Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
I hvert fald, når man som journalist er glad for associationsleg... og det med frihedskæmperne skulle også med.

Jeg postede jo citater fra bogen i linket til Uriasposten for nogle sider tilbage, med henvisning til debatten fra WA.

En retorisk stramning af et foreliggende dokument synes umiddelbart mere dækkende end en analogi til en propagandafabrikation på flere hundrede sider.
Skrevet af Fribytter
Jeg har ikke læst de citater. Kun et citat fra et svar fra Weekendavisen. Måske jeg er halvblind.

Jeg har imidlertid lige læst selve erklæringen, og jeg har virkelig svært ved at se, hvordan den skulle være et udtryk for en intention om at overtage verdensherredømmet. Det tætteste, den kommer på det, er i en kritik af Israels behandling af palæstinenserne og krigen i Afghanistan. Det er imø. en klar manipulation at udlægge den erklæring som et udtryk for en intention om at overtage verdensherredømmet. Og i den forbindelse mener jeg ikke, at det er at forplumre debatten at fastholde en del af Hedegaards argumentation med et eksempel, som er håndgribeligt - især ikke når det forklares, hvad sammenligningen helt konkret er grundet i.

http://www.oic-oci.org/e…-is-sum.htm

Journalisten stiller også det helt centrale spørgsmål om, hvad Hedegaard egentlig mener i indledningen og lægger dermed op til, at de små bider af Hedegaard-citater, som har været fremme i pressen, og som citeres i indledningen, ikke i sig selv er tilstrækkelige i forhold til en forståelse af Hedegaards holdninger. I stedet skal man gå til kilderne selv, som det vist formuleres.

Halløjet med Bawer og co. er lettere forvirrende og manipulerende, men jeg har først fattet, hvad det egentlig gik ud på efter interviewet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af amorbavian
Haha, jeg sidder og ser interviewet med tossen Hedegaard. Hvis ikke jeg var lidt bekymret for, at han og ligesindede kommer til magten i DK, ville jeg blot trække på skuldrene. Det bliver jo enten Hedegaard & Co. eller Sharia!

Hvornår kom Krasnik tilbage til Deadline?

EDIT: Jeg ser nu Pind og Holdt i USA og er blevet mødt af noget af det værste, jeg nogensinde har set - Pind pumpe jern. Og hvordan kan Holdt have SÅ stærk dansk accent når han vel har brugt halvdelen af sit liv på at snakke engelsk?

EDIT2: Det blev så topper af Pind, der forsøger at synge Break On Through To The Other Side!Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af ca$h
Krasnik er nok kommet til ifbm
http://www.dr.dk/Nyheder…/104116.htm
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af amorbavian
HAHA Hvor er Thor Möger dog dårlig til at lege vært...smh...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Cabra
HAHA Hvor er Thor Möger dog dårlig til at lege vært...smh...

Jeg havde forventet det var endnu værre. Det må også være svært for ham at skulle hænge ud med pøblen.

Gad vide, hvor meget de "tjekker" folk inden de får lov til at deltage? Sidste gang var debatten i nordjylland om omskæring, og jeg havde forventet nogen underholdende svar, men jeg fik primært saglige svar. Gadens parlament!
Skrevet af amorbavian
Det er dog ikke fordi jeg vil svine ham til. Det kræver noget specielt at være TV-vært, så det er ikke overraskende, at han har det svært.

Dog er programmet nonsens. Som om det ikke er ligegyldigt nok at høre på landets politikere...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Cabra
Skrevet af teleduffe
http://politiken.dk/indl…sselskabet/

Hold nu op, Jihad.


Enig.
Jeg håber dog, at Søstrene Krarup bager ham en god dåse tudekiks, så han får lidt at komme videre på...
Skrevet af Kusk
Apropos Gadens Parlament. Er det ikke lidt komisk, man ønsker at lave et program om almindelige menneskers holdninger, når man så samtidig bruger en nedladende titel om samme?
Mvh.
Skrevet af Borger Louis
http://www.information.dk/455252

Hvad er det man siger? Sjælen sidder i øjnene.

LAU går bl.a. ind for en flad, lav skat, et ureguleret pengemarked og fri narko.

Hehe, det sidste lyder så skægt, formuleret på den måde.
Skrevet af Kusk
Hvad er det man siger? Sjælen sidder i øjnene.


Haha, jeg spurgte ham igår, hvorfor han ser så alvorlig ud og med stirrende øjne! Han siger, det er fordi, han ellers ser så Fedtmule-onkel-agtig ud. :)
Mvh.
Skrevet af Goikoetxea
Findes der mennesker som stemmer på en type som ham?

Skræmmende.
Wise Men Say...
Skrevet af Duck
Det må være ham LA-ungdomsformanden der var med i Cordua & Steno på Radio24syv for nogle uger siden. Der kom han til at fremstå spejlblank.
Skrevet af Borger Louis

Haha, jeg spurgte ham igår, hvorfor han ser så alvorlig ud og med stirrende øjne! Han siger, det er fordi, han ellers ser så Fedtmule-onkel-agtig ud. :)


Du spurgte til billedet eller helt generelt? Hvis det er det sidste, har jeg svært ved at købe undskyldningen.
Skrevet af Kusk
Til billedet :)
Mvh.
Skrevet af DanishBhoy
så han ligner Fedtmule IRL?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Mercenary
Den lidt mutte Fedtmule i så fald.

Edit: googlesøgning.
Lose all to save a little
Skrevet af Borger Louis

Findes der mennesker som stemmer på en type som ham?

Skræmmende.De ting han agiterer for opfattes langt hen ad vejen som ekstreme i DK, så det er der ikke grundlag for. Hans fremid ligger tydeligvis i Guds eget land, hvor han kan krydse sværd med Anders Foghs søn. Alternativt kan de lege den leg, hvor det gælder om at stirre længst tid på hinanden uden at blinke.
Skrevet af Okocha
http://jyllands-posten.d…5270049.ece

"Der er gået ”X-Factor” i politikken. Smukke unge kvinder, to af de rømmede fra SF, forførende øjne som en Astrid Krag og flere til. Hvem kan ikke fornemme det helt ned i tæerne? Læber med rødt, som enhver rigtig mand ved, hvad kan bruges til.

Det er stilen blandt de unge kvindelige politikere. Det er det, man vinder mandatet på, når man står over for en lige så uerfaren vælgerskare af unge mennesker, som måske nok har taget sig en ungdoms- eller gymnasiel uddannelse, men uden kvalificeret indhold, fordi staten for længst har lukket luften ud af uddannelsessystemet – hele vejen fra folkeskolen til universitetet."Astrig Krag?!?! Dude, du er fandeme disket.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
annonce
0