Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af amorbavian
Jeg kan love dig, at det ikke er "bare" at flytte til et andet land. Det var sgu hårdt nok blot at flytte over sundet.
Jeg har givet dig et par grunde til, at jeg ikke flytter lige nu, men der findes selvfølgelig mange flere, som du formodentlig kan regne dig frem til.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af amorbavian
Jeg er da ikke ked af, at jeg ikke besøger EB ofte. Disse kommentarer giver mig sgu kvalme. Ud fra stemmeafgivelsen, er det ikke svært, at danne sig et pænt, fordomsfuldt billede af folkene bag:

Fis hjem, nulbon !
Svar
Del
Anmeld
+ 90

PRINS-KAYA for 40 minutter siden

Gider du lige at snakke pænt. På forhånd tak.
Svar
Del
Anmeld
- 112

Lars D. for 39 minutter siden

Det var dig han talte til.
Del
Anmeld
+ 68

Fair for 38 minutter siden

Følte du dig truffet, han skrev ikke hvem der er nulbon
Del
Anmeld
+ 40

Jeg Er Bo .. for 36 minutter siden

Du skal da hjem på mandag Prins Karry, det har du da pralet med andet sted på EB.

Vi siger tak for besøget ( ikke på gensyn )
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Cabra
Og selve avisen er ikke meget bedre, men bliver læst i hobetal.

Og ja, Inger ser sgu egentlig meget godt ud. Trekant, Amor?
Skrevet af MagicaI
Indse det. Nu. Det samfund der ligger til grunds for Danmark pt., er under afvikling. Og det går stærkere, end nogen regner med (pånær ENW tilsyneladende).


God humor.

Det har folk sagt de sidste 30-40 år - uden at der er sket det store. Find dog på noget nyt.
Jehovas Vidner mener også, at jorden snart går under. De satte endda dato på dommens dag tidligere. Det er de stoppet med.

Har du en dato på Danmarks afvikling?
[b]Brøndby IF & Liverpool FC[/b] Sympati for: QPR, Celtic, Atletico Madrid, Dortmund, Lazio, Marseille, Malmö FF, Silkeborg
Skrevet af Duck
Vi står på tærsklen til det konservative utopia. Indse!
Skrevet af Pibe
Jeg skal beklage at have linket til den debat mellem Støjsender 1 og 2.

Og ja, Inger ser sgu egentlig meget godt ud. Trekant, Amor?SirC var vist også på i går, forstå det hvem der kan.
Skrevet af Okocha
"forstå det hvem der kan."Enig. De må være SYGT liderlige.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Frygah2
Please, kom ikke og påstå du ikke ville straffe hende... Bare for at få hende til at klappe i?

edit: stavefejl
Skrevet af Sir , moderator
Amor, syg statistik du lige hiver frem fra EB.dk. Alle ved at de er idioter derinde, men hvis man læser bare en gang i mellem, vil man opdage at personen Prince Kaya kommenterer på ALT og den er den største idiot længe. Så han får uendelige minusser konstant. Ikke at det retfærdiggør deres indlæg, men det er ikke retvisende at bruge noget med ham.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
"Det har folk sagt de sidste 30-40 år - uden at der er sket det store. Find dog på noget nyt. Jehovas Vidner mener også, at jorden snart går under. De satte endda dato på dommens dag tidligere. Det er de stoppet med"

- Jeg tror, nej jeg ved, at du ikke kan forstå forskellen mellem dommedagsprofetier, og (glædens) forventninger om, at den første politik, er ved at skabe et nyt system. Det er der mange, der ikke kan. Det er derfor, man møder samme reaktion igen og igen ("nøh ja, som om det sker"). Jamen det sker. Og vi er på vej. Og det med demokratiets og befolkningernes støtte. Den gode Tariq Ramadan har i mange år været fortaler for særlige, aflukkede områder i større europæiske byer, hvor religionskulturen kan dyrkes uforstyrret, og hvor der kan skabes en selv-autoritet. De områder findes i dag i samtlige vesteuropæiske lande. I England og til dels Frankrig og Tyskland har man endda accepteret religionsbestemt jura. Du kan korse(!) dig alt hvad du vil, men selvfølgelig er det ikke uden konsekvenser, når man åbner døren for en så stærk religionskultur - hvis følgere ikke ser det liberale demokrati som noget attraktivt - som man har gjort de sidste 30-40 år. Og det, lige præcis det, er de typiske reaktioners problem. Projektet har nemlig ingen tidligere paralleller, så nej, selvfølgelig har du og andre hverken set eller hørt det før. Men det bliver godt, det tør jeg godt at love.
Skrevet af Cabra
Men det bliver godt, det tør jeg godt at love.

Hehe, du får fandme sagt det nogle gange. Du ved det er stærkt provokerende og man fornemmer du elsker det.
Skrevet af Matias
Ja det er dejligt. Men det er udviklingen jo, så ordene er bare et spejlbillede af den. Reaktionerne er ligeledes et spejlbillede: På den magtesløshed man står tilbage med.
Skrevet af Cabra
Jeg savner den gamle Matias som skrev om sin træning, musiksmag og sin tro på og dyrkelse af det liberale frisind.

I miss ham man.

Nat nat.
Skrevet af Matias
Arh, det var der sgu ikke meget ved. For mig i hvert fald. Det er mere spændende det her. Ikke at jeg har droppet de andre ting, det er bare ikke så meget boldish for mig (længere).
Skrevet af amorbavian
Rune, det var bare de første kommentarer til interviewet med Støjberg. Jeg kunne godt se at nogle refererede til hans aktivitet.

I øvrigt, ban lige de to tosser, der ikke kunne Støjberg.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Matias
Det passer ikke, at jeg ikke har svaret, Mr. Du overser åbenbart bare svarene. Det sagt kan jeg selvfølgelig ikke besvare tossespørgsmål om konkret, fremtidig praksis og jura. Men jeg vil da gerne besvare dine a-e.

a: På længere sigt, ja. Én.
b: I første omgang er der plads til flere trosretninger (men ikke ikke-troende). Siden nej. Se a.
c: Muligvis. Hvis religiøse der ikke føler sig tilpas, har lyst til at forlade landet, skal de være velkommen til at gøre det.
d: De omvendes delvist helt af sig selv (ikke-troende er kun "stærke" i deres ikke-tro, så længe det er helt omkostningsfrit, at være ikke-troende (de første tegn er allerede kommet; det bør være ok, at dyrke flerkoneri, religiøse forudsætninger går forud for f.eks. ligestilling osv.)), eller forlader landet. 50/50 har jeg flere gange tidligere skrevet.
e: På samme måde som når en junkie tager en kold tyrker. Det smerter mens transformationen tager fart, men det er dårlige værdier som renses ud, og på den anden side venter et bedre liv.
Skrevet af Duck
Det lyder som et samfund med en relativ lav levestandard, hvis det meste af hjernekapaciteten enten forlader landet eller lader sig omvende i en storm af religiøs hjernevask. Ingen steder hvor religiøse dogmer er fremherskende, oplever man en sund samfundsudvikling, tværtimod er der mindre frihed, mindre udvikling og innovation, mindre tolerance og så det faktum at religiøse mennesker generelt er mindre intelligente.
Skrevet af Matias
ConCort skrev, frit efter hukommelsen, for ikke lang tid siden i en snak om intelligens, at den kan måles, men ikke overføres til etniciteter eller grupperinger generelt, eftersom ingen til dato har kunnet redegøre for såvel forudsætningerne for målingerne eller kultures betydning for, hvordan de bliver tilgået. Det er jeg - i tilfælde af, at jeg har forstået ham korrekt - enig med ham i.

Men du har da naturligvis ret i, at der vil være mindre individbaseret frihed og mindre udvikling og innovation. Også en lavere levestandard, set i overforbrugsvestens lys. Men, og det er nok så vigtigt, en markant højere levestandard set i et traditionelt og religionskonservativt lys. Mht. udvikling og innovation forholder det sig dog således, at de ikke - af nogen som helst - pr. definition kan forklares som et gode. Ligeså forholder det sig med den personlige frihed. Så at proppe de emner ind i snak der fører til konklusionen om lavere intelligens, er i bedste fald uovervejet, i værste fald netop uintelligent.
Det sagt er dit udbrud bemærkelsesværdigt. Både vurderet af andre og i selvopfattelsen er muslimer overordnet mere tilknyttet til deres religion, end andre. I særdeleshed i Vesten. Så dit udbrud kan indenfor rimelighedens grænser tolkes som et udtryk for, at muslimer er mindre intelligente end andre indenfor den geografiske afgrænsning, Vesten er. Det synes jeg er en modig holdning at give plads til, og jeg vil derfor opfordre dig til, på så intelligent vis, du evner det, at fremføre denne påstand i et mindre begrænset forum. Det har vi end ikke DF til at gøre, så det kunne være enormt interessant.

Hvad der i øvrigt er sund samfundsudvikling, mener jeg er umuligt at sætte på formel. Det er derfor et udtryk for arrogance, at påberåbe sig en konkret viden herom. Og det er, mener jeg, et udfald af samme arrogance, at vestens Europa vil falde. I forhold til arten og dens natur, handler det om overlevelse. Og den del er klaret af samfund verden over, uagtet deres markante forskellighed. Hvilket må være en naturlig konsekvens af, at samfund er noget, den enkelte befolkningsgruppe bygger, efter dennes fælles forståelse for, hvad der er bedst.
Skrevet af Razz
Matias, hvad er den seneste LP du har investeret i?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Bosse1983
Det er et godt spørgsmål. Til at starte med skal han holde op med at spille den baglæns, da jeg er lidt bekymret for de budskaber den indeholder.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0