Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ozlem fyrede i øvrigt Poor Scousers fake news med 97% ikke-kriminelle af i Hos Clement.


Drop stråmændene, Pibe. Jeg har på intet tidspunkt postuleret, at der ikke er mørketal. Det skrev jeg faktisk i mit oprindelige indlæg om statistikken. At du så på tåbelig trumpsk maner kalder en ´fake news´ på den, må du selv ligge og rode med. Din dagsorden er slet skjult, så det tager jeg ikke så tungt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Pibe
Du havde overset, at tallet kun omfattede dem, der var dømt inden for en periode på et år, hvilket ikke har så meget med mørketal at gøre (selvom mørketallet selvfølgelig gjorde din påstand endnu dummere). Hvilken dagsorden fra din side var skyld i fejlen? Sikkert den samme som Øzlems.

Skrevet af Pibe
Matias, side 113 (42 for indvandrere, 37 for efterkommere).
Skrevet af Matias
Tak.

Det er da et gevaldigt dyk, der er imellem årgangene (1987 og 1997), målt på antal domme såvel som pct. Det kunne være interessant at få en analyse af, hvad der har afstedkommet det.

Endnu en gang er der ikke klarhed over, hvilke tal ´dansk oprindelse´ dækker over, i sondringen af herkomsten for de forskellige grupper. I følge Danmarks Statistik, defineres ´dansk oprindelse´ som "Personer med dansk oprindelse er personer, hvor mindst en af forældrene er dansk statsborger, født i Danmark", dvs. børn af forældre med kombinationen ikke-vestlig efterkommere med dansk pas, som bliver forældre med ikke-vestlige efterkommere (med eller uden dansk pas) eller ikke-vestlige indvandrere, er at regne for ´dansk oprindelse´.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Det vanvittige er vel, at DR inviterer Özlem i studiet omkring et emne på hvilket hun er spejlblank.

Det samme skete, da Stine Bosse (i deadline) i al sin uvidenhed, plæderede for at Danmark burde adoptere den canadiske udlændingepolitik.
Mikkel Andersson kunne meddele hende, at den er langt mere vidtgående end det DF fx foreslår.

Mon ikke at man er ved at løbe tør for »meningsdannere,« der har mod på at tale vand op ad væggen.
FREM for alt
Skrevet af Kaffe
Mikkel Andersson er jo en af de skarpeste iagttagere, vi har.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kaffe

Præcis. Lysår fra Bosse´s følelsesladede tilgang.

Bosse´s »indsigt« hvilede på, at hun havde set at den canadiske premierminister havde omfavnet de fra Syrien ankomne migranter.

FREM for alt
Skrevet af Pibe
Det var Søren Villemoes og ikke Andersson i studiet ved den lejlighed.
Skrevet af Pibe
Trudeau er rigtignok en charlatan. Det samme var hans far, dog i det mindste en intelligent af slagsen.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pibe

Selvfølgelig. Tak for korrektionen.
FREM for alt
Skrevet af Matias
Jeg har set hende i en snak med Søren Villemoes - som ligeså sandsynligt kan hånes for, ikke at være en af landets fremmeste iagttagere - hvor fakta om samme emne (DF/Canada), prellede af på hende, som havde hun taget bad i nanocover.

Hun revsede DF for deres forslag på flygtningeområdet og anbefalede en løsning a la Canada som alternativ, hvorefter hun blev forklaret, at Canadas fylgtningepolitik er betydeligt mere vidtrækkende og skrap end DFs forslag, at den end ikke kunne implementeres i Danmark grundet de meget forskellige grænsesituationer osv.

Hun er ganske uvidende. Min irritation går på, at hun overhovedet findes interessant at sætte en debat op med. At hun bliver ved med at have en stemme, er jo i høj grad båret af, at nogen bliver ved med at sætte hende i scene. Der må såre simpelt være (mange) andre, som både er betragteligt mere vidende og har lagt flere tanker i alternativer til DF-forslaget.

EDIT. Ok, det var samme snak, der henvistes til.
Skrevet af Pibe
Nej, hvorfor bruge tid på hende, når begavede mennesker som professor Willerslev står til rådighed for DR.

https://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/kendt-dna-ekspert-sex-er-vejen-til-hurtig-integration

Men forestillingen om, at vandringen var meget langsommere i gamle dage, holder ikke nødvendigvis stik.

- Hvis man har det billede, så tror jeg, man undervurderer den hastighed, hvormed indvandringen skete også i fortiden, fortæller Eske Willerslev.

Og det betyder, at vores forfædre oplevede nogle af de samme konflikter, som indvandring skaber i dag.

- Hver gang vi ser den her indvandring fx i Europa, så er det fuldstændig parallelt til det, vi ser i dag. Du starter med at få parallelsamfund og en masse konflikt, fortæller Eske Willerslev.

Vendepunktet er sex og forplantning.

- Lige så snart de begynder at udveksle mænd og kvinder imellem hinanden og begynder at blande sig, så sker integrationen enormt hurtigt. Og produktet af det er noget, som genetisk set generelt er en fordel, vurderer DNA-professoren.


Vi har jo haft ansatser til det, i Køln og Rotherham og en lang række andre steder, og vi skal angivelig ikke om forbi næste istid for at se de positive resultater.

Arvesølvet er i øvrigt i gode hænder hos hans bror Rane på Nationalmuseet.

Skrevet af Jerikov
"Ogsaa Samfundet nærer den barnlige Tro, naar man tager Barnet fra Sumpen, straks kan de faa et Menneske ud af det, de regner ikke med at Tyvens Sæd i Allemandspigens Skød er formet, supernegativt, før det blev født."


God knows that he won´t arrive
Skrevet af Sir , moderator
https://www.b.dk/politiko/jeg-er-ked-af-at-inger-stoejberg-maa-leve-under-konstante-doedstrusler-men

rimelig besynderligt med et "men" her. Skulle en kage eller en politik som en stor del af befolkningen støtter op om virkelig retfærdiggøre at man skal have livvagter. Eller i det mindste bare retfærdiggøre et men. Poul Madsen er sgu en gammel pikspiller.

Er det i øvrigt Alsen der huserede herinde på et tidspunk? Studerede han ikke til journalist?
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Jo, og blev dus med dronningen.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Poul Madsen og Ekstra Bladet har aldrig været i nærheden af den standard vi så under Sven Ove Gade/Bent Falbert.

FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Hvad er det besynderlige ved det "men"? Han forklarer jo egentlig pænt hvad han mener. Man kan ikke rigtig være på begge sider af "tone-debatten". Man kan fint tage afstand fra trusler, uden at være så naiv at tro, at de ikke vil forekomme hvis man selv opruster retorisk.

At Poul Madsen, der selv leverer en glimrende platform for den slags, mener han skal italesætte det, er så lettere komisk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
Vi taler bare ikke om tomme twitter-trusler fra Jerikovs imaginære højrefløjssoldater i Støjbergs tilfælde.
Skrevet af Bosse1983
Det afgør du jo ikke hvad er. Hvis du virkelig er overrasket, er du dog dummere end først antaget. Du kan jo selv teste ytringsfriheden og respons på retorik. Det kan fint gøres blandt "imaginære højrefløjssoldater", hvis du så lyster. Jeg skal gerne dokumentere det eksperiment.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pibe
Hvis nu Zenia Stampe skulle gå med livvagter i sin indædte og ofte skingre kamp for at skabe svenske tilstande i Danmark, som forarger rigtig mange, ville Poul Madsen ikke victim-blame på den måde. Men det skal hun så ikke.
annonce
0