Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Har du nogle tal på effekten af hykleriudstilling?
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
Desværre, Pibe, er hele artiklen ikke længere tilgængelig uden abonnement, men ja, det er rent guld.
Niddets arkivar
Skrevet af pukledyret
Den artikel er virkelig sjov. Jeg kan lige forestille mig Martin Henriksen sidde og dirre over hvor frelst Niko er.

Edit: Ja, det har jeg, Kaffe. Mere end 12.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Jussi
Det sjoveste er da så absolut, at folk ikke fanger ironien.

Swoooosh - siger de unge vist.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af pukledyret
Indrømmet, jeg fangede slet ikke ironien i den. Altså udover at det virkede som om han godt selv vidste det var lige i overkanten.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Kaffe
Haha! Som om den var ironisk. Styr lige din Å-apologi, Jussi.
Niddets arkivar
Skrevet af Sir , moderator
Svært at tro det skulle være ironisk, men det kan han selvfølgelig sagtens kalde nu, hvor alle har snakket om hvor hipster han prøver at være.
Et par uger før var det Emil Thorups lørdag der blev gennemgået. Shit en omgang.

Dette er en signatur.
Skrevet af Jerikov
Var det ikke også Kusk, som anvendte Totte i sin propaganda?
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Sir , moderator
Også?


Og det husker jeg ikke lige? Remind me.
Dette er en signatur.
Skrevet af DanishBhoy
Kusk var (stadig er) glad for Totte
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Jerikov
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Sir , moderator
Sløjt!
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Selvfølgelig var det da ironi. Jesus.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Pibe
Københavns nye kulturborgmester ville aldrig have lukket Papirøen, og så er han til bæredygtige jeans, økologisk mad og stærke drinks på en travl lørdag

kl. 7.00: Mine tre drenge vækker mig ved at hoppe og danse i sengen, fordi de vil have pandekager. Vi laver dem fra bunden med økologisk Aurion-mel fra Hjørring, et pift af citronskal og flormelis. Jeg drikker kaffe fra Coffee Collective, som jeg brygger på mit japanske kaffeudstyr fra Hario og skimmer Politiken. Vi larmer, snakker og lytter til P8 Jazz.

KL. 8.00: Der er krudt i drengene, så vi hopper i løbetøjet, og jeg løber sammen med Buster (9 år) ud til Valbyparken. Her er vild natur og alpakaer, som vi hilser på. Elvis (7 år) cykler ved siden af, for han lider af børnegigt.

Kl. 10.30: Familien er klar til at gå ud i verden, og da vi bor i Valby, er det oplagt med en familiefilm i Valby Kino. Biografen er 100 pct. frivilligt drevet, og den form for aktivt medborgerskab er fantastisk. Efter filmen køber vi rugbrød og grahamsbrød hos Vores Brød på Toftegårds Plads og tager hjem og spiser frokost.

Kl. 14.00: Jeg mødes med min gode ven Rasmus Nordqvist, der er kulturordfører for Alternativet i Folketinget, til sen frokost på Mirabelle ved Empire Bio på Nørrebro. Vi er to af stifterne af Alternativet, og snakken går om højpolitiske emner, vores fælles kulturinteresser, og ikke mindst hvordan vi finder en fornuftig livsbalance. Jeg spiser dagens vegetariske pasta, for jeg er primært vegetar. Vi fortsætter til nabobutikken Res Res, der sælger bæredygtigt tøj og sko. Bl.a. veganske sneakers og Nudie Jeans, som er mine favoritter, fordi de sidder godt, og man kan få repareret hullerne.

Kl. 16.00: Vi fortsætter på en kunstudstilling og ville have ønsket, at vi stadig kunne gå på Copenhagen Contemporary på Papirøen. De store sanselige rum har aldrig skuffet. Jeg håber, at de fortsætter på Refshaleøen som planlagt. I det hele taget begræder jeg, at et unikt sted som Papirøen lukker, og hvis Alternativet havde været i Borgerrepræsentationen, havde vi nok ikke stemt for det.

Kl. 18.00: Efter kulturen er det tid til en cocktail og til at mødes med gamle venner fra Aarhus - nok nogle fra Kaospiloterne. Min favorit er den Berlin-inspirerede Atze Peng Bar på Enghavevej på Vesterbro. Der er god stemning, og det er let at gå i dialog med bartenderne. Jeg får en stærk, enkel drink. Ikke en med paraplyer.

Kl. 20.00: Middagen er på Relæ i Jægersborggade med gode venner fra London, som jeg kender, fra jeg arbejdede i Swindon Town Football Club. Englænderne er vilde med København i disse år, og Relæ er den perfekte restaurant at vise dem med sit fokus på råvarer, naturvine og bæredygtighed.

Kl. 23.00: Jeg har lejet cykler, så vi cykler alle til Kødbyen og ølstedet Mesteren & Lærlingen. Vi drikker Thy Pilsner, mens vi lytter til reggae og nyder bålstedet. Vi ender med at spise en hotdog ved Hovedbanegården - mere vegetar er jeg heller ikke.


Ahh, dejlig dag.
Skrevet af Halil
LOL

Hold da kæft en omgang
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jussi
Vi larmer, snakker og lytter til P8 Jazz

Jeg elsker det. Det er fandeme sjovt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af repos
Ironien er i hvert fald tommetyk.

Kunne være fedt at se Martin Henriksen lave en tilsvarende.

Noget med flæskesteg, Richard Ragnvald og bankospil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Helt suverænt. Der er noget Sportsdigte over det. Det er som om han bare finder på hele dagen inde i hovedet. "Nok nogle fra Kaospiloterne..", "...og ville have ønsket", "primært vegetar" - det er en lang drøm. Det er eminent. Mere af sådan noget. Som repos anfører ville det være fantastisk at læse Martin Henriksens udgave af samme.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
annonce
0