Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Det er muligt, at det ikke er sådan direkte ideologisk, Sir, men så er det da i hvert fald et spørgsmål om holdninger og dermed ikke IQ, vil jeg mene.
Jeg er fx relativt kvik og går samtidig ind for en stærk reduktion af privatbilisme i byerne. Jeg synes, at biler ødelægger vældigt meget. Ikke kun fordi de larmer og forurener, men også - og nok egentlig mest - fordi de fylder helt vildt meget; både når de skal køre, og når de skal parkeres. Det er uæstetisk, og så er det godt nok upraktisk, at et enkelt menneske, der transporter sig i byen skal fylde det samme som, hvad skal vi sige, 7 ikkebilister.
Hvad angår timing, er det da rigtigt, at det kan gøres mere eller mindre smart. Samtidig er der for mig at se ingen tvivl om, at den samlede, færdige løsning umuligt kan implementeres på én gang, hvorfor man må beslutte, hvor man ønsker at starte. Endvidere har en kommune kun begrænsede muligheder uden Folketinget. Derfor må man, såfremt man ønsker at gøre noget som helst, rykke på det, man kan. Jeg er så også tilhænger af lukningen af Nørrebrogade, og jeg håber virkelig, at et nyt beboerinitiativ i det kvarter, hvor jeg driver forretning, kommer til at munde ud i en lukning af vejen og langt færre parkeringspladser. Men det siger da sig selv, at det samtidig skal være muligt at drive forretning i byen.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Pibe og KimTell,

KimTell: årsagen til "urolighederne" mod Støjbjerg er Islam.

Mig: hvordan retfærdiggør du den påstand?

KimTell: Islam er voldens religion.

Mig: Det er ikke tydeligt, eftersom enorme Muslimske befolkninger bor i lande med en voldskriminalitetsrate der er sammenlignelig med den danske, og i nogle tilfælde lavere. Som bonus nævnes det så at der er masser af e.g. Kristne lande, der har en forfærdelig voldsrate. Der er ikke nogen tydelig sammenhæng mellem Islam og vold.

KimTell+Pibe: Jamen hvorfor flygter de så til DK, hvis det nu er så dejligt i de lande?

Det kan der være mange forskellige grund til, og det behøver ikke at have noget med volden i hjemlandet at gøre. Det kan selvfølgelig også være at det land de flygter fra er plaget af vold. Men da det ikke er et udbredt fænomen blandt muslimske lande, antyder dette netop at det ikke er Islam der er årsagen til volden, men noget andet.

Skrevet af Slettet(320937202705)
@Pibe

Ok, så ville det måske bedre kunne gå, hvis kim sagde, at islam i den form den i almindelighed praktiseres i de lande, hvorfra vi modtager flygtninge, er en tilstrækkelig, men ikke nødvendig betingelse.


Det ville være en rimelig fucking dum påstand, eftersom det kun kræver en eneste ikke-voldelig muslim fra de lande for at modbevise påstanden om at Islam er en tilstrækkelig betingelse for vold.

Skrevet af Slettet(412118201009)
Ikke en bot

Jeg konstatere at:

1) Langt de fleste migranter kommer fra mena-landene.

(Besynderligt, at migranterne fra mena-landene ikke søger beskyttelse i de fredelige lande der tilmed tilbyder muslimske værdier i rigt mål, og fritager disse fra den livsfarlige og dyre rejse over havet)

2) Muslimer i Danmark er perverst overrepræsenteret i statistikker omhandlende vold.

3) Shia og sunni repræsenterer på udmærket vis tilgangen.

Hvorvidt det er en drive by debat, og hvorvidt du gider deltage i den, er selvfølgelig op til dig.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
repos

Ja.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
KimTell,

Du påstår at Islam gør folk voldelige. Når jeg påviser at det ikke er tilfældet skal du død pine 1) trække din påstand tilbage, eller 2) argumentere for at din påstand alligevel er sand, på trods af min invending. Du gør ingen af delene i dit indlæg, og du deltager dermed ikke i debatten. Den mest naturlige antagelse er at du ikke har noget modsvar, og blot forsøger snige dig udenom fordi det er for omkostningsfuldt for dig at afvige fra din fordomsfuldhed. Du er dermed irrationel. Du har tilsyneladende et irrationelt behov for at fastholde at Muslimer er voldelige. Der afslører irrationel fordumsfuldhed overfor Muslimer. Det er vist det man kalder Xenofobi på nydansk

Skrevet af Slettet(412118201009)
Ved kommunalvalget i 2013 forsøgte enhedslisten sig med et par muslimske kandidater.

Den muslimske kandidat i Helsingør mente at alle kinesere skulle brændes.

En ligeledes muslimsk kandidat på Fyn, sammenlignede homoseksuelle med dyr.

Det var de skarpeste kandidater enhedslisten kunne skrabe sammen blandt potentielle muslimske kandidater. Imponerende!

Noget for Dybvaaaad? Natholdet?
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Jeg er med Kaffe, men min motivation er lidt anderledes. I Norge betaler du bompenge alle steder. Jeg synes man skal hæve prisen pr. gennemkørsel til type kr. 100, så vi kan få fattigrøve i deres grimme biler af vejen og ud af byen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af SoccerManiac
Ikke-en-bot: Hvorfor pokker slår du ikke bare op i statistikken?

Fra Danmarks statistik:
Når der bliver begået kriminalitet i Danmark, er det i 82 procent af tilfældene personer af dansk oprindelse, der står bag.
Men indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande ligger - som tidligere år - højt i kriminalitetsstatistikkerne over dømte personer, viser den årlige rapport ´Indvandrere i Danmark´, som Danmarks Statistik netop har udgivet.


Mænd fra Libanon, det tidligere Jugoslavien og Marokko er de mest kriminelle i Danmark. Deres kriminalitet er dobbelt så stor som kriminaliteten blandt hele den mandlige befolkning.


Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der oplyser, at mandlige andengenerationsindvandrere fra ikke-vestlige lande er den mest kriminelle gruppe i landet.


Når det gælder overtrædelser af straffeloven, har efterkommerne af indvandrere fra ikke-vestlige lande et kriminalitets-niveau, der er 152 procent højere end hele den mandlige befolkning.


Og TV2 fra 2016:
Antallet af sigtelser rejst mod udenlandske kriminelle er mere end fordoblet siden 2009. Stigningen har været konsekvent år for år og kulminerede i 2015 med 12.566 sigtelser.


Det eneste jeg søgte på var kriminalitet begået af indvandrere.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@SM,

Jeg tror ikke du helt har overblik over diskussion. Kunne du evt. forholde dig til et konkret indlæg (gerne med citat), så jeg kan se hvilke påstande du er uenig i?

Skrevet af SoccerManiac
Ikke-en-bot:
Du påstår at Islam gør folk voldelige. Når jeg påviser at det ikke er tilfældet skal du død pine 1) trække din påstand tilbage, eller 2) argumentere for at din påstand alligevel er sand, på trods af min invending.


Nu kunne jeg godt tage fejl og indvandrerne fra Libanon og Marokko, som dominerer statistikken, er jøder og kristne. Men af én eller anden grund tror jeg de er muslimer.

Iøvrigt:
Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der oplyser, at mandlige andengenerationsindvandrere fra ikke-vestlige lande er den mest kriminelle gruppe i landet.


Her kunne jeg også tage fejl og de mandlige andengenerationsindvandrere er efterkommere fra Kina og Indien. Men jeg er overbevist om der er tale om andengenerationsindvandrere fra muslimske lande.

Skrevet af Slettet(320937202705)
@SM,

Så, du har ikke overblik over diskussionen. Tjek evt. det første indlæg på denne side, hvor jeg opridser debatten.

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=221024&start=14310#4854467
Skrevet af Kaffe
Jamen enig, Bosse. Nu er jeg jo selv ved at komme til penge, så jeg hader ikke rige mennesker længere.
Pibe, Pink, Kim, SM og mange flere har i øvrigt efterhånden fået mig overbevist om, at det er muselmændenes skyld det hele, så jeg har også fundet et erstatningsobjekt for min modvilje.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(412118201009)
Soccermaniac

Det dér med rationale, statistik og virkelighed er bare enormt den-korte-avis agtigt.

Hellere noget socialkonstruktivisme hvor alle bare kan være alt, og hvor hvad som helst Kan blive til hvad som helst.
Det betyder nemlig, at man kan betegne tilbagestående individer fra en voldsideologi, som sådan nogle vildt fredelige mennesker der er vildt imod kvindeundertrykkelse og elsker homoseksuelle, demokrati, ytringsfrihed og jøder.
FREM for alt
Skrevet af SoccerManiac
Må jeg i den forbindelse lige rette fokus på nogle nyheder fra de sidste 3-4 uger oplyst på TV2-Lorry:

En 90-årig kvinde i en beskyttet bolig blev udsat for hjemmerøveri af 3 ikke-etniske danskere. Ofret har oplyst de talte gebrokkent dansk.
De 3 perler fortsatte festaftenen med endnu et hjemmerøveri hos en 86-årig pensionist samme aften.

En ung dansk mand, der hævede penge i et automat, blev overfaldet af en gruppe mænd med anden etnisk baggrund. Udover at stjæle hans penge trampede de gentagne gange den unge danske mand i hovedet selvom han afleverede de hævede penge.

En ung dansk mand blev overfaldet på et S-togstation af 4 mænd med anden etnisk baggrund på grund af den danske mand under armen bar en bærbar computer som overfaldsmændene ville have. Den danske mand blev gentagne gange sparket i hovedet.

Gad vide om disse ofre har samme synspunkt som de venstreorienterede i denne håbløse tråd og mener det er samfundets skyld at de stakkels overfaldsmænd er tvunget til at overfalde danskere?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ikke en bot

Du anfører at der »kan være flere forskellige årsager« til at migranter tager den dyre, lange og livsfarlige rejse til Danmark.

Interessant synspunkt. Kan du begrunde det?
Hvorfor Danmark? Hvorfor fravalg af mellemøsten?
FREM for alt
Skrevet af Slettet(351856201103)
Hvorfor fravalg af mellemøsten?


https://www.b.dk/verden/655.000-doede-under-irak-krigen

"Ifølge rapporten har 655.000 irakere mistet livet, siden amerikanske styrker i marts 2003 invaderede landet. Det svarer til, at 2,5 procent af den irakiske befolkning - eller en ud af 40 irakere - er omkommet, oplyser flere udenlandske nyhedsbureauer."
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Slettet(320937202705)
@KimTell,

SM forholder sig ikke til diskussionen, så jeg kan ikke lige se hvorfor du roser ham for at slynge statistik ud der ikke rigtig piller relaterer sig til emnet.

Du - KimTell - påstår at Islam gør folk voldelige. Det har jeg påpeget ikke er tilfældet, da Muslimske lande i det store hele har en relativt lav voldsrate. At migranter i DK, der kommer fra Muslimske lande er overrepræsenterede i statistikkerne er overhovedet ikke tilstrækkeligt til at påvide den sammenhæng mellem vold og Islam som du påstår findes. Der er dog en korrelation i DK! Jovist, men so what?

Hvad har det forresten med socialkonstruktivisme at gøre?

Forresten - det var en socialdemokrat der omtalte det med Kinesere du tilskrev enhedslisten. Konstruktion KimTell? Og selvom Muslimer har en tendens til at være anti-homo, så forholder det sig også sådan for DF´ere, hvis vi skal generalisere:
https://piopio.dk/dfs-mest-vanvittige-angreb-pa-homoseksuelle/

Du anfører at der »kan være flere forskellige årsager« til at migranter tager den dyre, lange og livsfarlige rejse til Danmark.

Interessant synspunkt. Kan du begrunde det?
Hvorfor Danmark? Hvorfor fravalg af mellemøsten?


Flugt fra krig, fattigdom/arbejdsløshed, vold, samt at visse olielande lukker grænsen for dem. Men forhold dig nu til at Muslimske lande har lav voldskriminalitet, gider du ikke? Lad være med at afspore debatten yderligere med alle de spørgsmål du selv kunne svare på hvis du tænkte dig lidt om.

Men lad mig gætte: du ignorerer 99% af mit indlæg, og fyrer bare nye påstande af, og stiller flere spørgsmål uden direkte relevans for debatten, ik?
Skrevet af Kaffe
Pibe?
Var lige nu ikke er godt tidspunkt at demonstrere, at der selv for dig er en grænse for, hvad du kan enten acceptere i tavshed eller aktivt forsvare?
Du kan da ikke blive ved, når det, dine kampfæller skriver, er sådan noget forbandet utilstedeligt, forløjet svineri, som Kim og SM præsterer her, kan du?
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(412118201009)
SoccerManiac

Eksemplerne er meget retvisende, og tegner et billede vi har set gennem 20-25 år.

I den periode har de massive problemer været støt stigende, og vi nærmer os svenske tilstande.
Destinationen kender vi, men ankomsttiden er uvist.

FREM for alt
annonce
0