Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Jeg tror du skal prøve lidt flere gange, for jeg er slet ikke med

Altså, at du hverken forstår ironien i det ene eller det andet?

Det er da helt fair. Sådan noget kan tydeligvis være svært på skrift.

Er det et Alternativet-udtryk som I Haha! Se, du kan jo også.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af ToonSaga82
Der skal man så måske tilføje, at staten ikke kan få hænderne ned over dem der privatansatte og har f.eks. en PFA pension.
De når at betale næsten ligeså meget i skat som pensionister, som de gjorde da de var aktive på arbejdsmarkedet.
Det kommer naturligvis an på hvor længe man lever osv..
Skrevet af Halil
Jussi:

Har Børsen sagt til Niko og andre skribenter, at han/de skulle skrive en noget lang beskrivelse af en super lørdag. Og dette i en kronisk ironisk tone?

Hvis ja, så må det være århundredes mest ligegyldige tilbagevende indslag i Børsen. I fucking Børsen!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jirya
Når somalieren erstattes af en dansk statsborger, er det indiskutabelt at staten opnår et provenu når udbetalingen af dagpenge/kontanthjælp til den pågældende statsborger ophører.


Nå? Det er med antagelsen om, at somalieren optager et job, der kunne være gået til en ledig herboende dansk statsborger. Det vil jeg gerne have du underbygger, før jeg kan tage argumentet seriøst.
Skrevet af ForzaDrughi
KimTell. Du behøver ikke koncentrere dig om venstrefløjen når din regering er ved at implodere. Hvad siger du til Støjberg`s undskyldninger i forgårs? Det var endnu et skole eksempel i ansvarsfraskrivelse af værste skuffe....
Skrevet af Jirya
Vi skulle for mig at se helst undgå en ond spiral, hvor en stadig større gruppe danskere og udlændinge er på offentlig forsørgelse og løbende erstattes af nye ufaglærte udlændinge (og disses familier).


Klart. Men det gør du ikke ved at smide "tidligere" flygtninge ud, så deres job kan blive ledigt - men ved at videreuddanne og opkvalificere dem, der gerne skulle i job. Desuden kan man aldrig forvente en ledighedsprocent på 0. Lige nu er den omkring 4 procent, hvilket er omkring den strukturelle ledighed for et land som Danmark - der er begrænset hvor mange mennesker (der over en længere periode) ikke kan få et ufaglært job, hvis det er det de ønsker.

Intet ville fx forhindre somalieren i at slutte sig til de "dovne" danskere, hvis han faktisk fik opholdstilladelse.


Nej, men så vil han nok ikke få forlænget sin opholdstilladelse. Desuden ligger der nok også noget livskvalitet i at have et arbejde - og lønnen er formentlig også højere, så jeg tvivler på, at det er noget han ønsker. Det kan godt være du har ret, men rent rationelt giver det ingen mening, at han skulle gøre det, hvorfor det i højere grad er et udtryk for din menneskeforståelse end hvad virkeligheden er: De fleste der vil og kan arbejde i Danmark; ja, de arbejder. Det gælder sådan set også flygtninge og indvandrere.

- højere lønninger
- lavere sociale ydelser
- (løntilskud)
- mekanisering/automatisering
- downsizing/lukning


lol. Træerne vokser ikke ind i himlen.
Skrevet af repos
Det er sgu en anelse anstrengende at frekventere tråden her. Hvis Pukle og Kim havde en Dominant BX 326, så vil det formentlig være verdens hurtigste bil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af PibeNej, men så vil han nok ikke få forlænget sin opholdstilladelse.


Som om.

Desuden ligger der nok også noget livskvalitet i at have et arbejde - og lønnen er formentlig også højere, så jeg tvivler på, at det er noget han ønsker. Det kan godt være du har ret, men rent rationelt giver det ingen mening, at han skulle gøre det, hvorfor det i højere grad er et udtryk for din menneskeforståelse end hvad virkeligheden er: De fleste der vil og kan arbejde i Danmark; ja, de arbejder. Det gælder sådan set også flygtninge og indvandrere.


Som sagt, hvem ved, hvad der er sket med slagteriet om et år eller fem? Desuden har der ligget et gigantisk incitament i at han evt. kunne sikre sit fortsatte ophold i DK ved at tage en uattraktiv stilling og ringe til DR Nyheder.

lol. Træerne vokser ikke ind i himlen.


Altså, lukning skulle da om ikke andet være muligt. Og hellere det end indvandring, i realiteten permanent, af ufaglærte (og disses evt familier).
Skrevet af Pibe
He he, repos.

Det indlæg var det pureste marmor.
Skrevet af pukledyret
Det har du ret i, repos.

Min holdning er bare den, at når DF kritiserer indvandrere og deres efterkommere for eksempelvis at være dårligt uddannede, mere kriminelle, en stor udgift for sundhedsvæsenet, deres madvaner(!), og for at være arbejdsløse - ja, så synes jeg det er vigtigt at påpege, at det er DF´ere sådant set også selv set i forhold til mere eller mindre alle andre etniske danskere.

Det forekommer mig enormt hyklerisk at partiet klandrer andre for at være en belastning for samfundets målsætninger, når deres egne vælgere i vid udstrækning selv trækker gennemsnittet ned.

Det hykleri har i min optik været under radaren alt for længe, og det er derfor jeg skriver så meget om det.


Derudover skriver jeg ofte navnet på hvem mit indlæg er henvendt til, så hvis der ikke står ´repos´, kan du jo lade være med at læse det, hvis du synes det er en tumpet diskussionsform.
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Schelden
Hvis I mangler inspiration til debatten, vil jeg anbefale at rekruttere @Victorsfar til tråden.

https://twitter.com/Victorsfar

Fed type.
København.
Skrevet af Pibe
Pukle, hvorfor skulle DFerne gøre sig til talsmænd for at man gjorde samfundsproblemerne endnu større? Har de ikke præsteret andet her i livet, har de da i det mindste (indtil videre) forhindret os i at blive SVERIGE, sådan som det mest veluddannede parti ellers havde ønsket.
Skrevet af repos
@ Pukle

Jo, det kunne jeg jo, men omvendt kunne dig og Kim måske ændre en anelse for præmisserne for jeres debat i stedet for at konkurrere på skældsord.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Ro på Pukle!
Dette er en signatur.
Skrevet af HansenX
Pukle

Er meningen med DF ikke at rage til sig af andres penge, men kun til dem som ligner en selv?

Altså socialisme tilsat nationalisme. Så er det vel ikke overraskende hvis mange af deres vælgere er på samfundets bund.
Skrevet af Jussi
Halil

Har Børsen sagt til Niko og andre skribenter, at han/de skulle skrive en noget lang beskrivelse af en super lørdag. Og dette i en kronisk ironisk tone?

Hvis ja, så må det være århundredes mest ligegyldige tilbagevende indslag i Børsen. I fucking Børsen


Til det første: altså, ja - jeg tror bestemt, at det er øvelsen. Men jeg har ikke læst Børsen, siden Ulrik Cold stoppede.

Til det andet: jeg tror ikke, det ligefrem har været et krav, men jeg synes sgu stadigvæk, det er ret sjovt, da det jo er en tyk parodi på fordommene (sikkert sande) om Alternativet. Og Sir_C har da fuldstændigt ret i sin ‘takes one to know one’ - så absolut. Men det er jo netop den autencitet, der gør det sjovt imø. Måske er der ligefrem tale om selvironi?

Og at dømme ud fra retweets osv fra eksempelvis Camilla Stockmann (hvis jeg husker ret?), har det vel haft den ønskede effekt.

Altså, sådan en min morgen: børnene skriger, jeg drikker nescafé og ryger smøger - se lige, hvor uperfekt JEG er høhø, eller noget ...

Og så kan vi vist ikke koge mere fond på den.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Halil
Jussi:

Ok.

Altså, hvis det er ironi fra Niko, så er det flot selvironisk af ham. Selvom Niko selvfølgelig gør tingene der er beskrevet i mindre doser til dagligt.

Hvis det er sådan Børsen vil have det, så fatter jeg det simpelthen ikke. Præmisserne er ikke til stede - skal det tages seriøst eller er det bare noget ligegyldigt ævl?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(161147200502)
Selvfølgelig var det ikke ironisk. Det er det kun blevet, fordi NikoG har trukket lidt luft på det hele efterfølgende. Det er også okay. Han troede han skrev noget som han oprigtigt mente at folk kunne relatere til; i stedet kom det hele til at virke lidt for kystbanesocialist-agtigt. Og så i Børsens rundstykke-tillæg; yak!

Woody Allens humor = tragedie + tid-ligning har altså ikke levet forgæves.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Pibe
Er det også ironisk ment med sønnens gigt?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ironisk???

I så fald skal Niko nok have et grundkursus i begrebet.
Nogen stor ironiker bliver han nok aldrig.

Fuldtonet naivitet har unægtelig bedre vækstbetingelser i cirkus alternativet.


At begrebsafklaringen, også i denne sammenhæng er alternativ, burde vel ikke undre.

Men at tosserne trækker 5% af stemmerne, fortæller sin egen historie om politisk dannelse, eller rettere, om den absolutte mangel på samme.
FREM for alt
annonce
0