Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
Astrid Krags øjne er da forførende.. Isoleret set.
Skrevet af Okocha
Det synes du jo kun, fordi du er sygt liderlig, Borger. Jeg anerkender ikke, at man kan se isoleret på AK´s øjne.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Borger Louis
Jeg ku´ ikke Astrid. Det vil jeg ikke ha´ siddende på mig!
Skrevet af Mercenary
Enig med Okocha. Der er aldrig nogen der er nået så vidt. Man fikserer på frisuren.
Lose all to save a little
Skrevet af Kusk
Det er stilen blandt de unge kvindelige politikere. Det er det, man vinder mandatet på...


Jeg synes at have set en undersøgelse på, at kvinder såvel som mænd har mest tillid til mænd, når det drejer sig om politik. Noget med, at andre kvinder ser en ung kvinde som en seksuel trussel, mens mange mænd ikke kan tage en ung kvinde alvorligt.

Det er nok heller ikke tilfældigt, at det er Angela Merkel, Thatcher og Golda Meir, der har slået igennem på verdensplan.
Mvh.
Skrevet af Cabra
Kravet mod Trykkefrihedsselskabet er blevet fremsat i et brev fra Jihad Tahas advokat Tyge Trier. Det fremgår, at en del af kravet om 13.425 kroner dækker tabt arbejdsfortjeneste, fordi Jihad Taha på grund af episoden ikke var på arbejde den følgende dag

Haha. Tabt arbejdsfortjeneste! Den får hele armen. Stakkel.
Skrevet af Kusk
Heftig timeløn han har!
Mvh.
Skrevet af Cabra
Hvis han overhovedet har et reelt arbejde ved siden af hans frivillig arbejde. Det må han næsten have.
Skrevet af elendil
Spændende at det vanskeligt udregnede krav indeholder 1, 2, 3, 4 og 5.
fck-medløber.
Skrevet af ChristianH.
Var han ikke studerende?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Duck
Bekymrende så disrespektfuldt Jesper Petersen behandler demokratiet. Han er valgt ind i Folketinget af folk der sympatiserer med SF. Han er ikke valgt ind fordi han er Jesper P, han er valgt ind fordi han stod på SF´s liste.

Hvis han ikke længere kan stå inde for SF, så må han overlade sin plads på tinge til en suppleant. Jeg forstår ikke at det ikke fylder mere i debatten. Ikke fordi det ikke er tilladt, men fordi det er så forkasteligt.
Skrevet af Swordfishtrombone
Det er slemt nok, men dog ikke en Malou Aamund. Hun gik til valg for Ny Alliance, som ville bryde med den såkaldte VKO-blokpolitik. Kort efter valget var hun i Venstre.
-
Skrevet af Not That Duncan
Jeg kan til en grænse godt følge synspunktet. Nok mere, hvis Jesper Petersen havde stillet op under falske forudsætninger, men der er vel ingen, der anklager ham for, at det her hele tiden har været planen. Problemet er jo bare, at alternativet ikke specielt heldigt.

Det kan være ret praktisk, at MF´ere ikke er bundet til ét parti gennem fire år. Eksempelvis er det da ikke specielt demokratisk, hvis man skal fortsætte med at lægge stemmer til en kurs, man slet ikke er enig i. Eksistensen af partierne betyder jo, at man i forvejen har overladt ret meget indflydelse til meget få mennesker i ledelsen. Hvis man gennemførte forslaget vil ledelsen jo kunne anvende eksklusion eller mere indirekte midler til konsekvent at banke deres MF´ere på plads. Og så har man pludselig overladt endnu mere af folkestyret til en lille håndfuld mennesker. Det er ikke nødvendigvis hensigtsmæssigt.

Det er blandt andet derfor det er en god ting med § 56:

"Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere."

Det er ikke et smuthul. Det er en ret vigtig regel, som understøtter det repræsentative demokrati. Det ved den oplyste vælger også, når han/hun sætter sit kryds.
Skrevet af Steve Highway-61
Det er jo grotesk så god presse Bondo har. Tror de vi er idioter?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Swordfishtrombone

Du har ret. Jeg melder mig frivilligt til at straffe Malou. Jeg skal nok hive hende i håret samtidig.

On topic - Jeg så faktisk gerne at man vedtog en lov der sikrede at mandaterne tilhørte partiet, så hvis en eller anden ville skifte parti, så blev mandatet hos partiet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Moller
Det er ikke så ligetil eftersom det jf. Dunkens reference er grundlovsbestemt.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Duck
Hvis man kunne ændre de regler der tillod målmanden at samle en tilbagelægning op, så burde det her også kunne lade sig gøre.
Skrevet af Steve Highway-61
Hvis man har stemt på en SFer uden at vide hvor splittet partiet var ved valget, har man ikke ret til at klage før man åbner øjnene.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Not That Duncan
Hvis man kunne ændre de regler der tillod målmanden at samle en tilbagelægning op, så burde det her også kunne lade sig gøre.

Nogle ting er bare lettere uden at skulle bekymre sig om en demokratisk proces.
Skrevet af Duck
Grum udvikling i England, hvor regeringen forsøger med det gammelkendte konservative trick med at tage fra de fattige og give til de rige.
http://www.guardian.co.u…-government

"Bedroom tax". Lej det værelse ud eller flyt til den et-værelses du ikke kan få.
http://www.independent.c…478898.html

Fattige tosser
http://www.independent.c…553643.html
annonce
0