Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(320937202705)
@SoccerMAniac

Hvordan kan man være imod at forbyde mænd i daginstitutionerne når vi nu ved mænd proportionelt i højere grad forgriber sig på børn?!!Igen, for prins knud - vold og trusler er ulovligt i DK allerede. Der vil altid være nogle der falder igennem, med mindre man laver alvorlige indgreb i den personlige frihed. Det er frihedens pris. Hvis man er så villig til at gi´ køb på friheden for så lidt som problemet vitterligt er, så har man ikke nogen principper man kan klynge sig til næste gang fascister kommer rendende.
Skrevet af SoccerManiac
Disco Quinn: Mr123 kalder mig en fascist fordi jeg er imod kvindeundertrykkelse.

Som samfund med holdninger plantet i demokratiske værdier vil det være en forgæves kamp at kæmpe mod en verdensopfattelse som Mr123. Hvordan skulle jeg nogensinde kunne argumentere imod Burkaen når oppositionen udråber mig som fascist? Hvordan skulle et demokratisk samfund nogensinde kunne argumenter imod Mr123 der åbenlyst henter argumenter fra en helt anden hylde?

Der har været mange input fra undertrykte kvinder i bl.a. Afghanistan der har vist at kvinder i burka har været undertrykt af ægtemænd. Der er sågar vidnesbyrd om ægtemænd der har fremskaffet en hurtig skilsmisse, ved at hævde at hustruen iklædt burka var utro. Taliban hængte straks kvinden på en offentlig plads. Hun blev ikke hørt om ægtemandens påstand var korrekt.

Argumenter som sådan vil ikke passe Mr123. Derfor vil han ikke acceptere dette.
Skrevet af Slettet(100659192308)
" Mr123 kalder mig en fascist fordi jeg er imod kvindeundertrykkelse."

Og hvorfor skal jeg stå på mål for, hvad Mr123 skriver?

Det er dybt godnat at Danmarks liberale parti og LA kan støtte sådan en omgang bræk. At S og Mette F bare følger DF i røven kan overraske ingen, de ved jo ikke engang selv hvad de mener. Forhelvede venstre er så splittet at de ikke engang vil kalde det for et burka forbud, mon ikke de skulle tage sig lidt sammen i det lorte parti.

Jeg mener som skrevet før her i tråden, at man sagtens kunne undlade et burka forbud. Fjern alt offentlig støtte, og du kan selvfølgelig heller ikke få et arbejde med sådan en på.

Ville kvinderne blive hjemme? Måske. Men familierne ville mangle pengene, og det kunne evt få dem på andre tanker.

Og hvad der sker i Afghanistan rager mig, vi er vist nok i Danmark.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(320937202705)
@SM

Mr123 kalder mig en fascist fordi jeg er imod kvindeundertrykkelse.Ja, klart, tvisten omkring loven handler i bund og grund om hvorvidt man er for eller imod kvindeundertrykkelse. C´mon, det tror du jo ikke et øjeblik selv på.
Skrevet af SoccerManiac
Ikke-en-bot: Hvordan kan man være imod at forbyde mænd i daginstitutionerne når vi nu ved mænd proportionelt i højere grad forgriber sig på børn?!!

Jeg ser intet sammenhæng mellem det jeg skriver og det du skriver.

Generelt siger daginstitutionerne at der mangler mandlige pædagoger. Åbenbart mangler mange børn mandlige udfordringer/idoler.

Det er jeg ikke uenig i. Drengebørn skal have en mandlig spejlbillede. Det både hjemme og i børnehave/SFO. Pædagogerne mener det samme.

Jeg mener der er en fællesskab mellem dreng/mand, som kvinder ikke kan erstatte. Drenge der vokser op i et hjem uden en mandlig rollemodel, har jeg også min egen opfattelse af hvordan drengen udvikler sig til. Men den har jeg ikke givet udtryk for i denne tråd.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Så du går ind for pædofili. Got it.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Soccer: Jeg kalder dig fascist fordi du har fascistiske holdninger. Så let er det.

Jeg vil dog gerne ændre det til skabs-fascist.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af repos
Drenge der vokser op i et hjem uden en mandlig rollemodel, har jeg også min egen opfattelse af hvordan drengen udvikler sig til. Men den har jeg ikke givet udtryk for i denne tråd.

Det vil jeg ellers gerne høre?
Er det homokortet, du trækker her?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SoccerManiac
Jeg tror vi er enige langt hen af vejen, Disco Q.

Personer tildækket vil få det svært ved at få job. Det giver ingen mening at disse skal belønnes af samfundet for at vægre sig mod arbejde gennem påklædningen.

Samfundet er jo dig og mig. Jeg gider ikke betale for at en kvinde indsvøbt i burka skal kunne opretholde eksistensens med påberåbelse i en religion jeg i bedste fald anser som tåbelig.

Er kvinden rask må man klare sig selv - der er min holdning.

Men kan vi lade stå til uden et forbud? Indtil videre har det ikke virket - din holdning er at man skal fjerne støtten. Der er ikke langt mellem din holdning og et forbud.


Skrevet af Slettet(100659192308)
SM

Det er nu meget let, så længe du ikke begår noget ulovligt eller skader andre. Så kan du faktisk gøre lige hvad du vil, du kan gå i crocs, burka eller nøgen rundt. Staten skal ikke blande sig i sådan noget, og de skal slet ikke lovgive om det.

Og der er kæmpe forskel fra min holdning til et forbud.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af SoccerManiac
repos; Er du bøsse så er det homokortet jeg trækker. Jeg gider ikke at du sidder og savler.

Nej, det er bare min opfattelse at børn har brug for en mor og en far. Forældrene udstikker hver en rolle som børn kan bruge efter min mening.

Dermed ikke sagt at single-forældre ikke kan gøre det ligeså godt. Er den ene af forældrene ikke interesseret i børnene er det bedre at denne ikke er med.
Skrevet af repos
Er du bøsse så er det homokortet jeg trækker. Jeg gider ikke at du sidder og savler.

Jeg var såmænd bare interesseret i at høre din mening om børn, der vokser op hos en enlig mor.
Jeg kan ikke se, hvordan min seksualitet er interessant i den sammenhæng.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SoccerManiac
Disco Quinn: Jeg kan godt lide din holdning. Jeg synes også at alle skulle kunne gå rundt i crocs, burka eller nøgen såfremt de kan klare sig selv.

For jeg vil ikke betale for det gennem min skat. Min skat skal gå til skoler, alderdomshjem, sygehuse m.m. hvor det giver mening. Det giver absolut ikke mening at en rask kvinde i burka ikke kan bestride et job af religiøse årsager.
Skrevet af SoccerManiac
repos: Det kan jeg heller ikke, men du trak jo homokortet.
Skrevet af SoccerManiac
Ikke-en-bot: Jeg gider ikke svare på dit bavl. Du er vel intelligent nok til at se det er bavl, selvom jeg ikke tror du er det.
Skrevet af repos
@ Soccer

Nej, jeg spurgte ind til, om det var din teori omkring drenge, der er vokset op hos en enlig mor.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SoccerManiac
Repos: Nej, du antydede jeg var homofob, jeg antydede du var bøsse.

I bund og grund var det ikke-en-bot der trak pædofilikortet i en debat om burka. Som jeg skrev til ikke-en-bot giver det ingen mening, og det gør det stadig ikke.

Min holdning til at børn har bedst af at vokse op i en familie bestående af en far, mor og børn står jeg fast ved.

Men er én af forældrene ikke en rollemodel, vil en enlig forældre være et bedre valg, det er jeg ikke uenig i.
Skrevet af hodja
Hvornår er en forælder ikke en rollemodel?
Skrevet af repos
Min holdning til at børn har bedst af at vokse op i en familie bestående af en far, mor og børn står jeg fast ved.

Øh, det er der næppe mange, der er uenige i.
Du gav specifikt udtryk for, at du havde en mening om drenge, der vokser op hos en enlig mor.

Det vil jeg gerne høre nærmere om, og om det mon havde noget at gøre med homoseksualitet. Det er vel ikke at anklage dig for homofobi.
Siden du hentydede specifikt til drenge, så slog tanken mig, at det kunne være noget omkring homoseksualitet.

Du kan jo bare gøre rede for din mening, så slipper jeg for at gætte.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0