Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det er da mega godt fundet på. Jeg undrer mig virkelig over dem, som bliver arrige over den slags. Man kan jo - endda uden at motivgranske ud i det utænkelige - argumentere for, at det er en måde at vise, at man gerne vil begge dele. Danmark og islam. Og så tror jeg ikke dem som er blevet mest rasende over dette, tænker over, hvor stor en provokation det faktisk også er over for bogstavtro indenfor islam, at en praktiserende muslim bærer det kristne kors.
Skrevet af Rogosjin
Dannebro skal i øvrigt brændes, det er den korrekte måde at skilde sig af med et gammelt flag, hvis man ikke kan gøre det selv, så skal man pakke det ned og sende det til forbrænding.

Men det er nok bedst ikke at fortælle det til Birthe at alle danske flag bliver brændt.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Pibe
Nu er 12-skalaen selvfølgelig noget vattet ift den gamle med 13, men for en topkarakter skulle man vel have pyntet niqappen med Muhammedtegninger, evt have opstillet en nøgenmodel iført hijab. Altså noget som var egnet til at fremkalde reelle voldstrusler.
Skrevet af Pibe
Anyway, klaphatte er vel også "klippet og syet af dannebrog"
Skrevet af Mr. Spock
»Jeg blev faktisk rigtig vred og forarget, da jeg så det. Jeg mener, at Dannebrog er helligt, og man skal ikke klippe eller sy i flaget. Det er lige så slemt, som hvis de havde brændt det,« siger Birthe Mortensen til Nordjyske.


Fordomstråden crossover - det er præcis sådan noget jeg regner med at læse fra en Birthe Mortensen i et læserbrev i Nordjyske.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Rogosjin
Hun har selvfølgelig helt ret til sine egne grænser for hvad hun finder fornærmene, og det er unægteligt en god demokratisk måde at lade sin utilfredshed komme til udtryk på, men det er selvfølgelig bemærkelsesværdigt at hendes eksempel for anstødelig omgang med flaget indebærer den korrekte måde at håndtere dannebro på, om end jeg er med på at der for hendes indre blik er 2005/6 tv billeder som køre.

Det tyder alt andet lige på at hun, uagtet at hun sikkert elsker flaget, ikke har gidet at gøre sig den ulejlighed det er at lære bare en smule om det.

Angående karakterskaler så er det givetvis til et 12 tal på den nye, men absolut ikke til et 13 på det gamle, noget sådan ville kræve en højere grad af originalitet, og der er de ret mange år efter Fatma Five.

Og nå ja, så er blå blok stadig ved at ødelægge sig selv.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Bosse1983
Jeg lod mig mere provokere af hippien i strikket vest og bukser med svaj, som var i baggrunden af det ene billede. Den går næppe heller uden et krydsforhør om personens latente hang til sodomi, gæster ham den lokale pendant til Crazy Daisy.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
Det valgte tema er vel i øvrigt ret præcist det man ville forvente af tekstillærer v Ungdomsskolen i Bælum / projektmedarbejder v Kunsten i Aalborg, Mette Marie Abildgaard.

Birthe og Mette Marie doing their thing.
Skrevet af Steve Highway-61
Nu ved alle jo at BT i den sag står solid plantet sammen med Birthe. Men ellers havde det da været en god historie.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Jussi
Oldie efterhånden, men alligevel:

https://www.facebook.com/tv2nyhederne/videos/1588319797850321/

Den der higen efter anerkendelse efter at have sagt noget virkeligt grimt, som hun kigger efter.

Hvordan fuck kan man være så nedern et menneske? Godt, hun fandt sin lejr og medmennesker, hun kunne finde genklang i.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Mr. Spock
Undrer mig meget over klapsalverne, men okay, det er DF.

Det er dog stadig unfair og dårlig stil at sammenligne den slags retorik med antisemitisk propaganda fra mellemkrigstiden, gætter jeg på. Man skal ikke lade sig snyde af den identiske tone og ordlyd, det er noget helt andet.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Pibe
Antisemitisme finder man en del af eksempelvis i Frankrig og det bliver ikke ved ordene.
Skrevet af Bosse1983
Thulesen Dahl udtaler, at hun nok godt ved at hun var for generaliserende. Cheanne, et navn der undskylder, udtaler:

»Jeg siger det, fordi det er rigtigt. Det er en del af deres natur, og man ser det i medierne hele tiden. Jeg bor selv på Amagerbro (i København, red.), og jeg tør ikke engang tage en løbetur om aftenen længere. Det er deres natur, og derfor skal de ikke være her.«

Jep, hun ser at generaliseringerne kunne misforstås, så føler det bedst at understrege med rendyrket racisme.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
Henrik Dahl leger økonom.

http://m.b.dk/kommentarer/saadan-sparer-man-ti-mia.-kr.-og-jeg-kunne-blive-ved

Der er ikke så meget at lade Alternativet høre for.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
For hvad enten man bruger gevinsten ved at sætte en stopper for det til skattelettelser, eller til reelle forbedringer af den offentlige service, eller gør begge dele, er det verdens letteste og mest smertefrie måde at anskaffe sig selv en bedre økonomi.

Skørt at ingen har tænkt på det før. Hvad mon Berlingske kunne spare, hvis de undlod at give spalteplads til idioter, vis kompetenceforladte skriblerier ikke skaber nogen intellektuel værdi for læserne? Om man bruger gevinsten på at sætte abonnementspriser ned eller til reelle forbedringer af redaktionen, eller gør begge dele, er det verdens letteste og mest smertefrie måde at anskaffe sig selv en bedre avis.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Faberge
Når jeg bliver diktator/chefredaktør på et stort dagblad, er blogs, klummer og læserbreve det første, der ryger op ad muren. Helt ærligt mand, hvorfor skal alle mulige umulige mennesker mene alt muligt om alt muligt? Hvem er det overhovedet interessant for?
En fisselatte, tak.
Skrevet af Mercenary
Haha, Bosse.

@Faberge

Kan du så ikke starte med Henrik Day Poulsen? Og må jeg ikke være tilstede?
Lose all to save a little
Skrevet af FCK 4EVER
Ro på Faberge...

Der er altså nogle af os hvis hverdag ikke hænger sammen medmindre vi kan finde ud af hvad Kathrine Lilleør mener og tænker om alt mellem himmel og jord.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Frygah2
Kan du så ikke starte med Henrik Day Poulsen? Og må jeg ikke være tilstede?


Beklager, Rune Engelbrecht Larsen må klart være den første, alt imens han messer "Danske Folkepartis skyld!" igen og igen.
Skrevet af Moller
Henrik Dahl skriver mange dumme ting, men det værste er sgu, at han flere gange skriver "Jeg er ved løbe tør for plads".

Altså Henrik Dahl sidder inde med en hokus pokus-formular, der så let som ingenting kan redde det danske samfund for adskillige milliarder, men han har ikke lige tid og plads til at gå i dybden med det.

Så bliver det ikke dummere.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce
0