Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
DF begynder jo bare at sige det, de altid har ment. Du bliver aldrig dansk, hvis du har ikke nordeuropæisk blod i årerne. Du skal være genetisk dansk. Nyrup havde ret - de blir aldrig stuerene. Men de har været dygtige til at spille med fordækte kort. Ulven i fåreklæder, klicheerne står i kø.

Der må snart være nogle "almindelige" borgerlige som siger fra overfor dette galimatias?


Du har nok rigtig regnet den ud, ligesom dengang med de syriske læger.

Anyway, i så fald skulle elevrådsformanden med den danske mor jo være home free, i det mindste.

Skrevet af MikkelF
Nogen der har hørt om dette ´koncept´:

https://egohumanisterne.dk/

?

Af Kristian Tørning, der er ph.d og lektor på DMJ og folketingskandidat for DF.

’Egohumanisterne’ er en løst koblet heterogen gruppe af etniske danskere, der er illoyale over for det danske folk og tanken om Danmark som en selvstændig nation […] Egohumanismen gemmer sig primært i nogle rituelle sociale interaktioner og bag egohumanisternes destruktive kommunikationsstrategi. I forhold til andre ideologier er egohumanismen speciel, fordi den ikke har noget ideologisk hovedværk, hvor dens tanker systematisk og eksplicit er formuleret. Egohumanisterne har ikke noget manifest, og ideologien er således delvist camoufleret.


Det lyder som et noget fordomsfuldt og generaliserende værk (hvilket er fordomsfuldt og generaliserende at antyde...).
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af C.D
Skrevet af Kaffe
Problemet er ikke Tørning. Problemet er asylimmigrationen. Elsk ham, og luk grænsen, eller acceptér svenske tilstande. Og husk, at antisemitismen, den voldelige, er stor blandt immigranterne.
Niddets arkivar
Skrevet af MikkelF
Jeg stødte netop på Tørning i endnu en Twitter-fadæse.

Jeg skulle bare høre, om bogen besad nogle læseværdige pointer eller om det bare er (endnu) et mavesurt angreb på den "frelste venstrefløj".

Tørning er jo tilsyneladende veluddannet og velformuleret, men fremtoner samtidig ret uheldig på bl.a. Twitter. Jeg undres over denne diskrepans.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af repos
Det er vel talrige eksempler på veluddannede idioter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mercenary
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Tørning er jo tilsyneladende veluddannet og velformuleret, men fremtoner samtidig ret uheldig på bl.a. Twitter. Jeg undres over denne diskrepans.

De små ph.d´er handler jo ikke så meget om intellekt, som de handler om vedholdenhed.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
Sødt af dig på sådan en lørdag aften, kaffe.

Glem ikke de franske tilstande, dog. Evt. engelske, belgiske.

Skrevet af Kaffe
Jeg ville bare lige se, om jeg kunne replicere din retorik uden specifikt at nævne dit navn. Mission accomplished.
I øvrigt vil jeg kalde det dejligt, at det ikke kun er mig, der synes, at du er sød, men at det går begge veje.

Du har helt ret i det med Frankrig og Belgien, og du bringer da også af og til disse i spil, men jeg mener at have iagttaget, at du oftest tyr til Sverige!, når du opstiller disse dikotomier, hvor man skal vælge mellem Venligboerne eller Michael Tørning, sådan populært sagt.

Nu ved jeg godt, at jeg er en sarkastisk pik, og at du sikkert synes, at det er irriterende, hvilket er ret forståeligt, men er det ikke ret meget essensen af din argumentation, at man for at slippe for Cheannes og Daniel Carlsens vederstyggeligheder, hvis man altså synes, at deres udtalte racisme er usmagelig (her lader du til ikke at være så sart), er tvunget til at lukke grænsen; altså implementere deres politik?
Niddets arkivar
Skrevet af GF4life
http://mobil.dr.dk/smartphone/#artikel/nyheder/penge/inhabile-politikere-enhedslisten-kalder-tre-ministre-i-samraad

En ekspert udtaler at det sandsynligvis ikke får konsekvenser. Så tror da fanden at politikerleden ikke har været højere i 25 år.
Skrevet af repos
Jeg er mere rystet over, at journalisten bruget udtrykket "vandtætte skodder". Det hedder skotter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Hvor er det dog dejligt at se DR nyhederne, som flot viser, hvor mange spændende problemstillinger befolkningen møder til dagligt.

Først et herligt livsbekræftende indslag om et nyt madmarked i Århus, hvor de unge og mellemklassen kan brænde deres skillinger af på "Jamon" gris fra et lille landsted vest for Valencia.

Derefter et herligt livsbekræftende indslag om en kines med dansk statsborgerskab der bliver ramt af kontanthjælpsloftet. Hun skal nok ikke have så meget grisekød.

Til sidst et herligt livsbekræftende indslag om ponyer. Besøgsponyer! Disse tager ud og besøger plejehjem, hvor gamle og svagelige kan nyde samværet med disse betragtige kommende suppekøkkeningridienser. Mon ikke den føromtalte kines snart ønsker sig hen til et sted i verden, hvor hun kan få besøg af ponyer.

What a time to live in a konkurrencestat.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Black Spider
Livsbekræftende? Det er umuligt at komme udenom, at primært Venstre har smidt som minimum 30 mia ud i nærmeste kloak efter diverse skandaler i SKAT og sandsynligvis en del mere end det.

Venstre har været primus motor i et køb af F-35´ere, og om man er enig eller uenig, så er det et faktum at vi har estimeret prisen noget lavere end alle andre, som køber de fly, og vi har endvidere valgt ikke at have ekstern revision på vores betalingsmodel. Er man bare en anelse kynisk, så kan man vel roligt regne med en grim overraskelse om nogle år.

Oven i det har Venstre valgt at bruge en milliard på at rykke rundt med en række offentligt ansatte, bare for at rykke rundt. Om man er enig eller uenig i projektet, så er det et faktum, at det ikke var tidspresserende og at det helt problemfrit kunne være udskudt indtil et tidspunkt, hvor mere kritiske projekter er håndteret.

Og nu klager Venstre så over, at der angiveligt mangler 6 mia i Socialdemokraternes planer. Partiet som har smidt så ufatteligt mange penge ud tuder over elendige 6 mia, som måske og måske ikke mangler i en plan. Og det er så åbenbart et stort og vigtigt emne.

Vi har en situation, hvor danskere er på integrationsydelse i eget land, hvor førtidspensionen de fakto er afskaffet så diverse vrag og syge folk ender på kontanthjælp i stedet, og hvor man derefter skærer kontanthjælpen for at "motivere" folk til at arbejde, helt blind for at man lige har sparket et utal af folk, som arbejdsmarkedet ikke har nogen som helst brug for, over på kontanthjælp.

Og i den situation ævler man om elendige seks milliarder, der måske og måske ikke mangler, i en plan som alligevel næppe nogensinde bliver realiseret.

Den slags er så rigeligt "livsbekræftende", at jeg slet ikke behøver søde historier fra DR om omvandrende suppefyld som besøgsdyr på plejehjem.
Skrevet af Bosse1983
Er dit gulfiskeperspektiv udtryk for en bevidst fordrejning af fakta eller bare det tragiske alternativ, BS? Skats refusioner af udbytteskat har især kørt siden 2010/11. At Venstre, som kun har siddet i regering en lille del af denne periode, skal bære hele, eller bare det primære ansvar for at den praksis har kunne udfolde sig, lugter af selektiv vælger-logik. Den danske vælger er dum som et ubagt brød, hvilket illustreres her og desværre kan du liste lige så mange økonomiske flop op under de rødes seneste periode. Særlig eksplosionen med negativ moms er jo sket under 3 SF´ere på skatteministerposten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Black Spider
Skats refusioner af udbytteskat har især kørt siden 2010/11. At Venstre, som kun har siddet i regering en lille del af denne periode, skal bære hele, eller bare det primære ansvar for at den praksis har kunne udfolde sig, lugter af selektiv vælger-logik.

Ja, det har "især" kørt siden 2010, så fejlen der gjorde det muligt er jo først opstået med den røde regering i 2011. Fantastisk logik.

Venstre har været drivkræften i regeringer i 4 ud af 15 år siden 2001. Der har været et lille afbræk med en forvirret SRSF (og senere SR) regering, som ikke havde styr på en skid og umiddelbart virkede til at bruge mere tid på intern positionering end på faktisk at regere. Selvfølgelig kan man insistere på, at det totalt er deres skyld, at de ikke fik rettet op på SKAT, men hvorfor var SKAT ikke velfungerende i forvejen? Det er jo ikke først i 2011, at SKAT begyndte at gå i stykker.

Den danske vælger er dum som et ubagt brød, hvilket illustreres her

Hvad af det jeg sagde var forkert? Eller er jeg bare dum, fordi jeg ser de samme fakta som dig og kommer frem til en anden konklusion? Er det niveauet, du er nede på?

og desværre kan du liste lige så mange økonomiske flop op under de rødes seneste periode.

Det kan man sagtens, og vi kan sagtens bruge et par indlæg på at svine dem hæder og ære fra, hvis du synes. De røde var elendige og burde aldrig være blevet valgt. Og jeg har ikke de store forhåbninger om, at Mette-Morten med Circus Elbæk, Skipper og Dyhr som parlamentarisk grundlag vil være en forbedring.

Men hvad vi har af alternativer er et lidt andet emne end hvor godt den nuværende regering gør det, selv om jeg da gerne medgiver, at manglen på et tilnærmelsesvist anstændigt alternativ til nuværende regering også kunne være nævnt i foregående indlæg.

Det er jo i den grad livsbekræftende at tænke over, at vi har fået det så godt, at vi helt tanketomt vælger ubrugelige tosser ind til at regere over os, og når disse tosser så demonstrerer deres manglende kompetence, så kvitterer vi ved at vælge dem ind endnu en gang. Hov, det var faktisk livsbekræftende og ikke bare ironisk livsbekræftende. Pis!
Skrevet af Bosse1983
Ja, det har "især" kørt siden 2010, så fejlen der gjorde det muligt er jo først opstået med den røde regering i 2011. Fantastisk logik.

Nej, BS. Refusion af udbytteskat er såmænd heller ikke noget der blev opfundet i 2010 og der er ikke tale om ændring i lovpraksis. Det er rutiner under Skat som har været problemet, så det er ikke noget Venstre har kreeret. Smuthullet er bare blevet udnyttet i den periode, særlig fordi Skat gjorde det mulig at søge med en enkelt blanket og nærmest nedlagde kontrol-enheden. Der har siddet en håndfuld røde skatteministre, som ikke har opdaget udvikligen og/eller ignoreret de meldinger de har fået.

http://finans.dk/finans/vaerktoejer/article7966112.ece/BINARY/Revisionsresum%C3%A9%20fra%20Skatteministeriet%20Intern%20Revision%202013

Venstre har været drivkræften i regeringer i 4 ud af 15 år siden 2001. Der har været et lille afbræk med en forvirret SRSF (og senere SR) regering, som ikke havde styr på en skid og umiddelbart virkede til at bruge mere tid på intern positionering end på faktisk at regere. Selvfølgelig kan man insistere på, at det totalt er deres skyld, at de ikke fik rettet op på SKAT, men hvorfor var SKAT ikke velfungerende i forvejen? Det er jo ikke først i 2011, at SKAT begyndte at gå i stykker.

Hvornår har Skat nogensinde været velfungerende? Igen, rutiner og praksis i Skat vedtages ikke på regeringsniveau. Som rapporten jeg linker til viser, kunne man jo eventuelt have taget fat i det i 2013, men det er tilsyneladende en undskyldende faktor, at der var cirkus på venstrefløjen i regeringsperioden. Skat var jo i stykker da de overtog, og når man har travlt med ligegyldige interne stridigheder, er det således godkendt at broderparten af svindlen foretages ret under næsen på en. Man kan bare sende aben videre efter end periode.

Men hvad vi har af alternativer er et lidt andet emne end hvor godt den nuværende regering gør det, selv om jeg da gerne medgiver, at manglen på et tilnærmelsesvist anstændigt alternativ til nuværende regering også kunne være nævnt i foregående indlæg.

Humlen er den, at venstrefløjen havde 4 år til at opdage problemerne, og sætte prop i Skat. Det der var en lind strøm da de overtog, endte som en tsunami af lort på 4 år, men de har ikke ansvar? De må føre blå politik fordi der ikke er råd til andet og må lave halvsløje aftaler om Dong, fordi man ikke kan finde penge, og samtidig fosser pengene ud af Skat, mens alle advarselslamper blinker. Hvordan går det an?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Black Spider
Så årsagen til, at jeg er dum som ubagt brød, er at jeg ikke holder rød blok primært ansvarlige for et problem, som egentlig var opstået under VK, fordi de røde jo trods alt kunne have gjort noget ved det, men i stedet var mere optagede af internt ævl og kævl end af at gøre deres arbejde. Er det nogenlunde korrekt opsummeret?

Jeg er i øvrigt ikke uenig i din vurdering af daværende røde regering. Den var håbløs og jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har påstået andet. Men det ændrer ikke rigtigt på, at det der for alvor slog fejl, var noget som blev bygget op under mange års relativt stabil VK-regering, og det vi bebrejder rød blok for, er ikke at have ødelagt SKAT, men at de ikke var opmærksomme på hvor ødelagt SKAT var, og at de ikke gjorde behandling af problemet til top-prioritet. At de lod en cancer udvikle sig og slå patienten ihjel.

Og en anden ting er, at hvis du føler, at det afgørende i mit oprindelige indlæg var mængden af penge Venstre har smidt ud, så fangede du ikke rigtigt essensen.

Et parti som gladeligt har smidt penge ud på ingenting anklager et andet parti for at underfinansiere en plan som aldrig bliver til noget, alt imens folk røvrendt af begge partier nu bliver dobbelt-røvrendt for at motivere dem til at komme i et arbejde, der ikke eksisterer, uden at reaktionen fra de centrale aktører er ret meget andet end et træk på skulderen over de konsekvenser, deres handlinger rent faktisk har.

Kald mig dum, kald mig naiv, kald mig en retarderet guldfisk med bodega-bøvede holdninger, men den slags ligegyldighed irriterer mig altså. Og nej, kritikken er ikke begrænset til blå blok.
Skrevet af Duck
http://www.dr.dk/nyheder/politik/enhedslisten-pia-kjaersgaard-naermer-sig-magtmisbrug

- I mange andre parlamenter har man europaflaget hængende. Det ville også pynte her, men det kan være, at det kommer ved en senere lejlighed, siger Morten Østergaard.


Tro på det, Morten Østergaard. EU-flaget i Folketinget.

Tænk engang partout at SKULLE være uenig med alt, hvad DF gør. Det må være lidt trættende i længden.
Skrevet af OC
Tro på det, Morten Østergaard. EU-flaget i Folketinget.


Jeg forestiller mig umiddelbart, at sådan et flot pastelmaleri af Merkel ville være mere passende.
I hvert fald slet ikke stædigt-tonedøvt, overhovedet.
La prende Vecino.
annonce
0