Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

Godt at se at du på vej mod fordums styrke.

Selvfølgelig ingen substans, men høj underholdningsværdi.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Henrik Qvortrup og andre, mere end antyder at Løkke kørte et dobbeltspil i fredags, og solgte DF og LA to forskellige versioner af de faktiske forhold i jernindustrien.

Det kan blive yderligere en sten i skoen på den hårdt prøvede, dysfunktionelle blok.

Efter 2 1/2 år uden nævneværdige borgerlige resultater, er krisen tæt på at være total.

Løkke skal nærmest tangere sig selv, a la miraklet i Odense i 2014, hvis den gordiske knude skal arte sig.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(351856201103)
LA råber op, får en en eller anden symbolsk sænkning af en skat i bunden, og endnu en sænkning af registreringsafgiften. Måske et eller andet med DR hvor både LA og DF kan være med. Anders Samuelsen er glad for at være minister, og han er gået all-in på, at LA ville få meget mere ud af, at være i regering end uden for. Også selvom det var tydeligt for enhver, at det ikke ville blive tilfældet. Rent strategisk var det et retarderet valg, og den eneste forskel var at man nu var tvunget til at stemme for en række tiltag man ikke nødvendigvis er enige i.
Måske Løkke ofrer en af de bløde ministerier, det kunne eksempelvis være ligestillings/fiskeriminister, forskningsminister, offentlig innovation eller måske miljøminister, så Anders kan give en af vennerne en tiltrængt ministerløn og ikke mindst ministerpension.

Hvis LA vælter regeringen, så er de færdige som gårdsangere. Men det er sgu også svært at være liberalt parti i en regering med to konservative partier, og et konservativt støtteparti. Både V, K og O kan leve med udlændingestramninger, men LA har kun skattepolitiken at markedsføre sig på. Selvom både K og V gerne vil være med, så er det bare ikke nok når alt alligevel skal igennem DF.

Næsten synd for Danmarks bedst kvalificerede udenrigsminister nogensinde, at han kan risikere at skulle ofre sin ministerstol for at sikre sine principper. Heldigvis, så har han jo ikke rigtigt noget problem med at ændre lidt i sine overbevisninger, så mon ikke han falder til patten. Igen. Og mon ikke vi skal igennem det samme cirkus næste år. Igen.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Sir , moderator
Men hvad fanden er det også de idioter fra DF vil. Hele præmissen om at man ikke kan have bedre velfærd og skattelettelser er jeg fandme også træt af.

Synes denne leder ramte spot on:

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE10112690/svar-udbedes-kristian-thulesen-dahl/

Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
Hele præmissen om at man ikke kan have bedre velfærd og skattelettelser er jeg fandme også træt af.


Det var sleske Dan Jørgensen, LA og sikkert også Morten Østergård enige om igår i debatten - Det drejer sig om prioriteringer(Som direktøren fra en bix fik sagt igår).

Som skrevet på et par sider tilbage: Mindre bureaukrati(aka. mindre kontrol og DJØF folk) og mere fokus på varme hænder - Det var de alle enige om!

Men det bliver sikkert blot ved snakken.

Iøvrigt, vedrørende budgetter osv, så snakkede jeg med en fra et større teleselskab i DK. Det var et ikke helt ukendt fænomen(det har vi også tidligere skrevet om), at en kommune sidst på året lavede en bestilling på f.eks. 1000 nye iphones. For at få brugt det budgetterede...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Hele præmissen omkring velfærd er jo i sig selv latterlig. DF og deres lavtbegavede og lavtlønnede vælgere, behandler det som et håndterbart gode, hvor man kan få mere eller mindre velfærd i posen, og ens egen mængde af velfærd er en del af et nulsumsspil, som fungerer lidt som pakkeleg til jul, med samme uciviliserede opførsel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Vi er som helhed i gang med at afskaffe os selv på længere sigt.


Isoleret bedømt på denne tråd er det måske bedst sådan.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Bosse1983
Konklusionen blev jo, Halil, at fordi folk ikke kan bruge det rigtig og med ret motivation, er udlicitering og effektivisering ikke godt. Man kan så spørge hvad nisserne skal med en iPhone. Præmisserne er jo omtrent de samme for teknologi.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Løkke var anskudt da han satte sig i stolen i juni 2015.

3. juni 2014 var kulminationen på en stribe v-valgnederlag, og ethvert barn ved at manden er færdig i dansk toppolitik, hvis rød blok vinder det kommende valg.

K udnyttede en historisk svag statsminister, da man hældte Eva Kjer af brættet.

LA tvang sig ind i ministerbilerne, via krav om skattelettelser.

Nu har DF tænkt sig angribe den anskudte statsminister, der gjorde ondt værre, da han indgik i aftalen afstemningerne om retsforbeholdet.

Løkke er før dømt ude, men har præsteret små mirakler.
Noget tyder på at han skal levere et større et af slagsen, hvis han agter at være statsminister på den den anden side af juni 2019.
FREM for alt
Skrevet af Halil
at fordi folk ikke kan bruge det rigtig og med ret motivation, er udlicitering og effektivisering ikke godt.


Hæhæ, det er fjollet.

Min erfaring med mere effektive indkøb er, at det er en voldsom pædagogisk udfordring.

Folk sidder fast i vaner og de er ofte fordyrende(f.eks et, nærmest, venskabeligt forhold til en salgskonsulent eller lign. fra et firma). Desuden kan folk ikke lide at få tvunget ting ned over hovedet.

Det er ret så spændende.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sir C

Havde jeg været i JP´s sko, havde jeg nok skruet en smule ned for den CEPOS-agenda der gennemsyrer spørgsmålene.
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Ja, og så handler det jo om, at når man går nogle kroner under budgetrammen fortjener man at fyre dem af. Sidste oplevede jeg en afdeling der prøvede at købe ny firmahytte til omkring kr. 4,2 mio., som de ansatte så kunne låne. Den blev fanget før det skete, men til stor opstandelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Duck
DF og deres lavtbegavede og lavtlønnede vælgere


Du mangler, at de er ikke-stuerene, inhumane, egoistiske, xenofobiske, racistiske kældermennesker. Det er noget sjusk.
Skrevet af Halil
Ja, og så handler det jo om, at når man går nogle kroner under budgetrammen fortjener man at fyre dem af.


Jeps. Det er en lidt speciel logik omend naturlig. Det er ikke kun i det offentlige det sker.

Men i det offentlige er det lidt anderledes da det er MINE fucking skillinger der bliver brugt!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(412118201009)
Enhedslisten, alternativet, SF, og RV´s eksistens, bygger på vælgere med en udsøgt naivitet og en mageløs uvidenhed, i uskøn forening.

Dog med den nuance, at de radikale har forstået at masseindvandringen er uløseligt knyttet til en afskaffelse af velfærdssamfundet.

Venstrefløjen ønsker at udvide det offentlige forbrug med eksorbitante milliardbeløb, sideløbende med en massiv indvandring!

Herudover har vi de »anstændige borgerlige,« der har udviklet en logik der ligner det fata morgana vi ser på venstrefløjen.
Her er mantraet; masseindvandring og skattelettelser.

En lidt aparte trekant, der naturligvis støttes af flere erhvervsledere, der selvsagt gerne ser det lavtlønspotentiale, indvandring fra visse områder repræsenterer.
FREM for alt
Skrevet af repos
Enhedslisten, alternativet, SF, og RV´s eksistens, bygger på vælgere med en udsøgt naivitet og en mageløs uvidenhed, i uskøn forening.

Ellers også er man bare pisseligeglad med indvandringen, og prioriterer andre ting.
Det er faktisk en mulighed.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(412118201009)
repos

»Prioriterer andre ting...«
Det er jo så lige det der ikke er råd til.
Det viste tiden med Thorning, med al uønskelig tydelighed.

Når man ønsker at det offentlige forbrug skal stige voldsomt, virker det ikke uhæmmet intelligent at allokere ethvert råderum (og mere end det) på indvandring.


Den erkendelse har man dog gjort sig i det radikale venstre.

Man kan, sjovt nok, ikke bruge pengene mere end én gang.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(351856201103)
Men hvad fanden er det også de idioter fra DF vil. Hele præmissen om at man ikke kan have bedre velfærd og skattelettelser er jeg fandme også træt af.


Først og fremmest tror jeg, at de mange mandater er lidt en hæmsko for DF, da de ikke længere kan leve på "bare" at få en grænsebom og så være ligeglade med fordelingspolitikken. Det har tidligere været tilfældet hvor man gerne er gået med til det ene VK-forslag efter det andet, for så tilgengæld at få lidt stramninger den anden vej. Nu har de dog så mange mandater, at de vel først og fremmest er nødt til at vise de ikke bare er til salg for småtterier, men at de også gerne vil være med til at sætte dagsordenen på det økonomiske område.

Dernæst tror jeg, at Thulesen-Dahl og en række andre DF´ere finder en personlig glæde i at pisse LA´erne af, og aktivt går efter at underminere dem. Jeg tror også, at Anders Samuelsen (og måske også de andre LA´ere) lidt overvurderer LA´s betydning for regeringen. For selvom de er regeringsparti, så har de (måske lidt som EL) ikke noget alternativ. LA får jo aldrig deres politik igennem med oppositionen, noget DF til gengæld ikke har problemer med. Det har de da også gjort med bl.a. togfonden. Derudover er LAs politik bare ikke populær nok til, at regeringen vil sætte sit liv på højkant. Hvis spørgsmålet kommer ned til topskatlettelser, eller en eller anden aftale om at sende x antal flygtninge hjem, så taber LA.

Jeg forstår sagtens, at Anders og vennerne er pisse trætte af den situation de står i. Det er da også (og det mener jeg oprigtigt) for latterligt, at man har indgået en aftale regeringspartierne imellem, og når det så kommer til stykket, så har K og V ikke noget problem med at løbe fra den. Det virker i hvert fald ikke til, at man hos hverken V eller K gør det store for at presse DF´erne til at give LA et kødben eller to. Tværtimod forsøger Løkke tilsyneladende at få LA´erne til at rette ind, og så forsøge at finde en løsning senere. En løsning der dog næppe kommer i sidste ende, fordi DF ikke forpligter sig til noget som helst.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Slettet(412118201009)
Mr123

»Lidt stramninger...«

Vi gik fra 15-20.000 i de glade SR-dage, til ca 1500 under Fogh.

Spørgsmålet er, om vi havde ramt svenske tilstande, såfremt de radikale var fortsat som landets reelle magthavere.
Det gik forbløffende tjept med at banke tallet op, da Thorning (læs Vestager) overtog nøglerne i 2015.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(351856201103)
Men de er jo kommet pletvis. Det har ofte været sådan at VK fik en eller anden aftale igennem, og som tillæg var der så en stramning eller to. Det skete ikke over natten, men over mange aftaler. Derfor "lidt".
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
annonce
0