Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Han er bestemt en mixed bag, men den her var sjov, synes jeg.

http://finans.dk/finans/politik/ECE8512918/henrik-dahl-den-kreative-klasses-klassekamp-udplyndrer-den-almindelige-loenmodtager/?ctxref=ext

Du kan så sige, at han selv ofte har ernæret sig ved varm luft og projektmageri.
Skrevet af Jussi
Den der måde, hun, efter den idiotiske udtalelse, higer efter anerkendelse på fra de rigtigt voksne - åh, hvor er det godt.

Jeg stemmer sgu DF næste gang.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Kaffe
Nye Borgerlige er lidt mere dit segment, Jussi.
Niddets arkivar
Skrevet af Steve Highway-61
Svenskerne er jo ikke racister i nær sammen grad som os, Pibe. Det er du vel ikke i tvivl om. De tager desuden kvoteflygtninge.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23563533.ab

En del af vores racisme skyldes vores størrelse der gør at vi har svært ved at overskue fremmedelementer. En anden del skyldes at der var en advokat i 70´erne der kedede sig i sit advokatimperium og havde brug for tidsfordriv der så blev til en national psykose... du ved ... the devil will find work for idle hands to do. Boe viser det meget fint i filmen ... hvis Spies bare ikke havde slået hånden af ham, så havde Pia K idag været en stakkel, der tørrede røv på ældre i Gentofte og delt flyverblade ud i Vangede og befolkningen havde været lidt mere i harmoni.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af C.D
Hvor Jeanne er klasse 4 eller?

Jah.

Dahl er trods alt ph.d og har skrevet bøger med et vist niveau (tænker ikke på romanen), så vi er næppe ovre i en reinkarneret indianerdreng eller en Ulla Sandbæk, der blev overrasket over, at syrere har mobiltelefon.

Men det er i sociologi ;)

Du har naturligvis ret, men hold kæft hvor skriver han bare mange dumme ting. Særligt når han forsøger at kloge sig på økonomi, går det som oftest helt galt. Man skulle ellers tro, at hans udgangspunkt for at udtale sig om i hvert fald behavioral economics var til stede.
Skrevet af Steve Highway-61
Henrik Dahl blev sur over at han blev frosset ude af inderkredsen i Socialdemokratiet og så besluttede han at bekrige dem fra en eller anden tilfældig valgt politisk platform.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Jussi
Jeg fik faktisk sådan en hvid skjorte med smalle blå striber forleden til min fødselsdag, Kaffe, så jeg er bestemt på vej.

Gør også mit for allerede nu at fryse JSN ud af mit hood.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Pibe
Jeg synes snarere, han lyder som en præstesøn fra Skærbæk, hjemvendt. Han har i øvrigt været på kant med flere grupper. Sociologerne så rødt, senere forfatterne...

Ja, Sverige tager imod rub og stub og betaler prisen. Face it, det er DFs fortjeneste, at Danmark ikke står i samme vanvittige situation. Men hvis man er DFer eller samarbejder med dem, som S gør, er man åbenbart racist. Det er den definition, jeg simpelthen ikke fatter. Altså, uanstændig = "den der ikke ønsker svenske tilstande".
Skrevet af Steve Highway-61
Nej, helt konkret blev han droppet af Helle T. Det nager ham stadig. Kender hans bror gennem en fælles god ven.

Prøv at hør hvad Mogensen sagde mellem linjerne igår. Man kan sige hvad som helst om udlændinge idag. I morgen klapper de alle sammen af hende du nævnte. Synes du det er ok at have hendes generaliserende holdninger? Og Mogensen har ret, det går kun en vej og det er ligesom Danmark efter anden verdenskrig. Vi er uden moral i krisetider. Dødsstraf med tilbagevirkende kraft med Højesterets accept og behandlingen af tyske soldater og børn efter krigen. Jeg ændrer jo ikke holdning det har du ret i, så det er op til folk som dig swingvoters, der kan ræsonnere og vælge side upartisk, at sige stop inden Vermund Black Mamba får id´et i flertallet til at gå amok. Din restriktive og formentlig saglige modstand mod udlændinge bliver jo misbrugt af racister til et helt andet formål. Det var moralen i Iron Sky. Palin og nazisterne ender op sammen. Så du må sige stop så I ikke ender i kanen med den nye Eva Braun. Er du klar over det? Og er du parat til det? Lars Løkke prøver jo at dæmme op for DF i disse spørgsmål og holde fast i konventionerne, men du er jo uden tvivl mere rabiat end ham, så hvordan vil du undgå ragnarok?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Jeg tror der har sneget sig lidt spids nøgenhat op i nettet sammen med kantarellerne på sidste svampejagt, Steve. Jeg anbefaler at smide det hele ud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
@Pibe

Sidste artikel med Dahl, er næsten dummere end den i Berlingeren. Den er helt sikkert fantastisk at citere, når den intellektuelle middelklasse, bestående af nu hjemløse halvfemserradikale og SF-afhoppere, der i dagens politiske landskab ikke ved hvilket ben de skal stå på, sidder ved spisebordet efter parmiddagen og spytter prætentiøst i en halvsløj Pinot. Jeg kan foretstille mig at en variant af nedenstående tager kegler, i skabsnationalistisk plenum;

»Der vil opstå et illegalt arbejdsmarked, hvor folk forsvinder ind. Du får en økonomisk model, som du kan kalde den kriminelt parasitære samfundsmodel. Det er kriminelt parasitært, fordi du snyder med offentlige ydelser, laver sort arbejde og småkriminalitet.«
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Faberge
Hold da ellers helt kæft. Manden har fået udgivet adskillige bøger herunder en roman, men han skriver jo som en brækket arm. Det er næsten værre end Flemming tofts Tour de France-klummer: http://sport.tv2.dk/2009-07-03-tofts-klumme-skide-skaldede-bjerg
En fisselatte, tak.
Skrevet af krusjer1
Kan I linke til artiklen?
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af Pibe
Der er her så tale om et interview, retfærdigvis.

Det var mere de første afsnit om projektmageri i det offentlige - "iværksætteri" a la Alternativet - jeg synes var sjov (ja, ok, høhø).

Men i øvrigt forekommer det da nærmest sandsynligt, at asylindvandringen medfører mere sort arbejde end hvidt, i betragtning af den ekstremt lave erhvervsfrekvens hos asylansøgerne.

Skrevet af Pibe
Steve, fiat justitia, pereat mundus - lad anstændigheden og konventionerne råde, om så det medfører svenske tilstande.

Skrevet af Bosse1983

Men i øvrigt forekommer det da nærmest sandsynligt, at asylindvandringen medfører mere sort arbejde end hvidt, i betragtning af den ekstremt lave erhvervsfrekvens hos asylansøgerne.


Og alligevel:

http://www.b.dk/nationalt/saadan-arbejder-danskerne-sort

Du vil vel argumentere med, at så må de oplagt ernære sig ved mere kriminalitet, parasitterne.

Videre kan man naturligvis klage over det usolidariske i at arbejde sort, især hvis man modtager ydelser ved siden af, men betydningen for dansk økonomi er jo blæst op omkring en normativ tilgang, mens den faktiske betydning af at penge i cirkulation springer et moms og skatteled over, er ganske begrænset, i det store billede.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Faberge
Perfekt eksempel på fuldstændig ligegyldige meninger, der absolut skal udtrykkes i klummer - signeret debatredaktøren (!) på Politiken: http://politiken.dk/debat/profiler/giese/ECE3393585/derfor-har-jeg-altid-hadet-bridget-jones/

So fucking what, hvad du mener om Bridget Jones og chick flicks og hvad ved jeg. Hvad skal nogen som helst bruge det til? Gør det nogen stærkere eller klogere?

Dog! I dette tilfælde er der i det mindste lidt underholdningsværdi i skriblerierne, når skribenten brokker sig over Bridget Jones navlepilleri - tilsyneladende uden blik for, at egen klumme er udtryk for helt ekstrem navlepilleri.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Steve Highway-61
Pibe, så hvor står du, hvis du skulle droppe din 80´er ironi?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
Ift. hvad? Jeg synes, man skulle afvise folk ved grænsen. Man kunne da godt tage en gruppe kvoteflygtninge årligt, helt klart at foretrække, men ikke så længe folk kan møde op selv og gør det i så rigelige mængder.

Om tonen er god eller dårlig er mig ligegyldigt, for så vidt som en god tone ikke forhindrer, at de nødvendige stramninger gennemføres.

Bosse, ja, når ikke pengene bringes ud af cirkulation gennem Western Union.

Off topic, hvem går til frisøren med en forventning om at blive klippet skatte/momsfrit? Måske en pigeting.

Skrevet af Duck
Som bladets husfeminist har Ditte Giese et kæmpe publikum på Politiken. Det vækker jævnligt stor jubel og debat i det segment, når hun skriver et eller andet om fx feminisme eller faderskabssager (eller Bridget Jones). Den typiske bold-læser er måske ikke lige i hendes umiddelbare målgruppe, men der er ingen tvivl om, at Giese skriver godt, selvom det selvfølgelig står en frit for at være uenig med hende.

Derudover forstår jeg måske ikke helt, hvordan hendes i dette tilfælde apolitiske kronik, overhovedet afføder kritik i politik-tråden.
annonce
0