Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
I øvrigt var det vist Villy S, der opfandt "fis hjem".
Skrevet af amorbavian
Hvis citatet omkring "fis hjem" er opfundet, saa er det godt nok userioest, at Politiken naevner det i artiklen (fra i gaar) omkring kronikken.

"a clear and present danger"

Det kan man da sagtens udlede. Hvis det ikke var tilfaelde, ville der ikke vaere en grund (ifoelge hende) til at hive det tunge skyts frem. Jeg forstaar udtrykket, eller meningen af den i Politiken, som vaerende en kritik af en person, der raaber om en fare el. et problem uden at komme med en loesning paa det.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Pibe
Det er næppe sådan, Albright har ment det, men det er måske fint at kunne namedroppe hende i sådan en leder (i know.. det er sommer).


Hvis citatet omkring "fis hjem" er opfundet, saa er det godt nok userioest, at Politiken naevner det i artiklen (fra i gaar) omkring kronikken.


Du kan mene, kommentaren er useriøs, jeg konstaterer bare, at Villy er uenig.

Skrevet af Duck
Amalie Kestler med et forsøg på at slå budbringeren ihjel. Sikke uventet fra Politikens side.
Skrevet af amorbavian
Aaahhh Pibe, du mente det som, at Villy er ophavsmanden og ikke som, at han paastod, at hun havde sagt det. My bad, men din saetning er fandeme nem at misforstaa.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Pibe
Det er jo sommertid, så man vrøvler lidt.
Skrevet af Sir , moderator
Og det gør hende Amalie i stor stil. Pinlig leder.
Dette er en signatur.
Skrevet af lanesrA
@ Boldsen

Jeg synes faktisk det begynder at luge af brand, såfremt de ting der fremkommer i hendes kronik rent faktisk passer... ...og 64% går ind for indskrænkelse af vores ytringsfrihed...


64% går ind for indskrænkelse af vores ytringsfrihed? Er det nu igen denne "os" imod "dem" retorik?

Det er meget nemt at lege chokkeret over disse tal, uden egentlig at studse over hvad disse tal dækker over. Hvad menes der med indskænkelse af ytringsfrihed? Fordi hvis dette spøgsmål stilles til en "almindelig dansker" kan jeg love dig for at resultatet ikke bliver meget anderledes. Et godt eksempel på dette er Racisme paragraffen, som netop DF og andre liberale fortalere prøver på at afskaffe fordi den "indskænker ytringsfriheden". Med andre ord - Den højt besunget danske Grundlov indskrænker vores ytringsfrihed. Der er en masse "almindelige danskere" der gerne vil beholde Racisme-paragraffen ergo de også går ind for indskrænkelse af ytringsfriheden. Eller hvad?

Ammitzbøl fra LA fik skrevet end støtte-erklæring tidligere idag til IS´s kronik, hvori han understreger at indvandrere der har noget imod den danske måde at gøre tingene på kan bare forlade landet.
Hvorfor er det nu lige igen at en "almindelig dansker" har ret til at kritisere systemet og kræve ændringer (bare tag LA som eksempel) men "ikke-almindelige danskere" ikke har den ret? Er det demokrati?
Skrevet af Royal Arsenal
Nu når vi snakker ytringsfrihed: http://www.youtube.com/w…yXIB-0PBY9A

Spændende debat mellem 2 politikere, hvis holdninger fører til mange uenigheder.
Skrevet af Pibe
Det er ret vildt, hvor irriterende man kan være.

Jeg tænker selvfølgelig på ordstyreren.
Skrevet af Matias
Zenia Stampe er god. Hende og hendes mand, Martin Lyngbo, går ind for flerkoneri. De bruger ganske vist det modsatte eksempel (hvorfor må en kvinde ikke have flere mænd, hvis det passer hende?), som udgangspunkt for de kulturændringer, der stille og roligt er ved at vinde indpas her til lands, (selvfølgelig) velvidende, at det i langt, langt, langt størstedelen af den slags ægteskabskonstruktioner, er flere kvinder der deles om en mand. Ligeledes er de imod forbud for arrangerede ægteskaber, hvilket bl.a. begrundes i, at familien (og hermed må naturligvis forstås den traditionelle og ikke mindst traditionsbundne) godt kan træffe de beslutninger for deres børn. De har, gennem absurdliberale idéer, bøjet sig for konservatismen. For det skal der lyde dem en stor tak.
Skrevet af Pibe
De har lært det i Danmark.

Skrevet af Matias
Det har de. I aller højeste grad.
Skrevet af Okocha
Engang jeg kom cyklende ad Nørrebrogade måtte jeg sænke farten, da der foran mig cyklede to kvinder, der fandt det passende at konversere side om side. Den slags gør mig arrig. I det jeg kom nærmere, gik det op for mig, at den ene af dem var Zenia Stampe.

En anden gang, på vej ned af rullertrapperne i metroen på Nørreport, måtte jeg stoppe op, fordi der foran på trappen stod en kvinde med to mindre børn, en i hver hånd, som blokerede for min videre færden. Kvinden? Magrethe Vestager.

Jeg hader de Radikale.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Borger Louis
Politikere på cykel er noget af det mest danske, vi har. Så tys, Okocha.
Skrevet af Razz
Nok er det de radikale vi taler om, men ligefrem at sammenligne det med alménnyttigt arbejde at arbejde for de radikale er nok at stramme den.

- Det er jo en, der arbejder sammen MED mig og ikke under mig, og vedkommende kan jo gå ud af døren, når han eller hun vil. Det, der er attraktivt ved det her, er, at folk får lov til at gøre en forskel, og det synes jeg, er et godt tilbud. En spejderleder eller en håndboldtræner får da heller ikke løn, siger hun.


BT´s artikel om den unge mand er dog populistisk journalistik af værste skuffe.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Matias
Jamen Okocha og Borger Louis, det er ingen kritik af De Radikale - tværtimod - så jeres blod behøver ikke være i kog over indlægget. Vi stemmer vist alle tre på dem, og jeg er sådan set blot glad for, at de ønsker det samme samfund, som mig (om end formuleret på mere spiselig måde).
Skrevet af Borger Louis
Jeg stemmer ikke på De Radikale, Matias. Og din nye samfundsorden skal jeg ikke fedtes ind i. Jeg vil bare hygge mig og være sarkastisk resten af tilværelsen. Thats it.
Skrevet af Pibe
Lige nu er en stor del af den samlede journaliststand på Roskilde Festival. Ca. 2000 akkrediterede danske journalister forventes at dække arrangement. 2000!!! Tænk engang, hvor nærværende EU kunne blive, hvis 2000 journalister tog 4 dage til Bruxelles og skrev om det. Jeg lover jer, at der er stof nok og alle historierne passer fint i nyhedskriterierne.http://blogs.jp.dk/messe…eftertanke/

Man skyder ikke John Lennon i Bruxelles, det er måske der, problemet ligger.
Skrevet af Razz
Pibe, synes nu, at de 700 til den misforståede havefest er værre.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0