Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Igår ville Søren Espersen ud af EU med England med et engelsk nej. Nu vil Tulle en mellemløsning som han TROR England vil få efter et nej. Er der nogen af de EU-kritiske brugere herinde der kan forklare hvad de egentlig mener? Vil man det samme som England uanset hvad det er England vil? Eller har man en egen linje?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af tegnet igen
Jeg tænker alt at Tulle godt ved at han vil få over ordentlig svært ved at få de andre partier med på en folkeafstemning omkring vores medlem skab af EU uanset om England har meldt sig ud eller ej og han siger jo også at vi skal følge England og Espersen siger at melder England sig skal vi også ud så mon ikke en folkeafstemning om EU medlemskabet bliver et krav til Venstre hvis England forlader EU og DF skal være med i regeringen
Skrevet af Slettet(351856201103)
..
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Pibe
Problemet for ethvert parti, ethvert land, der vil modarbejde EU-føderalismen, er selvfølgelig, at EU har enorm leverage, specielt ovf en lille medlemsstat. Næsten uanset hvad der kommer ud af et evt. nej, vil UK´s vej vel være det bedste eller eneste bud på et alternativ.
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg troede at et ja i England ville give en mellemløsning, men nu taler Tulle om en mellemløsning ved et nej. Det er sgu ikke til at forstå, Pibe.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Ingen kan forudsige med nogen stor sikkerhed, hvad løsningen bliver. Edinburgh-aftalen havde folk vel heller ikke set komme, FWIW. EU-toppens egen dagsorden er velkendt - udvidelse, integration og harmonisering for enhver pris. Det er det, man prøver at finde alternativer til. Famlende og i modvind, men som regel med folkelig opbakning.
Skrevet af Forhammeren
mon ikke en folkeafstemning om EU medlemskabet bliver et krav til Venstre hvis England forlader EU og DF skal være med i regeringen

Samme som at sige at DF aldrig bliver et regeringsparti.
Der vil nok være de DF vælgere som synes at partiet skal stille det krav og jeg tror Tulle i sit stille sind håber på at Storbritanien ikke stemmer Leave.

Det vil spare ham for en bunke besvær.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af tegnet igen
Jeg håber sku at den danske befolkning vil følge deres hjerte som danskere og kigge på hvem man har mest til fælles med om det er Englænderne eller om det Tyskere , franskmænd og italienere hvis England melder sig ud af EU. og hvis vi skal til at stemme om vores medlemskab af EU så er jeg helt klart Englænder i mit Hjerte lige som jeg er mere dansker end jeg Europæer i mit hjerte så jeg stemmer os gerne ud af EU
Skrevet af Forhammeren
Vi får kun en folkeafstemning om vores EU medlemskab hvis DF stiller det som ultimatum for at støtte Løkke.

Det skal jeg lige se først før jeg tror på det.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Schelden
Nogle rationelle argumenter, tegnet?
København.
Skrevet af tegnet igen
Har det tyske , franske eller den italienske folk haft mulighed for at stemme om de ville være med i EU ? demokratiet er meget lukket overfor befolkningen i EU i forhold til det som vi kender i Danmark og en af de ting som EU har haft succes med er den internationale kriminalitet er virkelig vokset efter man har givet forbryderne bedre arbejdsbetingelser ved at indføre åbne grænser og fyre tolder og droppe grænse politiet . og hvorfor skulle et fælles EU sprog ikke også på trapper om 20 år ? og mon vi alle sammen ikke også skal være katolikker så EU kan stjæle kirkens værdier. et fælles EU landshold i Fodbold så vil Vi vinde WM hver gang , Nej jeg bliver aldrig Europæere og jeg er alt for glad for at være dansker jeg har intet til fælles med hverken italienere eller franskmænd eller folk fra Ungarn eller Letland " så meget mere Danmark og Meget mindre EU "

Og husk lige der kommer aldrig Dårlige og uventede overraskelser ind igennem bagdøren fra EU
Skrevet af Schelden
Det havde du så ikke.

Tak alligevel.
København.
Skrevet af tegnet igen
Måske ikke hvis man pro EU tilhænger så har man nok en fornemmelse til at fornægte de negative sider omkring udviklingen og fremtiden i EU
Skrevet af Schelden
Jeg efterspurgte rationelle argumenter.

Du brækkede dig.
København.
Skrevet af tegnet igen
det syntes jeg bestemt ikke at jeg gjorde , men jeg nu engang EU modstander og der er bare en masse ting som jeg bryder mig om og som jeg ikke vil være en del men du må da give mig ret i det er da ikke alt hvad EU fortager sig der super godt , men prøv at kigge på EU som menneske og ikke som politiker også se hvad EU har gjort for den almindelige befolkningen i EU også tænk på hvorfor der er så mange mennesker der vender sig imod EU tager de alle sammen fejl ?

Er det forkert at være stolt over at være Dansker ?

og husk jeg brækker mig ikke jeg er kritisk omkring EU på et menneskeligt plan
Skrevet af Slettet(112218201709)
I disse EM-tider, så ville et Brexit måske gavne det engelske landshold.
Så skal klubberne i højere grad bruge engelske spillere, da middelmådige spillere fra EU ikke ville kunne få arbejdstilladelse - det vil kun være cremen - dem der har spillet på deres landshold i et par år + ekstraordinære talenter, som vil kunne få dispensation.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af GF4life
Lige for øjeblikket er der da masser af rationelle argumenter. EU er stort set ikke i stand til at løse noget som helst udenrigspolitisk; flygtningekrise, militærrolle, miljø osv. Ikke engang en fair fordeling af flygtninge i mellem landene har EU været i stand til at vedtage.

Lige så snart det handler om mere end en håbløs forældet langbrugsstøtte som burde afskaffes, kan EU ikke blive enige med sig selv om noget som helst.

Frihandel er i princippet fint nok, men den opgave varetager WTO jo også.
Skrevet af Black Spider
@ Pibe

Så lidt ligegyldigt piveri baseret på en intentionel misforståelse af hvad jeg skrev, som du holder fast i med liv og sjæl, og så en dumsmart tøhø?

Nej, permanent opholdstilladelse er stadigvæk ikke det samme som statsborgerskab. Du kan ikke redde den ved at holde fast i, at de jo trods alt ikke bliver sparket ud nu og her. De må godt blive, så længe de er tilfredse med at være andenrangsborgere, uagtet om de så er nok så danske. For de er jo ikke "rigtige" danskere. Og så er vi tilbage ved ordet "føj".

Og vi er samtidigt helt væk fra dine sjove forsøg på at argumentere for, hvordan man sagtens kan definere "danskhed" i en grad, så man kan lave en skriftlig test for den. Men det er jo nok også ganske intentionelt, mon ikke?
Skrevet af Pibe
Det var dig, som misforstod - bevidst eller ubevidst. Som om manglende skulle medføre udvisning.

Hvilket så i øvrigt ville gælde for Søren Es egen kone.
Skrevet af Pibe
*manglende statsborgerskab
annonce
0