Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(351856201103)
Jeg er på værtshus, og kan ikke foretage en kvalificeret søgning. Men nu lagde mit oprindelige indlæg jo netop op til, at det var et bud, ud fra hvad jeg har oplevet. De 80% skulle sjovt nok ikke forstås som, at jeg havde foretaget en systematisk undersøgelse af blogs på Berlingske/JP.

Men, hvis man kigger på avisernes faste bloggere (navnligt Berlingske), så er det ikke ligefrem fordi der er mangel på islamkritikere.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Matias
Jeg mener, det er stort det samme. Og jeg mener, at du gik efter mig, fordi jeg ikke tog afstand fra din udtalelse, ikke Kims. At du i øvrigt mener det stadigvæk, bekræfter bare, at du stadig er klam. Du er klam, fordi faktisk mener, at din foragt for internetskriverier og holdninger a la Kims, må være værre for kvinder, som oplever faktisk vold og undertrykkelse. Det at hendes sag udnyttes af politiske modstandere, er værre for de kvinder, end at blive banket og holdt nede. Men du er sej, fordi du holder ved. Rigtig sej.
Skrevet af Sir , moderator
Artiklen kan ikke åbnes her af uvisse grunde. Kan man uddybet nr 2? Står der andet? Det virker jo helt bizart.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Der er naturligvis forskel på at ignorere folks idioti og at bakke op om den. Alternativt er vi tilbage ved at alle muslimer må tage afstand fra alverdens ting.

Og at jeg er klam fordi dit intellektuelle bumletog stopper ved alle stationer, kan jeg nok leve med.

Kom nu bare med noget konkret, Jonas.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Både Berlingske og Jyllandsposten har stortset kun islamkritikere blandt deres faste debattører/bloggere"

- Ovenstående er ikke et bud. Følgende er, og et ganske dårligt af slagsen: "Jeg læser sjældent de forskellige blogs, men de kommer ganske ofte op på min facebook, og 80% fra de to aviser er vel på en eller anden måde kritik af islam/arabere"
Skrevet af Matias
Ja, du kan leve med det hele, fordi du er rigtig sej.

Og nej, selvfølgelig er vi ikke tilbage ved, at alle muslimer må tage afstand fra. Den analogi ville først give mening, såfremt samme begyndte at relativisere, som reaktion på et fåtals ugerninger. Men i det mindste fik du selv sat det intellektuelt bumletog i spil.

Jeg har været konkret, Kim.
Skrevet af Bosse1983
Nej, du har egentlig bare været en hykler, Matias. Nogen bør tage afstand fra dig. Du kan selv starte.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Skrevet af Pibe
Jeg finder det ubegribelig, at man kan stemme på et parti der kan fremme noget så ubegribelig dumt. Det komiske er at samme vælgere mener at have set lyset og ævler løs om Sverige, selvom deres egne folkevalgte kører den rundt i manegen.Det kan dårligt være komisk, når SVERIGE ville være værre end selv et DF mønstersamfund... som forøvrigt næppe er, hvad folk flest stemmer for, når de stemmer DF, mange kan bare godt lide julemarked uden maskinpistoler, osv.
Skrevet af Pibe
https://politiken.dk/indland/politik/art6282455/Vi-giver-kommunerne-mulighed-for-at-gå-efter-forældrene-og-så-gør-de-det-stort-set-ikke

Udgangsforbuddet, ikke permanent, ikke generelt. Muligt han udlagde det sådan fra begyndelsen, så der var mere for hattedamerne at fare op over, jeg har ikke fulgt med.


Skrevet af Lentini
Det virker som lettere uoverskueligt at sætte i værk. Hvordan vil man udføre det i praksis?
Skrevet af Svoger
Jonas, det ville være fornuftigt, om du vågnede fra din brandert, og indrømmede at du trak et tal ud af røven på et tåbeligt grundlag.

Folk herinde ved godt, at de aviser appellerer til et ganske muslimkritisk segment, ligesom politiken appellerer til de lidt for frelste venstreorienterede etc. Så det behøver du egentlig ikke kaste ind i et forsvar. For det gør ikke dit tal mindre dumt.
Man kan ikke trække statistik ud fra, hvad man får op i sit facebookfeed.
Altså medmindre man ønsker at trække en statistik over, hvad man får vist i sit facebookfeed. Og det var ikke hvad du ville, og hvis det var, havde det været ganske ubrugeligt.


I forhold til DF-forslagene, er det med hårdere straffe mig bekendt både med i bandepakke 3 og vist også nævnt i finansloven. Men de skulle vel nå at råbe op om det, før Søren Pape kom i tanke om, at det er ved at være noget tid siden, at han sidst har gjort det.

Snakken om udvidede muligheder for hjemsendelser, og afsøgning af muligheder for det, kan for øvrigt nok næsten alene være nok til, at nogle flygtninge og migranter går andre steder hen end til DK.
I eritrearapporten nævnes noget med, at man før vi for alvor havde tilgang af eritreere her, havde en del eritreere der dukkede op i Norge og søgte asyl. Da nordmændene så meldte ud, at de ville til at undersøge nærmere om Eritrea, faldt asylansøgertallet fra Eritrea der. Før nordmændene kom i gang med det.
Hvis det lykkedes at hjemsende fx flere somaliere fra DK, er det åbenlyst, at nogle somaliere nok vil søge andre steder hen for at søge asyl. Da de jo vil frygte det samme.
Og det uden at DK gør noget, der bør kunne være et brud på internationale konventioner.
Så det DF gerne vil have ud af det forslag, kan sagtens ende med at virke, selvom deres 7-punktsforslag i øvrigt ser lidt håbløst ud. Det ligger vel også i det politiske klima pt, at man afsøger muligheder for at sende afviste asylansøgere mv hjem. Det er der nok ingen i regeringen der ikke gerne arbejder for. Og mit gæt er, at socialdemokratiet også arbejde for det, uanset nogle i partiet vil brokke sig lidt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sandro Cois
Hvis man, som jeg, mener at ytringsfrihed er en HELT FUNDAMENTAL faktor i et civiliseret samfund, har vi et problem der er til at få øje på.

Ligeså FUNDAMENTAL er minoriteters ret til IKKE at møde krænkelser. (homoseksuelle + Jøder)


Du mener på en og samme tid at ytringsfriheden er helt fundamental, samt at visse personer ikke må krænkes?

Fascinerende.
Skrevet af Slettet(412118201009)
SandroIkke møde krænkelser i form af mord, vold og eksempelvis det vi oplever, når jødiske forældre frarådes at lade deres børn indskrive i danske folkeskoler.

Du mener at ytringsfrihed er uløseligt forbundet med krænkelser??????
FREM for alt
Skrevet af Matias
"Udgangsforbuddet, ikke permanent, ikke generelt. Muligt han udlagde det sådan fra begyndelsen, så der var mere for hattedamerne at fare op over, jeg har ikke fulgt med"

- Det burde da få alle til at fare op. Det er jo vanvid. At han så laver en Henrik Marstal efterfølgende, og fortæller, at det slet ikke var noget han mente, i hvert fald ikke lige på den måde, gør jo kun indsparket endnu mere tosset. Gad vide, om det er clearet med DF-toppen? Det må det næsten være, som et led i strategien om, at holde NB for døren.

Uanset hvad, rejser nuanceringen det spørgsmål, Lentini også stiller: Hvordan skal det administreres, og for hvilke penge, hvor mange ressourcer osv.?
Skrevet af Pibe
Sådan som så mange forslag rejser praktiske spørgsmål. Han nævner, der er tale om intensivering af et eksisterende program.

Jeg synes bare at have oplevet forløbet tidligere. MH fremkommer med et forslag, måske bevidst tvetydigt, hvorefter den turnerer på Facebook, og folk får udlevet deres fantasier, både tilhængere og modstandere.

Skrevet af Matias
Ej, Pibe. Hvis det at rejse praktiske spørgsmål, uhindret spænder fra hovedpinen ved at skille sig af med en million lig under Stalins afretningskur for imperiets befolkning, til opførslen af Femernbroen i et strømstærkt farvand, så dur snakken jo ikke længere.

Martin Henriksens forslag var ikke tvetydigt. Det var ret klart, og først blevet mudret efter nuanceringen. Jeg tænker ikke, at der er dybere tanker bag forslaget, end at appellere til folk, som gokker den af til stram kurs-forslag. Jo vildere de er, desto større bliver udløsningen.
Skrevet af Pibe
Så hvad indebar det utvetydige forslag, et permanent udgangsforbud for alle beboere under 18 i de 20-25 ghettoer?
Skrevet af Benzo
Medmindre det kære menneske Martin Henriksen specifikt siger at udgangsforbuddet skulle være midlertidigt, må man jo gå ud fra at han mener det skal være permanent. Du tror vel heller ikke at de stramninger DF vil have på udlændingeområdet er midlertidige indtil der er helt styr på situationen i Syrien?
FCM Liverpool
Skrevet af Sandro Cois
Du mener at ytringsfrihed er uløseligt forbundet med krænkelser??????


Ja. Retten gælder også der hvor man håner andre, laver satire, tegner, laver film og musik der gør grin med synspunkter, holdninger, trosretninger, folk der er tykke, har rødt hår, har små tissemænd, er lesbiske veganere eller for den sags skyld, de frygtelige mennesker der ser håndbold.
Enten kan man frit ytre sin mening, eller også kan man ikke.

Det er glimrende med injurielovgivningen, så man ikke kan beskylde folk for forhold der ikke er hold i, men hvis min mening om Martin Henriksen er at han er en lille fed idiot, hvorfor skulle jeg så ikke have lov til at sige det?

Din absurde udtalelse om mord/vold på jøder, er simpelthen så langt under lavmålet at jeg ganske enkelt ikke gider bevæge mig derned.
annonce
0