spillet og her er forslaget en fordel for mindre virksomheder der ikke har en stor egenkapital.

Den konkurrencefordel bliver mindre nu.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Cabra
http://politiken.dk/poli…uge-tortur/

Tortur på politikkere virker efterhånden som en god ide.
Skrevet af Kusk
Man skulle tro, at han var fremskridtsmand...

Nååå ja...
Mvh.
Skrevet af Curtis
Hvordan fanden vidste du, han var tidligere fremskridtsmand? Imponerende.

Angående dansk politik, følger jeg for tiden ret interesseret med i hele homo-ægteskabs debatten. Følgende blogindlæg rammer sgu hovedet på sømmet: http://politiken.dk/deba…t-i-staten/
Skrevet af Matias
Jeg synes det er mere imponerende, om nogen, som interesserer sig for (dansk) politik, ikke ved det.
Skrevet af Curtis
Tydeligvis - et hurtigt kig på wiki fortæller mig da også, at det burde jeg vide. Min undskyldning må være min alder.

Angående den debat, er det her indlæg for øvrigt interessant: http://modkraft.dk/blogi…r-fantasier

Pointen: Hvis dansk politi skal bruge tortur, så skal de vel have træning i det først...
Skrevet af Soldatino
Sgu lidt slørede briller fra manden med kirke-bloggen fra det tidligere indlæg.

Så fordi kirken modtager penge fra den danske stat skal de blot udføre de jobs de bliver bedt om?

"Men samtidig skal præster, der ikke kan stå inde for det, kunne blive fritaget uden problemer."

Altid noget.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Curtis
Så fordi kirken modtager penge fra den danske stat skal de blot udføre de jobs de bliver bedt om?


Kirken er en del af staten og kirkeministeren er "chefen" for kirken. Så ja.
annonce
0