Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(562140202803)
Hvis man skal følge regeringsforslagets ordlyd, som desværre ikke er uddybet overhovedet, så gælder 15%-fraværsreglen overalt i landet, hvis den bliver vedtaget?

Det samme med øget indsats overfor vold i hjemmet.

Det er allerede i dag muligt for boligselskaberne at sætte kriminelle (og deres familier) ud af en lejebolig og foregår over hele landet hvert år. Regeringen vil blot gøre det nemmere for boligforeningerne at gennemtrumfe det.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Helsingordagblad.dk beretter i dag om en arabisk familie, "som gennem længere tid har forpestet sine omgivelser," og som konsekvens heraf, blev "straffet" i form af botilbud i en eksklusiv borgmesterbolig i Kvistgård.

Huset ligner i dag et håndværkertilbud,, som følge af massiv misrøgt.

Officielt er der tale om et almindeligt lejer/udlejer forhold, men kommunen har valgt at give op. Skatteyderne betaler for vanviddet.

Endnu et eksempel på at arabere nyder positiv særbehandling i den offentlige forvaltning. Imens lider de hjemløse i kulden.

Hvornår reagerer Johanne og Elbæk?

Man bliver jo helt begejstret for ghettoerne.
FREM for alt
Skrevet af A-Z
@Tenver og andre

Hvis pjækkestraffen og vold i hjemmet gælder hele landet, så kan forslagene ikke på samme måde sætte gang i mit blodomløb, så det håber jeg, I har ret i. Økonomisk straf for børns pjækkeri er stadig ikke et godt forslag, men det bliver da alt andet end lige mere spiseligt. Man kan så tænke over symbolværdien i at lade det være en del af ghettoudspillet, men lad det nu ligge.

Mit eksempel med vold i hjemmet var bare et tilfældigt tænkt eksempel. Ændr konen til naboen og så kan jeg igen ikke se at de skal straffes forskelligt. Der kan jo sagtens være skærpende omstændigheder i det ene eller det andet tilfælde, men så er det jo netop det, der gør at de skal straffes forskelligt.
Genesis 38:8-10
Skrevet af Halil
Så kom der strejkevarsler. Lige ned i finansministeriets departement.

Og andre spændende ting. Statens IT. Fødevarestyrelsen. osv.

Det kommer til at gøre ondt, hvis det bliver ført ud i livet.

https://www.altinget.dk/artikel/fagbevaegelserne-udsender-konfliktvarsel-mere-end-60000-skal-strejke
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af ca$h
Det kommer til at gøre ondt, hvis det bliver ført ud i livet.


Tænk i stedet positivt !

En konflikt vil give store besparelser
https://www.hk.dk/aktuelt/nyheder/2018/01/03/offentlige-arbejdsgivere-tjener-paa-okkonflikt

Der er sikkert allerede ved at være feststemning på chefgangene for måske falder der ligefrem en bonus af ;)
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Lynild
Ja, det er en win-win-win, når man sparer på løn, får lidt i bonus selv OG overbeviser offentligheden om at det er de ansatte der er helt gak-gak.
Skrevet af Narildsen
Ja, det er en win-win-win, når man sparer på løn, får lidt i bonus selv OG overbeviser offentligheden om at det er de ansatte der er helt gak-gak.


Som vi kender det fra OK13!
Skrevet af Slettet(412118201009)
JP.dk i dag

De radikale, SF og dansk politiks svar på hoppeborgen, alternativet, mener at vi én gang for alle skal afhænde os muligheden for at stemme i os ud af eu.

Bortset fra at forslaget afslører et forkrøblet demokratisyn, er tanken et glimrende udtryk for den totale underkastelse.

SF var tidligere et eu-skeptisk parti.
Så fik Holger K. ministerdrømme, men den daværende SR-regering overlod Holger til rollen som den pryglede hund i keglespillet.

De Radikale kommer kollektivt i bukserne ved enhver tanke om afgivelse af suverænitet, og for tosserne i alternativet, er EU vel noget af det tætteste man kommer samme grad af rablende vanvid.FREM for alt
Skrevet af Toon Toon!
Komisk at høre en DFer (eller det der er værre) kalde andre folk for tosser og i øvrigt at kategorisere noget som vanvid.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Slettet(412118201009)
Toon

Komisk at betragte en blindgænger tåge rundt i gætteriernes mørkeland.

Har du ét enkelt argument?
Næppe, men heller ikke du er forpligtet over evne.

Jeg antager, at du er en af de (færre og færre) der klynger sig desperat til det rådnende halmstrå der hedder Macron. (I det omfang du aner hvem manden er)

Er du tilhænger af det dér demokrati?
FREM for alt
Skrevet af Jerikov
Jeg forbander den dag Centerpubben fik WiFi.

Apropos demokrati.

https://www.information.dk/debat/2018/03/tidligere-ansat-miljoestyrelsen-dine-handlinger-demokrati-vaerdigt-esben-lunde?lst_frnt

Alle har jo hele tiden været klar over det katastrofale i at udpege en landsskadelig teolog som minister for netop dette område.
Ja, for alle områder.

Generelt sover folket. Undtaget er de tidspunkter hvor de glider ind og ud af bevidstheden, når der råbes op om tørklæder, p- bøder, medisterpølse i børnehaver,
antallet af toiletter i flygtningelejre eller blot er stavret ned på Centerpubben for at få tarveligt øl fra fad.

Yersinia pestis må gerne starte sin rejse snart.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Sir , moderator
Råb os op Jerikov!

Esben Lunde er vel en af de største fadæser i dansk politik i nyere tid. Han virker fuldstændig uduelig.
Dette er en signatur.
Skrevet af Will
@ Jerikov

Alle har jo hele tiden været klar over det katastrofale i at udpege en landsskadelig teolog som minister for netop dette område.
Ja, for alle områder.


Øvelsen er dog ikke unormal. Det har også været praksis under flere andre ministerier, der har haft styrelser og lign. organer under sig, der har været mål for udflytningen. Man har benyttet udflytningsdagsordenen til at gøre ens organisation mindre følsom.

Jeg tror ikke, at det hænger så meget sammen med den hemmeligholdelsen, som det gør med, at flere af ministerierne føler sig udsatte ift. de økonomiske ministerier og statsministeriet (regeringstoppen), der trækker de overordnede linjer.

Departementerne er jo gået fri af udflytningen, og så kan man da ikke fortænke de forskellige i at ville sikre de mest kompetente medarbejdere og vigtigste områder.

Min pointe er, at Esben Lundes ministerium ikke er det eneste til at foretage denne øvelse - ikke at den er ønskværdig eller undskyldelig.

edit: et andet eksempel - https://www.altinget.dk/artikel/lilleholts-departement-vokser-voldsomt
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Slettet(412118201009)
Dronningen af bundløs, betændt primitivitet, Asmaa Abdol Hamid, muntrer sig på Facebook med en tegning der sidestiller jøder med hunde!

Til hendes forsvar, skal det retfærdigvis påpeges, at hunden er den tilstedeværende muslim overlegen.
Lidt har hun da forstået.

Man kan undre sig en smule over, at politiet ansætter en hardcore-racist...Og dog. Det kræver formentlig en større indsats at finde én i mena-segmentet, der repræsenterer den modsatte tilgang.
FREM for alt
Skrevet af ForzaDrughi
kimTell, kan du ikke udgyde dine spydigheder på Uriaposten? Du er ved at blive en kende triviel at høre på herinde...
Skrevet af A-Z
Man kan undre sig en smule over at politiet ansætter en hardcore-racist...Og dog. Det kræver formentlig en større indsats at finde én i mena-segmentet, der repræsenterer den modsatte tilgang


Haha ja, de kommer fandeme allesammen her til landet med deres fordomme og deres brede fælge. Frenologisk er de også milevidt fra os fornuftsbaserede vesterlændinge.
Genesis 38:8-10
Skrevet af Slettet(412118201009)
Forza

1) Deler du AAH´s racistiske syn på jøder? Det lyder lidt sådan.

2) Har du noget til substansen?
Det lyder ikke sådan.

3) Dit forsøg på at agere holdningspoliti på et offentligt forum er liiidt patetisk.
Men også ift ytringsfrihed flugter dine holdninger fint med AAH.

4) Prøv med noget Morten Korch, hvis du har svært med virkeligheden.

5) Hvor ser du spydigheder? Prøv at læs indlægget igen. Det er AAH der udfolder sit uhyrlige menneskesyn.
FREM for alt
Skrevet af Jussi
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Frygah2
Kim,

Måske et venligt råd, men det kunne jo være at folk herinde ikke konstant orker den samme indvandring/muslim/se hvor galt det går diskussion herinde? Der foregår jo andre politiske ting i Danmark, som udflytning af statslige arbejdspladser, kommende storkonflikt, Esben Lunde Larsen der igen er idiot osv osv. Det bliver jo ret en-dimensionelt hvis det eneste du vil herinde. Alternativt kunne du måske oprette en tråd til lige præcis det du går op i, så den generelle danske politik tråd ikke konstant bliver kapret over i indvandringsdebatten/integrationsdebatten?
Skrevet af Lundos
@KimTell:

Hver gang du sætter dig ved tasterne:
https://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
annonce
0