Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tegnet igen
EU flaget kunne det passende hænge ude på toiletterne så hvis der var nogen havde lyst kunne de tørre røv i det ville muligheden være til stede der er jo stadigvæk nogle i vores samfund som er danskere og ikke aktive EU borger
Skrevet af Pibe
Subtle trolling fra Pia K alligevel.
Skrevet af Pibe
Jeg ville bare lige se, om jeg kunne replicere din retorik uden specifikt at nævne dit navn. Mission accomplished.
I øvrigt vil jeg kalde det dejligt, at det ikke kun er mig, der synes, at du er sød, men at det går begge veje.

Du har helt ret i det med Frankrig og Belgien, og du bringer da også af og til disse i spil, men jeg mener at have iagttaget, at du oftest tyr til Sverige!, når du opstiller disse dikotomier, hvor man skal vælge mellem Venligboerne eller Michael Tørning, sådan populært sagt.

Nu ved jeg godt, at jeg er en sarkastisk pik, og at du sikkert synes, at det er irriterende, hvilket er ret forståeligt, men er det ikke ret meget essensen af din argumentation, at man for at slippe for Cheannes og Daniel Carlsens vederstyggeligheder, hvis man altså synes, at deres udtalte racisme er usmagelig (her lader du til ikke at være så sart), er tvunget til at lukke grænsen; altså implementere deres politik?


Søde Kaffe

Du ramte ikke helt ved siden af jo, men jeg plejer vist at sige for det første, at tonens niveau i sig selv er ligegyldig mht. samfundets integrationsevne (se Sverige! hvor tonen er upåklagelig og integrationen elendig), og for det andet, at Cheanne og Tørning-typerne er en slags biprodukt, ikke i sig selv ønskværdige. Mahmoud og Jens Phillip fra EL Ungdom hjælper ikke nogen saglig debat på vej heller btw. Men i et ævle-demokrati som det danske følger en masse unødvendig debat med nødvendige politiske beslutninger. Modsat fx i Singapore, hvor Muhammedtegningerne ikke må trykkes, men hvis udlændingepolitik på den anden side er designet mhp assimilation og økonomisk fremgang.Skrevet af Pibe
https://www.information.dk/debat/2016/10/dr-ansvar-racisme-trives-paa-sendeflade

Så er der dem, der mener, at NB og DF skal ud af studiet, så Tarek Hussein og Nationalpartiet har fri platform. Altså Nationalpartiet, der vil forbyde religionskritik i form af tegninger. Tarek Hussein, der påstår, at integrationen går strålende.. under henvisning til en rapport fra Rockwool-fonden, som viser det modsatte.
Skrevet af Jerikov
Pias trolling kunne løftes, hvis hun havde ophængt A grotesque old woman af Matsys. Og bag regeringen hans The Moneylender and his Wife.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Halil
Nogle boligejere på linjen?

Noa Redington ejer nok et par stykker.

Han skal vel også have en lille to´er på Vesterbro til sin elsker.


edit:

Jarl Kakadue og halsåbningen på skjorten er ikke bedste venner. Det ser lidt mærkeligt ud, når man har en fed hals.

Politisk kommentatorævleri er lettere fascinerende. Man kommer automatisk til at søge mod havnekanten.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Faberge
Altså, hvis man endelig vil dekorere folketingssalen kunne man så ikke finde på noget lidt mere fantasifuldt end et flag? Købe noget af en anerkendt kunstner eller et eller andet. Fx dette Jeff Koons-værk: https://40.media.tumblr.com/edf731f4fcfbcc7158c95ae1d721f8e7/tumblr_n9pv5h4GQR1tgnruyo1_1280.jpg
En fisselatte, tak.
Skrevet af Kaffe
Et værk af Max Uwe Max ville være fedt.
Hvorfor hader du danske kunstnere, Faberge?
Niddets arkivar
Skrevet af Pibe
Et rotationsprincip med Superflexplakaten, når nu venstrefløjen føler sig utilpas ved Dannebrog.

EL: Noget Elmgreen og dragseth. Eller et portræt af Anne Marie Helger, hvis de gamle bestemmer. Eller en eller anden menstruationsinstallation. Mulighederne er mange, 99% af alle kunstnere venstreorienterede.

Radikale: EU er min bro´.

Å: Noget Uffe har købt i Norse eller Weekday.

LA: Seier må have en masse bras fra foyeren hos Saxo bank.

Konservative: Brian står for det


Skrevet af Pibe
Halil, du lyder næsten lidt henad Steve. Og så under deadline.
Skrevet af Faberge
Jeg synes, du overfortolker, Kaffe. Jeg hader bestemt ikke danske kunstnere, men jeg mener, at Jeff Koons-værket kunne være en smuk homage til vores amerikanske allierede.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Bosse1983
Jeg synes det er et glimrende tiltag. Det handler om at få distraheret Folketinget fra vigtigere sager hurtigst muligt. Det er som at se katte der jager en laser-pointer. Nogle hyler op om signal-værdien, mens andre igen føler det er en mulighed for at snakke dekor og generel indretning i salen og på Borgen.

http://asset.dr.dk/imagescaler/?file=/images/article/2016/10/03/xborg_dannebrog_folketingssal_00090310_0.jpeg&server=www.dr.dk&w=620&h=349&scaleAfter=crop&quality=75&ratio=16-9

Christian Juhl holder sund afstand, velvidende at visse blodsugere går op i flammer, hvis de kommer for tæt på et kors.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det kan også blive for fjollet indimellem. Hvis ikke der kan hænge et dannebrog i det danske folketing, hvor skulle det så hænge?
Man behøver ikke være nationalist for at være glad for sit land, eller sit flag. For Christian Juul var det da også en oplagt mulighed på at tage flaget og danskheden til sig, fremfor at tænke "dansk flag = Racisme og småborgerlighed". Hvis man brokker sig over at DF ofte forsøger at tage patent på danskhed, så lad da være med at få det til at virke som om at der nærmest er noget galt i at være dansker, og at være glad for Danmark. For så bliver det jo netop DF der får lov til at definere hvornår, og hvorfor man er dansk. Og det er påtrods af at de fleste vel også mener der er mere til danskhed end svinekød og rød/hvid-ternede duge.

Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes s´gu heller ikke, der er noget odiøst at hænge et Dannebrog i Folketinget - og jeg er ikke engang dansk. Skal der dog ikke hænges mindre færøske og grønlandske flag op i samme ombæring?

Forslaget med at hænge et EU-flag er i øvrigt fjollet. Jeg er for så vidt pro-EU, men dens flag skal hænge steder, hvor det giver mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Will
Forslaget med at hænge et EU-flag er i øvrigt fjollet. Jeg er for så vidt pro-EU, men dens flag skal hænge steder, hvor det giver mening.


En stor del af den danske lovgivning, der går igennem Folketinget, er jo direktivtimplementering, så det giver da fint mening med et lille flag med en masse gule stjerner, der i størrelsen svarer til den procentandel som direktivimplementering udgør af samtlige lovforslag, så dvs. omkring 1/3 af Pias dannebrog.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, for det forstår den gennemsnitlige borger jo ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BayernMunchen
Skal der dog ikke hænges mindre færøske og grønlandske flag op i samme ombæring?


Så må de sikre sig i, at det bliver det korrekte flag, som bliver hejst op. ;) http://www.dr.dk/nyheder/indland/ups-farverne-er-forkerte-paa-flere-faeroeske-flag
http://i.imgur.com/GKvU3Y6.png
Skrevet af Pibe
Hehe, for det forstår den gennemsnitlige borger jo ;)Det gør han/hun nemlig, hvorfor det fx blev et Nej, da EU-partierne ville afskaffe retsforbeholdet og gøre Schengen overstatslig m.v. i ly af en tilslutning til Europol.

Så giver det bedre mening med Dannebrog i stedet for et EU-flag - det der (trods alt) samler befolkningen og ikke deler den.
Skrevet af Bløde babser
Løkke vil lempe på perioden hvor man kan komme i uføre ved at køre med hash i blodet.
Det er da lidt mærkeligt i forhold til hele vores hash debat. Her legitimerer man jo brud på narkoloven. I praksis har man måske gjort det hele vejen gennem, da folk "kun" har fået frataget deres kørerkort, mens man ikke har forfulgt den bagvedliggende forbrydelse.
Rent teknisk har jeg ikke noget problem med ændringen, men rent signalmæssigt syntes jeg det er underligt at man med den ene hånd vil være hårde overfor den organiserede gruppering der lever af hashhandel, mens man med den anden signalerer at man syntes det er et ganske harmløst lovbrud.
Hvis man syntes det, skulle man da arbejde seriøst for en frigivelse.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Krook
Det er en regelændring man har skreget efter i lang tid, og mener at have set den skulle være på vej allerede tidligere i år.

I dag straffer man folk for at køre med hash i blodet lang tid efter de er påvirket af det. Det svarer til at du kan straffes for spritkørsel fordi du var fuld for 2 uger siden, en lettere absurd straf.

Jeg er ikke videre tosset med hashrygning, men synes nu det er ret fornuftigt at man kun straffer folk for at køre i påvirket tilstand hvis de rent faktisk har gjort det.
annonce
0